|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
14.5.2015 17:38:23   
nina26
Nisi spomenula ranije godine, onda je zaista moguce da je tako.

Bilo kako bilo, zelim ti svu srecu i uspehuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 376
14.5.2015 22:27:26   
truca
hvalauser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 377
15.5.2015 9:03:35   
Maraj

IZVORNA PORUKA: truca

ja mislim da je kod mene zbog godina zaista problem broj jajnih celija, kao i njihov kvalitet. ali se nadam da cemo uspeti da izvucemo nesto iz prirodnog

Ma sto tako razmisljas! Nema to draga veze. Ja sa 32godine sam imala 8 folikula. Od toga se 6 oplodilo. Ne znam koliko ti imas godina al to zavisi od zene do zene i od terapije koju ti dr odredi. Samo pozitivne misli user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 378
15.5.2015 9:13:21   
jekiki
Mene su odbili za VTO preko fonda zbog niskog AMH 0.1, kazali da imam minimalne sanse i da drzava to nece da finansira, i jos nacelnica u cudu kako uopste imam redovan ciklus, a sanse navodno za prirodno nema nikakve, uzas. Sudbina je cudo, sve smo ih dmantovali kad sam ove godine ostala trudna prirodnim putem, tako da taj AMH i nije toliko merodavan, a nasi organizmi i priroda su cudo. E da i nisam pila nista od lekova, vitamina itd... Samo polako i sto manje nervoze i stresa user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 379
15.5.2015 9:18:49   
branki*
Jekiki,bas mi je drago kad cujem price poput ove tvoje!
Truco,nikad ne posustaj I ne gubi nadu,meni su isto skoro pa otpisali mogucnost trudnoce prirodnim putem,pa sto,boka je tu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 380
15.5.2015 9:25:34   
jekiki
Hvala Branki user posted image
Samo ne treba padati u depresiju i bedak, i sve ide svojim tokom, znam da nije lako, ali kad mi nismo posustali posle 13 god i izgubili nadu... mislim da je sve moguce user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 381
15.5.2015 9:26:49   
Maraj
Jekiki user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 382
15.5.2015 12:26:31   
truca
bravo jekiki user posted image , bas mi je drago, verujem da ce se i nama uskoro posreciti user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 383
15.5.2015 13:45:54   
truca
htela sam da vas pitam za ovu moju trenutnu terapiju. dali su mi da pijem primolut nor, 2 nedelje 3X1, kao i prednizon od 5 mg 1 ujutru, 1 uvece. plus aspirin 1 dnevno od 100 mg , kao i sve ono ostalo, dhea, koenzim itd. zanima me, da li neko zna, zbog cega se pije taj primolut nor i da li ste i vi pile to toliko dugo?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 384
15.5.2015 14:49:03   
Maraj
Mislim da se taj lek daje da ti se odmore jajnici jedan ciklus.
Inace prednison i ja pijem al 10mg ujutru . Ja sam pocela da ga pijem 3 nedelje pred vto. On ti je da ti organizam ne odbaci plod. A umesto aspirina koji ti je za cirkulaciju tj bolju prokrvljenost uzimam injekcije fragmina.
Imas slicnu terapiju kao ja samo ja nisam uzimala taj lek za koji si pitala. Verovatno kad prestanes da ga pijes za 3 nedelje trebalo bi da dobijes i da krenes sa stimulacijom

< Poruku je uredio Maraj -- 15.5.2015 14:51:13 >

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 385
16.5.2015 9:51:22   
truca
hvala maraj, ja to pijem od 13. do 27. maja, onda u roku od 3-5 dana, treba da dobijem, kad dobijem , treba da im se javim prvog dana ciklusa, a 6tog dana cu ici na ultra zvuk, pa su rekli da cemo iz prirodnog ciklusa probati. ne znam kako se to radi iz prirodnog ciklusa, da li se i onda daje stop inekcija?

< Poruku je uredio truca -- 16.5.2015 9:52:13 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 386
22.5.2015 13:52:00   
pozitivna
Cao svima ! Sta se desava nema vas nesto :) a ni mene bas radi se radi user posted image
Maraj duso kako si mi?

