|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
2.7.2015 9:40:55   
srculence 84
Ides drzavno sad?gde si sada radela vto?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1001
2.7.2015 9:42:25   
Cortina
radila sam u spebu u Le. A sad smo dobili Nis

(odgovor članu srculence 84)
Direktna veza do poruke: 1002
2.7.2015 9:44:16   
srculence 84
Dobro je samo polako i bice to sve ok. user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1003
2.7.2015 10:31:41   
truca
srculence gde si ti radila vto? jel ti to bila prva?

Direktna veza do poruke: 1004
2.7.2015 10:35:16   
Yellena008
Drugari, prosla sam Vto u Aprilu...izasla sam biohemijskom....nazalost,ali nisam imala takve simptome kao vi....ja sam cim je beta pocela da pada prekinula sa utrogestanom i prokrvarila u roku od 2 dana...islo mi je mozda dan dva vise nego inace ali nista strasno....nisam bila na diferelinu,vec sam stimulisana gonalom i menopurom od 2 dana ciklusa....imala sam 13 jc,oplodili 9,vratili mi dva osmocelijska ali nista...nisu nista zaledili jer nije kao bilo dobro za zamrzavanje....To nam je bila prva VTO o trosku drzave....sad bi da probamo o svom trosku....mislili smo u Genesisu...jel mozda ima neko iskustva??? Hvala vam svima unapred na pomoci i zelim nam da sve uskoro predjemo u trudnicke teme...

Direktna veza do poruke: 1005
2.7.2015 10:36:13   
srculence 84
Jeste prva u narodni front. Meni su napeavili propust sa polipom al su strucni i maksimalno proveravaju i krv i uz svaki dan.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1006
2.7.2015 10:38:40   
Yellena008
Meni niko nije proveravao secer i insuline,nego sam sama posle neuspesne prve otiala i uradila OGTT i ispostavilo se da imam insulinsku...sad sam vec dva meseca na terapiji...

< Poruku je uredio Yellena008 -- 2.7.2015 10:39:11 >

Direktna veza do poruke: 1007
2.7.2015 10:41:39   
Cortina
ja sam ogtt radila kad sam radila i ostale hormone pre pocetka stimulacije

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 1008
2.7.2015 10:42:33   
jess021
Yellena, moj ti savet da svakako predas papire o trosku drzave i za drugi pokusaj, jer ces na to cekati, a svakako planirate privatno. Daj Boze da ti onda taj pokusaj o trosku drzave i ne treba, ali da imas u rezervi.
Mislim da je Truca radila u Genesisu, javice se ona vec.
Oggt i insulin ne spadaju u obavezne analize za vto, zato ih niko i ne trazi, a moje misljenje je da treba da se urade.
Sto se tice ponasanja organizma nakon stimulacije, tu nema pravila. I ja sam, oba puta, nakon neuspele vto prekinula Utrogestan, dobila ciklus i sve po redu, ali ne reagujemo svi isto, nekome se ciklus totalno poremeti.

< Poruku je uredio jess021 -- 2.7.2015 10:43:51 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 1009
2.7.2015 10:43:15   
Cortina
pila sam prvo glukofaz i od njega mi je bilo mnogo muka, sad pijem tefor 2*850 njega bolje podnosim, mada kad ga popijem bez jela ona mi i od njega bude lose. Kako ti podnosis terapiju

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1010
2.7.2015 10:45:15   
Yellena008
Meni je receno da mnoge stvari nisu bitne za prvu...mada su u Valjevu stvarno svi savrseni....odeljenje za pohvalu svaku...verovatno nisu ni oni mislili da nece uspeti,pa mi nisu ni rekli da radim neke testove za koje sad cujem da je masa zena radila pre vto...ali dobro...glavu gore i u nove pobede....

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1011
2.7.2015 10:49:43   
Yellena008
Cortina, pijem siofor 2*850 i sad je ok kako je bilo na pocetku....sad sam se privikla skroz na terapiju. Trebalo bi da ponovim ogtt i trebalo bi da uradim prolamtin profil dnevni...ali receno mi je da mora da prodje minimum 2 meseca da bi organizam reagovao na terapiju...postala sam malo nervoznija nego inace ali to mozda i nema veze sa ovim...

