|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/2015 (chat)
26.8.2015 6:32:27   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas 06:00h, budila se jednom, ali sam ja opet sva neka ušlagirana. bravo Von, za vrticuser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 426
26.8.2015 7:23:04   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. spavao kod babe u sobi, naravno da sam saznala kad sam se probudila, i trazila ga po krevetu onako uslogirana od spavanja. Kaze mi mama da je terorisao mm do 1, neka je, ljubi ga majka user posted image Kad moze mene do 3, neka i njega do 1.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 427
26.8.2015 8:08:02   
branki*
dobro jutro,mame i od mene!
malopre ustala,pijem kafu,pa polako sve redom sta me ceka....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 428
26.8.2015 8:14:29   
emicaa
Jutro,spavala sam do 15do 8,kad sam se probudila Dora se igra na podu,a meni ništa nije jasno.Ni kad je se probudila ni odkud u sobi kad je u 6 bila budna i mm rekao on će ustati sa njom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 429
26.8.2015 8:16:56   
Misha i Ljisha
Dobro jutro,

i ja samo kratko da se javnem.

Duca vec prav dar mar, ja uslogirana i dalje od vremena, sad sam i ja slinava kasljem. Idemo danas na sisanjac i duca i ja ne mozemo da rascesljamo kosu.
Jos dorucak detetu nisam spremila mrzi me da se pomerim s mesta.

Sledece nedelje vrtic pa cu se valjda onda organizovati da uradim nesto konkretno u dvoristu i kuci. KAd budem malo sama. Ovako mi se ni ne radi nista

Pozdrav mamice

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 430
26.8.2015 8:25:26   
branki*
kad god procitam ljisin post,setim se svog sela i uhvati me takva nostalgija i seta,dobijem poriv da odmah odem tamo kad bi moglouser posted image

branki

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 431
26.8.2015 14:17:21   
Mariya
Dan mame!!
Von, lepo se provedite i odmorite (ako je to moguće sa dvoje dece) na moru!! I bravo za Jokin vrtić i user posted image za produženje bolovanja, videla sam u temi. Ja isto nisam uspela da produžim, pa sam podnela šefu zahtev za korišćenje GO tako da ću raditi 9.9. taj jedan dan pa sam na GO do kraja septembra i zvanično počinjem 01.10. da radimuser posted image
Jao, znate kako mi H šeta po kući, toliko da sam se iznenadila prejuče kad je krenula da puziuser posted image ceo dan je na nogama! Sad mi je najslađa. Ljubi nas i svoje slike, ljubi sebe u ogledaluuser posted image Tapše i viče ba (bravo), maše kad čuje reči idemo, ćao, pa-pa, Ka čuje psa da laje ili mi izgovorimo reči pas, mačka, Brutus, važe va (to je njeno av) Gura autić i bruji bmmmmuser posted image Juče sam joj dala jastučnicu i rekla da odnese tati. I okrenula se i odnela jastučnicu mm u dnevnu sobuuser posted image Pametnica mala. Iznenadim se svaki put šta sve zna da radi, zaboravila sam kako je bilo sa L, šta sve beba od 11 meseci zna, a čak nije ni bilo tako davno, L je tek pre 3 god. bila bebauser posted image
Branki, raste ti boka, još malo pa će sići sama sa kreveta kao moja, nećeš ni čuti da se probudila, samo će se pojaviti ispred tebe sa ćebencetomuser posted image .Evo baš sam pogledala kad sam zapisala (sa H sve zapisujm jer sam sa L sve zaboravila, kad je šta radila, iako sam bila sigurna da nikada, baš nikada neću zaboraviti) sa 6,5 meseci je H počela da vrišti kad joj samo okrenem leđa i da urla ako izađem iz sobe. I to je trajalo oko 1,5-2 meseca.
Gde su nam mila i veselica,ustvari, baš mnogo mama fali. Valjda ćemo od septembra imati više vremena da se družimo i pišemo. Nama su dani skroz isplanirani do 06.09., svaki dan nešto, mm na posao pa popodne posete, gosti, kupanje, putovanja, neće nam biti dosadno!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 432
26.8.2015 15:18:21   
branki*
e,isto,mariya,bila sam sigurna da nikad necu z aboraviti neke stvari vezano za b,ali se zaboravi,sad mi je drago sto sam zapisivala,imam jednu svescicu,pa sam tu pisala neke bitnije stvari.ja sam toliko umorna i pospana,da ne znam kako gledam uopste.sta bih dala sad za dva sata sna!napravih kolac,bitno da sam se najela kao svinjce!ode moja mukom stecena linijauser posted image

