|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
10.2.2015 13:48:16   
Azra_
UM, Tasos je uvek bio skuplji od Halkidikija. A ovde je u pitanju cena za studiouser posted image , i to ne baš preterano prostrani studio. Realno, ko ne voli da se švrćka, vredi. Ogromno dvorište, privatna plaža, milina.

Okreni-obrni, o cenama bolje da ne diskutujemo. Ja nisam neki ljubitelj mora, svih godina idem zbog muža, sada i deteta. Meni, kao nezaljubljeniku u sunce i more bude muka što 15dana negde treba da platim 1500e+ !!! Šta bih kod kuće mogla da uradim sve sa tim parama?! Da smo u nekoj lošijoj finansiskoj situaciji, ne bi mi palo na pamet da idem. I ovako mi bude loše što spisakmo toliko para.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
10.2.2015 21:22:01   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Azra_

IZVORNA PORUKA: gagana83

Jedna divna vila na samoj-privatnoj plaži, u blizini Neos Marmarasa.

vila

Mi smo pre par godina isli na Sitoniju bez smestaja, trazili smo na licu mesta. Svracali smo i do ove vile, bas lepo izgleda spolja, dvoriste je prostrano, puno zelenila, mada plaza bas i nije neka.
Tada u septembru, cena je bila bas povoljna, cini mi se 30 ili 35e na dan, ali nam se plaza nije svidela pa smo produzili do Toronija i tu nasli smestaj.
Tatjana, u Toroniju imas bas dosta vila blizu plaze, samo predjes ulicu i na plazi si.

Gagana, vreme ide, a domaćini u Grčkoj dižu cene.user posted image Prošle godine je studio u septembru bio 50e! U avgustu 70e!

Ima i toga a i kad dodjes na bum, uglavnom dobijes bolju cenu nego kad rezervises ranije.
Ja nisam stegla utisak da je Tasos skuplji sto se smestaja tice, bar ne u odnosu na Sitoniju, mozda u poredjenju sa Kasandrom, na Kasandru nisam bila.
Koga zanima Tasos, vila na plazi, neka pogleda Pefkari studios u Pefkariju pored Potosa. Fenomenalan smestaj, mi smo isli u junu, placali 35e na dan, u sezoni je dosta skuplje.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 277
10.2.2015 21:24:44   
Ivanka 75
Mi rešili - ove godine idmo na bum! Krenemo put Grčke pa gde se zaustavimo user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 278
10.2.2015 23:17:40   
dunja RR

Jedna divna vila na samoj-privatnoj plaži, u blizini Neos Marmarasa.

vila

Baš sam i ja razmišljala kako je super sve osim plaže. Nije ni ona loša, ali bi bilo extra da je peščana, ali to bi već bio raj na zemlji user posted image
Ako zna neko za sličnu vilu ali sa peščanom plažom neka javne, da imam opciju za sledeću godinu. Ov egodine ipak Turska,

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 279
11.2.2015 0:03:02   
Azra_

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mi rešili - ove godine idmo na bum! Krenemo put Grčke pa gde se zaustavimo user posted image

Opa Ivančice! Avanturisti! user posted image user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 280
16.2.2015 20:31:20   
dunja RR
Za vikend je sajam turizma, ova agencija preko koje nameravam u Tursku najavljuje dodatne popuste, pa odoh na sajam, da odmah rezervišem i uhvatim taj dodatni popust :)

