Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 14:09:56
|
|
|
|
pipi_coco
|
evo ga
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 14:11:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm sam za Unu pokaala test, a sada za Noru, kada se vrtio kuci, posto je on odveo Unu u vrtic ,a ja za to vreme radila test samo rekla, U novembru ce nas biti cetvoro
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 14:11:48
|
|
|
|
suzi kju
|
Jooj ja se samo setim sebe kad sam radila test i kad sam vadila betu, neopisiv osećaj, i uvek se rasplačem kad čujem ovakve vesti. Čestitammmmm pipi!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 14:12:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Piipi odlicne su crtice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 14:15:44
|
|
|
|
pipi_coco
|
Na slici se možda baš i ne vidi dobro od blica, ali obe crtice su debele i ova što oznacava T se pojavila nakon par sekundi. Onaj moj nece doci do 8 veceras, a ja cu do tada da puknem od želje da mu kažem i pokažem uuuhh....... Sta mislite kada je najbolje da odem na UZ? Ne bih da idem prerano, a jedva cekam da idem
< Poruku je uredio pipi_coco -- 22.7.2015 14:16:50 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 14:26:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja isla 9.3. , posle 5 dana kasnjenja i video se gestikacijski mesak, a posle 2 nedelje sam isla da cujem sruclence
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.7.2015 14:31:40 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 16:28:10
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ja sam pošto sam imala debelih problema ranije kod lekara išla prvi dan kad sam saznala a uz radila kad mi je bilo 4+5. Ako ranije nisi imala nekih problema da zadržiš trudoću nije ti kasno da odeš ni posle 2 nedelje kašnjenja taman čuješ srce. Ako si nervozna da imaš potvrdu moraš čekati da ti kasni bar sedam dana. Pre toga nema svrhe ići.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 22.7.2015 16:29:06 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 17:20:48
|
|
|
|
Lejjan
|
pipiiiiiiiiiiiiiiiiiii , cestiiiiitaaaaammm Lepu i skooolskuu trudnocu zeliim :) Ja sam jutros bila na tUZV i odma mi je okrenula :"Evo tvog bebanija." A on majusni smjestio se legi,kaze ovo su nogice pocele da rastu i rukice da se naziru, normalan plod za ovu nedelju trudnoce, tj. 7nedelja i 5 dana :) Jos koji dan i 2 mjeseca trudnoce :D Jaooo kad sam ga vidjela (vec mastam da je deckonja) dusa moja ^_^ ... Eto toliko od mene :) Nakon 2 godine pokusavanja,trud se isplatio..Želim vam svakoj ovaj osjecaj, Buuuu ^_^
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 17:34:14
|
|
|
|
vocicana
|
Jao draga Lejj, pa da li sam istanlepse mogla procitati danas. I od tebe i od Pipi. Nista veruj! Cestitam od srca, ja nekako isto osecaj imam da je deckic. Bravo mamice za vas! Meni je temperatura malo pala jutros, ali ne razmisljam vise, ne mogu, dosta je razocarenja. Bas sam srecna da si dobro, da je ta tackica dobro, malo pre sam se setila tvog posta od juce, upisala sam se od smeha, ti si car. Ne znam kada treba da ne dobijem, ali necu se javljati neko vreme, citacu vase postove, pa sta bude, ili ili, tek tada cu napisati neku rec. Ljubim vas i grlim jako.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 17:35:11
|
|
|
|
Lejjan
|
pipi_c sad punom snagom da ih skupa POOOOOVUUUUCEEEEEEMOOOOO U temeeeeee :D I crtica je VIDIIIIIIIIIIII :O Odlicna je :D
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 19:17:23
|
|
|
|
vocicana
|
Ih jos kada bi to bila ja , miran da mislim pozitivno inace propala stvar!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 20:06:04
|
|
|
|
vocicana
|
Obavezno javi kako je music puzic reagovao kada si mu saopstila divne vesti!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 22.7.2015 22:14:15
|
|
|
|
marinchica
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson Pipi čestitam taman da popuniš mesto mlade mame. UM neki muževi znaju sve bolje od svojih žena, ja rekla mužu da sam trudna tek kad sam dobila rezultate bete, i onda mu pokazala testić, a on mi kaže "negativan je?" A ja njemu "Ma nijeeee ima tu mala bleda druga crtica" kaže on " uuuuu ma ja to ne bih ni video" imate i slicicu mog testa u majskim crticama. Tako da mom je potrebno nacrtati i obojiti, a ne samo dati testić . Ali sad kad bih vratila vreme ja bih vog snimila kad mu sapoštavam. Zeno, kao o mom muzu da pises....da nisu braca? ja mu rekla da ili je corav ili se pravi blesav :) Doduse, bio je u pravu, nije bilo nista...ALI JA SAM VIDELA Pipi cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 8:14:03
