|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat]
20.7.2015 13:19:48   
Didy
Mi smo na plazi po ceo dan. Danas idemo tek popodne, morala sam malo da pospremim kucu, gledam ovaj ves za peglanje i razmisljam da li da ga peglam sad na terasi u hladu ili da ga ostavim da se nagomila jos vise. Nisam pametna.
A vredna sam nocu, kad zahladi.user posted image
Pozdrav svima!

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 201
20.7.2015 13:34:35   
Lejjan
vocice , tebe treba istuci :D Tamo u krevetu da si online, ne ovde :P user posted image user posted image

Sutra prvi pregled i ako Bog da da vidim svoju tackicu user posted image ^_^ Nestrpljiva sam... :D

Bude li tackica,vucicuuuuu vaaass naaaaajaaceee sto moguuuuuuser posted image user posted image

| | , crtice kao i ljubav..Dolaze kad se najmanje nadaš <3

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 202
20.7.2015 13:38:36   
Anoniman
Lejjan puno srece sutrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 203
20.7.2015 13:40:08   
Lejjan
Hvala UMama , Divna si :* user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 204
20.7.2015 14:08:20   
saska80
Drage cekalice..inseminacija nije uspela, tuzna Sam I razocarana. Nece me biti neko vreme, idem na odmor da se opustim od svega. Vama svima zelim mnogo srece ..puno poljubaca za moju drugaricu Voci...

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 205
20.7.2015 14:18:28   
vocicana
E sada sam malo zivnula, pa gde ste zeneeeee? Boli me stomak, razbija me vec treci dan. Zaista lezim, u sobi sam, mislim na sve vas I jakouser posted image , pisite I vrednujte po ovoj vrelini! Rezultati nece izostati. Mm I ja smo bili vredni dok me ovi bolovi nisu uhvatili, ovo je strasno! Ni ne razmisljam o bebicu, samo da ova bol orestane. Bazalna ne pada ispod 37,3 vec trece jutro, ko zna mozda se iznenadimo, predobro su se poklopile neke stvari,, mozda smo ga uboli ali necu da se radujem I razocaravam bez potrebe.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 206
20.7.2015 14:20:09   
vocicana
Ja sam bas takva ...kao istucena, toliko me stomak boli. A ti se mamice sutra spremi da svoju tackicu srecicu vidis I da sa najsjajnijim osmehom izadjes iz ordinacije. Moja Dr od danas na odmoru ::(

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 207
20.7.2015 14:24:23   
vocicana
Moja Saskice, ides sada na odmoru I odmoru se od svega, prevelika je ovo tortura za mozak, za sve nas a u tvojoj situaciji narocito. Ljubi tebe tvoja drugarica puno, izsuncaj se, akumuliraj vit d u neogranicenim kolicinama, pa kada se vratis da nam se napunjenih baterija javis I ne kloni duhom, znas koliko se mi dobro razumemo i bodrimo, zato znam da cemo uskoronsve ovde da obradujemo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 208
20.7.2015 14:29:21   
saska80
Hvala ti draga moja... Divna si :-*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 209
20.7.2015 21:08:10   
ivannna
treba mi vase misljenje!!!

razbolela sam se i imam 37,6 i mislim da treba nesto da popijem za tu temperaturu,a bili smo vredni...sta smem da pijem od lekova za temperaturu?

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 210
20.7.2015 21:28:30   
suzi kju
Paracetamol ili febricet, to sme i u trudnoći.

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 211
20.7.2015 21:34:12   
ivannna
hvala puno na brzom odgovoru!
mm mi je uzeo paracetamol ali su mu rekli da ne pijem nista ako ne predje 38,kaze sad se telo samo bori

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 212
21.7.2015 0:46:35   
Lejjan
vocice nadam se abd hehe :) a to je dobro ako tempica ne opada user posted image navijamm.. :D

Ivanna ja znam samo za paracetamol, u trudnica ili slucaju trudnoce.Opet ti kako zelis :)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 213
21.7.2015 9:50:02   
vocicana
Jao Lejj, I ja se nadam, jutros sam iz trece, nisam je merila, nije realno jer sam radila, videcemo sutra ujutru, javljam u svakoj slucaju. Tackica je dobra? Sve je OK?

