Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.6.2015 7:47:15
|
|
|
|
Maraj
|
Majza ne znam da l sam te dobro razumela.... imas fet iz prirodnog ciklusa jer da? Ja sam tako zatrudnela i da koristi se utrogestan. Mislim da se kod svakog transfera daje utrogestan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.6.2015 23:04:52
|
|
|
|
zece
|
Da utrogestan se daje za podrsci on je progesteron bitan je za trudnoca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 8:22:25
|
|
|
|
truca
|
cao svima mi smo juce bili na aspiraciji i izvadili su jednu lepu jajnu celiju bilo je 2 folikula, ali nisu mi bas detaljno objasnili sta se desilo sa drugom, uglavnom, ova jedna je super, nju su oplodili i rekli su da je u subotu transfer. sutra treba da nam jave u koliko sati eto, navijajte sad, mnogo sam srecna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 8:38:25
|
|
|
|
Maraj
|
Bravo truco verovatno je ta druga bila "prazna" Uzivaj i ne razmisljaj mnogo. Ja sam imala jedan zamrznut folikul i on se primio navijamo naravno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 10:33:59
|
|
|
|
truca
|
hvala maraj jedva cekam subotu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 10:34:43
|
|
|
|
truca
|
maraj, koji dan ciklusa su tebi ubacili taj zamrznuti ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 10:42:33
|
|
|
|
Maraj
|
On je meni zamrznut u stadiumu blaste 5.dan. Zato su taj ciklus kad su mi ga vratili pratili O i od O 5.dan su ga vratili. Evo nas sada rastemo sutra ulazimo u 24.nedelju samo veruj
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 12:34:53
|
|
|
|
majza
|
Cao cure juče sam bila na embriotransferu vraćen 1 embrion.utrogestan ne koristim,kaže dok.da će sam organizam da proizvede samo sam dobila inerciju posle transfera u stomak.sve malo komplikovano 4.6 bila ovulacija a tek 10.6 vraćeno dok.kaže po nalazima odgovara taj dan.neću mnogo da razmišljam sve je u božiji rukama.ima li neko da nije koristio utrogestan? danas mi drugi dan samo imam mali bol sa leve strane jajnika,leskarim polako pa se spremam za povratak kuci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 13:46:47
|
|
|
|
truca
|
bravo maraj , super meni je u subotu 3 dan od O
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 13:51:48
|
|
|
|
truca
|
majza evo i ja navijam bice sve super
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 14:08:30
|
|
|
|
majza
|
Hvala puno truco, držim ti fige
< Poruku je uredio majza -- 11.6.2015 14:10:22 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 14:29:41
|
|
|
|
truca
|
hvala ti, i ja tebi drzim da nam obema uspe majza gde si radila? i na osnovu cega su odredili koji je dan najpogodniji za vracanje ? meni su juce rekli da ce da mi vrate u subotu, sutra treba da jave u koliko sati
< Poruku je uredio truca -- 11.6.2015 14:31:10 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 17:39:42
|
|
|
|
pozitivna
|
Truca cestitam ,i drzim finge za sutra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.6.2015 17:41:59
|
|
|
|
pozitivna
|
Zece draga ! Pisala sam ti na pp. Ja cekam da krenem sa stimulacijom nadam se da ce i mene sunce da ugrije ove godine
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 7:11:31
|
|
|
|
truca
|
hvala pozitivna danas strpljivo cekamo da nas nazovu iz ns da kazu u koliko sati sutra , jako sam uzbudjena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 8:41:00
|
|
|
|
truca
|
majza kako se ti osecas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 9:25:01
|
|
|
|
jess021
|
Truco, gde radis vto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 10:56:20
|
|
|
|
Cortina
|
Drage moje, citam vas odavno pa resih da se pridruzim ekipi Radila sam vantelesnu i danas mi je deveti dan transfera i mogu vam reci da cu izaci iz koze. Sedmog dana su prestale da me bole grudi i kako sam citala to znaci da nije uspelo Mozete li mi reci vasa iskustva sa tim simptomima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 10:59:48
|
|
|
|
Maraj
|
Cortina mene grudi uopste nisu bolele a svaki put u pms-u jesu. Ne mora to nists da znaci. Moras biti pozitivna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 11:18:33
|
|
|
|
Cortina
|
Daj Boze da je tako, ali koliko vidim ni doktor nije mnogo optimistican jer mi se javio i neki sekret zbog koga mi je rekao da prestanem da ga stavljam progesteron vaginalno vec da pocnem da ga pijem. I juce su mi rekli da primim progesteron depo zbog tog sekreta i zbog toga sto me jako boleo stomak kao pred menstruaciju. I pomerio mi je da radim betu 12. Dana tj u ponedeljak, umesto u sredu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 11:32:26
|
|
|
|
Cortina
|
Maraj a jesi li imala neke simptome posle vto. Mene su grudi bas puno bolele do 7.dana i odjednom su prestale, cini mi se u trenutku.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 11:35:52
|
|
|
|
Maraj
|
Ma ama bas nikakve simptome. Nista nisam osecala. Gde si radila vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 11:49:19
|
|
|
|
Cortina
|
Ovo mi je prva vto, radila sam u Leskovcu u bolnici Spebo. Dobro sam podnela terapiju i doktor je bio prezadovoljan rezultatima jer se bojao hiperstimulacije posto imam jako policisticne jajnike. Cak je razmisljao da transfer odlozi za sledeci mesec ali zbog mog dobrog stanja vracena su mi dva embriona 3.dana.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 11:55:50
|
|
|
|
truca
|
evo me ljudi javili su mi da je transfer sutra u 8 ujutru jedva cekam. jess021, radimo u genesisu u ns. cortina ja navijam za tebe da sve bude okej i da si vec nemoj da se brines videces da ce biti super
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.6.2015 11:57:49
|
|
|
|
Maraj
|
Cortina svi dr su takvi ni jedan nece da kaze da ce uspeti vto 100%. I moja dr mi nije davala nadu pa je uspelo.... truco i jess je tamo radila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priča o ljudima koje pitaju: "A kada ć...Možda i vi poznajete ljude slične mojim prijateljima - neke koji putuju ili grade kuću, koji su podstanari ili imaju kre...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.