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro zenice MM se prvo zbunio kad sam mu dala test, trepće, gleda u onaj test pa u mene pa opet u test, pa onda kez od uha do uha cijelo veće se smijulio ko blesav, pa i ja s njim skupa. Danas cu zvati svoju dr da vidim kad je najbolje da dođem na pregled ( nadam se samo da nije na godišnjem ). Prošli put sam morala da pijem Dabroston, a ne znam da li mi sada treba, ali obzirom na ishod prošle trudnoće hmmmm..... malo sam u strahu i još ne vjerujem da je ovo stvarno. Hvala svim na čestitkama
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 9:09:26
|
|
|
|
vocicana
|
Jeeee~!!!!!Mnogo sam srecna. Divno, a bas je bio izneneadjen. Moja bazalna je posle jucerasnjeg pada na 36,8 ponovo 37,malo me je to ohrabrilo. Ali ni sama ne znam sta da mislim.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 10:32:22
|
|
|
|
Frcokla
|
Sećam se tog jutra kao sad. Kasni mi nekoliko dana samo, ali ja sam već nekako ubeđena danima da sam trudna! Grudi nabrekle, strašno mi se spava, stalno umorna... Kažem mm da mi u povratku s posla kupi jedan test. Zima je, novembar... On kaže a misliš. Pa šta znam. A ja znam! Ja sigurna, samo još i njemu da "dokažem" I kupi on, sutra ujutro dok se spremao na posao ja "piskim" i ostavim mu test u kupatilu da sam pročita. Ja se vratim u krevet. I kažem posle par min to je sad sigurno gotovo idi pogledaj. I on uzme, sedne na krevet, kaže ima plavi plus! Pa reko jel sam ti rekla... Njegov zaključak: " i, šta ćemo sad... " Pa ništa, šta ćemo... Ode on na posao, ja se samo okrenem i nastavim da spavam. To je bilo to.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 10:35:55
|
|
|
|
Frcokla
|
Drage žene, ja još malo oslobađam jedno mesto u trudnicama, i hoću da naslutim zamenu ovde! Hajde, što pre da bude , vuuuuuuučem vas jakooooo... Budite vredne! Pa i na ovu vrućinu.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 10:38:21
|
|
|
|
vocicana
|
Pokusavam da vam stavim slicicu bazalne, ali ne ide. Plavusica, ali sam na dnevniku svom to na forumu zabelezila. Na poslu sam, pa ne ide.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 11:35:26
|
|
|
|
ivannna
|
pipi-jupiiiii jeeeeeeeee cestitamoooo!!! vocicana-temp ne mora uvek da bude bas bas visoka,bitno je samo da je iznad crte,a tebi je iznaaaaad ja jos cekam ovulaciju,bila na godinjem pregledu i radila ultrazvuk i dr mi po velicini folikula rekla da ce ovulacija biti jos u ponedeljak,samo sam se nasmejala u sebi,nema šanse,vise znam svoje folikule nego ona, sto se tice simptoma pred ciklus,od kad sam se porodila uopste me vise ne bole grudi pred ciklus,da li je i vama tako? a sto se tice testa i dve crtice,kad sam ga radila odmah se pojavila ta druga crtica jer sam bas dosta cekala ,oko 19 dpo,ali smo se udaljili iz kupatila na 5 min i nestrpljivo cekali,i motali se po kuci,a onda smo oboje uleteli trceci u kupatilo zgrabili test,videli 2 crtice i krenuli da skacemo vristimo,smejemo se i placemo od srece,kao navijaci na utakmici,ne mogu vam opisati koji je to mix osecanja,a onda sam sa osmehom na licu krenula na posao,bio je to jedan od najboljih dana u mom zivotu
< Poruku je uredio ivannna -- 23.7.2015 11:36:27 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 12:08:51
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanice, ja sam malo ohladila, jer ne mogu vise da se kidam zbog svega. Znam samo da jako zelimo, da radimo, a ako Bog da, desice s. Merim temperaturu, nadam se ali najmanje do sada u zivotu, znam samo da cu biti najsrecnija zerna na planeti kada se bude dogodilo. Ljubim te i drzim pesnice, volela bi da ti se ovea radot dogodi... Drzim ti pesnice, radi i nadaj se , nama nada poslednja umire.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 13:19:21
|
|
|
|
Trudnica4
|
Zdravo nova sam ovde imam mali problem, zadnja mi je bila 12.06.2015 test sam jutros rtadila i pitam se dali ovde ima druga crtica. Mozeli pomoc
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 13:24:09
|
|
|
|
vocicana
|
Moras duso postaviti slicicu, imas sajt kako pa da vidimo. Ako si trudna i sa redovnim ciklusima, verovtno se zacelo, ali si malo kasnije bila plodna, pa su verovatno bledje. Postavi pa da vidimo
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 13:27:23
|
|
|
|
Trudnica4
|
Pokusavam neznam kakooooooo
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 13:31:15
|
|
|
|
Anoniman
|
trudnicice idi na ovaj sajt slikomat izaberi fotografiju, nalozi, i kopiraj link za forume
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 23.7.2015 13:31:29
|
|
|
|
vocicana
|
iskopiraj sliku na kompu, sacuvaj ga na pozadini, onda otvori www.dodaj.rs, idi na opciju choose files, i posatvi link u prozo za odgovor, copy...paste...
|
Anketa
aaa :)pisuljicaAnastasija (
51%)
Adrijana (
21%)
Aurora (
29%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!