|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
30.6.2015 8:41:40   
truca
izvini cortina zaboravila sam a gde ti ides, koja klinika je u pitanju ?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 951
30.6.2015 8:47:25   
Cortina
spebo u leskovcu, ali prosli smo komisiju za besplatnu vto krajem godine. Zaokruzili smo Nis, ali oni ne rade zamrzavanje pa hocemo da promenimo

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 952
30.6.2015 9:34:58   
truca
da , to sam ispratila da ste prosli komisiju, nego mislim sad, kad ides na kontrole ides u spebo ? za ovo krvarenje ?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 953
30.6.2015 9:45:36   
Cortina
da idem kod njih, ali nesto su non stop u guzvi u zadnje vreme, krenuli su sa novim ciklusom bockanja pa je trenutno haos kod njih

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 954
30.6.2015 10:52:56   
truca
cortina, koliko sam ja mogla da zakljucim svuda je isti takav haos i niko nema vremena za pacijente user posted image to me jednostavno izludjuje

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 955
30.6.2015 13:44:00   
Cortina
evo sad su me zvali. Rekli su mi da posto ovo lici na ciklus da cekam da prodje, pa ako ne prodje da im se javim ponovo.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 956
30.6.2015 14:06:50   
truca
verujem da ti je to ciklus cortina, i meni po opisu lici na to mada nisam dr user posted image , nadam se da ce ti proci i da ce posle toga biti sve normalno. meni i dalje mrljavi ono braon.nadam se da ce da mi krene danas normalno, u petak imam zakazan pregled

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 957
30.6.2015 14:09:25   
Cortina
jel u petak ides da vidis sta dalje?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 958
30.6.2015 14:15:54   
truca
da u petak. ja bih volela da nam kazu da mozemo odmah dalje, a mm oce da odmara jedan ciklus. videcemo sta ce reci, sve cu vam ovde javiti kad se vratimo user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 959
30.6.2015 14:23:42   
Cortina
i ja sam nestrpljiva user posted image a doktor mi kaze "gde se zuris" user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 960
30.6.2015 14:34:07   
truca
cortina stavi avatar user posted image ja hocu dve bebe i ako mogu da proizvedem samo jednu celiju u prirodnom ciklusu, u inat svima cu proizvesti dve ovog puta i obe ce se primiti user posted image user posted image

< Poruku je uredio truca -- 30.6.2015 14:35:32 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 961
30.6.2015 17:30:39   
pozitivna
Joko bice ,samo nemoj nada da se gubi , Kao sto vidis ja sam jos uvek ovde UH !!! al eto desavale se stvarcice .
Nadamo se

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 962
30.6.2015 18:41:47   
truca
bice pozitivna, sve cemo biti user posted image user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 963
30.6.2015 20:02:45   
17 joka
naravno nikad ni nepomisljam da gubim nadu

navijam svim srcem za sve vasuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 964
30.6.2015 21:07:34   
Cortina
Stavljen avatar truco user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 965
1.7.2015 7:00:43   
truca
dobro jutro devojke user posted image cortina bravo user posted image bice to user posted image u pokloncicu user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 966
1.7.2015 7:14:01   
Cortina
dobro jutro svako jutro user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 967
1.7.2015 7:17:15   
truca
meni je krenulo u ponedeljak,taj dan je bilo mozda ko prvi dan ciklusa, ali juce i danas sve nesto bzv, po 3 kapi, braon, sad nema nista, sad se sekiram oko toga user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 968
1.7.2015 7:24:36   
Cortina
ne znam sta da ti kazem oko tog ciklusa jer ja krvarim od 13.06. verovatno je od hormona, pa dok se to sredi, ne brini bice sve u redu. Mozda je zbog utrogestana sto si pila.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 969
1.7.2015 7:31:12   
truca
sigurno cortina, kako si ti? jel bolje danas?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 970
1.7.2015 7:41:12   
Cortina
isto je. Krvarenje je crveno normalne boje ali nije obilno verovatno sto dugo krvarim pa su se zalihe presusile user posted image Nadam se da ce posle ovoga stati jer sam sva bleda i preumorna a oni mi ne daju nista od lekova.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 971
1.7.2015 7:43:00   
Cortina
bas ovog trenutka citam o klinici u pragu, nasla sam neki sajt

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 972
1.7.2015 7:55:48   
truca
cortina a sto ne uzmes da pijes onaj femibion 1 ili elevit, ne znam koji je bolji od ta dva, ali s obzirom da ti to bas dugo traje bolje da uzmes neke vitamine, a svakako ti je to dobro i zbog narednog postupka

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 973
1.7.2015 8:03:41   
Cortina
a jesu to neki vitamini ili lekovi za zaustavljanje krvarenja

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 974
1.7.2015 8:12:11   
truca
vitamini user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here