|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
10.7.2015 22:49:54   
vikiveki
Mati,ja nisam bila odavno pa nisam u toku šta ti je,odakle ti te vrtoglavice i jesi se konsultovala sa dr?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 276
10.7.2015 22:51:53   
vonavoj
Queen.kreten dr! Prehlada je sigurno!
Mi dosli po T kod svekrve,bila je sama od nedelje,super je bila,nije nas trazila,a presrecna je bila kad nas je videla..mama volim te nqjvise na svetu,ala si mi lepa,ja sam te cekala!
Onda se ona uspalila,sve da mi isprica,da gledam samo nju..a J muce zubi,koji nikako da izbiju..samo kod mene hoce,ali ne zna sta hoce..evo jedva sam je uspavala..i to lezi pored mene..u krevetac kad je spustim kao u vatru..odmah urla do zacenjivanja!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 277
10.7.2015 23:04:23   
vikiveki
Vonavoj što mi je poznata ta situacijauser posted image kada negde ostanu sami pa bilo to i na dan ili pola dana,kada me ugledaju kao da ih Sunce ogreje.Baš sam skromna sa poređenjemuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 278
10.7.2015 23:08:20   
amdn
Da Mati stavicu tortu i u rodjendanske, al ovo je bilo posluzenje za Vas devojkeuser posted image
i bas bzv sti imas jos vrtoglavice pa idi lepo na selo malo, cist vazduh, divotauser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 279
10.7.2015 23:31:07   
mati
Viki sve vreme idem od dr do dr, od specijaliste do drugog i nista. Svi radjeni rezultati dobri a meni nije dobro. I odmor sam provela setajuci bolnicom. Na kontroli sam rekla dr da prekidam terapiju i on se slozio sem B kompleksa, to da nastavim.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 280
10.7.2015 23:36:33   
vikiveki
To što mi pričaš tj.pišeš,sećam se da je od toga bolovao i moj brat od tetke,ali dok je bio mali,kada smo bili deca,imao je te vrtoglavice i mesece je proveo na svakakvim ispitivanjima i na kraju niko nije znao da mu da dijagnozu,mislim da je kod njega to prestalo sa ulaskom u pubertet jer koliko znam danas nema te vrtoglavice.
Kad sam videla da pominješ vrtoglavice a ja odmah pomislila da si trudnauser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 281
11.7.2015 6:40:40   
serpica
Dobro jutro mamike user posted image mi se spremamo da idemo na uz kukova nadam se da je sve ok...javicu se ako stignem kasnije do tad user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 282
11.7.2015 7:15:18   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. i ja juce zaspali uz tv ko dve guzice user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 283
11.7.2015 7:32:54   
branki*
jutro,mame!
boka spava..von i ja samo zagledjujem ,cekam zub,kad je samo davno pocela da balavi,ja sve mislim sad ce,sad ce,zuba jos nema..muz radi,pijem kafu,posle redom..masina zavrsila,imam ves da prostirem,malo pocistm i tako...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 284
11.7.2015 7:55:47   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Sinoc sam do kasno citala knjigu, pa sam sada komirana. Sanjala sam lose.
Deca spavaju. Kad ustanu bice sve po redu. Treba da sirim ves dok ne ustanu, ali me mrzi.
Rucak bi valjalo spremiti za sutra. Muzevljevi treba da cuvaju decu, jer mm i ja idemo ja svadbu. Ne znam kako ce se snaci, jer Sofija samo place zbog desni.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 285
11.7.2015 8:02:26   
eca89
Dobro jutro mamike, ja sam komirana kao i Sanjica. A.se probudila u 1h i do 3h nije zaspalauser posted image user posted image . Ja prosto ne vjerujem da je ona gladna, jer je večerala kašicu i još sisu, tako da se valjda navikla da se tad budi, nego valja ići stan pospremati i tako. Hot, hot opet!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 286
11.7.2015 8:03:31   
mila83
Dobro jutro mame ! Sanjice,kod mene skoro identicna situacija sa obavezama. Osim sto ne idemo na svadbu user posted image Nadam se da malecku ipak nece toliko muciti desni i da nece osetiti vase odsustvo.
Klinci mi evo ustali,T jos spava.Kuvam kasicu,spremam dorucak,ves..sve po redu.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 287
11.7.2015 8:09:20   
Sanjica26 RR
Ne volim svadbe i htela sam mm da posaljem samog, ali nece.
Oni nisu navikli da ih cuvaju i ne znaju. Ima prvo vencanje u crkvi. Posto se ide kuci kod njih pre rucka, mi cemo za to vreme da iskoristimo da vidimo decu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 288
11.7.2015 9:59:44   
doktorkakristal
jutro mame,opet vrucina,D kod moje mame od juce,ja bila sa njom do sinoc pa se vratila do grada malo izlazila,danas da pospremim stan pa cu opet tamo da budem popodne do uvece,tamo se Dposteno izjuri jos ima dosta dece bas uziva,ovde u stanu je haoticna samo place jer joj je dosadno
MATI ne moze biti da bas ne znaju odakle je,nadam se da su bas sve odradili sto se pretraga tice,ukljucujuci i mr,nemoj da odustanes od trazenja dijagnoze,sindrom vrtoglavice moze da postoji kao sam za sebe ali kratko traje,a sto se tice tebe razumela sam da tebe drzi duze vreme,negde postoji neki problem,nisam imala nameru da te plasim nego hocu reci da je mozda nesto bezazleno i resivo,a ti se mucis

