|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat]
21.7.2015 15:04:48   
vocicana
Pipika Hi! Citala sam tvoje ranije objave, cesljala po forumu juce celo posle podne, tako da znam da I ti solidno cekas. Mirises mi ruzo moja na user posted image , samo ujutru lagano bezuser posted image nervoze, uradi taj testic pa kako bude. Obavezno da se javis! Bicu srecna kao za sebe sto cu jednog dana biti.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 226
21.7.2015 15:08:41   
vocicana
Kakve sam greske u pisanju napravila sada, pa to je strano ☺😊😀😁😂 nema veze znate sve sta sam htela reci. Hihihihiiii

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 227
21.7.2015 15:12:59   
ivannna
vocicana i ti si mi sumnjiva! lepo ti je povisena temperatura! izdrzi jos malo pa i ti testic pa javljaj!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 228
21.7.2015 15:29:06   
vocicana
Aha, samo jedna je problematika, ne znam kada trebam da dobijem. A I nista ne osecam, niti grudi bole, niti sam se razjela, nisam ni nervozna, jedino malo jesam bila zbog stomak sto me je boleo, tako me je klima u restoranu sahranila kada sam iz pretoplog van usla u prehladno unutra, kao u hladnjaci je bilo. Videcemo Ivanchice. Moram da sacekaj, bas sam se previse puta razocarala, za mene I previse puta. Hvala ti na podrsci, ti si mi posebno draga, bas uvek rado procitam tvoje postove, hvala na podrsci.😄

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 229
21.7.2015 17:54:58   
wivern

IZVORNA PORUKA: vocicana

Kakve sam greske u pisanju napravila sada, pa to je strano ☺😊😀😁😂 nema veze znate sve sta sam htela reci. Hihihihiiii

Imas opciju UREDi, pa sa njom sve greske ispravis, a i dodas ako nesto jos hoces da napises.

Pusti sad kad treba da dobijes, ti radi testic dve nedelje od teskog fizickog posla user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 230
21.7.2015 18:22:38   
Lejjan
Kod Lejjan lepi bezobrazluk , prvo sam otisla u grad ujutro u 8 jer nije bilo drugog autobusa,a narucene u pola 2 popodne, sa prijateljicom i ona treba na pregled isto tako nema vec bebane 8 mj. i da vidi sta je..I odemo maminoj mami,do podne..U podne dosle na busku stanicu kaze nema autobusa do pola 2... :/ Ajmo pjese do ginekologije got je 2 km od naselja gdje stanuje neni, umrla kad nisam na ovoj vrucini jos pored ceste -_- i lepo dodjem u ginekologiju gle srece NIGDJE NIKOG prve na redu tacno u pola 2

i primaknem se sestrici reko da li radi doktorica narucena sam u pola 2..kaze : eto mi se izvinjavamo doktorica je bolesna dodjite sutra ujutro u 8 , kaze ja sam tbe zvala nisi se javljala..Pa da si me zvala vidjela bih ,a mogla si zvat prijateljicu..kako i u nje nema propusten..LAŽE! ...

Ahh kako sam se iznervirala, kud mi je mucno sve mi dodje da povratim pa se vrati u zeludac -_-

Nista do sutra ujutro... :(

Vocice i vi sa temperaturom navijaam da je user posted image ! :D

| | , crtice kao i ljubav..Dolaze kad se najmanje nadaš <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 231
21.7.2015 18:34:20   
vocicana
Slatko dam se izsmejala sada, pa ti si carica! Znam kako si ispizdela, ja bi ih pobila na tvom mestu, kakva stoka, necuveno. A nemoj mi uzrujavati tackicu, sutra bez narucivanja, naoruzaj de strpljenjem I polako. Ja merim temperaturu, ali ne mislim nista sa tim, ne znam, s obzirom na sva razocarenja od pocetka ove godine, ne mislim vise. Ako bude bice, nemam vise ni suza ni snage da se bolesno provodim zbog ruznih vesti. Mm sam jako pozelels, toliko mi je falio, sada cemo videti. A ciklusa kada bi trebalo da bude neocekivani to ti ja ne znam.😮

