Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 8:04:32
|
|
|
|
Cortina
|
malo se smanjilo krvravenje, ali nije u potpunosti prestalo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 8:10:28
|
|
|
|
Cortina
|
jess jel Betanija ustvari ovo Klinicki centar Vojvodine, ul.Majevička br.1
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 8:21:44
|
|
|
|
Cortina
|
interesuje me nesto devojke ukoliko ste u toku, predali smo papire i za vto o trosku drzave posto nas sleduje i tu dva puta. Ne znajuci za zamrzavanje embriona zaokruzili smo Nis posto nam je najbilizi, pa me sad interesuje da li postoji mogucnost promena klinickog centra. Neki mi kazu ne moze a neki da moze. Zvala sam BG glavnu filijalu rzzo , bila je neka jako neljubazna gospodja koja mi je rekla da nema nista od promene i da je to to sto smo zaokruzili u nasoj filijali. Ovde kod nas su mi rekli da je moguce ali se treba pisati molba. Zvala sam Valjevo, oni rade zamrzavanje, u BG-u kazu da je prevelika guzva i da odatle zene salju za Nis ali ne znam kakva je situacija u NS. Ako imate neke informacije recite mozda mi bude od pomoci.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 12:46:21
|
|
|
|
17 joka
|
Drage devojke samo da vas zagrlim jako vidim vecina je novih to mi je drago zato sto su svi stari drugari odleprsali u one lepse teme to zelim i svima vama puno srece, strpljenja i uspeha
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 12:50:33
|
|
|
|
Cortina
|
hvala puno joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 12:55:27
|
|
|
|
truca
|
hvala 17 joka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 12:58:36
|
|
|
|
17 joka
|
Mirkam, ako su ti jos potrebne informacije o Pragu reci da ti pisem
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 13:13:08
|
|
|
|
srculence 84
|
Hvala joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 14:06:44
|
|
|
|
cvećka
|
Mnogo mi je krivo, truco, majza! ):
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 14:16:17
|
|
|
|
17 joka
|
Cvecka za vas jedan veliki grlisa , ljubi male lepotane
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 17:44:19
|
|
|
|
NikaAa
|
Pocelo bockanje Puregonom Pen danas, a u petak ultrazvuk! Hvala Bogu da je i to pocelo! :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 17:46:13
|
|
|
|
suzi kju
|
Nika sa srećom Zelim ti da bude uspešno. Gde radiš VTO?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 17:49:40
|
|
|
|
17 joka
|
Nika, srecno i bebicetno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 18:08:53
|
|
|
|
NikaAa
|
Hvala drage damice! U Feroni kod Trninic Pjevic
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 18:15:38
|
|
|
|
Cortina
|
Srecno Nika. Navijamo za tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 18:27:04
|
|
|
|
truca
|
cvecka hvala nika srecno! navijamo za vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 21:38:43
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Cortina jess jel Betanija ustvari ovo Klinicki centar Vojvodine, ul.Majevička br.1 Cortina, nije, to je kao sto si napisala Klinicki centar Vojvodine. Betanija je GAK ( ginekolosko-akuserski centar), Branimira Cosica 37.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 22:05:17
|
|
|
|
pozitivna
|
Joko ! Dobro nam dosla mislim vratila ,kako si sta ima novo kod tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.6.2015 23:44:29
|
|
|
|
17 joka
|
nista draga moja ,ko zna kad ce i sta biti, vratih se samo da vas podrzavam i bodrim. kod vas?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 7:11:25
|
|
|
|
Cortina
|
jess021 na sajtu rzzo pise da je za NS samo taj klinicki centar ul. Majevička? Ne spominje se betanija? Mozda nisu azurirali podatke na sajtu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 8:07:14
|
|
|
|
truca
|
dobro jutro :) kako ste od jutros ? cortina, kakvo je stanje? ja sam juce dobila, ali jos uvek samo nesto braon mrljavi ...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 8:09:07
|
|
|
|
Cortina
|
truco, nisam htela da vas gnjavim juce me mnogo boleo stomak i ponovo sam dobila taman sam mislila da je stalo u subotu i nedelju je bilo dosta slabija kad ono juce iz pocetka. Nista mi nije jasno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 8:10:22
|
|
|
|
Cortina
|
ono do nedelje mi je bilo nedefinisano krvarenje cas braon cas crveno ali ne u velikoj kolicini, a od juce je krenulo kao i svakog ciklusa praceno bolovima u stomaku
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 8:15:41
|
|
|
|
truca
|
jesi zvala dr da kazes? ne znam , ne razumem se bas, mozda tako treba ? mislim od svih tih hormona ciklus se verovatno malo poremeti. a mozda i treba da ti urade kiretazu, mislim da se to radi pred kraj ciklusa, nisam sigurna, mislim da su meni radili 9tog dana ciklusa, ne secam se bas tacno. meni isto nikako da krene, osecam se jos uvek da sam naduvana kao balon
< Poruku je uredio truca -- 30.6.2015 8:17:22 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.6.2015 8:32:38
|
|
|
|
Cortina
|
zvala sam ih juce i rekli su mi da pratim stanje pa da im danas ponovo javim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.