|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
26.5.2015 23:51:04   
majza
BRAVO.....CESTITAMuser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 401
27.5.2015 0:01:35   
majza
CESTITKE SVIM TRUDNICAMA.....NOVA SAM PA SAM HTELA DA VAS ZAMOLIM DA MI NEKO UKRATKO OPISE POSTUPAK SA SMRZLICIMA PRACENJE SA LH TRACICAMA.HVALA

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 402
27.5.2015 8:26:56   
Maraj
Majza ja sam radila sa smrzlicem iz prirodnog ciklusa. Dakle isla sam na uz od 2dc. Dr mi je zakazivala prvo redje pa posle cesce od 10dc. Pratila je folikul i njegovo pucanje. Kada je folikul pukao nakon 5 dana sam dosla na embriotransver. Naravno to zavisi od toga koji dan ti je zamrznut embrion. Ako je 6.dan onda ce ti dr vratiti smrzlica 6.dan. Naravno uz to sam koristila svoju terapiju za trombofiliju i antitela a od transfera i utrogestan. To je to. Srecno user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 403
27.5.2015 9:58:31   
majza
hvala puno

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 404
27.5.2015 12:29:10   
majza
Maraj,da li si mozda koristila fraksaparin.ja imam zamrznute u Mariboru, ali tamo ne praktikuju fraksaparin.ja se spremam ovde kod dok Milice Janicijevic kod ljubica.ne zanm da li je pametnije da ga primam pre ubacivanja.meni je treca iz smrznutog a radila sam tri vantelesne.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 405
27.5.2015 12:45:36   
Maraj
Da majza ja koristim fragmin. To je isto. Znas sta devojkama koje nemaju trombofiliju daju te heparinske lekove da bi poboljsali cirkulaciju pa da se samim tim osigurali da ce se plod vezati. Ne znam sto tebi ne daju ako imas potrebu za time
Jer imas trombofiliju?

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 406
27.5.2015 12:47:00   
Maraj
E da ja sam par dana pred embriotransver krenula sa fragminom. Mislim 3 dana pred

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 407
27.5.2015 13:14:33   
majza
na rezultatima nemam,ali sam imala dve teze operacije karcinom debelog creva,operacija bubrega pa je moja dok rekla da ne bi bilo lose da se primi.mozes li mi napisati koje tracice si koristila za ovulaciju.ja sam kupovala preko interneta pa nisam bas sigurna u njih

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 408
27.5.2015 15:20:05   
Maraj
Majza nisam koristila trakice. Isla sam kod dr na uz

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 409
27.5.2015 17:02:27   
majza
hvala jos jednom,zbunila sam se,mislila sam da se moraju koristiti lh tracice i pored uz.meni lekar napisao 8 dan uz,a 11 dana lh tracice

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 410
27.5.2015 18:55:01   
Maraj
Aha e pa ne znam sto.... verovatno taj dr tako. Ja sam samo isla na uz. Ipak je on pravi pokazatelj ove lh trakuce kolko su pouzdane ( da l si pila vodu, da l si u tacno vreme piskila ....) ovako na uz se sve vidi da l je pukao i kad ce odprilike

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 411
27.5.2015 20:35:24   
majza
izvini ako te opterecujem.da li si nesto psebno jela za zadebljavanje endometrijuma i oni 15 dana kako si se ponasala/ja sam prvi put stogo lezala, drugi put onako ustajala-lezala i nisam ostajala trudna,a treci put rekao dok.da set_am da ne valja stalno lezati zbog cirkulacije desila se biohemiska trudnoca.sad nisam pametna kako je najbolje.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 412
27.5.2015 21:40:58   
jess021
Majza, koliki ti je endo sad?
Ja sam imala 3 vto, treca je Hvala Bogu uspesna. Svaki put sam mirovala 2-3 dana i onda najnormalnije, naravno bez fizickog napora i podizanja nekog tereta.
Moje misljenje je da, nakon transfera, ne mozes uciniti puno stvari da bi povecala sanse. Budi pozitivna, nadaj se najboljem, ali budi spremna na oba ishoda.
Srecnouser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 27.5.2015 21:41:42 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 413
27.5.2015 22:02:15   
Maraj
Majza ja sam prvu vto prelezala i nista. Ovu sa smrzlicem sam samo taj dan transvera i sutradan mirovala i posle sve normalno. Cak sta vise i vise sam set_ala nego do tad zbog cirkulacije.
Za zadebljanje endonetrijuma dobar je brazilski orah 2-3 dnevno

