Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 28.8.2015 23:15:54
|
|
|
|
wivern
|
Pih, ni ovde nikoga
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 28.8.2015 23:17:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svi su se razbezali.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 28.8.2015 23:20:10 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 28.8.2015 23:18:06
|
|
|
|
branki*
|
Ja sam tu....sad tek pozavrsavala sve,svi polegali,konacno malo da odahnem i ja!
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 28.8.2015 23:33:25
|
|
|
|
wivern
|
E zene, sta se radi. Ja sama kod kuce tj "sama" . Malisa, pas, dve kornjace, tri papagaja i tri jajeta od papagaja
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 28.8.2015 23:48:06
|
|
|
|
Mariya
|
Wiv,sjajno društvo!! Moji spavaju a ja se razmišljam da li da spavam ili da se pakujem,idemo sutra kod prijatelja u Bezdan za vikend i spavacemo tamo,jedva čekamo!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 28.8.2015 23:50:23
|
|
|
|
branki*
|
Wiv,pa kod tebe zurka onda meni se oci sklapaju...
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 28.8.2015 23:56:11
|
|
|
|
wivern
|
Sklapaju se i meni, ali samo jos malo da dam sebi oduska...
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 29.8.2015 6:58:42
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, ja sam standard šlogorana? Nego da vas pitam za mišljenje. Ja mojoj bebi dam slanu večeru oko 8h i onda sisu oko 9h je mi tako zaspi, šta vi mislite je li se ona prejede, pa se zbog toga budi? Pošto prducka, ja sam joj davala veceru oko 6h, ali rek''o ovako će jduže držatim, kad ono prc ona se budi stalno.
< Poruku je uredio eca89 -- 29.8.2015 6:59:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 29.8.2015 8:00:49
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,tu sam samo ne pisem,kod mene standardno Dora isla sa tatom na more bili su sedam dana dobro su prosli sad se vracamo starim obavezama ECOto je kod dece individualno,ne znam sta bih ti rekla,moja se budi i dan danas a sad ce sve godine,noc sastavila nije,svaki put se zalim na to i samo cekam da to vec jednom prodje,neka deca su osetljivija neka spavaju kao top od pocetka,sad vidim da tvoja beba ima punih 6 meseci,tako da ne verujem da bas hrana utice u tom periodu,ali moguce je mozda ima osetljiv stomacic
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 29.8.2015 8:06:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eco, Iva se budila dok nije izbacila flasicu. Dobro jutro, mala kokoska se probudila u 7h a danas smo ceo dan nas sve same, bice veselo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 29.8.2015 9:14:11
|
|
|
|
branki*
|
jutro mame i od mene! eco,nas dve standardno uslogirane,e,sad moja se budi po 100 puta,s tim sto je ja nekako na siki uspavam.muz ode opet do posla,ja tu,kuvam kasice,pijem kafu,ako bude toplo,neka muz vodi bozu na bazen,mada ne znam da li jos uvek radi..ej,ja uiopste nemam predstavu koji je datum.juce skapirah da djaci polaze u skolu u utorak,septembar dolazi,a kod mene leto vecito!
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 29.8.2015 9:16:49
|
|
|
|
emicaa
|
Hej hej,kako ste.Mariya mi svoju zovemo Terordora . Ćutros je spavala opet do pola 8 ali se budila tri puta,samo je pomazim i nastavi dalje.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 29.8.2015 9:23:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Malko smo duze spavale. Legle su oko 9 jer su cekale picu da se ispece. Sad da se spakujemo i odosmo malo napolje dok nije bas upeklo. Brani u utorak 1.septembar. Ne volim taj datum. Nama je jyce Teodora ispricala svoj san da sam ja bila u soku. Tako mala, pa da zna da preprica i da ga se seca.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 29.8.2015 9:25:53 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 29.8.2015 10:17:53
|
|
|
|
wivern
|
Ehej, mi poranili. M ustao u pola 10 Danas me ceka radni dan, mm otisao na neki aeromiting a ja da iskoristim dok njega nema i sredim stan. Ustanovila sam da je on glavni izvor nereda u nasoj kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 29.8.2015 10:40:39
|
|
|
|
branki*
|
Haa!dobar zakljucak,wiv. Ja zavrsila doruckove,sad uspavljujem ovu malu,bas je vruce.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 30.8.2015 7:02:25
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, samo da !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 30.8.2015 9:21:59
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,mi ćemo danas na bazen ali ne znamo gdje.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 30.8.2015 9:44:15
|
|
|
|
wivern
|
Emice blago vama. Mi sutra na kontrolu i vakcinu. A danas na rodjos, biće pakleno vruće.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 30.8.2015 9:47:06
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv moram još malo nakupit boje za more
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 30.8.2015 9:51:23
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mamesva sam osamuc bo,a ova vrucina ima jos gore da me smalti.ovi moji juce isli na bazen,valjda ce i danas.bar nek se boza iskupa,mada kazu da je hladna voda.nadam se da cu uspeti da popijem kafu dok se boka ne probudi,
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 30.8.2015 10:27:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moje divljakuse se igraju. U gradu Zikina sarenica povodom Ljubicevskih konjickih trka. Boze kako ovaj Zika lupeta. Sinoc smo slabo spavali. Mm boli uvo. Isao je u bolnicu. Dr je bio tako neljubazan. Kaze stavio mu je nesto u uvo da je jauknuo od bola. Sad drzi flaster. Kasnije idemo na svadbu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 30.8.2015 19:48:18
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje ste mamice,jao nama je danas bio divan dan.I da,na bazenu dosta veće djece sa pelenama a ona švrćo mali trči i viče mama pikim ma pre posna sam na nju
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.8.2015 7:12:25
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas, samo jedno budjenje smo imali ! Emice, za T. ona još nema 2god.super da si je naučila!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.8.2015 7:44:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ove dve jos spavaju. Mm otisao na posao. Sad ce ione uskoro da se bude, pa ih vodim kod bake i deke na cuvanje. Od sutra krece vrtic. T ide, a Sofi cuva dadilja. Moram da vidim za vrtic kad opet da podnesem zahtev. Bas je nepravda da oboje radimo i T ide, a ona ne ide. Emice i Sofi smo skinuli pelene. I ona je kao seka skinula pre drugog rodjendana. Moracemo da nosimo adapter sa sobom, jer ona vise nece nosu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 31.8.2015 7:49:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutrić od menja! Kako ste mi? Moji su budni. Muž ode nešto ranije na posao, Anči sutra kreće u školu. Ne zna se ko više čeka, da l' ona ili ja. Ona zbog škole, ja zbog mira. Luka standardno dobar. Šta ima?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?