Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 7:59:02
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike moje, samo da va se javim i kažem da moje dijete jos spava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Budila se u 5h da jede i nastavila, pa ja sam preporođena, ne znam kad se to deslo, ovako je spavala kad je imala mjesec
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 10:18:32
|
|
|
|
wivern
|
Mirkam vidim ja da ce to sa mozgom ici malo teze. Eco cestitam na uspesno zapocetom danu Ja pijem kafu, citam rr dok malisa sedi u hranilici jede plazmu i gleda masu i medved. Jednom recju idila .
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 11:07:27
|
|
|
|
branki*
|
Eco,bravo za spavanje Ja se samo tesim da je kod beba sve promenljivo i da ce biti dana kad ce lepo spavati.sinoc sam poludela,do 11 nije htela da zaspi,a onda je opet celu noc visila na sisi!bar nije imala temperaturu.ona je i ranije bila nezgodna,ali sad ovo tri dana kako je bila pod temp,pa dodatno nervozna,skroz se raspekmezila,samo da se nosi!
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 11:25:42
|
|
|
|
wivern
|
Branki tako je meni bilo na moru sa maksom. Sad smo se stabilizovali, ali to je bio haos. Samo je visio na sisi i skidao mi kupaci.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 11:33:18
|
|
|
|
branki*
|
E,isto,wiv .znas da ja vise ni ne nosim majicu kad podjem na spavanje,jer samo visi na sisi.udrema se tako i onda kad je ispusti,dreme jos neko vreme,10 ak min i opet na sisu.poludeh!nadam se i ja da ce se stabilizovati malo,jer ovo nije izdrzivo. Je l na olimpu ima bazen?da muz vodi bozu,ako moze jer je baaas vruce,a nema casove danas.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 11:49:29
|
|
|
|
wivern
|
Ima, ima bazen. I skoro je renoviran, super izgleda. Jedino sto je vikend pa ce biti guzva. Proci ce i to Branki, samo jos malo. Nama je ostalo ono jutarnje visenje, od 5 pa dok ne ustane voli da visi.ali i to ce uskoro prestati.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 11:52:33
|
|
|
|
branki*
|
To jutarnje kad usitni je pod obavezno bilo i pre Super za bazen,reci cu mu,pa ako je voljan,moze da ide.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 13:20:41
|
|
|
|
emicaa
|
Haaaj mamike,T sinoć spavala sa nama pa je u 4 prvo pokušala mm izgurati iz kreveta pa onda mene kad joj nije uspjelo nijedno raširila se izmedju nas i spavala do 7.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 23:29:29
|
|
|
|
wivern
|
Hahahaha ja nahvalila mog malisu i evo ga majstor sedi samnom za racunarom, nece da spava Pre toga smo odgledali vaterpolo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 8.8.2015 23:48:52
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!!!!gde ste,nema vas? prodje bogami vreme,poraslo mi dete,danas je vec pičila i po 2metra!! lu je kod babe,došle su zaovine devojčice pa sad uživa!!a baš mi nedostaje,tako je tiho bez nje... eh,kad bi me jos h castila jednom prespavanom noći....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 7:10:05
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mnogo mi je zao sto nemam vise vremena da se druzim sa vama,opet kazem,verujem da cu od septembra biti vise tu..do tada za mame i decicu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 7:24:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame I opet je bila zurka, samo je ovaj put dovukao glavice crnog luka, kojima je pevao, pricao, igrao se sa njima kao da su autici sa sve onim bmmmmm
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 8:11:01
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, kod mene opet veselo, sad kasno zaspi, a budila se i ja ustanem dam joj ruku i nastavi i tako par puta, možda sanja nesto ružno, a tražila je da jede tek u pola 5h, bar mi e to utjehada nije gladna. Nego duša mi moja spava i tako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 8:26:01
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Mišu tebi je uvjek zanimljivo sa tvojim A Mi smo opet imale žurku pa smo zaspale u dnevnoj,ona se zalijepila za mene a vrućaaaa.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 11:16:05
|
|
|
|
wivern
|
Moje dete sinoc jedva zaspalo oko 12, i evo ga sada jos uvek spava Ne moze da se probudi bez svojih 12 sati spavanja.
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 11:38:46
|
|
|
|
Jole84
|
Dobar dan mamike, moje dete gleda Masu i medveda i ne trepce Eco super za spavanjac, samo vici pu pu pu Branki kako je smizla danas?
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 11:39:19
|
|
|
|
branki*
|
Evo o mene...prosla jutarnja frka,boza ode sa tatom da kupe lubenicu,boka spavazja stavila jos jednu kafu,nadam se da cu je popiti u miru i tisini Sinoc bio pakao od vrucine,boka se opet nesto budila uz vrisku,muz je nosio,sumnjam na zube,videcemo. Drugo nista novo.svako vece jedem nesto iz pekare,mislim da sam nabacila neko kilce,ako i nisam,na dobrom sam putu.moracu da eliminisem pekaru! Serpi,ljubi svoju ekipu😘
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 11:46:36
|
|
|
|
mirkam
|
A mi sad zaspali podnevno spavanje. Serpiiiii,baš falis Mm danas rodjendan,pravila sam cheesecake.Popodne duvamo svecice.Stavicu samo brojeve,jer ako naredjam svecice,em se neće vidjeti torta,em će se prva skroz istopiti dok dodjem do poslednje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 11:47:10
|
|
|
|
wivern
|
Branki zanemari to kilce, meni od pekare skocio holesterol nenormalno pocelo da mi igra pred ocima A da probas da joj mazes na desni one kremice za zubice?
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 12:02:14
|
|
|
|
branki*
|
Wiv,probacu,nisam to koristila sa bozom,njegove zube nismo ni osetili. Mirka,mom muzu je rodj za koju nedelju,ima da ga zezam na tu foru sa svecicama
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 12:11:31
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Serpiiiii,baš falis Mirkam i vi meni falite mnooogo ali ne mogu da stignem uvek mislim na vas stalno. Mamike
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 12:18:48
|
|
|
|
mirkam
|
Vjerujem Šerpi,evo ja sa jednim pa se jedva organizujem,a tek ti.. Branki,mm jutros ustao i pita " a koliko ja ono punim danas godina ?" .A ja mu kažem,vidjeces broj na torti,ako stavimo svjecice propade nam žurka dok sve izbrojis A i greota da jadnu tortu bodem 32 puta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 12:23:45
|
|
|
|
branki*
|
Haha,mirka,ja cu mom da izbodem 45puta i bas cu vala da nabijem svecice ima da se zapali torta od tolike vatre!
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 12:32:27
|
|
|
|
wivern
|
Hahahahahahah Branki
|
|
RE: Razgovori mama 08/2015 (chat) 9.8.2015 13:06:55
|
|
|
|
mirkam
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Haha,mirka,ja cu mom da izbodem 45puta i bas cu vala da nabijem svecice ima da se zapali torta od tolike vatre! Haha, upozori prvo komšije,da neko ne zvone vatrogasce
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?