Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 21.6.2015 22:23:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,on umoran od nas tri,dobro kazes! Emice,daj torte,nemoj sve da pojedes! Inace,J upravo sisa i sladi..povuce i izvadi i cokce! I samo tapse i mase,show!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 21.6.2015 22:54:53
|
|
|
|
jeca87
|
Mi se vratili sa svadbe. Ne razumem potrebu ljudi da malo dete ljube u obraz! Ma poludela sam. A jos kada su počeli da se otimaju oko njega! Onda sam ga uzela i lepo se namrštila. Posle ga držala samo svekrva. Samo dođu i gledaju ga, pa pogledaju u mene, a ja se nasmejem, a oni " nećemo ga uzimati". Ispadoh veštica, al baš me briga. E neka lujka ga otimala, stegla ga! Strašno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 21.6.2015 23:08:34
|
|
|
|
wivern
|
Hihihhi Jeco a ja sam susta suprotnost, guram ga svima i pustam da ga nosaju Von pa ti ne znas kako se nasi muzevi umaraju od celodnevnih aktivnosti sto na poslu sto kod kuce. Pa to su ozbiljni fizicki radovi bre
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 0:07:48
|
|
|
|
jeca87
|
Ma nosili su i njega svi, najmanje je bio kod mene,ne plaši se ljudi, sve mu je zanimljivo, daleko od toga da sam od onih koje ne daju da se pipne dete. Kako neko uđe u kuću, ja ga predajem . Ali ne mogu da se otimaju oko njega i da ga razvlače. Ja ne mogu da vam opišem kako je to izgledalo. Znaš kada su svi ostali zatečeni. A ta žena je na lekovima za smirenje a popila par rakija,reče mi svekrva. Žuuurkaaa! Posle je još scena pravila, pa je deca odvela. Inače ,dečko je spavao uz muziku, a kod kuće se budi kada muva proleti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 7:26:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. pravio zurku u 3, oko 7 me dirao flasicom po glavi da mu dam mleko, srecom nezan je, mogao me je mlatnuti flasicom u glavu , nikad se ja necu naspavati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 7:48:47
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas, naravno žurku smo imale, gdje će bez nje i u 7h smo ustale. Joj, nama juče bili gosti, direktor firme mm i njegova žena. A, joj A.je baš svašta dobila, garderobu i to markiranu , igačaka, a ja 100_x_ pregledam, kaže mm jesi luda, kao da ćeš ti nositi, a baš mi je drago ! Lijep dan vam želim svima, Joj, Emice vidjela sam tortu na fejsu, daj komadić !
< Poruku je uredio eca89 -- 22.6.2015 7:50:08 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 8:03:22
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,i kod nas je opet bila žurka,a kako bi drugačije. Danas opet radim a večeras idem u prodavnicu obuće,mm nije znao šta da mi kupi i uzeo mi kod njih onu karticu
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 8:06:57
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Wiv, kako je na moru? Ja htela da ti predlozim da u povratku svratis do nas na sankanje, jer ovih dana je bilo uzasno hladno te ocekivala sneg A juce me je koleginica s posla bas iznervirala...to je jedna obicna fufica sa kojom nisam uopste bliska, ona cak i ne radi u mojoj sluzbi. X puta u gradu mi je pominjala kako planira da dodje, ali joj to nisam uzimala za ozbiljno...juce se navrzla i dodje s m i detetom. A toliko smo bliske da prodje pored mene kolima i nece da me poveze do kuce, vec ja jurim bus. Na poslu, u hodniku, okrece glavu kako mi se ne bi javila...kakvih sve ljudi ima, nemam reci...jos uzela ovu moju bebu pa joj nesto prica, smeje se...a jaooo...da ste mi samo facu videle...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 8:40:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Daco,cudnih li ljudi!? Mene J isto zeza,kao da ima 2meswca..u 2 sisala,u 5 place..prenela je kod nas da makar malo odspavam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 8:45:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Daco, trebala si joj reci da neces biti kuci. Sto volim recenicu "evo, upravo smo se spremili i idemo napolje!"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 9:09:15
|
|
|
|
wivern
|
Jeco tako se moji sestrici i sestra otimaju o M, samo se svadjaju i vicu daj ga meni ja ga nisam nosio\la ali ne piju hvala bogu . Vi njega sad u neke provode da spava covek uz zivu svirku Daco ja mrzim zimske sportove, zaobicic cu vas hvala na pozivu . Na moru je diiiivno, malo bi mi bilo i mesec dana. Ovo je raj na zemlji. I moj se navukao na sikenje, ovo je strasno. Siki iz svih poza. Jutros lezi na stomaku i vidi gornju siku i kad je skocio i uhvatio je sav srecan, sto kaze Von samo cokce i mljacka.
