Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 14:40:36
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan, mame!!! Wiv, bravo za sedenje Mojoj je pre 10-ak dana malo falilo da iz bocnog polozaja sama sedne, ali nije uspela i od tada vise i ne pokusava. Vidim zalite se na nespavanje, pa da vam se i ja pozalim...elem, moja N je uvek lepo spavala, budila se samo 1x i jedno vreme 2x da sisa i odmah bi nastavila sa spavanjem. Zadnjih par noci strasno nemirno spava...cele noci se samo vrti po krevecu, zaticem je okrenutu popreko ili skroz u dnu kreveca...ne place, ali tu i tamo pusti glas...i dalje je dojim samo 1x tokom noci. Ne znam, mozda joj je vruce, pa zato ne spava lepo... A dodjoh iz KC i pisacu na odgov.temi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 15:19:36
|
|
|
|
eca89
|
Mamike, ja sam svoje dijete spremila u krevet, istuširala se, pa i bih i ja malo probala zaspati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 16:14:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Branki sreća pa nam muževi ne zalaze ovde Moj je sad slavio 34 i popila sam mu mozak Mooolim??? Hoćrš da kažeš da sam matora??
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 19:07:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ma joook ali sam ja 6 godina mladja od njega pa moram malo
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 20:05:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa i ja od mog mlađa 6, a od tvog starija 1 hahahaha mislim hahahaha Šalim se ja malo, ja sam u najboljim godinama - 23!
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 20:47:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ma najbitnije je kako se osjećaš ja kao da mi je 15
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 20:56:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja sam od mm mladja 8 godina ali ponekad pomislim da je on mladji od mene Valjda polude ljudi pod "stare" dane Joj sad cu i ja kao Branki,da me vidi mm sta pisem naljutio bi se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 21:51:08
|
|
|
|
mirkam
|
A ja od mog mm starija dvije godine Koma sam.Odoh direktno u krevet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 21:58:14
|
|
|
|
mama krava
|
Juhuuu! Bravo Mirkam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 6:44:30
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas od 10h do 6h bez buđenja ! Samo da vam poželim lijep dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 6:52:21
|
|
|
|
mirkam
|
Eco bravo! Sad ce ona tako da ustali.Pocinje laksi period! MK Lijep dan i od mene..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 7:03:47
|
|
|
|
eca89
|
Joj mirkam daj Bože, rodiću se ponovo. Nego mame zanima me jeste li vi za onu hodaljku/hodalicu ili kako se ve zove ili niste? Ne mogu da postavim u odg.temi, jer pretraživač ne radi. Mi smo njoj kupili ovo, ono kao šetač i igralni centar, kad hoda svira i tako, ok je. ili da joj i hodaljku kupimo? Ja nešto nisam za nju.