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

Direktna veza do poruke: 289
11.7.2015 10:15:43   
vikiveki
Dobro jutro mame...mi smo se od jutros po propisu naspavali i izležavali,pa smo se svi onako porodično gnjavili i maziliuser posted image
Za danas nemam nekih posebnih planova,sad razmišljam opet moram umesto mašine prati veš,to mi oduzme najviše vremena. I kod nas je već vrućina.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 290
11.7.2015 16:34:11   
vikiveki
Moj najmlađi odavno spava a još malo ću morati da ga budim jer treba da ruča,od kako je na raspustu sav se poremetio što se tiča spavanja

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 291
11.7.2015 17:16:28   
jeca87
Hello mame.
Danas se izležavamo ceo dan. Mm radi, ja i kosta stalno sami.

Queen J, jesi li ti ono na bebcu? user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 292
11.7.2015 22:21:32   
branki*
Kvin nam je zvezda silom prilika!
Mi setali,usli u kucu bilo skoronpola 10.sad svi spavaju.malo se promuvam po rr,pa cu i ja.e,da,da vam ispricam sta se desilo.bili mi u gradskommparku,puno dece,boza jurca kao i svi i dok je bio na penjalici prilazi neki covek mom muzu,predstavlja se i pita za minut vremena.oni su neka filmska ekipa iz hamburga,snimaju neki film u okolini majdanpeka i pitaju da li moze boza da bude u nekim scenama,platili bi nam put i dobio bi honorar.mi odbismo,idemo za beograd,a snimanje pocinje za desetak dana.bas je bio razocaran covek.eto,ode moj boza u filmske glumce!

branki

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 293
11.7.2015 22:54:20   
Sanjica26 RR
Dobro vece! I ja da napisem koju i begam.
Danas sam otpala i od cisxenja i peglanja. Posle sam vodila T na predstavu. Eto takoc.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 294
11.7.2015 22:54:46   
vikiveki
user posted image Queen i treba da bude zvezda i da se izbori za ono što joj pripada.
Branki,možda ste ovu priliku sad propustili,ali biće sigurna sam još ponudauser posted image Boža je znači magnet za lovce na talente,svaka čast za Božu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 295
11.7.2015 23:01:43   
veselicaa
branki mora da je tvoj sincic bas ostavio utisak kada ga je primetio lovac na talente.Bravo za malisu user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 296
11.7.2015 23:10:02   
QueenJ
Hvala, hvala... user posted image Da i na bebcu su preneli članak iz novina. (Zeki me "B" na tastaturi)

< Poruku je uredio QueenJ -- 11.7.2015 23:15:01 >

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 297
12.7.2015 0:27:00   
jeca87
Queen user posted image za hrabrost.
Mnogo njih ćuti, a to samo produbljuje problem.
user posted image za Božu

Sve zvezde danas user posted image
Molim autogram user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 298
12.7.2015 0:47:10   
vikiveki
Evo moji se uspavali tačno u ponoćuser posted image ja i mm sad završili sve oko džema,sipali u teglice i kraj za danas.

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 299
12.7.2015 6:41:45   
branki*
Ste ustale mame!
Uh,kad li cu se naspavati....muz ode na posao,a b ustao kao vampir.ja lezim pored bojane,mrzi me i u vc da idem.

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here