Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 8:16:32
|
|
|
|
Cortina
|
videcu da uzmem nesto, hvala truco
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 10:11:18
|
|
|
|
jess021
|
Cortina, moj ti je savte da uzmes Elevit, ima vise gvozdja.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 10:20:53
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam isto koristila Elevit i zaista je super
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 17:21:15
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco ovog meseca ti je takva mens.oskudna ali narednog bice prava menstruacija to ti je od hormon.tableta ja znam isto da me je poremetila ciklus proginova koje sam pila pre menstruacije 7.dana pa mi je kasnila menstruacija i propala mi stimulacija vratila sam se kuci i onda sam dobila posle 4.dana. A sad cekam valjda ce biti pozitivno Samo hocu da ti kazem da hormonske tablete uticu puno na nas ciklus mens.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 17:24:09
|
|
|
|
pozitivna
|
Elevit jako lose utice na mene ,imam diare i to zelenkast ,nesanicu ,probala sam vise puta i uvek imam iste smptome tako da uzimam neke druge vitamine
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.7.2015 22:10:56
|
|
|
|
truca
|
pozitivna navijamo da bude pozitivno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 7:44:00
|
|
|
|
pozitivna
|
Maraj draga ! Opet mi kasni trebala sam dobiti jos 11.Juna al nista radila sam test za trud.negativno dali je pametno da krenem sa tabletama koje ce da postaknu menstruaciju pa da krenem sa stimulacijom ? Neznam dali to valja tako ? Sta mislis?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 7:56:57
|
|
|
|
Cortina
|
pozitivna iskonsultuj se sa svojim lekarima. I ja imam jako neredovne cikluse. Kad sam trebala da krenem na stimulaciju trebalo je da dobijm do odredjenog datuma ili da mi daju nesto da izazovu ciklus. Ja sam igrom slucaja dobila bez lekova ali mislim da moze i da se izazove ciklus i da posle toga sve bude u redu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 7:57:58
|
|
|
|
Cortina
|
jel ti je ovo prvi put ili kako, nisam u toku sa tvojom pricom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 8:04:26
|
|
|
|
truca
|
dobro jutro devojke cortina kakva je situacija kod tebe? kod mene isto ko juce, samo braon, ponekad. danas mi je 19 dan od transfera, a 34 dan ciklusa dobijam inace na 26, ali znala sam da ce ovaj mesec da kasni, samo nisam ocekivala da ce ovoliko. to je sigurno od progesterona. posebno sto sam primila dve progesteron depo. mislila sam da cu da dobijem u ponedeljak, tad i jeste kao krenulo, ali je ubrzo stalo. samo me stomak boli ko da cu da dobijem svaki cas, juce bas jako, a danas slabo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 8:06:03
|
|
|
|
Cortina
|
truco kod mene je krvarenje jos uvek prisutno ali je dosta oskudno, nije braon ima svezu crvenu boju ali je dosta oskudno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 8:07:37
|
|
|
|
truca
|
dobro je da se bar smanjilo. kad ti treba da ides ponovo na pregled?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 8:17:38
|
|
|
|
Cortina
|
necu skoro,osim naravno ako ovo krvarenje ne stane iciciemo malo na odmor sad sredinom jula. oni su na kolektivnom odmoru u avgustu pa cemo najverovatnije septembra u nove pobede
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 8:18:09
|
|
|
|
Cortina
|
ti sutra u koliko ides na kontrolu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 8:29:08
|
|
|
|
truca
|
popodne cortina, poslala sam ti pp
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 8:57:39
|
|
|
|
srculence 84
|
Joj devojke pa bas vam se ciklusi poremetili. A i ovi dr. su malo neodgovorni
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 9:01:46
|
|
|
|
Cortina
|
da znas srculence, sve smo se poremetile
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 9:03:36
|
|
|
|
srculence 84
|
Pa bas,koliko tebi ciklus traje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 9:07:10
|
|
|
|
Cortina
|
meni krvarenje traje od 13.06. i u razlicitim bojama od crne, braon,bordo,crvene do roze
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 9:10:20
|
|
|
|
srculence 84
|
Joj draga i oni nista da preduzmu pa sta ti kazu jel normalno jel si bila na uz? Znas mozda ne valja toliko da krvaris
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 9:11:15
|
|
|
|
srculence 84
|
Svakakve si boje imala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 9:16:13
|
|
|
|
Cortina
|
prvo sam krvarila braonkasto dva dana i treceg dana sam dobila kao i svaku drugu i to je trajalo nekih 5 dana i onda jos tri dana vrlo malo braonkasto kapljica dve i sutradan se pojačalo. bila sam na uz da vide o cemu se radi i rekli su mi da pratim i ukoliko se ne smanji da radimo kiretazu. Onda je nekoliko dana bilo isto da bi se u subotu popodne i nedelju skoro skroz izgubilo, tek po malo braonkasto. Onda je u ponedeljak poceo nenormalno da me boli stomak i dobila sam ponovo. Zvala sam ih da im kazem i rekli su mi da cekam da zavrsi posto je ovo ciklus i da ukoliko ne prodje za uobicajno vreme da im se javim. Da napomenem da je boja normalna za menstruaciju ali je kolicina znatno manja nego pri normalnom ciklusu. Sad je cetvrtak cetvrti dan, cekam jos par dan i nadam se da ce konačno proci.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 9:18:07
|
|
|
|
Cortina
|
sta se desava kod tebe srculence
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 9:36:24
|
|
|
|
srculence 84
|
Sobro da si bila na uz jel ne valja previse ni da krvaris al dobro da nije obilna. Joj ja sam bila na vto u oktobru n.f.i pojavio mi se polip u stimulaciji i oni mi tako odradeli vto. Naravno nije uspela vto odem kod mog dr.i on se cudio jel nenormalno je radeti vto sa polipom jel to je kao neka prirodna spirala e sad u avgustu idem da skinem polip i ako bog da i sve bude ok na jesen idem na vto o svom trosku. A ti si bila na vto?jel ti ovo prva vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 2.7.2015 9:39:21
|
|
|
|
Cortina
|
jeste, meni je ovo bila prva vto i o svom trosku. a sad smo prosli komisiju pa videcemo za dalje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTIFokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.