Još samo da konačno odlučim da li kraj juna ili početak septembra. Devojke koje imate iskustva sa Turskim morem, šta mislite, koja je bolja opcija?
Mene više vuče početak septembra ... a i valjda ću do tada da smršam, pre nego do juna user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 281
16.2.2015 23:21:29   
wivern
I mi se spremamo za sajam, cisto da vidimo sta ima. Mi vec godinama idemo na bum, i ove godine cemo tako. Hm, ja sam veliki ljubitelj jonskih ostrva i naspram njih Tasos mi je bio mnogo povoljniji.
Ja bila u turskoj u septembru i extra je. Sigurno neces pogresiti sta god da odaberes Dunja, u Turskoj je sezona od maja do kraja oktobra cak.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 282
17.2.2015 0:06:21   
Azra_
I ja najviše volim septembar, i za Grčku i za Tursku. Samo, poslednje dve godine sam baš teško podnela promenu. Nakon 15-16 dana šetkanja u kupaćem, bosi uveče, haljinice, kad smo se vratili kući, iste noći sam palila grejanje. Meni je bio šok. Veče bez duksa-nikako! Dan kraći, sve mi se odmah pretvorilo u jesen. Detetu promena nije smetala, ili ja nisam primetila. To je jedini plus na strani početka sezone, za sve ostalo septembar!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 283
17.2.2015 9:19:16   
Torbica
U Tursku smo uvek isli kraj avgusta pocetak septembra i nemam zamerke. Prosle godine smo u Grcku isli kraj juna pocetak jula i isto je bilo ekstra. Za osetljivu bebinu kozu glasam za septembarsko sunce. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 284
17.2.2015 11:08:35   
branki*
slazem se dunja da sa malom bebom mozda je bolje pocetak septembra...kraj juna ume da bude vruc.mada mi smo uvek isli krajem juna..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 285
17.2.2015 11:13:47   
wivern
Zavisi gde se ide u septembru. U marmarisu je nama u septembru temperatura bila oko 40, tj ne ispod.
Mi cemo pocetkom juna u grcku. Isla bih i ja radije u septembru ali ne znam zbog posla pa bolje onda ovako.
Mada je Torbi za sunce u pravu. Ja sam pre dve godine izgorela na Krfu krajem maja, i to za bukvalno 10 minuta na suncu.

< Poruku je uredio wivern -- 17.2.2015 11:15:16 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 286
17.2.2015 13:46:45   
mama krava
A mi smo k''o najveci seljaci, tj Englezi, na Krfu 2012, izgoreli sredinom septembra. Stvarno smo bili u neverici kad bi negde ono usput na nekoj npr apoteci procitali da je temp bila 42.3C!!!

Turska u septembru je diiivna! I nejie prob, ako je dam kraci, jer i onako bebe idu na spavanjac i sl ranije. Bar je nas tako radila...

< Poruku je uredio mama krava -- 17.2.2015 13:48:21 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 287
17.2.2015 14:16:30   
Anoniman
Kod nas je more sada pod znakom pitanja , imamo 28.8. neku veoma bitnu svadbu u Nemackoj, i sada smo isplanirali da idemo tamo na 10 tak danauser posted image mada do avgusta svasta moze da se izdesava.

(odgovor članu mama krava)
  Direktna veza do poruke: 288
18.2.2015 0:29:17   
Azra_
A zna li neka od vas neko lepo mesto za kraći vikend odmor, nešto na planini ili selu, gde ima životinja??? Vidim sada je taj etno in, ja to ne obožavam, ali bih volela da odvedemo dete jer baš voli životinje pa da se malo druži, inače mi ne gine da čuvamo kozu na terasi. Ovo ne spada u temu letovanja, ali može biti letnji vikend aranžman. Ako neko ima neku informaciju, neka javne.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
19.2.2015 9:29:48   
MarijaBg
Mi ove godine u Grčku 10.09. user posted image

Dunja, sa malim detetom u Marmaris-Bodrum mozes i posle 10-15 septembra, prilično je vruće... U Antalijsku regiju, još kasnije, od sredine septembra do pola oktobra. Mada ja tamo uopšte ne bih išla sa malim detetom jer je ogromna vlažnost vazduha, zna da bude baš neprijatno.
Septembar je uvek odličan izbor za porodice sa malom decom- toplo more, temperature prijatne, manja gužva... Dan je kraći, ali mala deca svakako ranije idu na spavanje, tako da u našem slučaju, do 18h smo na plaži, dok se istuširamo, večeramo, prošetamo, vreme je za spavanjac...