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 232
21.7.2015 18:38:14   
vocicana
Jao nacekacu se jos do tada. Ali javljam se uredno sve vreme pa cemo videti a ne znam ni sama. Samo sam htela jos I bazalnu da merim, tek hajde da vidim kakva je situacija, sve se sjockalo fino, bas kako se nisam nadala, srecna sam da je tu, da je bas tada stigao I da su okolnosti unazad mesec danabile ekstra povoljne. Malo je nejasno ovo sto vam sada pisem, ali objasnicu🐣

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 233
22.7.2015 7:54:25   
vocicana
Pipika? Cekamo da nam se javis...hoces li na obradovati user posted image , navijamo!!!

Direktna veza do poruke: 234
22.7.2015 9:38:21   
pipi_coco
Dobro jutro.

Evo pijem kafu, test je na stolu ispred mene i gledamo se hmmmmuser posted image

Kad se samo sjetim da bih prije radila test i nakon 18 minuta kašnjenja ihhh, a sada bi najradije sačekala mjesec dana, samo da izbjegnem razočarenje.
Uradit cu test poslije, pa javljam rezultate.

Sve vas user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 235
22.7.2015 9:40:07   
Maraj
Pipi navijamo user posted image i vucemo

Direktna veza do poruke: 236
22.7.2015 10:02:06   
pipi_coco
Stisla zube i uradila test i...........pozitivan je, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvije debele crtice 5 dan kašnjenja.

Sva drhtim od srece user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 237
22.7.2015 10:07:28   
Kata90
Pipiuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 238
22.7.2015 10:13:03   
Anoniman
Pipiiiii znala sam cestitam dragauser posted image user posted image user posted image

daj sliku testauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kata90)
  Direktna veza do poruke: 239
22.7.2015 10:13:18   
nata11
Pipi cestitam user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 240
22.7.2015 10:21:09   
Maraj
Jao divno pipi user posted image cestitke user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 241
22.7.2015 10:27:01   
wivern
Pipi cestitam user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 242
22.7.2015 10:38:21   
megi85
Bravo Pipi čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 243
22.7.2015 10:51:54   
vocicana
Cestitam!!!! Jeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 244
22.7.2015 10:53:58   
bebilule
Joj kako me oraspoloze ovakve vijesti. Cestitam pipi jeeeeeeee user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 245
22.7.2015 13:55:34   
pipi_coco
Hvala cure user posted image

Nisam se ni sjetila da uslikam hihihi, ali evo sad cu pa postavit cu poslije.

Evo smišljam kako da kažem mm kada dodje user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 246
22.7.2015 13:57:16   
Anoniman
Pipi cekamo slicicu, bas mi je drago! A tm samo daj test, ukapirace valjda sam!
user posted image
Jedno mesto je juce oslobodjeno u trudnicama, tako da te za nedelju dev posle uz ocekujemouser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 247
22.7.2015 13:58:05   
IVA 11
Pipi, čestitam ti od srca!

Direktna veza do poruke: 248
22.7.2015 13:59:47   
Frcokla
Oho, lepe vesti u ovoj temi danas, hvala Bogu. Čestitkeeeeee! user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

Direktna veza do poruke: 249
22.7.2015 14:08:43   
Lisa Simpson
Pipi čestitam taman da popuniš mesto mlade mame.

UM neki muževi znaju sve bolje od svojih žena, ja rekla mužu da sam trudna tek kad sam dobila rezultate bete, i onda mu pokazala testić, a on mi kaže "negativan je?" A ja njemu "Ma nijeeee ima tu mala bleda druga crtica" kaže on " uuuuu ma ja to ne bih ni video"user posted image imate i slicicu mog testa u majskim crticama. Tako da mom je potrebno nacrtati i obojiti, a ne samo dati testićuser posted image . Ali sad kad bih vratila vreme ja bih vog snimila kad mu sapoštavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Najlepse ime
BranaB

Koje ime vam je najlepse?

Andrej (27%)

Mihajlo (27%)

Dušan (11%)

Nikola (14%)

Miloš (9%)

Nemanja (12%)

Ukupan broj glasova: 232

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here