Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 10:24:53
|
|
|
|
amdn
|
jutro mame, samo da se javnem i ovde, toplo od ranog jutra, odvela momka u vrtic bila do radnje, sad opet na pijacu uff a toplo napolju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 10:29:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame,mi smo od jutros u fulu,došla mi sestra sa sinom pa se jurimo po kući jako mu zanimljiv papagaj pa samo stoji ispred kaveza i posmatra ga.Jutros sam čistila bazen pa posle idemo svi na kupanje
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 10:50:06
|
|
|
|
mama micki
|
Joj Viki blago vama! Koja uživancija, kuća, dvorište i bazen...divno!
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 10:59:26
|
|
|
|
wivern
|
Vikiveki blago vama, bas vam zavidim. Ja cu danas malisu da izbacim na terasu u kadici. I to je nesto Sto me nece neko nasledstvo pa da momentalno kupim kucu sa dvoristem u okolini bg-a.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 11:27:34
|
|
|
|
emicaa
|
Hoću i ja kuću sa dvorištem,vratiću se u Doboj samo zbog toga
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 11:39:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Da ima kuća sa dvorištem svojih prednosti ali ima i mana,ostaviš kičmu sređujući dvorište i uvek nije gotovo tj. uvek ima još da se sređuje
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 13:04:39
|
|
|
|
emicaa
|
Ma vik sve to jest ali opet je neuporedivo ljepše nego balkon.Mi sad imamo dva balkona ali i dalhe kukamo za baštom
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 13:53:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi se iskupali pa sad ušli unutra da spremamo ručak ,a deca se izmorila pa polegala
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 13:57:38
|
|
|
|
wivern
|
Vikiveki ja sam odrasla u kuci, stan je za mene zatvor. Nista lepse nego kad setas po dvoristu i uzivas. Terasa nije taj uzitak, jos pogotovo ako je na suncanoj strani
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 14:05:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma jeste na sunčanoj je strani,sve do kasno posle podne je Sunce...moja seja rešila posle da se sunča kada uspava svog malog deliju od 15 meseci....a i on se kupao i baš je uživao
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 14:16:31
|
|
|
|
amdn
|
Viki blago vama imate bazen, kakva uzivancija, mi juce bili na bazenu na Kosutnjaku, ljudi ko mrava a isli popodne u 5h, lepo al malo prljava voda
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 14:19:01
|
|
|
|
branki*
|
ovi moji se spremaju za bazen...boka zaspala..vruce....
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 14:24:50
|
|
|
|
Kata90
|
Mame,jel i vase bebe sad manje sisaju?kontam zbog vrucine da ni oni ne mogu jesti,al ipak da pitam....
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 14:32:07
|
|
|
|
branki*
|
kato,moja sisa manje,ali je to i zato jer sam joj uvela cvrstu hranu,tako bar ja mislim.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 14:35:01
|
|
|
|
amdn
|
Kato ja verujem da je zbog vrucine, nas doduse sad ima 4 ali nece da jede od kako je ova vrucina smrsao sigurno 1kg, a iovako smo zgolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 15:15:08
|
|
|
|
daca77
|
Dan mame!!!! Ja se komirala i jos bih spavala, ali cujem "vrsljanje bebe u krevecu"...nemam pojma kad se ona probudila, ali posto je sve zivo razbacala, ocigledno da je budna odavno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 15:17:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Daco po ovakvom vremenu samo da se zabijemo u kuću i da prespavamo po mogućstvu u nekoj rashlađenoj prostoriji,to je jedini spas
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 15:48:26
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Mame,jel i vase bebe sad manje sisaju?kontam zbog vrucine da ni oni ne mogu jesti,al ipak da pitam.... Moji nisu bebe ali na ovoj vrućini znatno manje jedu,samo piju sokove
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 15:59:13
|
|
|
|
Klarita
|
K nije beba ali iako je poznata po tome da puno jede bas je smanjila kolicinski ovih dna. Juce recimo za rucak ni celu punjenu papriku nije pojela Nikolaj dve...Jutros sam je jedva naterala parce pite da doruckuje, a kasnije je pojela breskvu jednu i bananu. Nikolaj sad jede vise od nje Ali neka je ionako je punija malo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 16:03:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma ja večito borbu sa sinovima vodim da bi jeli,a sa ćerom nemam tih problema,a i punija je u odnosu na njih,nije debela ali jeste punija
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 16:14:07
|
|
|
|
mila83
|
Zdravo mame ! Kad vec pricate o (ne)jelu,moja T i dalje nece da jede,valjda od vrucine ,dodatno joj se smanjio apetit,a vec je muce i zubici,ne vadi ruke iz usta..cak sam je danas buckala u lavoru i pokusala hraniti dok je raspolozena,ali ...samo sam ja ostala mokra,od jela nista.Bas je pakao napolju.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 16:16:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se nadam kada bude malo svežije da će nam i deca početi bolje da ručkaju...da ne bude teranja
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 20:05:27
|
|
|
|
Mariya
|
Dobar dan mame!! Mi smo sasvim dobro, malo još slinimo ali to je ništa naspram onog kakve smo bile. Počeli smo da jedemo sladoled, znači da smo dobro Danas su se devojčice kupale u bazenu, postavili smo ga u garaži, toplo a u senci, milina. Lu se prvo kupala sama, a posle ručka su obe, uživale su. Moja deca su kao žabice, obožavaju da se brčkaju. Kao mm i ja, pa se ne čudim. Što se tiče NEjela, i H slabije jede zadnja dva dana, ali se naliva vodom. Sama uzima čašu i pije. A Lucija standardno ne jede. sa njom je svako jelo borba. Jao danas je Helena pola vremena u bazenu stajala. Podigne se uz ivicu bazena, pa se pusti i stoji i onda se baci na guzicu u vodu i pljuska. Preslatka je A juče je načinila svoj prvi korak, a o tome ću u temi
< Poruku je uredio Mariya -- 8.7.2015 20:06:37 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 20:37:55
|
|
|
|
branki*
|
mariya,bravo,cestotam,sigurno si ponosna ja sredila moje,svi su okupani,presvuceni,nahranjeni muz ide u trecu veceras...
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 8.7.2015 20:52:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Mariya bravo za prve korake Mi smo skoro ušli u kuću,bili ponovo napolju na kupanju...mali sestrin sin je bio oduševljen ,jedva sam ga izvadila iz bazena...idem da nađem temu pa da stavim slike bazena
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?