|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
3.8.2015 22:00:24   
branki*
World,ko te iznervirao?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1301
3.8.2015 22:06:26   
wivern
Branki ja bih rekla da je herbalajf projekat zdravog dorucka user posted image
Ja sam skoro postovala kako doruckujem mas'an burek bas iz tog razloga.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1302
3.8.2015 22:12:37   
branki*
Aaaa,tako znaciuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1303
4.8.2015 11:13:43   
mama krava

IZVORNA PORUKA: wivern

Branki ja bih rekla da je herbalajf projekat zdravog dorucka user posted image
Ja sam skoro postovala kako doruckujem mas'an burek bas iz tog razloga.

user posted image user posted image user posted image

Wiv, ti si moj č'oek!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1304
4.8.2015 11:16:37   
adulence
Nema lepse od bureka ...i samo jedna stvar najbolje sam mrsavila kada mi je dorucak bio obilan i jak...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1305
4.8.2015 11:22:57   
wivern
Adulence ja dok sam jela za dorucak po pola kg bureka imala sam 45 kg user posted image i povisen holesterol ali koga to briga. Bila sam jako srecna, sita i mrsava.
A stvarno mi idu na zivce sa tim...user posted image dobijem nervni slom kad vitim "projekat zdrav dorucak"

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1306
4.8.2015 11:30:51   
World
E to me sad dodatno onada nervira, cuj zdrav dorucak.. mislim da je rijec zdrav totalno promijenila znacenje otkako su uveli praskove i instant hranu.. ma ajd i sve dok samo sebe trujes, ali brate alooo ostavi druge na miru!

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1307
6.8.2015 17:03:15   
daca77
Jaooo...sto sam besnaaaa...jos 2007.god.sam ugasila racun u Eurobanci i presla u Intezu. Pre par dana kod mojoh roditelja stigla opomena zbog nedozvoljenog minusa od 1000 din. Onako besna odem juce da se obracunam, ali ovi u Nisu nemaju pojma, jer je racun otvaran u Pk. Uglavnom, prema podacima iz kompa, racun nije ugasen i ovo je kamata na iznos od 60din.za odrzavanje racuna. Ne mogu da verujem koji debili...rekla da hocu da ugasim racun, izmirila sve sto sam dugovala, oni ponistili-iseckali makazama, sve kartice, a sada, nakon 8 god.mi traze da im platim dugovanje...pre sat vremena me i iz Bg zove zena, kod koje je predmet da me pitajesam li uplatila...kad se dobro obracunah sa njom, rece me da ni njoj nije jasno kako je salterski radnik ponistio kartice, a nije ugasio racun...sada tel.zvala savetnika, koji mi juce dao tel., kaze mi da i dalje razmenjuju mail-ove i da se cujemo sutra...definitivno nisu normalni...user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1308
6.8.2015 18:18:51   
Valerie
daco, meni su u toj banci naplatili 600 din jer sam uplatila ratu za Master "prerano". pise npr. do 24. ja uplatim 5. e, to je prerano... uslo u prethodni mesec. dzaba natezanje, moze im se svasta... seku 5. ko mi je kriv sto ja to nisam znala. od tada vise ne zurim...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1309
6.8.2015 18:23:37   
wivern
Valerie isto se meni desilo u Reiffeisenu pre 9 godina , samo sto sam se ja peglala sa njima i nisu mi skinuli pare.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1310
6.8.2015 19:47:21   
superm
Besna sam, besna, besna, BESNAAAAAA. Dodje mi da sve oteram u piuser posted image matuser posted image !

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1311
6.8.2015 20:32:37   
jess021
Superm, disi duboko.user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1312
6.8.2015 20:41:18   
superm
Ne vredi Jess, probala sam...user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1313
7.8.2015 9:59:52   
Valerie

IZVORNA PORUKA: wivern

Valerie isto se meni desilo u Reiffeisenu pre 9 godina , samo sto sam se ja peglala sa njima i nisu mi skinuli pare.

ovi su nenadmasni! kad se okupe pa te gledaju belo, pa suskaju, pa tvrde da pise u ugovoru, sto nije tacno. mislim se ne vredi moje nerviranje toliko, i onako nas deru na sve strane. kad saberem kamate pozli mi nacisto!

superm, sve po spisku! bar u sebi ako ne moze drugacije.
meni je tolerancija cesto oko nule. osecam se bespomocno ovako debela i ovo vreme, jos kad ne dobijem lepo trazenu pomoc derem se sve se trese. ok, pa se posle izvinjavam user posted image al da mi je svejedno, nije. najradije bih sve sama, al ne mogu i ne smem. jos maaaalo

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1314
7.8.2015 20:04:44   
superm

IZVORNA PORUKA: Valerie

superm, sve po spisku! bar u sebi ako ne moze drugacije.
meni je tolerancija cesto oko nule. osecam se bespomocno ovako debela i ovo vreme, jos kad ne dobijem lepo trazenu pomoc derem se sve se trese. ok, pa se posle izvinjavam user posted image al da mi je svejedno, nije. najradije bih sve sama, al ne mogu i ne smem. jos maaaalo