Azra, ne znam smem li da reklamiram, poslaću ti na pp info za po meni najbolji etno turizam u Srbiji user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 290
19.2.2015 9:44:41   
vonavoj
user posted image user posted image Marija za more!
Volem kad ljudi idu na more,kad mogu,s obzirom na danasnje vreme! Mada ima puno ljudi koji mogu,a ne voleuser posted image ,ja bi dupe prodala da idemuser posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 291
19.2.2015 10:45:32   
mama krava

A zna li neka od vas neko lepo mesto za kraći vikend odmor, nešto na planini ili selu, gde ima životinja??? Vidim sada je taj etno in, ja to ne obožavam, ali bih volela da odvedemo dete jer baš voli životinje pa da se malo druži, inače mi ne gine da čuvamo kozu na terasi. Ovo ne spada u temu letovanja, ali može biti letnji vikend aranžman. Ako neko ima neku informaciju, neka javne.

Azra, ispravime ako grešim , ali ja nekako skapirala da si ti iz Nišauser posted image

E, sad vama to nije daleko, a prelepo je! Makedonija Pelister kod Bitolja. Mi smo tamo prekratili put do Krfa dva puta, jer smo bili oduševljeni gostoprimstvom, hotelom (mi smo bili u Šumskom feneru), prirodom (pored hotela ima potok ciji se žubor čuje u sobi koliko je tamo tiho), ujutru pored hotela čuješ zvona koje krave imaju oko vrata, jer ih izvode na ospašu, pa konji slobodno pasu na livadi ispred hotela, a cene smešne, ma presmešne!!!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 292
19.2.2015 10:52:28   
Azra_
Marija, hvala na preporuci za etno.

Von pazi šta pričaš u vezi tog ˝prodavanja dupeta˝! I ove godine idete na more, pa da ne shvatimo pogrešno. user posted image

Mama krava, tačno je, iz Niša smo. Nije nam predaleko, ali za vikend putovanje od 3 dana nije baš zgodno. Po opisu, to je uživancija za mene, dete bi više neku klasičnu malu farmu. Hvala ti, možda nam nekad upadne kao varijanta ka Grčkoj. Kako se zove hotel?

< Poruku je uredio Azra_ -- 19.2.2015 10:53:29 >

Direktna veza do poruke: 293
19.2.2015 11:03:43   
MarijaBg

IZVORNA PORUKA: vonavoj

user posted image user posted image Marija za more!
Volem kad ljudi idu na more,kad mogu,s obzirom na danasnje vreme! Mada ima puno ljudi koji mogu,a ne voleuser posted image ,ja bi dupe prodala da idemuser posted image

Takodje user posted image
Prozori odavno zreli za zamenu, kupatilo za renoviranje, ali mi ipak više volimo da stvaramo uspomene, deci lepo detinjstvo, sve ostalo može da sačeka...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 294
19.2.2015 11:03:53   
mama krava
Pelister je idealno mesto za predah ka Jonskom moru, ali ne idete na Solun, nego izbijate na Ignatia Odos tamo negde 100ak km od Soluna ka Igumenici. Napisala sam da se hotel u kome smo mi bili zove Šumski feneri, ali na Pelisteru ima još hotela, mi smo za ovaj dobili preporuku I nenakoje najbliži podnožju, I nismo se prevarili ni najmanje!

Imaš njihov sajt(proguglaj da ne bude da reklamiram), pa pogledaj slike I ponudu!

< Poruku je uredio mama krava -- 19.2.2015 11:04:43 >

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 295
19.2.2015 11:08:14   
vonavoj
Azra,prodala sam dupeuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 296
20.2.2015 10:42:30   
dejana007
Ove godine sarti i bas sam srecna jer kazu da je Sitonija raj na zemlji user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 297
20.2.2015 11:23:49   
Azra_

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Azra,prodala sam dupeuser posted image user posted image

Opa! Imaš dobru cenu!user posted image

Mama krava, hvala na informacijama.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 298
20.2.2015 11:25:37   
Torbica
Bili smo u Sartiju, lepo je, divna plaza! Ponekad malo vetric pirka. Divnih plaza ima u okruzenju.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 299
20.2.2015 11:31:35   
wivern
Ja sutra idem na sajam, da vidim sta sve ima i bas se radujem user posted image
Nekako mi to znaci da je more blizuuuuuu.. prosle godine nismo bili i bas mi nekako fali sunce i voda.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...
Praznični pokloni su još bolji kada nose p...
Praznici su iza ugla i svakog decembra ljudi širom sveta učestvuju u dirljivoj tradiciji darivanja, a umetnost davanja p...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here