|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
5.3.2015 20:33:20   
isidora88
gagana koja je cena (u kom terminu ste vi bili) smestaja u tim apartmanima? imas li negde sliku te plaze?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 326
6.3.2015 12:33:11   
Mala Elena
Jel bio neko u Sitoniji? Preporukeeee? Po slikama i snimcima nisam odusevljena. Nema one tirkizne boje mora...ima dosta siprazja oko plaza, ne znam kako da nazovem... A krajnje je vreme da rezervisemo . Bas se brinem ... Ne znam ni da li cu uklopiti godisnji .

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 327
6.3.2015 12:37:44   
mama krava

IZVORNA PORUKA: gagana83

Metamorfosis je vazdusna banja, odlican je za decu koja imaju problema sa disanjem. Jedino sto plaza nije neka i do nje se smusta stepenicama.
Moja preporuka za Tasos je http://studios-pefkari.com/index.php/en/ ako vam ne smeta sto je plaza veci delom krupan sljunak i kamenje. Ja nikad nisam videla bistriju vodu. Smestaj je na samoj plazi, prostran, sa novim namestajem. cisti se svakog dana a lezaljke na plazi su besplatne. Jedino sto je kuhinja mala.
Potos je 2-3 km od Pefkarija.

Hvala ti gagana!
Bas to sam i ja cula za Metarmofosis, pa kapiram da ne bi bilo lose da tu imamo smestaj i da tu spavamo, tj, veci deo vremena budemo tu, a da svrljamo po okolnim plazama. A necemo ni da umremo, ako i se i na toj plazi okupamo!user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 328
6.3.2015 13:02:56   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Jel bio neko u Sitoniji? Preporukeeee? Po slikama i snimcima nisam odusevljena. Nema one tirkizne boje mora...ima dosta siprazja oko plaza, ne znam kako da nazovem... A krajnje je vreme da rezervisemo . Bas se brinem ... Ne znam ni da li cu uklopiti godisnji .

Koje mesto na Sitoniji?
Ja nisam bila nikada na Halkidikiju, ali ne bih rekla da na sitoniji nema lepih mesta, plaža, vidi ME KLIK

Sledeće godine planiramo ili Sitoniju ili Tasos.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 329
6.3.2015 13:07:15   
Mala Elena
Wow! Ja gledala snimke sa yt -a , nije mi se dopalo! Pa pricali smo o Nikiti, Neos Marmaras i Metamorfossis...idemo sa jos jednimm ili dva para...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 330
6.3.2015 13:08:56   
nikiteki
se jos mislimo gde otici na letovanje gde je najbolje posto nam je doktorka preporucila more zbog deteta zato sto je imala bronhitisi

Direktna veza do poruke: 331
6.3.2015 13:11:35   
wivern
ME znam da je Sarti super sa plazicama, bio MM sa bivsom devojkom ja gledala slike user posted image
A tirkizna boja ti je na drugoj strani tj jonsko more. Lefkada po boji vode neprikosnovena.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 332
6.3.2015 13:16:36   
Mala Elena
Jonsko je na strani Sartija, istocna strana poluostrva? Pa kakav je smestaj na Sartiju?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 333
6.3.2015 13:25:19   
wivern
Jonsko je nastavak od jadranskog mora, potpuno na drugoj strani. On je bio bas zadovoljan imali su neke apartmane, jedino ostrvom Evija nije bio zadovoljan kaze da je gerijatrija potpuna. E sad to je bilo pre 8 godina, verujem da je Evia sad potpuno drugacija jer je ima u ponudama vise.
On kaze da na sartiju (tj okolina bliza) ima bas divnih divljih plazica tj uvalica.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 334
6.3.2015 15:45:41   
jess021
ME, Neos Marmaras i nije bas pozeljan za roditelje sa malom decom, sem ako ne uzmete vilu na plazi jer je jako brdovit. Ja sam obisla Sitoniju prosle godine i super je ako idete kolima jer su plaze divne, ali 5-10 km od nekog mesta. U samom Nikitiju plaze su odmah pored setalista i to je super, ali nisu ni blizu kao neke pored. Sarti ima ogromnu plazu ali posto je bas na otvorenom moru cesto je vetrovito.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 335
6.3.2015 15:48:40   
Mala Elena
Razumem ja sve to, ali izgleda svako mesto ima svoje prednosti imane... znaci Jess tvoja preporuka je ipak Sarti i okolina? Idemo autom... a gde ste vi odseli i kako si zadovoljna?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 336
6.3.2015 15:52:38   
jess021
Mi smo bili u Neos Marmarasu i svako vece isli u setnju, dusu ispustim dok se popnem u apartman. Sarti je skroz ravan i posto idete kolima gde god budete mislim da nije problem, jer su plaze po celom ostrvu i sve su divne i imaju prirodan hlad od borovine, milina.

Direktna veza do poruke: 337
9.3.2015 11:01:30   
gagana83
IZVORNA PORUKA: isidora88

gagana koja je cena (u kom terminu ste vi bili) smestaja u tim apartmanima? imas li negde sliku te plaze?

Mi smo placali 35e na dan sredina juna. Ne znam jesu li se cene promenile od tada.
Avgust je recimo dosta skuplji.
Mislim da ima i agencija koje rade ovaj smestaj, a mi smo rezervisali direktno preko vlasnika.
Vila ima 3 razlicita vlasnika, podeljeno po spratovima, ovi studiji i apartmani gde smo mi bili su najbolji.
Evo slika
user posted image

user posted image

user posted image
Zadnja slika je sa terase naseg studija.
Samo da upozorim, mesto je bas malo, za sve treba ici u Potos. Zapravo to i nije mesto, vec plaza sa smestajem, restoranima i jednom malecnom prodavnicom.

