|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 08/2015 (chat)
10.8.2015 14:40:36   
daca77
Dobar dan, mame!!!
Wiv, bravo za sedenje user posted image Mojoj je pre 10-ak dana malo falilo da iz bocnog polozaja sama sedne, ali nije uspela i od tada vise i ne pokusava.
Vidim zalite se na nespavanje, pa da vam se i ja pozalim...elem, moja N je uvek lepo spavala, budila se samo 1x i jedno vreme 2x da sisa i odmah bi nastavila sa spavanjem. Zadnjih par noci strasno nemirno spava...cele noci se samo vrti po krevecu, zaticem je okrenutu popreko ili skroz u dnu kreveca...ne place, ali tu i tamo pusti glas...i dalje je dojim samo 1x tokom noci. Ne znam, mozda joj je vruce, pa zato ne spava lepo...
A dodjoh iz KC i pisacu na odgov.temi.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 201
10.8.2015 15:19:36   
eca89
Mamike, ja sam svoje dijete spremila u krevet, istuširala se, pa i bih i ja malo probala zaspati.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 202
10.8.2015 16:14:10   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Branki sreća pa nam muževi ne zalaze ovde user posted image
Moj je sad slavio 34 i popila sam mu mozak user posted image

Mooolim??? Hoćrš da kažeš da sam matora??user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 203
10.8.2015 19:07:22   
emicaa
Ma joook ali sam ja 6 godina mladja od njega pa moram malo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 204
10.8.2015 20:05:15   
Trcosava
Pa i ja od mog mlađa 6, a od tvog starija 1 hahahaha mislim hahahaha

Šalim se ja malo, ja sam u najboljim godinama - 23! user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 205
10.8.2015 20:47:22   
emicaa
Ma najbitnije je kako se osjećaš user posted image ja kao da mi je 15 user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 206
10.8.2015 20:56:26   
veselicaa
Ja sam od mm mladja 8 godina ali ponekad pomislim da je on mladji od mene user posted image Valjda polude ljudi pod "stare" dane user posted image Joj sad cu i ja kao Branki,da me vidi mm sta pisem naljutio bi se user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 207
10.8.2015 21:51:08   
mirkam
A ja od mog mm starija dvije godine user posted image
Koma sam.Odoh direktno u krevet.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 208
10.8.2015 21:58:14   
mama krava
Juhuuu! Bravo Mirkam! user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 209
11.8.2015 6:44:30   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas od 10h do 6h bez buđenjauser posted image user posted image user posted image user posted image ! Samo da vam poželim lijep dan.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 210
11.8.2015 6:52:21   
mirkam
Eco bravo! Sad ce ona tako da ustali.Pocinje laksi period!
MK user posted image

Lijep dan i od mene..

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 211
11.8.2015 7:03:47   
eca89
Joj mirkam daj Bože, rodiću se ponovo. Nego mame zanima me jeste li vi za onu hodaljku/hodalicu ili kako se ve zove ili niste? Ne mogu da postavim u odg.temi, jer pretraživač ne radi. Mi smo njoj kupili ovo, ono kao šetač i igralni centar, kad hoda svira i tako, ok je.
user posted image

ili da joj i hodaljku kupimo? Ja nešto nisam za nju.

< Poruku je uredio eca89 -- 11.8.2015 7:05:14 >

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 212
11.8.2015 7:18:33   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Ja A. vise igracke necu da kupim, on se igra kozmetikom, vise voli sampone, gelove za tusiranje, kreme od autica.
Istresao nas je u 4 iz kreveta, poceo da place, posle pola sata nazad u krevet. Ne znam da li mi je gore kad nas terorise do kasno u noc, pa istu prespava, ili kad nas tako digne iz kreveta u neko ljuto jutro. Sva sam slognuta. Jos nisam mogla da zaspim, dobila, pa me razvaljivao stomak, nimulida nigde na vidiku, pa popila panadol, a ono slabo u pm, cim sam osetila da stomak malo popusta, naterala sam se nekako da zaspim.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 213
11.8.2015 7:38:13   
serpica
Dobro jutro
Mis moze jedna dobra stara kafica?user posted image
moji svi spavaju juce bili u savetovalistu,bebac porasla fino,bas sam srecna,kako smo traljavo krenuli sad mi je super.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 214
11.8.2015 7:49:51   
Trcosava
Šerpi draga naravno damože kafa!! Sad ću je smutim!

user posted image

Vidim Dija u kasne sate pali fen user posted image

Mišu neću da lažem i da kažem znam kako je, ovo dvoje je skoro uvek celu noć spavalo, ali se zato ranim jutrom bude kad su zubi. Ana u 5, ovaj malo oko 6, pola 7.

