Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 19.6.2015 16:13:34
|
|
|
|
degu
|
e i kod nas su želje jedno, mogućnosti drugo trenutno postoji šansa da mi nešto drugo iskrsne pa da ćemo morati te planove da odložimo, al ako se to izjalovi, još ovu jesen krećemo u akciju. I T smo čekali 5 godina, treba i drugo čudo napraviti
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 19.6.2015 16:13:35
|
|
|
|
jeca87
|
I mi planiramo troje, samo ne znam kada ako ćemo svako morati da zaboravljamo. Mm ima običaj da kaže Kosti da će za kaznu da dobije dva brata koja će morati da čuva. Jest, pa ja ću odmah da se obesim. Četiri muškaraca u kući. Neka, hvala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 19.6.2015 17:01:49
|
|
|
|
emicaa
|
Nama je za Doru trebalo dva mjeseca da je "napravimo" e sad bilo bi lijepo da i drugi put bude tako.Nemam pojma,vidjećemo šta ćemo
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 19.6.2015 22:05:12
|
|
|
|
QueenJ
|
Mi "uboli" iz prve... Ja bih drugo odmah, da "otarasim". Mm mi se nešto buni.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 19.6.2015 22:49:36
|
|
|
|
jeca87
|
Dobro veče devojke. Ja bila malo u skitnji Kuma imala nastup trbušnog. Baš mi je prijalo. Jedino nisam mogla duže da ostanem, dečko je čekao siku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 6:52:41
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike moje, da li ste se naspavale? Mi smo ustale u 6h , ali je sinoc zapala na sisi, probudila se u 2h i onda u 6h i nije tako strašno. Konačno smo i mi imali malo vremena za sebe . Vrijeme neko šugavo!
< Poruku je uredio eca89 -- 20.6.2015 6:53:10 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 7:16:16
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame I ovde vreme sugavo. Svi spavaju, ja uzivam u kafi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 7:16:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco, vreme je više nego šugavo. Grozno je! Od juče pljušti prokleta kiša. Inače, Luka se u 5 probudio, posisao šta ima kod mene, dobio dohranu i eno još spava. Ja malo igram igirice, malo cunjam po forumu i u pozadini slušam prenos utakmice
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 7:39:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Deca spavaju. Nadam se da ce to jos da potraje. Ja sam se rasanila. Bas me to nervira. Ovde kisa pada. Imam jedno misljenje, pa vi recite da li sam u pravu. Juce sam cestitala Teodorinom drugu rodjendan ( on je ostao u mladjoj grupi) a T je presla u stariju. Kaze T kako je videla da slavi rodjendan i da je nije pozvao. Rastuzila se. Stigla mi je poruka na fejs od majke da nije stigla da mi napise da dodjemo u nedelju. Kako sad da shvatim? Nije dobila pozivnicu, a prosle jeste. Cestitala sam rodjendan i tek posle je usledio poziv. Pozivnice su delili kao sto svi rade. Mozda sam luda sto se time opterecujem. Svakako nisam tu. Mozda je mm odvede.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 7:49:55
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Vreme je bas sugavo, idealno za spavanje po meni, ali ne i za moju N...od pola 1nocas ne spava i evo posle vise pokusaja mislim da je konacno zaspala. Ne znam sta joj se desilo, ne place, ali jednostavno joj se ne spava i cele noci je samo preturala po krevecu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 7:55:20
|
|
|
|
daca77
|
Upravo smo se probudile ...spavala 5-6min....auuu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 8:09:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Sanjice, ja se time ne opterećujem. Ko je pozove ide, ko je ne pozove (u vrtiću) ne ide i ćao. Nije sad to dizanje nosa već ejdnostavno neću da je guram tamo gde je ne žele. Sad me podseti, juče je došla iz vrtića sa mapom crteža koje su crtali u vrtiću oe godine. Između ostalog unutra i sveska u kojoj su tako crtali kad im je dosadno. Listam ja svesku i sad ona, ovo mi je nacrtala Kaja, ovo Pera, ovo Žika i dolazim do jedne stranice a ona puna svastika pitam ja ko je to crtao???? Jesi ti? Kaže ne, to je Brin (ja neku decu po roditeljima samo pamtim, konkretno njega po ocu koji je vojnik, a kasarna mi preko puta kuće). Primetila sam i da me dva roditelja organski ne podnose, jedan od njih i taj vojnik. U ponedeljak moram da odem da pokažem to vaspitačicama. Mislim alo da dete celu A4 stranicu ispuni crvenim kvadratima sa svastikom unutra??? Da ne pričam kako Ani kažu svašta o Srbiji, konretno taj Brin. Kupila sam joj neke majce u C&A, veličina je dobra, ali su bretele poprilično rastegljive i onda se mi u kući šalimo da je kao Freddie Mercury ili Borat Da li je ona Fredija pomenula u vrtiću, uglavnom taj isti mali je krenuo da priča kako neki strašni Fredi živi u Srbiji