Na plazi ima sitnih kamencica, krupnog kamenja, a ima i peska.
U levom delu plaze ima vise peska, mada smo se mi uvek kupali na plazi ispred apartmana, nije nam smetalo kamenje.
2 km odatle je Potos, koji ima super pescanu plazu ali je za nas ukus bila prevelika guzva.

Nekon je pitao za Sitoniju, Sitonija je meni pored Tasosa najlepsa od tih blizih destinacija u Grckoj.
Tasos vs Sitonija - mrtva trka

< Poruku je uredio gagana83 -- 9.3.2015 11:05:16 >

Direktna veza do poruke: 338
22.3.2015 3:24:42   
dunja RR
Ja otišla po polisu osiguranja i odnela pasoše prošle nedelje, i još mi spustiše cenu (ne znam zašto i ne zanima me user posted image ), tako da sam ubola baš dobar popust, I sada samo dočekati user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 339
25.3.2015 10:27:55   
vonavoj
Kontaktirali smo motel Predejane za prenociste,dvokrevetna soba je 4000, a trokrevetna 5000din. U dvokrevetnoj bi nam dali i krevetac.
Mislim da bi mm znacilo da prenocimo na pola puta,jer kad stignemo tamo ujutru ceo dan ce nam propasti,a pri tom ne volim da vozi bas nocu..Tako bi krenuli oko 5 popodne,da stignemo u motel u 22,i ujutru krenemo u 6, i taman stignemo kad sobe budu spremne..
Pretprosle godine smo krenuli pre ponoci,putovali cele noci,stigli u pola 10,bili napolju do 12..mrtvi!
Jeste dosta 4000,ali to nam je usput,i mislim da ce biti lakse.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 340
25.3.2015 10:49:19   
Anoniman
Von to vam je super, taman i decica da se naspavaju, je li to cena samo za prenociste ili i dorucak?

Direktna veza do poruke: 341
25.3.2015 10:51:55   
vonavoj
Dorucak je jos 400din po osobi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 342
25.3.2015 11:00:14   
jess021
Von, mislim da je super na pola puta malo odmoriti, pogotovo zbog dece.
MM se uopste ne zali na put do Grcke, isli smo 3 puta i uvek nam je trebalo oko 10 sati. Krenemo uglavnom pred svitanje, ne voli da vozi nocu.
Kaze da mu je to nista naspram puta za CG.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 343
25.3.2015 11:02:11   
vonavoj
Ni mm se ne zali,ali kad stignemo taj dan bude mrtav,a mi bi na plazuuser posted image
A ja ne volim da spavam dok se vozim,onda i ja kljoknem,a kad imas dvoje dece toga nemauser posted image ,moja nijedna nije spavalica,cak i u voznji slabo spavaju,da nesto ne propuste!
Mislim da cemo rezervisati smestaj!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 344
25.3.2015 11:03:32   
jess021
Ma naravno, kad stignete odmorni imacete ceo dan pred sobom.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 345
25.3.2015 11:04:11   
Anoniman
Pa dobro, manje od 50 evra izadje dorucak i prenociste, to je super!

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 346
25.3.2015 12:23:04   
Sanjalicaaa
Ova tema bi trebalo da se zove Grcka 2015 user posted image

Ima li neko neki dr predlog za letovanje osim Grcke?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
15.4.2015 12:01:02   
Štetica
Ja razmisljam o Prcnju,za septembar. Bebac ce tad imati 8 meseci,nije previse toplo i nema neke velike guzve. Nisam odusevljena tim kamenim-sljunkovitim plazama,al to nam je preporuka od dr zbog bronhitisa. I naravno ostaje dilema kojim prevozom ici. Auto otpada jer nije siguran za put od 400km,autobus putuje 10-12sati,voz je ok zbog spavacih kola mada opet od Sutomora bi morali busom. Nadam se da cu uspeti da ulovim avio karte po povoljnijim cenama,montenegro erlajns uvek ima neke popuste u maju mesecu,to bi nam bilo idealno.Ovako mi je bas puno da platim 300e karte a a apartman nas kosta 250e za 10dana

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 348
16.4.2015 18:06:46   
dunja RR
Help, iz teme ishrana beba:

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mozete zumance da ispecete na puteru i uz to hlebic i jogurt, zitarice sa jogurtom, projice, pitu sa mladim sirom/tikvicama, mladi sir i hlebic, makaronice sa sirom, pavlakom itd.

Anči, probah da mu dam mrvice hlema sa domaći pekmezom (Lesica roles user posted image ), i pojede on to, ali se davi, tj. ono kao krene kao da povrati, a ja se sva stresem. Tako da mi ove projice, pite deluju kao daleka budućnost ..user posted image Samo se nadam da će početi da jede to krupnije na leto, kada odemo na more, da može svašta da klopa (u septembru). Jer u protivnom, nemam pojma ..

Ne znam šta i kako inače klopaju deca koja jednu miksano a letuju u hotelima (u mom slučaju ALL)? Kako se snaći tada ?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 349
16.4.2015 18:28:31   
branki*
dunjac,kad smo isli prvi put sa bozom,nosili smo kupovne kase povrcne sa mesom,puno teglica i nosili smo i blender cak,jer sam mu tamo miksala griz sa bananom ili nekom vockom..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here