|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
16.5.2015 18:32:02   
Trcosava
Amdn umrecete od vrućine tad na Kritu. Bejah 2005 čini mi se, hotel u kojem smo bili je meni bio ok, ali tad nisam imala dete user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 376
16.5.2015 18:40:46   
jess021
Trco, zavidim ti.user posted image
Ja sam davno sa mojima isla 3 puta na Krk, u mesto Punat. Divno je bilo!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 377
16.5.2015 23:47:44   
Azra_
Trćo, svi ti koji izdaju apartmane mislim da su već naviknuti na razne nacije i da rade posao i zarađuju, ostalo im je nebitno. Mi smo jednom bili u apartmanu, zapravo, bila je vila sa dosta aprtmana. Domaćini su bili sjajni. Ima ih kad god ti zatreba, a ne vidiš ih. :-) Eh, Hvar! I ja ga volim. A tek Bol na Bračiu?!!! Ljepa naša... :-)

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 378
18.5.2015 20:16:18   
dunja RR
Baš je bzv ova situacija sa letovima za Tursku. Dobro je da agencija preko koje sam uplatila ima ugovor sa Air Serbia, tako da su mi potvrdili da ne brinem, letimo sigurno. Ja nisam ni imala pojma preko koga letimo. Jel naš Air Serbia bezbedan?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 379
18.5.2015 20:23:44   
amdn

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Amdn umrecete od vrućine tad na Kritu. Bejah 2005 čini mi se, hotel u kojem smo bili je meni bio ok, ali tad nisam imala dete user posted image

Trco hvala uzeh u obzir, gledamo ipak sad nesto drugo, ne znam ni sama, posto idemo sa kumovima onda sve komplikovano user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 380
18.5.2015 23:54:16   
Azra_
Admn, mi upravo iz tog razloga u 80% slučajeva putujemo sami. Odmori, kraća putovanja i sl.... Jeste zanimljivije u društvu, ali par puta sam osedela dok smo uklopili sve godišnje odmore, sve zahteve, želje. Naravno, ne može sve svakom da bude idealno, sa tim se mirim, ali za moj pojam, veliko maltretiranje. Od kad idemo sami, meni je laknulo. Eventualno brat i sestra ako uskoče, tu je najlakša organizacija, dogovor...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 381
19.5.2015 6:30:30   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: amdn

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Trco hvala uzeh u obzir, gledamo ipak sad nesto drugo, ne znam ni sama, posto idemo sa kumovima onda sve komplikovano user posted image

Sad sam se setila da je drugarka išla i naredne godine na Krit, isti neki period. KAže da su momci dobili plihove od sunca, kupali se u majcama... tako da Krit izbegavati u tom nekom najotoplijem periodu.

Ja na letovanju uvek volim da imam društvo, pogovoto ako deca idu - imaju ona društvo, imamo mi. Naravno, ne siliti na sve moguće načine ići sa nekim ako ne može da se uklopi.
Ove godine idemo sami ću dumrem jer sa mm još nisam išla na more, ne znam kakav jeuser posted image

@Azra - većina da, ali kažem kakave sam sreće naletela bi na nekog.

E da, mi idemo u Njivice. Tu je odmah i kamp, tamo ćemo verovatno na plažu ići. Nadam se da će ova moja brbljivica naći društvo.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 382
19.5.2015 8:22:37   
wivern

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Baš je bzv ova situacija sa letovima za Tursku. Dobro je da agencija preko koje sam uplatila ima ugovor sa Air Serbia, tako da su mi potvrdili da ne brinem, letimo sigurno. Ja nisam ni imala pojma preko koga letimo. Jel naš Air Serbia bezbedan?

Ja ne znam ni sta se desava?!?

Mi bismo trebali na more oko 13.6, ako sve bude kako treba. Ipak smo se odlucili za Krf, znamo ga u prste i bice nam lako.
Jos samo da docekam taj trinaesti, osecam se kao da nikada na moru nisam bila

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 383
19.5.2015 8:32:11   
daca77
Sve vam zavidimuser posted image
S mm se gnjamo sakodnevno, jer on hoce pocetkom juna na more, a ja sam protiv...mislim da nije pametno voditi bebu sa nepunih 6 meseci...septembra bi vise odgovaralo, ali on ne moze...
Ne znam gde bi smo u Srbiji mogli da odemo tih 5-6dana, koliko on ima odmora...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 384
19.5.2015 8:55:39   
Trcosava
Daco, a zašto nije pametno??? Po meni je najlakše sa bebom na more. Dok prohoda ti je već sve mnogo teže. Evo Luka će imati tačno 6 meseci. Da ne pominjem put od 600 km do Beograda i isto toliko nazad - sa tri meseca