< Poruku je uredio eca89 -- 11.8.2015 7:05:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 7:18:33
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Ja A. vise igracke necu da kupim, on se igra kozmetikom, vise voli sampone, gelove za tusiranje, kreme od autica. Istresao nas je u 4 iz kreveta, poceo da place, posle pola sata nazad u krevet. Ne znam da li mi je gore kad nas terorise do kasno u noc, pa istu prespava, ili kad nas tako digne iz kreveta u neko ljuto jutro. Sva sam slognuta. Jos nisam mogla da zaspim, dobila, pa me razvaljivao stomak, nimulida nigde na vidiku, pa popila panadol, a ono slabo u pm, cim sam osetila da stomak malo popusta, naterala sam se nekako da zaspim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 7:38:13
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro Mis moze jedna dobra stara kafica? moji svi spavaju juce bili u savetovalistu,bebac porasla fino,bas sam srecna,kako smo traljavo krenuli sad mi je super.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 7:49:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpi draga naravno damože kafa!! Sad ću je smutim! Vidim Dija u kasne sate pali fen Mišu neću da lažem i da kažem znam kako je, ovo dvoje je skoro uvek celu noć spavalo, ali se zato ranim jutrom bude kad su zubi. Ana u 5, ovaj malo oko 6, pola 7. Mali bi možda i zaspao, da Ana dok ga čuje ustaje i pogleda ga, a on naravno u dreku jer odmah ode Jutro! p.s. ni meni ne radi pretraživač, probajte preko google da kucate štra tražite pa na kraju ringeraja ili tražite po podforumima
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 7:50:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco evo teme KLIK
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 7:51:10
|
|
|
|
mali_mis
|
serpi naravno Super za bebicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 7:53:57
|
|
|
|
serpica
|
Trco,Mis uh kako mi nedostaje druzenje sa vama kad imam vremena udjem na brzinu a ne mogu da pohvatam sta ste pisale i o cemu...kad od septembra krene skola/vrtic mislim da cu da se vratim u masinu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 7:55:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: serpica Trco,Mis uh kako mi nedostaje druzenje sa vama kad imam vremena udjem na brzinu a ne mogu da pohvatam sta ste pisale i o cemu...kad od septembra krene skola/vrtic mislim da cu da se vratim u masinu sanjam septembar - ovoj mojoj je dosadno za sve pare!!! i naravno meni mozak kljuca Šerpi moja
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 8:11:42
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,i ova moja je prespavala noć ali se probudila prije pola 6 pa je zaspala opet u 6.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 8:12:50
|
|
|
|
serpica
|
e eto toliko od mog druzenja,pocelo budjenje i moram da idem ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 8:19:19
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Dobro jutro,i ova moja je prespavala noć ali se probudila prije pola 6 pa je zaspala opet u 6. Toooooo, Emice jeeeeeeeeeeeeeee !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 8:28:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro mame. Ima li i za mene jedna kafica? Juce smo bili na decijem rodjendanu i bio je i tata koji ima TRI bebe. Dva sina i cerkicu. Imaju oko 11 meseci. Kada mi je poceo pricati o bebama, pokazivati slike i snimke, kako se organizuju..... ma sve... bilo me je bukvalno sramota. Ostala sam bez teksta. Kaze da je njena mama pomagala prva 3-4 meseca i njoj je pocelo smetati. Zahvalila se svima i rekla da se najbolje snalazi sama. Ona je po ceo dan sama sa tri vebe a on kada dodje sa posla pomogne joj. Pokazao mi je sliku gde pokusava da popije jogurt a njih troje dopuzali do njega i poredali se kao mali kucici i vuku jogurt ma preslatkiiiii su. Ni u jednommomentu nije zakukao jao tesko nam je, ma samo da porastu, ma samo ovo ili ono.... ja sam odusevljena. A u junu su isli na more. Bili su glavna atrakcija na plazi
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 11.8.2015 8:29:05 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 8:35:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Dijo, drugo je kad su svi od jednom. Drugo je kad imaš veće dete koje traži pažnju. Da je teško, teško im je sigurno. Naranvo da je lakše kad si sam. Pomoć koliko da spreme ručak ili srede kuću, ostalo - neka hvala. Moji su bili samo tri nedelje kod nas kad se Ana rodila i to je bila takva nervoza... Jbg mali stan a nas 4 odrasla. Sad smo bili sami kad se Luka rodio i to je druga priča skroz!
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 11.8.2015 8:43:32
|
|
|
|
cockic
|
Dobro jutro,i od mene Ja sam videla da je istina što su deca veća,veća i briga i više živaca treba.mislim da bi mogla sa više beba,ali sa više dece većeg uzrasta dosta je teže. Dok mi je cera bila beba,a i ovaj mališa mogla sam još jedno bez problema.kako izađosmo iz pelena mi je sve teže da se odlučim.nikad se nezna možda ću ja da zaredjam još dvoje još jedno bi volela to je sigurno.kad vidim kako se njih dvoje igraju i vole,naravno i svađaju ali su baš vezani dosta.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?