Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 7:37:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Mislim, mase, nosivosti, pneumatici, dubine, sirine, visine, za kad mi to treba Kad ti pukne guma Nego Ivanka, dođoh u sličnu situaciju. Sestrić mm je katastrofalno dete. Tj još je beba, ali ja u žvotu ne videh onakvo dete. Da urla za svaku sitnicu, iz čista mira... Nemoguće. doduše ni roditeljni nisu svi svoji baš. No, uglavnom, moje dete je bilo redovno krivo za sve. Polako sam počela da pucam, srećom pa su otišli inače bi sasula sve onom njenom. Jbt krene on da soli pamet mom detetu kao da je debil, ne sećam se sad za šta. Moje starije dete je svako malo trčalo u sobu da sedi sama
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 7:56:20
|
|
|
|
Rosita
|
Hahaha, tu mi teorija nece trebati
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 8:27:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da se stavim u pravu temu... Svekar svako malo nesto radi u dvoristu pa tu ima svasta, freza, neki ramovi za susenje voca, merdevine oko smokve na sve strane., alat.... E sad, ne bi to bio problem da je dvoriste veliko nego ga predjes u 3 koraka Pa,raspremi za sobom majkovicu!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 12:28:30
|
|
|
|
milicicak
|
Aaaa, prokleta alergija mi se vratila, sve me svrbi, nervozna sam ko pas i na sve to me mama pet puta zove i kad sam se konacno javila krece da me pegla sto se ne javljam. Prvo sam pomislila da se nesto desilo tati pa joj trebam hitno... Maaa neee, zvala me da me pita sta sam pravila za rucak i tu je jbno nasla zamerku.... Aaaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 12:55:21
|
|
|
|
Rosita
|
Milicicak Drzi se, pusti mamu, naidje im. Ja sam u poziciji bebe koja uvodi hranu, toliko sam se vratila unazad nakon operacije zucne kese . Juce sam uvela par zrna grozdja, ubio me stomak
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 13:06:57
|
|
|
|
milicicak
|
Uh, Rosi, bas ti nije lako I povrh svega mini buba ima proliv, reagovala je na promenu pavlake, tacno cu da se upucam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 21:58:48
|
|
|
|
Buba Mira
|
Dobro veče. 16h: kupila mužu sat za rođendan 19h: muž našao zamerku satu dobijenom za rođendan 20:30 sat zamenila, vratila taj i uzela SEBI ženski sat. Tako se rešava negativna energija. Nemam negative, muž ćuti od sad pa za navek i imam divan novi satić!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 22:29:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kaznila me saobracajna policija za prelazak ulice van pesackog prelaza
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:07:29
|
|
|
|
Rosita
|
Haha, bubamiro Ivanka, nemoj da pesacis, ajde u autoskolu . Salim se, koliko su te cepnuli
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:15:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Ivanka, nemoj da pesacis, ajde u autoskolu . Salim se, koliko su te cepnuli 5000, ako platim u roku od 8 dana 2500. Ma platiću sutra, samo da mi ne visi nad glavom. A jesam kriva, stalno tu prelazim ulicu, tu nekad bio pešački pa napravljen kružni tok i pešački pomeren za 30ak m. Ja se ismejah za sve pare
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.8.2015 23:16:36 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:33:32
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja nesto ne verujem da me se neko seca :-) ..ali me evo opet tu malo sa vama . Vidim drustvo je kao i sto je bilo odlicno zao mi je sto sam mnogim super devojkama odavde izgubila kontakt ali... Ja sam mama trojki koje u septembru pune 3 godine i sa mnogima od vas sam prosla kroz proces lecenja i Vto i celu trudnocu i castila kad su stigle bebe :-) Ali obaveze oko njih i sve ostalo me je malo odvelo od vas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:40:10
|
|
|
|
adulence
|
Pre neki dan sam mislila na tebe,ne znam da li me se secas trudnovale smmo zajedno...poljubac i lepo je videti te opet...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:45:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Alexis, KG, jel tako beše? Pa kako da te se ne secamo, trojke su u pitanju!!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:45:58
|
|
|
|
Alexis79
|
Secam se jao kako je lepo videti opet neka draga lica .Mnogo toga sam prosla sa mojim ringerajkama .. Adulence pa ti cekas jos jednu bebu jao divnooo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:47:13
|
|
|
|
Alexis79
|
Jeste Ivanka KG Ja se tvoje Ive revolucionarke odlicno secam
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:49:13
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Dobro veče. 16h: kupila mužu sat za rođendan 19h: muž našao zamerku satu dobijenom za rođendan 20:30 sat zamenila, vratila taj i uzela SEBI ženski sat. Tako se rešava negativna energija. Nemam negative, muž ćuti od sad pa za navek i imam divan novi satić! Tako treba rjesavati sve, svaka cast! Alexis, dobro dosla nazad
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:55:42
|
|
|
|
Alexis79
|
Oo World draga srecna ti rec i hvala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.8.2015 23:59:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Aleeeex
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.8.2015 0:02:37
|
|
|
|
Alexis79
|
Dunjaaa draga moja samo malo da se uhodam gde sta i kako bese
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.8.2015 0:04:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajde, ajde, samo, daj da bežimo iz ove teme, pa ti si nam donela pozitivnu energiju ;)
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.8.2015 0:09:38
|
|
|
|
Alexis79
|
Idemo sa teme ne brini Tek sad sam ukapirala gde pisem
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.8.2015 0:18:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Potrazicu te kad sl put dodjem u KG! U oktobru na sestricev rodjendan, da prisetamo po Sumaricama ako nas vreme posluzi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.8.2015 9:15:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Buba Mira
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.8.2015 12:01:57
|
|
|
|
Valerie
|
znate onaj osecaj da biste podavili pola komsiluka.... poludecuuuu jedni burgijaju, ruse vec 10 dana tresu se zidovi, a ja ne mogu mnogo da izlazim. drugi nocu pustaju muziku, tako za dusu . pa jednima mi kaplje klima bas na moju i tako dobuje... a drugoj macka pisa kroz odvod pa opet pada kod mene. pa ima li kraja pusto ostrvo je za mene san. da ne pricam o beer festu, tutnji satro muzika, ali iz daljine samo buka da te nevira. dobro jutro i vama
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.8.2015 19:38:37
|
|
|
|
QueenJ
|
Samo sam svratila da se izjadam svojim sajber drugaricama sa RR. Juče stres, mm se povredio na poslu, mašina mu iščupala skoro ceo kažiprst desne ruke. Danas nerviranje, ne mogu da dobijem doznake za bolovanje. Istekao mi je period od godinu dana besplatne z. zaštite kao porodilje, i kako moj poslodavac još uvek ne uplaćuje moje doprinose, nemam pravo na z. zaštitu, samim tim ni na bolovanje, tj. doznake...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?