|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
28.5.2015 21:49:08   
Maraj
Mina jer si imala kakvu terapiju u prvoj vto?

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 426
28.5.2015 22:38:15   
PalcicaBg
Prolaktin zna opasno da zeza kod implantacije,tsh i on skacu od stimulacije i posle kad se dogodi implantacija.Zato se trebaju proveravati cesce,na dan transfera,5.dan posle transfera jer je tad uglavnom implantacija.

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 427
29.5.2015 7:48:46   
mina@
Posle prve vto primala sam fraxiparin, 12h posle transfera pa sve do bete.... imala sam biohemijsku. Tada nisam znala tj niko mi nije ukazao paznju na prolaktin, a od kad znam za sebe imam povisen prolaktin, pa kad smo bili sad na drugostepenoj (za drugu vto) doktorka koja je tamo bila u komisiji napisala mi je da proverim prolaktin i da se javim endokrinologu. Zimus sam lezala u KC zbog toga i tamo su mi pronasli i hasimoto... sad imam terapiju za hasimoto a povecan mi je i TSH preko 5 je a za trudnocu treba da bude oko 2, juce sam radila analize pa videcu sta kazu, a pijem i bromokriptin za prolaktin... videcemo, valjda ce do septembra da se dovedu u red...

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 428
31.5.2015 23:17:35   
enap
znate li mozda da li je tacno da se sad i za Visegradsku dugo ceka na prve konsultacije za postupak vto....user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 429
1.6.2015 9:56:55   
truca
evo mene samo da se javim, danas mi je drugi dan ciklusa, u petak idemo na ultra zvuk, pa navijajte da imam puno folikulauser posted image user posted image idemo iz prirodnog ciklusa po user posted image user posted image

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 430
1.6.2015 10:58:59   
jess021
Truco, navijamo user posted image user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 431
1.6.2015 11:02:39   
Maraj
Enap vidim da su devojke pisale da je bg pun pa salju sad u Nis na postupak. Verovatno je guzva i za komisiju....
truco divno user posted image samo napred

< Poruku je uredio Maraj -- 1.6.2015 11:03:39 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 432
1.6.2015 14:27:15   
truca
hvala vam puno user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 433
2.6.2015 15:56:22   
enap
Za komisiju nije gužva ja ideru Niš.. Odabrala bih Višegradsku za postupak vto jer kao manja je gužva ja u utorak idem na komisiju... Čeka li neko poziv za Višegradsku ili jw bio na prve kosultacije? Svako iskustvo i informacije puno znače!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 434
2.6.2015 20:48:37   
pozitivna
Truca ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enap)
Direktna veza do poruke: 435
2.6.2015 20:49:44   
pozitivna
Maraj draga ,cekam da krenem user posted image user posted image skroz blesavo user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 436
3.6.2015 7:04:35   
truca
pozitivna kad kreces ? hvala jos jednom svima sto navijate, mnogo mi znaciuser posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 437
8.6.2015 8:03:24   
truca
mi smo u petak bili na folikulometriji, tad je bilo 3 folikula, dva na levom od 8 i 10 i jedan na desnom od 12 mm. juce smo bili drugi put i ima ih dva, jedan na levom i jedan na desnom od 14,2 i 15,2 mm. doktorica je rekla da je to super posto je iz spontanog ciklusa user posted image danas idemo ponovo, ja se nadam da ce mi danas dati stop inekciju i da ce punkcija biti u sredu. ako danas bude sve okej, rekli su da vadim krv i da vidimo koliki je estradiol. danas mi je 9ti dan. da li neko zna koja bi trebala da bude vrednost estradiola ?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 438
8.6.2015 21:45:53   
Maraj
Truco super user posted image pise ti u nalazu koliki treba da je estradiol u fazi ovulacije. Mislim da je neka trocifrena cifra u pitanju jer imas vise od jednog folikula. Znam da je meni bio preko tih referentnih vrednosti bas zbog prisustva veceg broja folikula

< Poruku je uredio Maraj -- 8.6.2015 21:46:47 >

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 439
8.6.2015 22:30:56   
micaubica
enap,sto se Visegradske tice,ja sam 05.05. prosla komisiju u Visegradskoj,tacnije tad sam podigla potvrdu a vec 11.05.samo morala da budem na klinici radi prvih konsultacija... mada ja moram da radim histeroskopiju koji vec mesec dana ne mogu da zakazem jer ne mogu da nahvatam profesorku Spremovic i njemu sestru da namolim da mi zakazu,tako da mi nista ne znaci sto sam pozvana na konsultacije i kao usla u proces,ali mislim da ce tebi znaciti info da pre mesec dana nisu bile nikakve guzve u Visegraskoj, da napomenem da imam 30 godina i da me nisu brzo pozvali zbog godina.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 440
8.6.2015 22:54:38   
Maraj
Mico zar ne mozes telefonom da zakazes histero

(odgovor članu micaubica)
Direktna veza do poruke: 441
9.6.2015 7:18:43   
truca
maraj, estradiol je 562, imam 2 folikula, sinoc sam dobila ovitrelle umesto pregnila u 22.30, i sutra ujutru u 8.30 je aspiracija user posted image navijamo da budu jajne celije u oba folikula, a nadam se da hoce jer je sestra kad je javila rekla da je estradiol odlican za 10ti dan ciklusa. nemam kod sebe taj rezultat posto su slali iz medlaba direktno tamo kod njih, pa ne znam koje su referentne vrednosti. hvala sto navijate, ja sam bas uzbudjena i verujem da cemo uspeti ovog puta user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 442
9.6.2015 7:26:53   
Maraj
Truco i ja sam primila ovirlete . Super! Naravno da ce biti dobri folikuli! user posted image estradiol je super i dr kaze! Drzim fige!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 443
9.6.2015 7:27:39   
truca
evo sad sam nasla rezultat od proslog meseca, ali opet ne znam koja se faza gleda. pise folikularna faza je do 160, a periovulatorna od 34 - 400. moj je 562, sta mislite? maraj ?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 444
9.6.2015 7:30:46   
truca
hvala ti user posted image user posted image user posted image dobila sam i jedan cetrotide i 2 merionala, to sam zaboravila da napisem

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 445
9.6.2015 7:58:53   
Maraj
Truco ova periovulatorna je faza ovulacije. Vidis da ti je dvakako veci od referentnih vrednodti jrr si imala vise folikula. Ma sve je to super. Samo se opusti ne rszmidljaj previse a mi navijamo bsr za jednu user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 446
9.6.2015 8:01:00   
truca
vaziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 447
9.6.2015 8:22:50   
truca
koja velicina folikula treba da bude za aspiraciju ?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 448
9.6.2015 11:35:35   
Maraj
Truco oko 20

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 449
9.6.2015 22:40:26   
majza
MOLIM VAS DA LI NEKO MOZE DA MI ODGOVORI DA LI SE STAVLJA UTROGESTAN KADA IDE IZ PRIRODNE OVULACIJE ZA ZAMRZNUTE

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here