|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2015
16.4.2015 18:29:53   
Maraj
Hoteli koji imaju all inclusiv koncept i malo veci broj zvezdica obicno mogu da vam izadju u susret i izmiksaju vam hranu. Zasto ne pustite mejl hotelu i pitate ih. Jednostavno kazite da imate bebu i da li postoji mogućnost da vam miksaju hranu.

< Poruku je uredio Maraj -- 16.4.2015 18:30:39 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 351
20.4.2015 11:34:53   
mama krava

IZVORNA PORUKA: gagana83

Metamorfosis je vazdusna banja, odlican je za decu koja imaju problema sa disanjem. Jedino sto plaza nije neka i do nje se smusta stepenicama.
Moja preporuka za Tasos je http://studios-pefkari.com/index.php/en/ ako vam ne smeta sto je plaza veci delom krupan sljunak i kamenje. Ja nikad nisam videla bistriju vodu. Smestaj je na samoj plazi, prostran, sa novim namestajem. cisti se svakog dana a lezaljke na plazi su besplatne. Jedino sto je kuhinja mala.
Potos je 2-3 km od Pefkarija.

Gagana hvala na preporuci, mi smo rezervisali baš ove apartmane I čini mi se da će biti ok. Malo ću da se zezam oko kuvanja ali šta da se radi! Cene su sada svuda u Grčkoj nabudžene, ali sam ovde uspela da spustim na 50eur/noć.user posted image

Još jedan kuriozitet, u komunikaciji sa vlasnicom I prilikom pregovaranja morala sam da se koristim decomuser posted image , pa sam pomenula da mali ima astmu kad se ova skoro I obradovala...jer poče da mi piše kako njen sin od 2,5god ima alergiju na mleko, jaja I ribu! Kaže baš se muče oko jela I kako ga još uvek doji! Odmah mi reče da ćmo da pijemo kafu I da se savetujemo! I rekla da ne brinem da će mi pomoći oko kupovine tj da će me savetovati koji su proizvodi bezbedni!user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 352
20.4.2015 11:52:16   
adulence
Vec je bilo gotovo sigurno da ove godine necemo ici,zbog preseljenja,renoviranja stana itd,ali mm je dosao jedan dan kuci i rekao ,pravimo plan i idemo....
on inace zna kolika mi je zelja da trudna idem na more,to mi je nesto mnogo lepo,a sa Ivkom nisam bila i eto resio je da mi ispuni zelju....Tako da ove godine kao i prethodne dve Crna Gora i Kumbor i to verovatno sa prijateljima...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 353
20.4.2015 12:54:53   
Anoniman
Mi ove godine necemo na more, moja dr nije za to, tako da, ostajemo kuci, i naravno ici cemo u nasu Banju, sledece godine Boze zdravlaj, idemo u prosirenom sastavu....

Zao mi je zbog Une, ali mozda nju posaljemo sa bakom, ako bude htela..

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 354
20.4.2015 12:56:00   
Maraj
Adulence super user posted image
mi se ne smirujemo. Svake godine letujemo van granica Srbije i bivse Jugoslavije . Al ove godine cemo preskociti i ne zalimo uopste. Imamo najsladji razlog. A i tolikp smo se naputovali da nemam zelju trudna da putujem. Dogodine sa bekanom user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 355
20.4.2015 12:56:52   
adulence
ja se upustam u avanturu more ,prvo zato sto su mi za sada zaista uredne trudnoce,a drugo,avion je u pitanju i put ne osetim...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 356
20.4.2015 12:59:10   
Maraj
Mi smo jednom 8 sati bili u bezcarinskoj zoni na Kritu. Nisu poslali avion po nas ma neka peripetija bila.... no to noje tema. Ako se ti super osecas sto da ne

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 357
20.4.2015 12:59:16   
Anoniman
Ja sam plasljiva, tako da necu ni u avgustu ici za Nemacku, jeste avion u ptanju, ali vec ce mi biti velika user posted image pa cu biti kod kuce...

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 358
20.4.2015 13:01:45   
adulence

IZVORNA PORUKA: Maraj

Mi smo jednom 8 sati bili u bezcarinskoj zoni na Kritu. Nisu poslali avion po nas ma neka peripetija bila.... no to noje tema. Ako se ti super osecas sto da ne

ahahahah bas ste resile da me ohrabrite..ahahhaha...salim se ,ma mi samo do crne gore bice to sve ok,bicu 7 mesec i mislim da stvarno nece biti problema,kada sam bila trudna sa Ivom isli smo na zlatibor,pred ulazak u 8 mesec i sibala sam gore dole,a ovde cu samo apartman plazza i obrnuto...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 359
20.4.2015 13:06:06   
Anoniman
Ma ne Ado, svako radi za sebe najbolje kako se oseca.

Ja more volim zbog sunca, a suncanje nije preporucljivo u user posted image i sta cu tamo ispod suncobrana ahaah...

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 360
20.4.2015 13:07:50   
Maraj
Ma ja volim i more i primorske gradove da obilazim al ja jedva dodjph do ove trudnoce tako da ak treba necu mrdnuti iz bg-a

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 361
20.4.2015 13:09:23   
Anoniman
Meni je zao zbog Nemacke, hteli smo psole nje d aproduzimo i do Francuske da vodimo U u Diznilend, ali eto user posted image mi je sada najbitnija, bice vremenauser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 362
20.4.2015 13:24:39   
mama krava
Ma, sloooobodno I ne razmišljaj negativno! Ja išla u Tursku isto u 7.mesecu, avionom sve besprekorno! Nauživali se za sve pare! Sunčala se I kupala, ali samo u moru! Toliko mi je bilo gotivno da se kupam trudna, nemate pojma! Koliko se osećaš lakše u void, pa to je neopisivo! Ja sam ovu moju koja je tada imala 4 god preturala u void, bacakala....ništa mi nije bilo teško!