branki

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 433
26.8.2015 21:15:44   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Deca spavaju. Mi se spremamo da gledamo seriju. Danas sam neplanirano kupila haljinu po nagovoru mm-a. Postavila bih da vidite kako mi stoj, ali ne volim bas svi da gledaju. U nedelju imamo svadbu,pa sam najvise zbog toga uzela.
Decu sam vodila u igraonicu tako da su se izigrale lepo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 434
26.8.2015 21:33:20   
emicaa
Šteta što nema opcija kao na fb da ograničiš ko ti može gledati slike.
Teodora je i danas bila nemoguća,dzigaricu mi je pojela user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 435
26.8.2015 21:33:54   
mirkam
Vece mame.
I ja tako Sanjice, kad bih postavila neku sliku predomislim se sto svako ko navrati na forum moze da vidi.Kad bi vidjeli samo clanovi bilo bi mi ok, a ovako ne bih bas..
M spava, mm gleda film, ja grickam kokice i svrljam po RR, ma idila user posted image

Direktna veza do poruke: 436
26.8.2015 21:46:45   
Sanjica26 RR
Emice sve Teodore su male napasti.Mada, T je danas bila dobra. Evo sad se probudila. Odveo je mm u kupatilo. Kaze da joj se povraca.
I mene Mirkam to nervira kad svi mogu da vide sve.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 437
26.8.2015 21:48:52   
amdn
vece mame, uspavo se decak sad malo da predahnem i vidim sta radite, ja danas isto kupila maskirni duks za sebe i sina, mm me nagovorio kao superr je fora da imamo i J i ja isti inace kupila sam deciji posto mogu da udjem u velicinu 12, majko mila kolik su deca danas ili sam ja tooliko malecna :)

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 438
26.8.2015 22:00:15   
anita
Zdravo mame
Evo I mene posle duzeg vremena. Mi smo dobro,rastemo za koji dan punimo sedam meseci.
Maša ima 3 zubica, Mihajlo jedan a Nikolina nema jos uvek. Merili se juce Maša ima 7,800; Mihajlo 8,000 a Nikolina 8,500.
Veliki pozdrav od shih nas.

< Poruku je uredio anita -- 26.8.2015 22:01:30 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 439
26.8.2015 22:04:37   
branki*
Cao,mame!mi opet bili u setnji,u parkicu,zaboravila da kupim pampers,a kao posli po to.da,bilo bi dobro da se ogranici ko mozedagleda slike.
Amdn,meni je to super kad je mama uskladjena sa garderobom sa detetom,bas mi je simpauser posted image

branki

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 440
26.8.2015 22:17:26   
emicaa
Sanjice izgleda da stvarno jesu user posted image
Anita vrijeme leti oni već veliki,super napreduju.
Ja stalno tražim Dori i sebi isto odjelo ali nikako da nadjem,njoj još kupujem na bebećem odjeljenju a sebi mogu na normalnom dječijem ali nikako da nadjem isto

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 441
26.8.2015 22:21:51   
branki*
Anita,bas su napredni,masalauser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 442
26.8.2015 22:22:11   
Sanjica26 RR
I ja bih volela nesto da imam kao moje curice. Skoro sam T htela da kupim one letnje kombinezone i nasalim se sa prodavacicom da li ima za nas starije. I ona mi pinudi da probam 12. Nazalost tih modela vise nije bilo.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 443
26.8.2015 23:12:14   
vonavoj
Samo da mahnem mamike,ceo dan u haosu oko pakovanja i sutra krecemo na more!! Juhu!

Direktna veza do poruke: 444
27.8.2015 0:00:43   
wivern
Von uzivajte i za nas , lepo se provedite user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 445
27.8.2015 6:22:47   
branki*
Sto mrzim kad se probudim ovako rano,umesto da spavamuser posted image
Von,lep provod!

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 446
27.8.2015 7:02:41   
eca89
Dobro jutro mamik, evo i nas, ja sam dobilauser posted image , a eto juce smo pricali, vjerovarno sam zato i bla onako nervozna. Mislim da je to to, vidjecemo. Von, draga lijepo se provedite!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 447
27.8.2015 7:04:28   
eca89

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro mamike, evo i nas, ja sam dobilauser posted image , a eto juce smo pricali, vjerovarno sam zato i bila onako nervozna. Mislim da je to to, vidjecemo. Von, draga lijepo se provedite!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 448
27.8.2015 7:13:34   
vonavoj
Jutro! I nas je J u 6 probudila!
Eco sad ce da splasne nervoza!
Hvala vam devojke,nadam se da cemo se makar malo odmoriti..bas mi je potrebno!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 449
27.8.2015 7:20:48   
eca89

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutro! I nas je J u 6 probudila!
Eco sad ce da splasne nervoza!
Hvala vam devojke,nadam se da cemo se makar malo odmoriti..bas mi je potrebno!

Uživaj draga moja maximalno, e da vidjela sam da si pisala da kad si ti dobila da ti je Joka odreagovala, da je plakala, sad me je strah za mlijeko? Ti još uvijek dojiš?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here