Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 23.8.2015 13:35:25
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjic lakše je sa adapterom,sad sam jedan odnijela i kod sveki.Hoće ona još i na nošu,malo ide tamo malo ovamo Ali borba je dok joj stavim pelenu kad negdje idemo,normalno ljepše joj bez.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 23.8.2015 14:40:04
|
|
|
|
eca89
|
Dobar dan mamike, mi smo se vratili bilo je ok. E, da citala sam vas svaki dan, ali nisam pisala. Moja beba ima ekcem, sad ono pocrveni, a vodila sam je dok.ona rekla da nije nista , sad je na godisnjem, tek 1.septem.imamo pregled,mazala sam je onim bepantheom. Branki, nadam se da ce ti tata biti ok i bravo za Boku sto stoji !
< Poruku je uredio eca89 -- 23.8.2015 14:41:06 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 23.8.2015 18:41:09
|
|
|
|
wivern
|
E Branki ja tek sad videh za Boku. Sjajno bre, kakva napredna smizlica MM i malisa otisli kod svekijevaca a ja ribam po kuci. Ovaj tepih ce mi doci glave
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 23.8.2015 19:00:13
|
|
|
|
mama krava
|
Da li i vi imate osecaj kao i ja, da sto vise bacam igracke njih ima jos vise ???
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 23.8.2015 20:16:49
|
|
|
|
emicaa
|
Mama ja imam da mi se Dorina soba pretvara u deponiju
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 23.8.2015 23:07:28
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Da li i vi imate osecaj kao i ja, da sto vise bacam igracke njih ima jos vise ??? Dovde jos nisam stigla IZVORNA PORUKA: emicaa Mama ja imam da mi se Dorina soba pretvara u deponiju A ovo imam odavno, ali sa stvarima razbacanim
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 23.8.2015 23:19:03
|
|
|
|
branki*
|
Hvala eco,wiv😘😘 Boka je inace nemoguca.preko dana skoro nista ne spava,i samo naucila na mene.bili kod mojih danas i nece ni kod kog,ni da se nosi,samo ja.uh....
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 23.8.2015 23:33:14
|
|
|
|
wivern
|
E Evo da se dopunim kako se meni stalno cini. Kao da ribam uzalud.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 23.8.2015 23:58:05
|
|
|
|
Mariya
|
Wiv Branki,bravo za bokino stajanje. A obe devojčice su imale period od mesec-dva kafa su htele samo kod mene,vristale ako ih spustim ali prošlo je.proći ce i boku samo strpljenje emice pa nemoj joj stavljati pelenu ako neće da piski u nju! žene,ja mislim da se uopšte nisam pohvalila da Mi je helena prohodala a lucija naučila da pliva sa slaufom!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 1:10:23
|
|
|
|
wivern
|
Mariya pa i nisi se pohvalila Imas ogroman - , kao kuca. Bravo za devojcice
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 5:35:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Mariya bravo za prve korake Jaooo Kosta me probudio i trazio vode , onda se i Vuk probudio pa hodao i lupkao po stanu u mraku. Dobro da se nije sapleo.... i tako me deca rasanise. E bice veselo ujutru a moramo ici da Kosta izvadi krv i da mu uzmem briseve nosa i grla za lekarsko uverenje da moze da krene u vrtic
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 24.8.2015 5:39:25 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 7:00:52
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, mi smo super spavale, jedno budenje i jutros do pola 7h ! Nego, moraću pisati u ekcema. Branki, pisala si da ti Boka slabije jede, moja takodje sve nešto kašicu mrljavi, ne znam šta je, ne pojede skoro ništa !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 7:18:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Tu saaaaaam.... Bili na moru dve nedelje, odlicno se proveli stigli kuci i smrzli se. Duci evo curi nos . Mislim nije ni cudo kad je vise od 20 stepeni razlike. Strasno. Piskaracu vam ovih dana ono klasicno ujutru i dok Duca spava pa cu gledati malko i da nadoknadim tj da iscitam sta se desavalo dok me nije bilo. Sad ce skoro mesec dana kako nisam pisala na rr. Smucali se sta da kazem pa pripreme za more pa posao na salasu. Svasta. Ljubim vas i nedostajete mi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 7:18:57