< Poruku je uredio Maraj -- 27.5.2015 22:03:00 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 414
28.5.2015 19:33:11   
mina@
Drage moje devojke, nisam se neko vreme javljala ner se nista nije desavalo. Ustvari, pored trombofilija koje imam otkrila sam da imam i Hasimoto kao i prolaktinemiju, i da imam mikroadenom na hipofizi, to je zbog prolaktina, a povecan mi je i TSH. I tako ja cekala da me pozovu na VTO kad oni danas mi jave da zbog guzve iz fronta me prebacuju za Nis user posted image user posted image . Nista drugo mi nije ponudjeno, front i visegradska su puni... sad cekam da me pozovu iz nisa, i verovatno na jesen krecem... na leto ne rade, taman valjda cu imati vremena da ove moje novajlije od bolesti dovedem u red.
Malo mi je problem za Nis jer nemam nikog tamo, treba da iznajmim stan a nemam pojma ni kako ni sta.. ako ima neka nislijka medju vama neka me posavetuje
KISSSS!!!!

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 415
28.5.2015 19:37:01   
jess021
Mina, salju te iz Bg-a za Nis? Nemam reci.
Ima ovde Nislijki, pa cemo videti da tei preporuce smestak.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 416
28.5.2015 19:42:00   
mina@
Ja nisam iz Bgda ali mi je blizi Bgd nego Nis, i mnogo mi jelakse da dodjem u Bgd nego u Nis, i nemam nikog tamo niti znam nekog, svi su mi u Bgd.... ne znam sta da kazem... zato me interesuje koliko moram konstantno da budem tamo da bih se organizovala, da iznajmim stan, ne znam, bas sam sludjena, nisam to ocekivala... da li se bockam sama ili tamo, kad moram da budem tamo... sve mi se poremetilo, cela koncepcija....

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 417
28.5.2015 20:13:30   
Maraj
Mina tamo ti je sve jeftinije nego u bg-u. Mislim stan i hrana. Ma nemoj razmisljati vazno je da uspe pa neka bude i u Nisu user posted image

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 418
28.5.2015 20:21:32   
mina@
Znam draga, ali znas kad mi je niz skroz na drugoj strani i nikog ama bas nikog nemam tamo niti znam ko izdaje stan, nista... a svi moji su u Bgd-u, i u frontu sam se ispitivala i lecila i radila inseminacije...user posted image user posted image

-Ivo Andrić-

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 419
28.5.2015 20:50:49   
PalcicaBg
Mina sta mislis o Valjevu? Da li ta opcija dolazi u obzir?
Koliko znam nema guzve i ne ceka se puno.
Ja bih pre birala njih nego Nis,ne znam...
U Va ima i zamrzavanje,ne znam da li Nis ima.Terapiju nosis kuci,tako da ako nisi daleko ne moras uzimati stan.

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 420
28.5.2015 21:19:31   
mina@
pa nisu mi ponudili valjevo, iskljucivo Nis, a nemam pojma da li tamo zamrzavaju embrione, ma nista ne znam o nisu... user posted image user posted image

-Ivo Andrić-

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 421
28.5.2015 21:25:28   
PalcicaBg
Mina zovi sutra rfzo,ne znam odakle si,gde si prosla komisiju.Kazi da bi htela u Va,da si zvala Va i da su ti rekli da nemaju liste cekanja i da cete rado primiti.
Naravno ako budes htela da ides u Va.

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 422
28.5.2015 21:37:07   
mina@
Ne znam sta da radim... proslu vto sam radila u Bgd i nije uspela, bila je biohemijska... ako je sudjeno da se desi, desice se pa makar to bio i Nis. Samo da naglasim, ja nemam nista protiv Nisa, ali bas nista ne znam o VTO tamo, sve moje prijateljice, kao i ja radile smo u Bgd, o tome se radi, da ne pomisli neko da imam nesto protiv Nisa...

-Ivo Andrić-

Direktna veza do poruke: 423
28.5.2015 21:40:51   
PalcicaBg
Sada si otkrila te dijagnoze,bices pokrivena terapijom i uspece.Moguce da je biohemijska bila zbog neke od tih dijagnoza.
Gde god da odlucis srecno!

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 424
28.5.2015 21:43:00   
mina@
Hvala draga, u prvoj VTO znala sam za trombofiliju, a sada znam za Hasimoto i za prolaktinemiju user posted image user posted image ... samo mi trebaju dobri lekari i nista vise!!!user posted image user posted image

-Ivo Andrić-

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here