Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 13:19:48
|
|
|
|
Didy
|
Mi smo na plazi po ceo dan. Danas idemo tek popodne, morala sam malo da pospremim kucu, gledam ovaj ves za peglanje i razmisljam da li da ga peglam sad na terasi u hladu ili da ga ostavim da se nagomila jos vise. Nisam pametna. A vredna sam nocu, kad zahladi. Pozdrav svima!
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 13:34:35
|
|
|
|
Lejjan
|
vocice , tebe treba istuci :D Tamo u krevetu da si online, ne ovde :P Sutra prvi pregled i ako Bog da da vidim svoju tackicu ^_^ Nestrpljiva sam... :D Bude li tackica,vucicuuuuu vaaass naaaaajaaceee sto moguuuuu
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 13:38:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Lejjan puno srece sutra
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 13:40:08
|
|
|
|
Lejjan
|
Hvala UMama , Divna si :*
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 14:08:20
|
|
|
|
saska80
|
Drage cekalice..inseminacija nije uspela, tuzna Sam I razocarana. Nece me biti neko vreme, idem na odmor da se opustim od svega. Vama svima zelim mnogo srece ..puno poljubaca za moju drugaricu Voci...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 14:18:28
|
|
|
|
vocicana
|
E sada sam malo zivnula, pa gde ste zeneeeee? Boli me stomak, razbija me vec treci dan. Zaista lezim, u sobi sam, mislim na sve vas I jako , pisite I vrednujte po ovoj vrelini! Rezultati nece izostati. Mm I ja smo bili vredni dok me ovi bolovi nisu uhvatili, ovo je strasno! Ni ne razmisljam o bebicu, samo da ova bol orestane. Bazalna ne pada ispod 37,3 vec trece jutro, ko zna mozda se iznenadimo, predobro su se poklopile neke stvari,, mozda smo ga uboli ali necu da se radujem I razocaravam bez potrebe.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 14:20:09
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam bas takva ...kao istucena, toliko me stomak boli. A ti se mamice sutra spremi da svoju tackicu srecicu vidis I da sa najsjajnijim osmehom izadjes iz ordinacije. Moja Dr od danas na odmoru ::(
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 14:24:23
|
|
|
|
vocicana
|
Moja Saskice, ides sada na odmoru I odmoru se od svega, prevelika je ovo tortura za mozak, za sve nas a u tvojoj situaciji narocito. Ljubi tebe tvoja drugarica puno, izsuncaj se, akumuliraj vit d u neogranicenim kolicinama, pa kada se vratis da nam se napunjenih baterija javis I ne kloni duhom, znas koliko se mi dobro razumemo i bodrimo, zato znam da cemo uskoronsve ovde da obradujemo.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 14:29:21
|
|
|
|
saska80
|
Hvala ti draga moja... Divna si :-*
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 21:08:10
|
|
|
|
ivannna
|
treba mi vase misljenje!!! razbolela sam se i imam 37,6 i mislim da treba nesto da popijem za tu temperaturu,a bili smo vredni...sta smem da pijem od lekova za temperaturu?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 21:28:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Paracetamol ili febricet, to sme i u trudnoći.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 20.7.2015 21:34:12
|
|
|
|
ivannna
|
hvala puno na brzom odgovoru! mm mi je uzeo paracetamol ali su mu rekli da ne pijem nista ako ne predje 38,kaze sad se telo samo bori
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 0:46:35
|
|
|
|
Lejjan
|
vocice nadam se abd hehe :) a to je dobro ako tempica ne opada navijamm.. :D Ivanna ja znam samo za paracetamol, u trudnica ili slucaju trudnoce.Opet ti kako zelis :)
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 9:50:02
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Lejj, I ja se nadam, jutros sam iz trece, nisam je merila, nije realno jer sam radila, videcemo sutra ujutru, javljam u svakoj slucaju. Tackica je dobra? Sve je OK?
