|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
29.6.2015 8:04:32   
Cortina
malo se smanjilo krvravenje, ali nije u potpunosti prestalo user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 926
29.6.2015 8:10:28   
Cortina
jess jel Betanija ustvari ovo Klinicki centar Vojvodine, ul.Majevička br.1

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 927
29.6.2015 8:21:44   
Cortina
interesuje me nesto devojke ukoliko ste u toku, predali smo papire i za vto o trosku drzave posto nas sleduje i tu dva puta. Ne znajuci za zamrzavanje embriona zaokruzili smo Nis posto nam je najbilizi, pa me sad interesuje da li postoji mogucnost promena klinickog centra. Neki mi kazu ne moze a neki da moze. Zvala sam BG glavnu filijalu rzzo , bila je neka jako neljubazna gospodja koja mi je rekla da nema nista od promene i da je to to sto smo zaokruzili u nasoj filijali. Ovde kod nas su mi rekli da je moguce ali se treba pisati molba. Zvala sam Valjevo, oni rade zamrzavanje, u BG-u kazu da je prevelika guzva i da odatle zene salju za Nis ali ne znam kakva je situacija u NS. Ako imate neke informacije recite mozda mi bude od pomoci.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 928
29.6.2015 12:46:21   
17 joka
Drage devojke samo da vas zagrlim jako vidim vecina je novih to mi je drago zato sto su svi stari drugari odleprsali u one lepse teme to zelim i svima vama

puno srece, strpljenja i uspeha user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 929
29.6.2015 12:50:33   
Cortina
hvala puno joko user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 930
29.6.2015 12:55:27   
truca
hvala 17 joka user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 931
29.6.2015 12:58:36   
17 joka
Mirkam, ako su ti jos potrebne informacije o Pragu reci da ti pisem user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 932
29.6.2015 13:13:08   
srculence 84
Hvala jokouser posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 933
29.6.2015 14:06:44   
cvećka
Mnogo mi je krivo, truco, majza! ):

(odgovor članu srculence 84)
Direktna veza do poruke: 934
29.6.2015 14:16:17   
17 joka
Cvecka za vas jedan veliki grlisa , ljubi male lepotaneuser posted image user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 935
29.6.2015 17:44:19   
NikaAa
Pocelo bockanje Puregonom Pen danas, a u petak ultrazvuk! Hvala Bogu da je i to pocelo! :)

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 936
29.6.2015 17:46:13   
suzi kju
Nika sa srećom user posted image
Zelim ti da bude uspešno. Gde radiš VTO?

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 937
29.6.2015 17:49:40   
17 joka
Nika, srecno i bebicetno user posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 938
29.6.2015 18:08:53   
NikaAa
Hvala drage damice!user posted image U Feroni kod Trninic Pjevic user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 939
29.6.2015 18:15:38   
Cortina
Srecno Nika. Navijamo za tebe user posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 940
29.6.2015 18:27:04   
truca
cvecka hvala

nika srecno! navijamo za vas user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 941
29.6.2015 21:38:43   
jess021

IZVORNA PORUKA: Cortina

jess jel Betanija ustvari ovo Klinicki centar Vojvodine, ul.Majevička br.1

Cortina, nije, to je kao sto si napisala Klinicki centar Vojvodine.
Betanija je GAK ( ginekolosko-akuserski centar), Branimira Cosica 37.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 942
29.6.2015 22:05:17   
pozitivna
Joko ! Dobro nam dosla mislim vratilauser posted image ,kako si sta ima novo kod tebe

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 943
29.6.2015 23:44:29   
17 joka
nista draga moja ,ko zna kad ce i sta biti, vratih se samo da vas podrzavam i bodrim.

kod vas?

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 944
30.6.2015 7:11:25   
Cortina
jess021 na sajtu rzzo pise da je za NS samo taj klinicki centar ul. Majevička? Ne spominje se betanija? Mozda nisu azurirali podatke na sajtu user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 945
30.6.2015 8:07:14   
truca
dobro jutro :) kako ste od jutros ? cortina, kakvo je stanje? ja sam juce dobila, ali jos uvek samo nesto braon mrljavi ...

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 946
30.6.2015 8:09:07   
Cortina
truco, nisam htela da vas gnjavim juce me mnogo boleo stomak i ponovo sam dobila user posted image taman sam mislila da je stalo u subotu i nedelju je bilo dosta slabija kad ono juce iz pocetka. Nista mi nije jasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 947
30.6.2015 8:10:22   
Cortina
ono do nedelje mi je bilo nedefinisano krvarenje cas braon cas crveno ali ne u velikoj kolicini, a od juce je krenulo kao i svakog ciklusa praceno bolovima u stomaku

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 948
30.6.2015 8:15:41   
truca
jesi zvala dr da kazes? ne znam , ne razumem se bas, mozda tako treba ? mislim od svih tih hormona ciklus se verovatno malo poremeti. a mozda i treba da ti urade kiretazu, mislim da se to radi pred kraj ciklusa, nisam sigurna, mislim da su meni radili 9tog dana ciklusa, ne secam se bas tacno.

meni isto nikako da krene, osecam se jos uvek da sam naduvana kao balonuser posted image

< Poruku je uredio truca -- 30.6.2015 8:17:22 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 949
30.6.2015 8:32:38   
Cortina
zvala sam ih juce i rekli su mi da pratim stanje pa da im danas ponovo javim.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here