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 8:16:51
|
|
|
|
daca77
|
Trco, zar je moguce da u vrticu deca raspravljaju o Srbiji?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 8:19:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Daco, ne raspravljaju, već smo recimo sad u maju bili u Bg. Naravno da će reći u vrtiću da je bila kod babe u Srbiji. E sad, pitanje je šta taj otac priča tom detetu kući. Mislim ja dete ne učim da mrzi ikoga. Nikad ništa negativno nisam rekla ni o jednoj nacionalnosti.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 8:22:59
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan mamike. Sanjice mislim da se preterano opterecujes. I ja sam se nekada opterecivala takvim stvarima ali ne vise. Trco to je stvarno problematicno. Boze 21 vek a neki ljudi i dalje love vestice. Bolesnici
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 8:38:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma ne opterecujem se ja uopste. Nego me muci da li da je vodim s obzirom da su je bez volje zvali, posto sam ja detetu cestitala. Trco naravno da se to prica u kuci. Znam kad deca u skoli svasta govore jedni drugima. To je zato sto se roditelji ne podnose. Ovde je druga stvar, ali sve mi lici na to da svasta pricaju o Srbiji.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 20.6.2015 8:43:40 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 9:09:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,ako sr njoj ide vodite je!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 9:31:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von ona je prosto takva da za takve stvari ne navaljuje. Svuda ona voli da ide, ali tamo gde nije pozeljna ne komentarise. Tako da smo mm i ja odlucili da ne ide. Ni mi ne idemo tamo gde nas zovu radi reda. Ovi moji iz kolektiva najavljuju da na ekskurziju idemo u Pancevo. Imate blizu etno selo. Uopste ne znam odakle da pocnem sa sredjivanjem.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 9:32:30
|
|
|
|
jeca87
|
Toooooooo! Prvaci sveta!!! Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 12:25:28
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dan,mu smo imaše i sinoć žurku,mazile smo se za sve pare Jutros su me pustili da odspavam po pola 9 pa je Dora odlučila da je opet poželila mamu i došla ispred vrata i iz svog grla viče mamaaa,mamiiii
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 12:59:43
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Dobar dan,mu smo imaše i sinoć žurku,mazile smo se za sve pare Jutros su me pustili da odspavam po pola 9 pa je Dora odlučila da je opet poželila mamu i došla ispred vrata i iz svog grla viče mamaaa,mamiiii Ooo, Emice je li to malo za promjenu tajo dežurao s'njom, a tebe pustio da odspavaš???
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 13:04:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Etno selo? Koje ? Hahaha! Javi se!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 13:20:37
|
|
|
|
emicaa
|
Jest Eco,ustao sa njom u pola 7,kad su ušli u sobu pitam što me nisi još malo pustio da odspavam,kaže ona već pola sata ide prema sobi i traži me. Sad spavaju a se tjeram da idem pravit torticu za sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 13:55:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cini mi se da su rekli da se zove Tiganjica. U ponedeljak cu da vidim ponudu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 20.6.2015 21:29:53
|
|
|
|
degu
|
daco namuci te Nadja. Ja lepo kazem cuti,super kad se budi 2 puta :D salu na stranu, bitno da ne place. Imala je T tako faze da je budna i da samo gleda,a i ja se probudim pa ne mogu da spavam jer ona ne spava. Sanjice dobro ste odlucili, ocigledno je radi reda pozvana.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?