Mali bi možda i zaspao, da Ana dok ga čuje ustaje i pogleda ga, a on naravno u dreku jer odmah ode user posted image

Jutro!

p.s. ni meni ne radi pretraživač, probajte preko google da kucate štra tražite pa na kraju ringeraja ili tražite po podforumima

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 215
11.8.2015 7:50:58   
Trcosava
Eco evo teme

KLIK

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 216
11.8.2015 7:51:10   
mali_mis
serpi naravno user posted image
Super za bebicu user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 217
11.8.2015 7:53:57   
serpica
Trco,Mis user posted image uh kako mi nedostaje druzenje sa vama user posted image kad imam vremena udjem na brzinu a ne mogu da pohvatam sta ste pisale i o cemu...kad od septembra krene skola/vrtic mislim da cu da se vratim u masinu user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 218
11.8.2015 7:55:08   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: serpica

Trco,Mis user posted image uh kako mi nedostaje druzenje sa vama user posted image kad imam vremena udjem na brzinu a ne mogu da pohvatam sta ste pisale i o cemu...kad od septembra krene skola/vrtic mislim da cu da se vratim u masinu user posted image

sanjam septembar - ovoj mojoj je dosadno za sve pare!!! i naravno meni mozak kljuca

Šerpi moja user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 219
11.8.2015 8:11:42   
emicaa
Dobro jutro,i ova moja je prespavala noć ali se probudila prije pola 6 pa je zaspala opet u 6.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 220
11.8.2015 8:12:50   
serpica
e eto toliko od mog druzenja,pocelo budjenje i moram da idem ljubim vas sve user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 221
11.8.2015 8:19:19   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,i ova moja je prespavala noć ali se probudila prije pola 6 pa je zaspala opet u 6.

Toooooo, Emice jeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 222
11.8.2015 8:28:08   
dijana1*
Jutro mame. Ima li i za mene jedna kafica?
Juce smo bili na decijem rodjendanu i bio je i tata koji ima TRI bebe. Dva sina i cerkicu. Imaju oko 11 meseci. Kada mi je poceo pricati o bebama, pokazivati slike i snimke, kako se organizuju..... ma sve... bilo me je bukvalno sramota. Ostala sam bez teksta. Kaze da je njena mama pomagala prva 3-4 meseca i njoj je pocelo smetati. Zahvalila se svima i rekla da se najbolje snalazi sama. Ona je po ceo dan sama sa tri vebe a on kada dodje sa posla pomogne joj.
Pokazao mi je sliku gde pokusava da popije jogurt a njih troje dopuzali do njega i poredali se kao mali kucici i vuku jogurtuser posted image ma preslatkiiiii su. Ni u jednommomentu nije zakukao jao tesko nam je, ma samo da porastu, ma samo ovo ili ono.... ja sam odusevljena.
A u junu su isli na more. Bili su glavna atrakcija na plaziuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 11.8.2015 8:29:05 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 223
11.8.2015 8:35:33   
Trcosava
Dijo, drugo je kad su svi od jednom. Drugo je kad imaš veće dete koje traži pažnju. Da je teško, teško im je sigurno. Naranvo da je lakše kad si sam. Pomoć koliko da spreme ručak ili srede kuću, ostalo - neka hvala.

Moji su bili samo tri nedelje kod nas kad se Ana rodila i to je bila takva nervoza... Jbg mali stan a nas 4 odrasla.

Sad smo bili sami kad se Luka rodio i to je druga priča skroz!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 224
11.8.2015 8:43:32   
cockic
Dobro jutro,i od meneuser posted image
Ja sam videla da je istina što su deca veća,veća i briga i više živaca treba.mislim da bi mogla sa više beba,ali sa više dece većeg uzrasta dosta je teže.
Dok mi je cera bila beba,a i ovaj mališa mogla sam još jedno bez problema.kako izađosmo iz pelena mi je sve teže da se odlučim.nikad se nezna možda ću ja da zaredjam još dvoje user posted image još jedno bi volela to je sigurno.kad vidim kako se njih dvoje igraju i vole,naravno i svađaju ali su baš vezani dosta.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here