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 9:51:14
|
|
|
|
vocicana
|
Samo pij paracetamol, to I ja za svaki bol, nije lose. Javi novosti Ivanchiceeee
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 9:59:51
|
|
|
|
wivern
|
Eheeej vrednice...evo i mene. Nikako da stigne, da se javim. Ivana ja sma posle vantelesne bila bolesna temperatura mi isla do 38 i rekli su mi nista da ne uzimam. Inace se, po novom, temperature do 38 ne skidaju nikakvim lekovima. Ja sam se tusirala i tako skidala po malo temperaturu. Ima neko neku lepu vest Kod mene je i dalje lepa vest da nisam dobila (radila test i bio je negativan), da jos malo odmorim od mece
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 10:25:59
|
|
|
|
vocicana
|
Wiv super, mozda bude nesto stvarno lepo novo. Znam za te situaciji nemojte nista piti, ali kako kaze do 38 neka se telo bori, posle nesto mora. Ja stalno ovde, gledam, citam, malo sam I ostale teme pretresla, nije lose, samo sam se malo rastuzila kada sam procitala koliki broj biohem trudnoca se javilo, ja sam u martu bila jedna od tih. Javicu se naravno jos u toku dana, malo da spavkam, glupa treca smena, nismo stali cele noci. Za sve vrednice, veliki , javljajte se zene, tako sam bila tuzna za vikend, nigde nikoga, ni rec da napise.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 12:31:09
|
|
|
|
wivern
|
Nemoj da si tuzna zbog toga, to samo znaci da ces ubrzo biti . Do skoro gomila zena nije ni znalo za biohemijske niti su znale koliko su ih u zivotu imale. Tako da sad samo u napad, ja navijam
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 13:37:35
|
|
|
|
pipi_coco
|
Caoos crtice. Dugo me nije bilo i bas ste mi falile. Kasni mi vjesticara vec 4 dan. Test jos nisam radila, ne usudđujem se. Strah me i da se nadam. Nisam jos nikome rekla nista. Sve kontam eto nje svaki tren. Kako ste mi vi na ovim vrucinama?
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 13:51:33
|
|
|
|
bumba
|
Pa uradi test da se radujemo. Ima ima ovdje jos crtica al se ne javljaju Mi cemo jos malo pa da se trudimo za drugu crticu
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 13:54:16
|
|
|
|
Anoniman
|
pipiii draga vucem najjace da ugledas lejjan cekamo lepe vesti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 14:10:26
|
|
|
|
pipi_coco
|
Hvala cure. Ako ne dodje do sutra, radit cu test. A osim kasnjenja i pomalo bolnih grudi nemam nikakvih drugih simptoma, pa vidjet cemo.
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 14:45:33
|
|
|
|
ivannna
|
caos crtice! ja od jutros nemam temperaturu i bas sam srecna,nista nisam pila,telo se samo izborilo ali puno vam hvala za informacije ! sta mislite da li da obrisem tu jutarnju povisenu temp da ne zbunjujem grafikon? pipi coco-sa prvim detetom sam imala iste simptome kao da cu da dobijem i zato mi je malo vise trebalo da uradim test,jer nisam verovala da sam trudna,a bila sam veliki pozdrav za sve
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 15:00:54
|
|
|
|
vocicana
|
Ivaniceeee bravo!!! Uoisi je, znaci s ti sama da su ti dani bili od te viroze, tako da te nece specijalno zbuniti u tumacenju. Moju baz sam iz fazona izmerila posle spavanja iz trece smene, malo ore 37,3 vec 4-ti dan. To je I za moju Lejj da zna samo 😂
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/15 [chat] 21.7.2015 15:02:23
|
|
|
|
vocicana
|
Dace Bog, volela bi da si u pravu, sada su se neverovatno kako su se neke stvari uklopile. Dace Bog!
|
Anketa
Ime za djevojcicuJAmyJos uvijek ne znamo pol bebe,ali ako bude djevojcica u opticaju su ova imena...
Koje je po vama najljepse?Anastasija (
16%)
Andrea (
18%)
Emilija (
19%)
Silvija (
5%)
Katarina (
24%)
Nijedno od navedenih (
17%)
Ukupan broj glasova: 346Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!