|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
1.7.2015 8:16:32   
Cortina
videcu da uzmem nesto, hvala truco user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 976
1.7.2015 10:11:18   
jess021
Cortina, moj ti je savte da uzmes Elevit, ima vise gvozdja.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 977
1.7.2015 10:20:53   
17 joka
ja sam isto koristila Elevit i zaista je super

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 978
1.7.2015 17:21:15   
pozitivna
Truco ovog meseca ti je takva mens.oskudna ali narednog bice prava menstruacija to ti je od hormon.tableta
ja znam isto da me je poremetila ciklus proginova koje sam pila pre menstruacije 7.dana pa mi je kasnila menstruacija i propala mi stimulacija vratila sam se kuci i onda sam dobila posle 4.dana.
A sad cekam valjda ce biti pozitivno
Samo hocu da ti kazem da hormonske tablete uticu puno na nas ciklus mens.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 979
1.7.2015 17:24:09   
pozitivna
Elevit jako lose utice na mene ,imam diare i to zelenkast ,nesanicu ,probala sam vise puta i uvek imam iste smptome tako da uzimam neke druge vitamine

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 980
1.7.2015 22:10:56   
truca
pozitivna navijamo da bude pozitivno user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 981
2.7.2015 7:44:00   
pozitivna
Maraj draga ! Opet mi kasni trebala sam dobiti jos 11.Juna al nista radila sam test za trud.negativno

dali je pametno da krenem sa tabletama koje ce da postaknu menstruaciju pa da krenem sa stimulacijom ? Neznam dali to valja tako ?
Sta mislis?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 982
2.7.2015 7:56:57   
Cortina
pozitivna iskonsultuj se sa svojim lekarima. I ja imam jako neredovne cikluse. Kad sam trebala da krenem na stimulaciju trebalo je da dobijm do odredjenog datuma ili da mi daju nesto da izazovu ciklus. Ja sam igrom slucaja dobila bez lekova ali mislim da moze i da se izazove ciklus i da posle toga sve bude u redu?

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 983
2.7.2015 7:57:58   
Cortina
jel ti je ovo prvi put ili kako, nisam u toku sa tvojom pricom?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 984
2.7.2015 8:04:26   
truca
dobro jutro devojke user posted image cortina kakva je situacija kod tebe? kod mene isto ko juce, samo braon, ponekad. danas mi je 19 dan od transfera, a 34 dan ciklusa user posted image dobijam inace na 26, ali znala sam da ce ovaj mesec da kasni, samo nisam ocekivala da ce ovoliko. to je sigurno od progesterona. posebno sto sam primila dve progesteron depo. mislila sam da cu da dobijem u ponedeljak, tad i jeste kao krenulo, ali je ubrzo stalo. samo me stomak boli ko da cu da dobijem svaki cas, juce bas jako, a danas slabo

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 985
2.7.2015 8:06:03   
Cortina
truco kod mene je krvarenje jos uvek prisutno ali je dosta oskudno, nije braon ima svezu crvenu boju ali je dosta oskudno.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 986
2.7.2015 8:07:37   
truca
dobro je da se bar smanjilo. kad ti treba da ides ponovo na pregled?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 987
2.7.2015 8:17:38   
Cortina
necu skoro,osim naravno ako ovo krvarenje ne stane user posted image iciciemo malo na odmor sad sredinom jula. oni su na kolektivnom odmoru u avgustu pa cemo najverovatnije septembra u nove pobede user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 988
2.7.2015 8:18:09   
Cortina
ti sutra u koliko ides na kontrolu

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 989
2.7.2015 8:29:08   
truca
popodne cortina, poslala sam ti pp

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 990
2.7.2015 8:57:39   
srculence 84
Joj devojke pa bas vam se ciklusi poremetili. A i ovi dr. su malo neodgovorniuser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 991
2.7.2015 9:01:46   
Cortina
da znas srculence, sve smo se poremetile user posted image

(odgovor članu srculence 84)
Direktna veza do poruke: 992
2.7.2015 9:03:36   
srculence 84
Pa bas,koliko tebi ciklus traje

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 993
2.7.2015 9:07:10   
Cortina
meni krvarenje traje od 13.06. i u razlicitim bojama od crne, braon,bordo,crvene do roze user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 994
2.7.2015 9:10:20   
srculence 84
Joj draga i oni nista da preduzmuuser posted image pa sta ti kazu jel normalno jel si bila na uz? Znas mozda ne valja toliko da krvaris

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 995
2.7.2015 9:11:15   
srculence 84
Svakakve si boje imala

Direktna veza do poruke: 996
2.7.2015 9:16:13   
Cortina
prvo sam krvarila braonkasto dva dana i treceg dana sam dobila user posted image kao i svaku drugu i to je trajalo nekih 5 dana i onda jos tri dana vrlo malo braonkasto kapljica dve i sutradan se pojačalo. bila sam na uz da vide o cemu se radi i rekli su mi da pratim i ukoliko se ne smanji da radimo kiretazu. Onda je nekoliko dana bilo isto da bi se u subotu popodne i nedelju skoro skroz izgubilo, tek po malo braonkasto. Onda je u ponedeljak poceo nenormalno da me boli stomak i dobila sam ponovo. Zvala sam ih da im kazem i rekli su mi da cekam da zavrsi posto je ovo ciklus i da ukoliko ne prodje za uobicajno vreme da im se javim. Da napomenem da je boja normalna za menstruaciju ali je kolicina znatno manja nego pri normalnom ciklusu. Sad je cetvrtak cetvrti dan, cekam jos par dan i nadam se da ce konačno proci.

Direktna veza do poruke: 997
2.7.2015 9:18:07   
Cortina
sta se desava kod tebe srculence

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 998
2.7.2015 9:36:24   
srculence 84
Sobro da si bila na uz jel ne valja previse ni da krvaris al dobro da nije obilna. Joj ja sam bila na vto u oktobru n.f.i pojavio mi se polip u stimulaciji i oni mi tako odradeli vto. Naravno nije uspela vto odem kod mog dr.i on se cudio jel nenormalno je radeti vto sa polipom jel to je kao neka prirodna spirala e sad u avgustu idem da skinem polip i ako bog da i sve bude ok na jesen idem na vto o svom trosku. A ti si bila na vto?jel ti ovo prva vto

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 999
2.7.2015 9:39:21   
Cortina
jeste, meni je ovo bila prva vto i o svom trosku. a sad smo prosli komisiju pa videcemo za dalje

Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here