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 385
19.5.2015 10:01:40   
wivern
Sto nije pametno, ja pitala dr juce ona rekla sjajno.
Ja bas mislim da je i za bebu dobro da prodise malo tog vazduha. Pri tome je vama more blizu, ja bih isla sve u 16.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 386
19.5.2015 10:07:35   
adulence
Takodje glasam za more,moja iva ima dve godine i 5 meseci i ovo ce joj biti trece more,a ja jos trudna ma nema zdravije od mora...jako se radujemo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 387
19.5.2015 10:42:27   
ivaMark
daco, mi smo isli sa J kada je imala nesto vise od 3 meseca...samo se izlezavala ispod suncobrana i to je to. nema razloga da ne idete...jos je vama i blizda znatno pa ja ne bih razmisljala.

mi ni ove godine ne idemo :(

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 388
19.5.2015 11:04:08   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: wivern

Turski avio prevoznici sa kojima rade naše agencije nisu dobili dozvolu (isto je i sa egipatskim), tako da se masovno otkazuju aranžmani. Argus sve otkazuje jer oni nemaju ugovor sa Air Serbia, čitam na sajtu putovanja info da Argus pakuje kofere, ovo ih je uništilo, ne znam da li je istina. Slično je i sa drugim agencijama koje imaju ugovore samo sa turskim i egipatskim avio kompanijama.

Agencija preko koje sam ja uplatila ima ugovor sa Air Serbia tako da sada letimo sa njima (a trebali smo sa Turcima).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 389
19.5.2015 11:08:18   
mama krava
Banana država!

Faorizovanje AirSerbie, koja u životu nije krenula na vreme....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 390
19.5.2015 11:14:26   
dunja RR

Turski avio prevoznici sa kojima rade naše agencije nisu dobili dozvolu (isto je i sa egipatskim), tako da se masovno otkazuju aranžmani. Argus sve otkazuje jer oni nemaju ugovor sa Air Serbia, čitam na sajtu putovanja info da Argus pakuje kofere, ovo ih je uništilo, ne znam da li je istina. Slično je i sa drugim agencijama koje imaju ugovore samo sa turskim i egipatskim avio kompanijama.

Agencija preko koje sam ja uplatila ima ugovor sa Air Serbia tako da sada letimo sa njima (a trebali smo sa Turcima).

Evo svežih vesti OVDE

"Objašnjenje" resornog pomoćnika ministra za vazdušni saobraćaj Zorana Ilića da odbijanjem da izda dozvole stranim prevoznicima štiti interese nacionalnog avioprevoznika teško je logički prihvatiti. Em što je "nacionalni avioprevoznik" tek dopola naš, a odatle arapski, em što i taj prevoznik sada ima pravo na čarter saobraćaj iz Turske, pa više nema šta da "štiti". Međutim, Ministarstvo ima i drugi argument - da je "tržište poremećeno" jer domaće turističke agencije ove godine koriste znatno više stranih čarter kompanija, umesto da koriste srpske (to jest Er Srbiju), kao što je do sada bio slučaj. Ovaj argument predstavlja neprikriveni protekcionizam u svom najpogubnijem obliku. To je princip po kojem bi trebalo zabraniti lou-kost kompanijama da lete iz Srbije da bi putnici morali da kupuju skupe karte u Er Srbiji. To je princip po kojem bi trebalo zabraniti "milku" da bi svi kupovali "štark". Ili "mini moris" zarad "fijata 500L". Naravno, ni Štarku ni Fijatu ne pada na pamet da traže ovakvu protekciju države, već se na tržištu bore kvalitetom i cenom. Isto mora i Er Srbija. Prva obaveza Ministarstva saobraćaja je da svojim građanima obezbedi što jeftiniji saobraćaj uz poštovanje svih bezbednosnih standarda, a ne da puni kofere poludržavnih firmi, izbijanjem novca iz džepova tih istih građana kojima treba da služi. Komunistički mentalitet argumentacije Ministarstva saobraćaja jasno pokazuje da Srbiji predstoji dug put do tačke razumevanja slobodne ekonomije kojoj teži. Ipak, teško je naći opravdanje za postupanje Ministarstva koje, ne dajući ni pozitivno ni negativno mišljenje na zahtev za dobijanje dozvole za let, ostavlja hiljade putnika bez letovanja. Jer, u privatnim firmama radnici ne mogu da pomeraju godišnji odmor kako god žele, niti mogu da sa srpskim standardom u poslednjem trenutku menjaju turističke aranžmane. U Argus tursu, jednoj od agencija pogođenih ovakvim ponašanjem Ministarstva, kažu da su putnici u neugodnoj situaciji, uprkos tome što mogu i da uzmu novac nazad i da promene termin putovanja. - Lebdimo u vazduhu, jer nema konačnog odgovora nadležnih, tako da ne možemo ništa da učinimo, osim da čekamo. Dok se naše vlasti ne izjasne, mi smo u fazi iščekivanja. To je najproblematičnije - kažu u Argus tursu, čiji putnici danas nisu odleteli u Hurgadu."

