|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
5.6.2015 22:42:31   
Kata90
prelep je hoteluser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 426
6.6.2015 8:17:52   
nata11

IZVORNA PORUKA: wivern

Les vala ja bih i u paraliju pre nego kuci. Nemoj neko da je pogresno shvatio, nemam nista protiv paralije osim sto ima previse Srba user posted image

Nemam nista protiv Paralije osim ruzne plaze user posted image
U kom ste smetaju Les? Ja volim NP ali ja sam onaj dosadni tip na moru sto po ceo dan sedi na plazi a uvece pijucka na terasi i cita.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 427
6.6.2015 8:35:40   
lesica
Nato, bicemo u vili Magas, prakticno na plazi.
I sto kazes, i meni se cini da cemo ovaj put i mi da primenjujemo tvoj sistem user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 428
7.6.2015 21:20:13   
Torbica
I mi idemo za nepunih mesec dana, uzeli smo 21-o nocenje, jooooj, jedva cekam! Polupansion, moze da se bira da li zelis dorucak/rucak ili dorucak/veceru, 4*, Uranopolis, na obali.
http://www.travelland.rs/sr/item/theoxenia-hotel-4*-uranopolis-leto-2015/1265#.VXSZV0a9u71

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 429
7.6.2015 21:54:37   
Ana RR
Torbice, super kad imate toliko odmora, to je prava stvar user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 430
8.6.2015 19:40:17   
Didy
E, Torbi, mi smo isto ovaj hotel gledali. Baš javi utiske. I jako mi se sviđa varijanta da možeš uzeti ručak umesto doručka, moji svakako doručak probrljaju i onda tek u vreme ručka budu gladni. Videćemo kako će proći ovaj naš polupansion.
Ja ne mogu da verujem da idemo za 18 dana, baš se primaklo. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 431
8.6.2015 20:05:04   
Ana RR
Didy user posted image još malo!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 432
9.6.2015 10:09:57   
wivern
Mi sinoc rezervisali OVAJ apartman
Sad jos samo da krenemo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 433
9.6.2015 10:13:37   
jess021
Wiv, super zigledauser posted image
Nego, ne mogu da skontam koji je to deo Grcke?
Skontala, to je ovamo skoro na granici sa Albanijom.

< Poruku je uredio jess021 -- 9.6.2015 10:15:09 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 434
9.6.2015 10:29:18   
wivern

IZVORNA PORUKA: jess021

Skontala, to je ovamo skoro na granici sa Albanijom.

Da, Krf je u pitanju

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 435
9.6.2015 19:13:51   
jess021
Krf, pa tako kaziuser posted image
Ja uopste nisam skontala, em plavusa, em trudnauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 436
9.6.2015 20:25:27   
Maraj
Wiv super je plaza u Benicesu . Za decu super. Ne znam da li idete kolima al obavezno svako vece u grad Krf blizu vam je...ja mislim oko 10km

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 437
15.6.2015 16:43:07   
wivern
Maraj ovo nam je peti put da tu letujemo user posted image to nam je omiljena destinacija za sada.
Na kraju smo rezervisali OVAJ, 50 eura skuplji ali je extra.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 438
15.6.2015 18:10:39   
New Mom
I mi idemo na Krf ove godine. Doduse, sa njih troje je daleko od odmora, al ajd.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 439
16.6.2015 10:16:46   
bubulence
mi ipak idemo u CG, dvoumili smo se, gledali Grcku ali je CG prevagnula zbog jabudica user posted image ... doslo vreme da se upoznamo ,,,

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 440
16.6.2015 10:25:40   
jabudic

IZVORNA PORUKA: bubulence

mi ipak idemo u CG, dvoumili smo se, gledali Grcku ali je CG prevagnula zbog jabudica user posted image ... doslo vreme da se upoznamo ,,,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 441
16.6.2015 11:45:39   
adulence
bubulence a gde idete?nas deli samo jos25 dana do moraaaaa....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 442
16.6.2015 11:52:50   
Azra_
Ja Jadran jako volim... Mada, od kada se dete rodilo, idemo u Grčku. Generalno, u CG nigde ne naiđoh na mesto koje nam se sviđa, a ima dobru plažu za decu. Dok smo bili sami, i ponte nam nisu smetale, nismo nosili kantice i lopatice, pa nam pesak nije bio neophodan. Perat je moj omiljeni gradić...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 443
16.6.2015 12:19:22   
bubulence
Adulence idemo u Radovice...
Azra mi idemo u ovo mesto jer je blizu plaze Plavi Horizonti a kazu da je najlepsa za decu, nisam bila ali su nam svi preporucili pa i jabudic koja zivi na par km odatle.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 444
16.6.2015 12:28:53   
Azra_
Da, čula sam za tu plažu... Znači, do plaže autom???

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

Direktna veza do poruke: 445
16.6.2015 12:58:51   
bubulence
kazu da ima 500m do plaze a i ako nije tako nema veze, svakako idemo kolima i ako nam se plaza ne svii ici cemo svaki dan na drugu...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 446
16.6.2015 13:03:05   
Azra_
Bubi, ja nekako sve tolerišem na odmoru, ali sedanje u auto svaki dan-jok. Može obilazak plaža, ono za ćef, ali biram uvek mesto i smeštaj na plaži, a ako nije to, onda maksimalno 100m do plaže po cenu možda bolje ponude. CG ćemo verovatno posetiti u septembru, nakon Grčke, ali volela bih da budemo negde pored mora, pa još ako se okupamo, milina...

Direktna veza do poruke: 447
16.6.2015 16:31:41   
bubulence
azra eto, svi smo drugaciji. ja ne volim da sam bas pored mora a ni pored setalista, mora da je bar malo udaljeno... meni je ok sve do 1km. volimo da setamo i nije mi problem ni da pesacim 15ak min do plaze samo da nismo u guzvi i haosu. poslednji put kada sam bila uGrckoj, na samoj plazi, nisam ni spavala. nocu mladi prave zurke, sviraju, piju, pevaju, tuku se, ujutro u 7 penzioneri vec rasire peskire, dovikuju se, deca isto tako vicu... bila sam premorena...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 448
16.6.2015 23:51:07   
Azra_
Joj Bubi i to je tačno, mada se meni nije dešavalo. Najčešće me bude deca iz susednih soba-apartmana i sl. a sa plaže nikada nije bilo buke. A šetališta ni ja ne volim. Teško da tu može biti mirno.

Direktna veza do poruke: 449
17.6.2015 0:10:03   
Ivanka 75
Izgleda da samo mm i ja spavamo ko bebe na moru user posted image
Nista nas ne moze probuditi do 10 ujutru user posted image
Ali, plaza je uvek 2-3 ulice od smestaja, a mi uvek idemo na sam kraj plaze gde je mirnije.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here