Poz.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 387
22.5.2015 14:46:53   
Maraj
Truco izvini ja tek sad vidim da si pisala .... ja sam radila krioembriotransver(sa smrzlicem),iz prirodnog ciklusa. Nisam tad primala stop injekciju vec isla na uz svaki drugi dan nekad i svaki i dr je pratila pucanje folikula. Sad posto ti radis celu vto prirodno (bez smrzlica) moguce da ce ti dati stop injekciju da folikul bolje sazri jer cete vi koristiti taj folikul.... opet kazem to samo pretpostavljam nisam sigurna...

pozitivna user posted image dobro sam draga. Evo danas usli u 21.nedelju. skakucemo po stomaku user posted image
kako si ti, dokle si stigla

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 388
22.5.2015 21:13:54   
ivanica7
Radila prvi put VTO i embrioni se nisu primili, prokrvarila sam normalno, 5-6 dana.
Medjutim , posle 1-2 dana pauze, krvarenje se opet nastavilo ( ne klasicno ali i dalje krvarim , vec 20 dana).Bila na klinici na UZ i kazu da je sve u redu.
Da li je neko imao slicno iskustvo ?
Hvala.

< Poruku je uredio ivanica7 -- 22.5.2015 21:15:27 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 389
23.5.2015 9:43:05   
jess021
Ivanice, ako su te pregledali na uz, onda bi trebalo da je sve ok. Mislim da ti je to redovan ciklus koji se malo uzburkao zbog stimulacije i svega sto nosi vto.
Zelim ti da sto pre ostanes u drugom stanju i zaboravis na tu neuspelu vto.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu ivanica7)
Direktna veza do poruke: 390
23.5.2015 13:21:25   
NikaAa
Evo i ja da se pridruzim grupici. Mi smo poceli da resavamo neke stvarcice, jun histeroskopija a jul vto ako bude sve ok! user posted image Srecna sam sto smo napokon krenuli sa svim tim, sada vadim nalaze pa polakice! Vidim da je dosta hrabrih zena ovde i zelim da svaka dobije bar jednu bebicu! A moze i viseeee!user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 391
23.5.2015 14:10:40   
Maraj
Nika srecno user posted image
gde ces raditi vto?

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 392
23.5.2015 16:13:03   
NikaAa
Maraj u Feroni NS, kod Aleksandre Trninic Pjevic! Nekako smo se odlucili odmah za privatno jer zaista nam je dosta cekanja.user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 393
23.5.2015 16:43:15   
Maraj
Tako smo i mi. Hvala Bogu dr koja nas je vodila je prethodno zahtevala dodatne analize . Tu su meni nadjena antitela i trombofilije . Pa je tako uz terapiju vto uspela inace da smo isli drzavno niko to ne bi ispitivao i cisto sumnjam da bi uspelo.

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 394
23.5.2015 17:47:56   
NikaAa
Znaci mi puno da cujem to, jer inace kada nekome kazem da idemo privatno svi se pitaju zasto ne probamo prvo o trosku drzave. Umorila sam se vise da im objasnjavam da je to moj izbor i da smatram da je to bolje. Hehe user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 395
23.5.2015 18:05:36   
Maraj
Ma gluposti. Svi vole da se petljaju gde im nije mesto.

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 396
23.5.2015 22:59:09   
jess021
Nika, samo napred. Vase pare, vasa stvar!!
Imas i temu Ferona, pa napisi svoja iskustva, nekome ce znaciti.
Srecno!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 397
24.5.2015 0:38:24   
NikaAa
jess021 Hvalaaaa na obavestenju, rado cu pisati i na toj temi! :) i hvala devojke na podrsci zaista ste divne!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 398
25.5.2015 13:10:00   
truca
maraj hvala na odgovoru, evo cekamo da dobijem pa cemo videti kako ce ici dalje. jos do srede pijem onaj primolut nor. nikaAa tebi srecno

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 399
25.5.2015 14:31:58   
NikaAa
Truca hvala puno!user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ć...
Možda i vi poznajete ljude slične mojim prijateljima - neke koji putuju ili grade kuću, koji su podstanari ili imaju kre...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here