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.5.2015 11:20:41 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 391
19.5.2015 11:15:17   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: mama krava

Banana država!

Faorizovanje AirSerbie, koja u životu nije krenula na vreme....

Užas, nego jel Air Serbia bezbedan, mene uhvatila prpa?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 392
19.5.2015 11:15:35   
jovicaa
ma mali bebci su idealni za more, ne hodaju, ne moras da ih juris po plaziuser posted image
mi cemo opet kod moje tetke na korculu... e sad ne znam da li cemo jula, avgusta ili septembra.. ali to ce biti verovatno kombinacija ove godine.
razmisljali smo i o kampovanju u crnoj gori na arzi, ali nisam sigurna da sam spremna bas da kampujem sa ovako malom bebom, videcemo, mozda svratimo na koji dan i tamo.. ko zna.

< Poruku je uredio jovicaa -- 19.5.2015 11:16:06 >

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 393
19.5.2015 11:27:41   
mama krava
Ma bezbedni su nego neprofesionalni...ne brigaj, ali se naoružaj strpljenjem, za moguća visesatna čekanja na terminal...user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 394
19.5.2015 11:37:07   
nata11
Jesu i te kako su bezbedni. Kada sam se vozila sa crnogorcima, bugarima i tunizanima sto ne bih sa Air Srbija.user posted image Oni imaju ispade tipa kazu ti da mozes da povedes malog psa u kabini a onda se prave blesavi kada treba da se udje u avion i slicno.

Direktna veza do poruke: 395
19.5.2015 11:39:30   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: nata11

Oni imaju ispade tipa kazu ti da mozes da povedes malog psa u kabini a onda se prave blesavi kada treba da se udje u avion i slicno.

Toga se i plašim, da mi ne kažu pri ulasku u avion kako ne mogu kolica od 12kg. Tražiću im pismenu potvrdu ovih danauser posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.5.2015 11:42:17 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 396
19.5.2015 11:54:32   
wivern
E dakle svake godine ista prica, nikada im ne daju carter letove zbog cene. Turci bi smanjili cenu leta ali se nasoj gospodi to ne dopada. Kod nas su ubedljivo najskuplji letovi, svuda imas varijantu i low cost kompanija osim kod nas. Grrrrrrrrrrrr

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 397
19.5.2015 12:01:19   
nata11

IZVORNA PORUKA: nata11

Oni imaju ispade tipa kazu ti da mozes da povedes malog psa u kabini a onda se prave blesavi kada treba da se udje u avion i slicno.

Toga se i plašim, da mi ne kažu pri ulasku u avion kako ne mogu kolica od 12kg. Tražiću im pismenu potvrdu ovih danauser posted image

E to je bio problem sa Tunizanima pre nekih 3-4 godine, pa ko vam reko da moze, pa kada su vam rekli. Zena pop**** kaze pa necu valjda da ostavim kolica sada.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 398
19.5.2015 20:50:38   
daca77

Sto nije pametno, ja pitala dr juce ona rekla sjajno.
Ja bas mislim da je i za bebu dobro da prodise malo tog vazduha. Pri tome je vama more blizu, ja bih isla sve u 16.

Nama je poznanik-dermatolog rekao da beba do 3god.nema sta da trazi na moru...to mi je rekao i jedan pedijatar.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 399
19.5.2015 21:00:12   
wivern
Daco i ja sam cula da dete do 5 godina ne treba voditi ni na kakve vece skupove?!?
Sva sreca pa ne zivim u srednjem veku user posted image
A po tom dermatologu beba onda leti ne bi trebalo ni da izlazi iz kuce, ni slucajno ni jedan zracak sunca da je ne dotakne user posted image
Onda sedite kuci do trece godine i slusajte sta vam drugi govore, nemam sta drugo da ti kazem user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here