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 9:25:21
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Daco, trebala si joj reci da neces biti kuci. Sto volim recenicu "evo, upravo smo se spremili i idemo napolje!" Ivanka, to sam naravno uradila-rekoh joj da sam kod roditelja u selu , a i jesam bila, a ona mesms pita kad se vracam...ja odgovorih da ne znam, jer morm sacekati mm da dodje da me pokupi...ona opet sms-javi se kad stignes kuci ...kaze mm pre nego sto je dosla-kad bi mene neko ovako odj.bo, ja ga ne bih ni pogledao niti bih mu krocio u kucu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 9:34:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma Daco trebala si joj odgovoriti da se vidite neki drugi dan, da ne juris i trcis Ja sam u subotu oko 15h zvala komsinicu da dodje sa cerkicom kod nas (citavih 20m od nas) Kaze ona, vazi, dolazimo cim muz dodje kuci. Nisu dosle uopste, niti se javila, ni poruku nije poslala. Krivo mi zbog Ive, cekala drugaricu da dodje na igranje a nje nema. Nisam se iznervirala jer ja bas i ne volim sa njima da se druzim samo zbog deteta trpim i tolerisem snobizam koji seju na svakom koraku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 9:39:20
|
|
|
|
daca77
|
Napomenula sam joj naredne dane, ali mi sinoc kaze da ima puno obaveza na poslu+sluzbeno putovanje od par dana i ne moze da uklopi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 9:54:05
|
|
|
|
QueenJ
|
Jutro, mame! Mi bili juče kod drugara na rođendanu, svi su je nosali, ona uživala. Posle se malo unervozila, spavalo joj se, odmah smo zvali sveki da je vodi. Živela sloboda! Žao mi je što je mm morao u 3. smebu, tako da nismo mogli da se opustimo. Kood drugarice na rođus nismo ni otišli, šta ću u igraonici bez deteta? Otići ćemo ovih dana na kaficu i da odnesemo pokklon. I mi smo noćas imale žurku, loše je spavala jer je bila premorena. Nije spavala po podne. Kaže sveki-Nije htela... I to još joj dali ključ, da je vodi kod nas, da spava u svom krevecu. Ne, ne... Kaže-Ona ustane i šeta po krevecu. Pa neka šeta!! Baš sam ljuta! Samo čekam da me pozove, svašta ću da joj kažem. Da sam znala, ostavila bih je sa nama na rođendanu. Ovako je propustila tortu... dem za pola sata da se nađem sa novinarom za moju tužnu priču oko porodiljskog. Posle idemo da nosimo žalbu u obdanište. Ala se raspisah... Ljubim vas!
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 10:04:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste mameeee? Ja od ranog jutra u akciji. Prvo u 8 na depilaciju (za dobro jutro ) pa me muž kući dovezao, malog nahranila i strpala da spava, a ja da oribam kupatilo i wc, pa sad odmorim i bacim se na sudove. Nego jel ima neka muža vodoinstalatera?
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 10:19:48
|
|
|
|
jeca87
|
Jok, moj ni sijalicu ne menja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 13:33:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,ne znam kako ce na moru biti,ima da me drpa stalno i vadi sisu. I kroz majicu pokusava. Samo da se sladi. Jutros je pojela punu teglicu breskve i pirinca za 2min..drigarica nije verovala! Otvara usta,a ja ne stignem ni do teglice,a drzim joj iznad stomaka!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 22.6.2015 23:26:49
|
|
|
|
Jole84
|
Veče ženske nisam imala net, nikako da stignem da uplatim, pošto smo sada u fazi "neću u kolica, hoću da hodam iako ne znam, a kad se umorim-onda ruke" Sve me boli...pijem brufen svaki dan, upala mišića al ajd, pustiće se valjda....dajem joj prognozu par dana. Sad ću sve da pročitam što ste pisale, uspela sam samo da propratim da je Wiv na moru, da Daca ima nenajavljene goste, Emica muku sa nespavanjem i Degu kreće da radi! Ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 23.6.2015 6:29:48
|
|
|
|
serpica
|
Ja da vam mahnem na brzinu idemo u savetovaliste,nadam se lepim vestima
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 23.6.2015 6:57:27
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro Serpi, slabo imam vremena da svratim na RR u polsednje vrijeme, pa vidim da sam propustila bitnu stvar.Od srca ti cestitam, sa malim zakasnjenjem, rodjenje jos jednog andjela ! Citacu unazad cim uhvatim vremena da vidim kako je sve proslo. Mame, spremam se, zurim, i svratih samo da mahnem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 23.6.2015 7:16:41
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 23.6.2015 7:22:26
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas, konačno nije bilo žurke, jela je u pola 3h i zaspala, malo je lakše. Kako ste vi? Joj, Jole svako neku muku muči, ljubim vas sve-
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 23.6.2015 7:37:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Au ala ste poranileeee Jutro od nas
|
|
RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) 23.6.2015 7:48:41
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Jole, au...a ja mislila bice mi lakse kad poraste...mi smo sada usle u jako nemirnu fazu...jednostavno sve stavlja u usta, gricka cipelice, carape, skida i baca okolo +redovno lete igracke, tako da u gradu samo leti perje oko nas. A niko izgleda nije video nasu Serpicu u jucerasnjem Blicu ...zauzela zenska celu stranu...dolazi mm s posla i nosi kopiju te strane iz novina i pita me-nije li ovo tvoja forumasica S.? Veliki
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?