Moguce da sam nervoyna zbog tezine, debljine, vrucine i ostalog... ali moram da priznam da me najvise u stvari nervira majka, nazalost, svima redom prica, joj, sta ce joj troje dece, velika je to obaveza. Stvarno sramota...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1315
7.8.2015 20:13:57   
vikiii
Grrrrr!!!! Ne mogu da verujem kako neko moze da kulira i okreće glavu kao ne vidi šta mu dete radi i maltretira drugu decu.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1316
7.8.2015 20:58:29   
Ana RR
Daco, ja sam se godinama svađala sa Pireus bankom... imala sam kredit kod njih i kreditnu karticu, koju nisam ni koristila. Kad je istekla oni me zvali da me pitaju da li hoću da je obnove, ja rekla ne hvala ne koristim je. Onda zvali ponovo ja opet rekla ne hvala.. i tako 4 puta. U međuvremenu ja odem u filijalu, isplatim kredit, pogasim račune, posle nekog vremena mama me zove i kaže stigla ti je kartica iz Pireeus banke. Ja popi***m! Nisam uopšte htela da idem u filijalu da se svađam, karticu nisam ni uzela od mame, nisam ni otvorila kovertu. I onda su krenuli da zovu kao imam dugovanje na kartici, pa kamata pa ovo pa ono. Svaki put se preko telefona inatim sa njima. Posle nekoliko godina zove me neki tip iz banke i pita šta je sa tom karticom (u međuvremenu se navodno napravio dug od 20 i nešto hiljada kamate) i pošto je bio fin ja mu lepo objasnim od početka šta i kako i on mi kaže ne brinite, nećemo vas više uznemiravati, dug je storniran. I evo od tada, a prošlo je oko 2 godine, me više nisu zvali.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1317
12.8.2015 22:19:30   
Ivanka 75
I ne znam zasto, ali svaki put kad smo sestra, majka i ja na istom mestu nekoliko dana nastane rat!
Sestra mi je ptebacila kako sam "zla" jer sklanjam Ivu od sestrica kad on pocne da luduje, place, kmeci (jer je u stanju to da radi po 2-3 sata), a u ponedeljak sam pustila i cutala dok je on skakao po bazenu i prskao na sve strane Iva vikala nemoj, prestani, smeta mi, on nista.
Na kraju je ona pocela da place izasla iz bazena i naravno ja i Iva krive jer "deca su to, on je takav, sta ces".
Sestra besni sto je spavala sa svojom decom u sobi, bude se celu noc, ona psuje i nervira se, u trenutku nas je bilo 8 u kuci.
Da ne nabrajam situacije, rekla mi je da njenom sinu ne smem nista da kazem, cak i kad je isao za Ivom po kuci i vikao "ja sam guster" ona bezala, gledala u mene da je spasim, moja seztra ne reaguje, jer "on je takav", a meni zao moje Ive, place svaki dan.
Danas me pitala kad cemo kuci, pati mi dete samo tako.
Moha majka samo idepo kuci bogoradi, ugodi deci kad joj nesto traze pa se posle dere na njih sto su rasturili , pocepali.....
Ja vodim miran zivot bez vike i galame, ovo njje normalno.
Poludecu.... mm dolazi u petak i idemo kuci u subotu, rekla sam Ivi "izdrzi"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1318
13.8.2015 8:15:48   
emicaa
Ivanka vjeruj mi svaki ali svaki put mi je tako kad smo negdje sa zaovom.Mali trči,vršti gura,tuče dora se rasplače i počne plakati a ona samo andrej smiri se ićeš kući ili pa doro što se svega bojiš.U subotu sa poludila,u septembru trebamo zajedno ići na jedan rodjenan a meni se uopšte ne ide.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1319
13.8.2015 8:20:36   
Ivanka 75
Stvarno mi nije svejedno kad su zajedno, uvek bude "Ivo, zasto places, pa kad ces se navici da je Nikola takav?"
Malopre je plakao da ga baba nosi u carsafu od kreveta, i na kraju je opet Iva bila kriva sto mu je rekla "Nikola, smiri se"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1320
13.8.2015 8:24:57   
emicaa
Doro pa što plačeš,znaš kakav je Andrej user posted image isto user posted image Samo što Dora nema još ni dvije godine i kako da joj objasnim da je to što joj dodje i u facu počne vrištati normalno,da se on tako igra.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1321
13.8.2015 8:32:51   
Trcosava
Joj Ivanko :(

Ne mogu lažem da kažem da znam kako je, ne znam. deca sa kojima dolazim u sustret su uglavnom kulturna, normalna.

Kako ti reče Ivi - izdrži

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1322
13.8.2015 17:23:47   
Ivanka 75
Danas smo vodili decu na Zlatibor.
Moj sestric je prekukao "kupi mi, daj mi, hocu da idem ovde, hocu da idem onde, daj mi vodu, niko nece da mi da vodu, (vozi biciklu pa kad treba da se popne na trotoar sledi kukanje) niko nece da mi pomogneeeeee, hocu na onaj gumeni zamak, hocu na ovaj gumeni zamak, a zasto mi ne dateeeeee, (vidi rostilj se pece i dere se)gladan saaaaam, zasto mi niko ne da da jedeeeeeeeem....."
Ja se trudila da sa Ivom idem bar 20m ispred ili iza njih samo da ne cujem kukanje.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1323
13.8.2015 17:29:16   
eca89
Jooooj, Ivankauser posted image !

Direktna veza do poruke: 1324
13.8.2015 17:46:26   
dijana1*
Jao Ivanka kao da pisem o mom Vuku danasuser posted image
Dodje mi da udarim glavom o ziduser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here