Direktna veza do poruke: 1012
2.7.2015 10:55:04   
srculence 84
Devojke i ja sam cula za sve te dodatne analize i za antitela ja sam sada planirala da se to odradim i da vidim sta valja sta ne valja.user posted image

Direktna veza do poruke: 1013
2.7.2015 10:56:33   
Yellena008
Srculence kakva antitela?

Direktna veza do poruke: 1014
2.7.2015 11:01:29   
srculence 84
Ima antitela stitne i jos nekoliko njih mogu da ti napisem kad dodjem kuci sve te analize sto sam ja prepisala od zena koje su imale biohemiske i ovako kojima nije uspevalo pa su odradele ta antitela i jos neke analize i sada su trudne al to mogu tek oko 3h.kad stignem kuci ako hocete da vam ispisem

Direktna veza do poruke: 1015
2.7.2015 11:04:58   
Yellena008
Hajde molim te....ja pijem lek za stitnu vec godinu dana jer mi je TSH bio visi od 2....za vto sam ga spustila do 1.8 ali moram stalno da pijem terapiju da bi odrzavala nivo TSH....znacilo bi mi da znam sta sve treba jer cu ja to uraditi bez obzira da li lekari traze ili ne....hvala ti unpred....

Direktna veza do poruke: 1016
2.7.2015 11:08:38   
srculence 84
Napisacu ti ne brini,napisacu ovde da bi sve devojke videle i da nekom pomognem. Jel znam sta je to kada ne uspes i koje je razocarenje. One su skuplje privatno al ima da se rade nesto i drzavno al se dugo ceka. Sve cu ja da napisem kad dodjem sposla user posted image

Direktna veza do poruke: 1017
2.7.2015 11:11:40   
Yellena008
Hvala ti puno....meni su rekli i za trombofilije ali da nema potrebe da radim jer aam primala fraxiparin i bila pokrivena tako.....sad pijem aspirin od 100 mg u prirodnim pokusajima da ne bi razmialjala za trombofilije...

Direktna veza do poruke: 1018
2.7.2015 11:13:51   
srculence 84
Pa kazu da ta antitela odbacuju plod i jos neke nk celije isto

Direktna veza do poruke: 1019
2.7.2015 11:14:05   
Maraj

IZVORNA PORUKA: pozitivna

Maraj draga ! Opet mi kasni trebala sam dobiti jos 11.Juna al nista radila sam test za trud.negativno

dali je pametno da krenem sa tabletama koje ce da postaknu menstruaciju pa da krenem sa stimulacijom ? Neznam dali to valja tako ?
Sta mislis?

Pozitvna nemoj sama nista izazivati. Najbolje ili konsultuj dr ili sacekaj da prirodno dobijes. Ne znam da li bi smela u tako kratkom roku da izazivas ciklus lekovima pa da kreces sa terapijom za stimulaciju.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1020
2.7.2015 12:02:33   
truca
yellena008 i ja sam nervoznija nego inace, mislim da jos malo pa cu da pocnem da ujedam oko sebe user posted image moram sto pre da se smirim i opustim user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1021
2.7.2015 13:37:34   
truca
da li bi meni neko mogao da preporuci nesto za kvalitet jajnih celija ili za malo veci broj jajnih celija, nesto sto se jede , pije , bilo sta, ako znate ?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1022
2.7.2015 14:14:50   
srculence 84
Videcu da pitam jednu devojku sa foruma pa cu da ti javimm a jel ti imas nizak amh ili

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1023
2.7.2015 14:26:49   
truca
imam, moj amh je 0,13. pila sam taj dhea i koenzim, ali sam prestala. pila sam do transfera. posle toga sam prestala

Direktna veza do poruke: 1024
2.7.2015 14:30:11   
srculence 84
Pitacu jel i ona ima nizak amh i ona je sada u procesu al je kod profesorke privatno u novoj klinici u n.sadu ona joj napravila prosli put 3folikula i valjda 2bebe al je bila biohemiska i ona je sada radela jos neka dodatne analize i sad se nadamo da ce uspeti. Kazu da ta profesorka bas za zene sa niskim amh

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here