Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 13:12:15
|
|
|
|
branki*
|
Da znas samo kad banu i vatrogasci na zurku! Sad se setih kod moje mame u zgradi pre neki dan komsije sa prvog sprata ostavile pasulj da se kuva i izasli na kratko.ali ,to kratko se produzilo,pasulj izgoreo,dim krenuo svud po zgradi,komsije zvalevatrogasce,a oni odmah ljudi dosli,bilo kao na filmu,sa sve pokretnim merdevinama,ulaz kroz terasu,da se spasi pasulj !salim se ,vatrogascima svaka cast,al mogu da zamislim ove ljude kad su se vratili kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 13:14:41
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam mm za 30 rodjendan stavila svjećice,puna torta a i namučio se dok je pogasio
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 13:15:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhaha bas me nasmejaste,bice skuplje svecice od torte ja to kazem mm svaki put kada mu pravim tortu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 13:23:40
|
|
|
|
mirkam
|
Branki,nemaš pojma kako je kad pasulj ne zagori nego baš izgori na šporetu ! Pitaj mene na šta kuca liči i koliko joj treba da se izluftira
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 16:42:33
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: veselica Hhaha bas me nasmejaste,bice skuplje svecice od torte ja to kazem mm svaki put kada mu pravim tortu Haha,tacno Mirka,znaci tako gadno,dobro je,bar vatrogasci nisu morali da dolaze da spasavaju Ja i dalje ne popih onu kafu koju sam planirala..odoh na terasu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 16:45:58
|
|
|
|
mama krava
|
Zene, pa ja imam dooosta vise od 30 god i obavezno duvam svecice....onako ne brijeve nego racan broj svecica, koliko imam godina! Meni je to najbolji deo rodjendana!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 16:48:47
|
|
|
|
branki*
|
Mk,moj gospodin ima vise od 40 svecica,bice ih 45 na torti,bojim se da nema toliki ni kapacitet pluca da ih oduva sve,da trazim da odradi spirometriju prvo ajoooj,da zna sta pisem,naljutio bi se,ne bi pricao sa mnom tri dana
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 18:48:40
|
|
|
|
emicaa
|
Branki sreća pa nam muževi ne zalaze ovde Moj je sad slavio 34 i popila sam mu mozak
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 19:16:36
|
|
|
|
mali_mis
|
Mm zalazi, da vidi da li ga ogovaram zenama Jos ako je kod mene, onda mi ostavi otvoren prozor, da ja vidim, da je on video, pa mi slozi onu nadurenu facu, i duri se narednih par dana, zavisi koliko ostaje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 19:25:19
|
|
|
|
emicaa
|
Moj nije još nikad,ne zanima ga.Vjerovatno misli da ne pišem o njemu
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 20:03:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Mi danas slavimo 6 godina braka. Planirali da idemo negde, ali napunila nam se puna kuca gostiju. Moja sestra sa muzem i decom. Doveli T i mm-ov brat dosao. Niko nije ni znao. Ali ipak je bilo zabavno. Sutra idemo na bazene. Ja sam i dalje opsednuta citanjem. Neko je pitao za Ljisu. Otisla je na more. Kuckali smo se.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 22:14:33
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,veceras smo set_ali bulevarom i ti si mi pala na pamet i knjige,bas sam rekla koliko mi fali citanje,uzelela sam se tog vremena kad smo samo knjiga i ja. Moji polegali,ja kao po obicaju bih mogla nesto jesti Sta vi radite? Sanjice,neka vam je srecna godisnjica
< Poruku je uredio branki RR -- 9.8.2015 22:15:40 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 22:20:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki verujem ti. Uzmi neku laganicu knjigu i nadji za sebe vreme Ja samo citam kad deca spavaju. Evo sad mi se spava i izgubila sam koncentraciju. Ali sutra ujutru cu da nadoknadim dok se ne probudim. I Boka ce da poraste i bice mnogo lakse.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.8.2015 22:25:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 22:24:16
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice srećna godišnjica. Ja bih mogla nešto slatko ali kasno je već,pametnije mi je da idem na spavanje,ko zna šta mi T sprema
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 22:37:33
|
|
|
|
branki*
|
Pa,da,taman sam pocela opet da citam sa bozom i u trudnoci...sad je neizvodljivo,ali kad malo poraste,naci cu vremena Emice,ja to sebi pricam dok drndam po internetu,a boka spava-budalo,uzmi spavaj,ko zna koliko puta ces se buditi u toku nocu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 6:52:33
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame M veceras citavu noc prespavao u krevecu.Konacno se budim posle mjesec-dva ne izudarana i ne izmaltretirana Inace, krevetac mu je nekako u cosku gdje zaista slabo dopire vayduh i ako je sve otvoreno (ili se meni tako cini ) i vruce mu je, pa mi zao i onda spava izmedju nas. Sinoc kao bilo malo ljepse za spavanje i eno ga, cijelu noc nije mrdnuo.A mislila sam vise ziv nece htjeti u krevetac..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 7:12:09
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame I opet zurka, sa stolicama. Jedva cekam kisu da se naspavam. Tad se odvaljuje od spavanja, i preko dana i nocu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 8:05:34
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro curice, oo mirkam znam kako ti je kad odpavaš nakon dužeg vremena, odamh e super osjećaš. Moja seope tbudila u pola 4h, nije gladna nego samo plače, ja je pozim i ššššššš i spava opet, ne znam koji je razlog.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 9:53:42
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T je fino spavala ali je ustala u 6.Nego već treći dan ne nosi pelenu,samo joj stavljam kad spava.Nekad se desi da obilježi teritorij ali uglavnom kaže na vrijeme.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 13:00:33
|
|
|
|
wivern
|
Zene moje dete je napokon samo selo, sa punih devet meseci ljubi ga majka tako lenjog
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 13:03:57
|
|
|
|
mama krava
|
Bravo drugar!!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 13:04:42
|
|
|
|
eca89
|
Bravo wiv, za djecaka i Emice za T.i pelenu !
< Poruku je uredio eca89 -- 10.8.2015 13:05:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 13:34:42
|
|
|
|
branki*
|
Bravo za maksima Boka zaspala,pa da vam se javim,muz odveo bozu na casove.. Noc prosla bolje nego prethodne,nije se drala,niti sisala na svakih 5 minuta.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 13:42:21
|
|
|
|
Jole84
|
Cao mamike... Sanjice srecna vam godisnjica, da je slavite jos mnogo mnogo godina Uh Branki i ja patim za citanjem, bas mi fali taj osecaj-miris knjige (po mogucstvu iz biblioteke), noge uvis, kafa i ako vec mastam, moze i talasi u pozadini Wiv bravo za Maksima
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 10.8.2015 14:00:21
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Noc prosla bolje nego prethodne,nije se drala,niti sisala na svakih 5 minuta. Super Branki baš mi je drago !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?