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Juce razvlacim trosed da namestim za spavanje, i odvalim se sivonjski posred cevanice i to po veni. Sve zvezde sam videla, nateklo. Mislim se, sad ima da mi izadje masnica do kolena. I onda se setim von i margarina. Skok do frizidera, gledam, nema onog za kolace, mislim se valjda ce dobro jutro da odradi posao. Radi Za sada nema nista. Von hvala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 7:52:16
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,Dora katastrofalno spavala,bila sat i po budna,sva sam šlogirana. Mariya stavim joj ako idemo negdje duže autom ili u kupovinu jer dok bi stigla do wc-a upiškila bi se.Nego bravo za tvoje cure Ljišo ti baš fališ ovde Wiv slika ti je prava
< Poruku je uredio emicaa -- 24.8.2015 7:53:13 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 7:54:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Cekam da se ove dve probude i da ih vozim kod babe na cuvanje dok sam u skoli. Juce smo nakupovali deci malo garderobe i sinoc sam rano legla. MLj zato ti nisam vise kuckala.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 7:54:28
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro samo da na brzinu popijem kaficu sa vama
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 9:26:16
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene na kafi..sama sam sa njima danas,pa koliko stignem. eco,ne znam sta im je sa tim jelom ,moja i juce gnjavila.mariya,nadam se da je faza sa tim nosanjem jer i ko bi hteo da mi pomogne.pa da je nosi umesto mene,ona nece.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 11:31:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan mame...evo i ja konačno stigoh da se javim...bili smo u gostima skoro dve nedelje,vratili se u prošlu nedelju i polako počinjemo pripreme za školu.Sada smo svi kući i svaki dan je pozorište u kući,uvek neko od dece ima nekih zahteva i primedbi.A polako se i spremamo za rođendane,svi rođendani su nam u septembru...već sam rezervisala igraonicu i naručila tortu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 24.8.2015 12:11:21
|
|
|
|
amdn
|
zdravo mame da s javim i ovde, Viki vama bas veseo septembar i skola i rodjendani, ali bar su sva deca kuci pa imate drugare za proslavu, kod nas u julu rodjis jedva pokupimo klince za druzenje, svi na odmoru mm kaze kad krene u skolu slavicemo mu rodjis u septembru za drugare Ja krenula sa novim projektom Dekupaza, uskoro cu postaviti fotke, sto za prodaju sto pok;oni za nase drugare koji su se rodili pre 2 nedelje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 25.8.2015 6:58:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro, moja curica jos spava. Vikiveki ti svu decu pravila oko nove godine,a? ahahhaha Kad je bal nek je tanderbal ahhaha... Jao mame ala je ova nasa klima u zemlji Srbiji teska. Tek sad vidim kad smo dosli s mora. Pa kao trut sam, ne mogu da se pomerim. Unutra hladno napolju vrelo ujutru da se smrznes u podne da prokuvas. Ma uzas jedan. Posla ima..... Haos. Iskreno da vam kazem jedva cekam zimu hahaha...Dosta mi je ovog leta. Vidim bebece teme su pokrenute idem da vidim ko nam se sve to porodio Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 25.8.2015 7:00:42
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike,evo i nas kenjkali smo cijelu noć, nije htijela jesti, znači gladna nije, a šta joj je pojma nemam, kao zombi sam !
< Poruku je uredio eca89 -- 25.8.2015 7:01:28 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 25.8.2015 7:09:31
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro Nikako da uhvatim malo vremena da citav omoh dana, al valjda cu se organizovati ubrzo. Samo da vam mahnem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 25.8.2015 7:21:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. nas je malo urnisao u po noci, valjda mu je bilo cudno, druga soba, drugi krevet. Moj otisao za sitne pare, bio je ogroman i mator, sav skriputav, malo mrdnes, on zaskripi kao da skaces po njemu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 25.8.2015 7:44:56
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T opet loše spava pa je nervozna katastrofa.Biće ovo zanimljivo jutro
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?