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 214
21.7.2015 9:51:14   
vocicana
Samo pij paracetamol, to I ja za svaki bol, nije lose. Javi novosti Ivanchiceeee

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 215
21.7.2015 9:59:51   
wivern
Eheeej vrednice...evo i mene. Nikako da stigne, da se javim.
Ivana ja sma posle vantelesne bila bolesna temperatura mi isla do 38 i rekli su mi nista da ne uzimam. Inace se, po novom, temperature do 38 ne skidaju nikakvim lekovima. Ja sam se tusirala i tako skidala po malo temperaturu.
Ima neko neku lepu vest user posted image
Kod mene je i dalje lepa vest da nisam dobila (radila test i bio je negativan), da jos malo odmorim od mece user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 216
21.7.2015 10:25:59   
vocicana
Wiv super, mozda bude nesto stvarno lepo novo. Znam za te situaciji nemojte nista piti, ali kako kaze do 38 neka se telo bori, posle nesto mora. Ja stalno ovde, gledam, citam, malo sam I ostale teme pretresla, nije lose, samo sam se malo rastuzila kada sam procitala koliki broj biohem trudnoca se javilo, ja sam u martu bila jedna od tih. Javicu se naravno jos u toku dana, malo da spavkam, glupa treca smena, nismo stali cele noci.
Za sve vrednice, velikiuser posted image , javljajte se zene, tako sam bila tuzna za vikend, nigde nikoga, ni rec da napise.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 217
21.7.2015 12:31:09   
wivern
Nemoj da si tuzna zbog toga, to samo znaci da ces ubrzo biti user posted image . Do skoro gomila zena nije ni znalo za biohemijske niti su znale koliko su ih u zivotu imale.
Tako da sad samo u napad, ja navijam user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 218
21.7.2015 13:37:35   
pipi_coco
Caoos crtice. Dugo me nije bilo i bas ste mi falile.

Kasni mi vjesticara vec 4 dan. Test jos nisam radila, ne usudđujem se. Strah me i da se nadam. Nisam jos nikome rekla nista. Sve kontam eto nje svaki tren.
Kako ste mi vi na ovim vrucinama?

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 219
21.7.2015 13:51:33   
bumba
Pa uradi test da se radujemo.
Ima ima ovdje jos crtica al se ne javljaju
Mi cemo jos malo pa da se trudimo za drugu crticu

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 220
21.7.2015 13:54:16   
Anoniman
pipiii draga vucem najjace da ugledasuser posted image user posted image

lejjan cekamo lepe vestiuser posted image

(odgovor članu bumba)
  Direktna veza do poruke: 221
21.7.2015 14:10:26   
pipi_coco
Hvala cure. Ako ne dodje do sutra, radit cu test. A osim kasnjenja i pomalo bolnih grudi nemam nikakvih drugih simptoma, pa vidjet cemo.

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 222
21.7.2015 14:45:33   
ivannna
caos crtice!
ja od jutros nemam temperaturu i bas sam srecna,nista nisam pila,telo se samo izborilo ali puno vam hvala za informacije !

sta mislite da li da obrisem tu jutarnju povisenu temp da ne zbunjujem grafikon?

pipi coco-sa prvim detetom sam imala iste simptome kao da cu da dobijem i zato mi je malo vise trebalo da uradim test,jer nisam verovala da sam trudna,a bila sam user posted image

veliki pozdrav za sve

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 223
21.7.2015 15:00:54   
vocicana
Ivaniceeee bravo!!! Uoisi je, znaci s ti sama da su ti dani bili od te viroze, tako da te nece specijalno zbuniti u tumacenju. Moju baz sam iz fazona izmerila posle spavanja iz trece smene, malo ore 37,3 vec 4-ti dan. To je I za moju Lejj da zna samo 😂

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 224
21.7.2015 15:02:23   
vocicana
Dace Bog, volela bi da si u pravu, sada su se neverovatno kako su se neke stvari uklopile. Dace Bog!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

Anketa

Zubici
VVVV

Koliko dugo je Vasa beba bila nervozna pre izbijanja prvog zuba?

Nije uopste bila nervozna :P (43%)

Par nedelja (24%)

Oko mesec dana (6%)

Par meseci (19%)

Predugo (vise od tri meseca) :( (9%)

Ukupan broj glasova: 68

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here