Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 8:41:40
|
|
|
|
truca
|
izvini cortina zaboravila sam a gde ti ides, koja klinika je u pitanju ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 8:47:25
|
|
|
|
Cortina
|
spebo u leskovcu, ali prosli smo komisiju za besplatnu vto krajem godine. Zaokruzili smo Nis, ali oni ne rade zamrzavanje pa hocemo da promenimo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 9:34:58
|
|
|
|
truca
|
da , to sam ispratila da ste prosli komisiju, nego mislim sad, kad ides na kontrole ides u spebo ? za ovo krvarenje ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 9:45:36
|
|
|
|
Cortina
|
da idem kod njih, ali nesto su non stop u guzvi u zadnje vreme, krenuli su sa novim ciklusom bockanja pa je trenutno haos kod njih
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 10:52:56
|
|
|
|
truca
|
cortina, koliko sam ja mogla da zakljucim svuda je isti takav haos i niko nema vremena za pacijente to me jednostavno izludjuje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 13:44:00
|
|
|
|
Cortina
|
evo sad su me zvali. Rekli su mi da posto ovo lici na ciklus da cekam da prodje, pa ako ne prodje da im se javim ponovo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 14:06:50
|
|
|
|
truca
|
verujem da ti je to ciklus cortina, i meni po opisu lici na to mada nisam dr , nadam se da ce ti proci i da ce posle toga biti sve normalno. meni i dalje mrljavi ono braon.nadam se da ce da mi krene danas normalno, u petak imam zakazan pregled
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 14:09:25
|
|
|
|
Cortina
|
jel u petak ides da vidis sta dalje?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 14:15:54
|
|
|
|
truca
|
da u petak. ja bih volela da nam kazu da mozemo odmah dalje, a mm oce da odmara jedan ciklus. videcemo sta ce reci, sve cu vam ovde javiti kad se vratimo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 14:23:42
|
|
|
|
Cortina
|
i ja sam nestrpljiva a doktor mi kaze "gde se zuris"
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 14:34:07
|
|
|
|
truca
|
cortina stavi avatar ja hocu dve bebe i ako mogu da proizvedem samo jednu celiju u prirodnom ciklusu, u inat svima cu proizvesti dve ovog puta i obe ce se primiti
< Poruku je uredio truca -- 30.6.2015 14:35:32 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 17:30:39
|
|
|
|
pozitivna
|
Joko bice ,samo nemoj nada da se gubi , Kao sto vidis ja sam jos uvek ovde UH !!! al eto desavale se stvarcice . Nadamo se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 18:41:47
|
|
|
|
truca
|
bice pozitivna, sve cemo biti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 20:02:45
|
|
|
|
17 joka
|
naravno nikad ni nepomisljam da gubim nadu navijam svim srcem za sve vas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 21:07:34
|
|
|
|
Cortina
|
Stavljen avatar truco
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 7:00:43
|
|
|
|
truca
|
dobro jutro devojke cortina bravo bice to u pokloncicu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 7:14:01
|
|
|
|
Cortina
|
dobro jutro svako jutro
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 7:17:15
|
|
|
|
truca
|
meni je krenulo u ponedeljak,taj dan je bilo mozda ko prvi dan ciklusa, ali juce i danas sve nesto bzv, po 3 kapi, braon, sad nema nista, sad se sekiram oko toga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 7:24:36
|
|
|
|
Cortina
|
ne znam sta da ti kazem oko tog ciklusa jer ja krvarim od 13.06. verovatno je od hormona, pa dok se to sredi, ne brini bice sve u redu. Mozda je zbog utrogestana sto si pila.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 7:31:12
|
|
|
|
truca
|
sigurno cortina, kako si ti? jel bolje danas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 7:41:12
|
|
|
|
Cortina
|
isto je. Krvarenje je crveno normalne boje ali nije obilno verovatno sto dugo krvarim pa su se zalihe presusile Nadam se da ce posle ovoga stati jer sam sva bleda i preumorna a oni mi ne daju nista od lekova.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 7:43:00
|
|
|
|
Cortina
|
bas ovog trenutka citam o klinici u pragu, nasla sam neki sajt
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 7:55:48
|
|
|
|
truca
|
cortina a sto ne uzmes da pijes onaj femibion 1 ili elevit, ne znam koji je bolji od ta dva, ali s obzirom da ti to bas dugo traje bolje da uzmes neke vitamine, a svakako ti je to dobro i zbog narednog postupka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 8:03:41
|
|
|
|
Cortina
|
a jesu to neki vitamini ili lekovi za zaustavljanje krvarenja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 8:12:11
|
|
|
|
truca
|
vitamini
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTIFokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.