Samo teraj Adulence I ne brijgaj!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 363
20.4.2015 14:06:27   
gagana83

IZVORNA PORUKA: mama krava

IZVORNA PORUKA: gagana83

Metamorfosis je vazdusna banja, odlican je za decu koja imaju problema sa disanjem. Jedino sto plaza nije neka i do nje se smusta stepenicama.
Moja preporuka za Tasos je http://studios-pefkari.com/index.php/en/ ako vam ne smeta sto je plaza veci delom krupan sljunak i kamenje. Ja nikad nisam videla bistriju vodu. Smestaj je na samoj plazi, prostran, sa novim namestajem. cisti se svakog dana a lezaljke na plazi su besplatne. Jedino sto je kuhinja mala.
Potos je 2-3 km od Pefkarija.

Gagana hvala na preporuci, mi smo rezervisali baš ove apartmane I čini mi se da će biti ok. Malo ću da se zezam oko kuvanja ali šta da se radi! Cene su sada svuda u Grčkoj nabudžene, ali sam ovde uspela da spustim na 50eur/noć.user posted image

Još jedan kuriozitet, u komunikaciji sa vlasnicom I prilikom pregovaranja morala sam da se koristim decomuser posted image , pa sam pomenula da mali ima astmu kad se ova skoro I obradovala...jer poče da mi piše kako njen sin od 2,5god ima alergiju na mleko, jaja I ribu! Kaže baš se muče oko jela I kako ga još uvek doji! Odmah mi reče da ćmo da pijemo kafu I da se savetujemo! I rekla da ne brinem da će mi pomoći oko kupovine tj da će me savetovati koji su proizvodi bezbedni!user posted image

U kom periodu idete?
Nije strasna cena ako je u sezoni s obzirom da vas je cetvoro.
Dimitra je fenomenalna, kao i njen muz, uvek na raspolaganju.
Nama je Una tada na Tasosu dobila bronhitis. Za pet minuta su se organizovali da nam nadju lekara iako je bila nedelja. Kofere nam je gazda licno nosio na sprat kad smo dolazili. Ma fenomenalni ljudi.
Pozdravi ih molim te od Dragane kad budete na Tasosu i kazi da sam vam ja preporucila, mozda dobijemo popust na osnovu toga ako se ponovo odlucimo da letujemo tamo user posted image
Pitaj ako te nesto zanima :)

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 364
20.4.2015 14:50:39   
mama krava
Gagana, pa recimo da idemo u sezoni, od 28/06-12/07, dve nedelje.

Da, Dimitra I ja se raspisale kao da smo najbolje drugarice putem maila. I meni se čini da je ok osoba!

Reći ću da sam dobila preporuku od tebe...ti si iz KG?

A...ne sad sam videla, iz Kruševca si!

< Poruku je uredio mama krava -- 20.4.2015 14:51:34 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 365
20.4.2015 16:49:18   
Anoniman
Mk bice Vam prelepo na Tasosu, mi smo bili 2012 godine, kada je U imala 9 meseci u Limenasu , krak avgusta, i 75 e smo placali apartman, jeste skupo, ali prelepo....

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 366
21.4.2015 10:03:22   
adulence
pa dunja nosi mu kasice,mi smo prvi put isli kada je ivka imala 9 meseci i nosila sam joj kasice povrtne sa mesom,mada je ona i grickala vec,ali S ce ti u septembru imati vise od godinu dana i moci ce svasta da ruca....ako sam dobro razumela da idete u septembru,a i da Ivka je sa nama svaki dan po restoranima jela corbice i supice i onda njenu kasicu i super...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 367
16.5.2015 8:19:16   
Trcosava
Jao ja sa veseljem i srećom mogu da kažem da mi idemo na more ove godine!!! Raspala sam se od gledanja gde i kako i kuda. Jedino što sam znala je da neću u Istru (tamo oko Umaga) jer jehladno more i izbegavali smo skupe destinacije, ako je to uopšte moguće u Hrvatskoj. Frka mi je bila jer sam ja iz Srbije i ne bi da imamo problema zbog toga. Ni najmanju predstavu nismo imali gde bi i na kraju mm pita tetk gde je ok za decu - kaže ona Krk ili Rab. I onda se vratim opet na hotel koji sam našla na početku koji je po meni super povoljan. Polupansion za jednu osobu oko 360€. Ana ne plaća ništa, Luka naravno isto ne. Jedino što ću morti da ili pozajmim ili kupim prenosni krevetac jer se izjanmljivanje plaća 7€ po danu!!!!!

Danas idemo da platimo avans, ali će mm pitati još par stvari jer u pitanju je hotel koji ima neka dva dela, jedan je obnovljen a drugi ne. A na sajtu ne piše koji je.

KLIK

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 368
16.5.2015 10:35:20   
Azra_
Biće vam super! Ja nosim prelepa iskustva iz Hrvatske. 2007 smo bili u Crikvenici i Selcu, 2008. i 2009.na Krku. Nikakav problem imali nismo. Pričali čisto srpskim jezikom, akcentom, bili jako lepo ugošćeni i usluženi. Nama je put sada do Grčke najbliži. Mi smo do Kasandre za 6 sati sa sve granicom( ne baš u jeku sezone), i milina, a da mi je bliže, jako rado bih otišla na hrvatsko primorje...

U kom periodu idete?

< Poruku je uredio Azra_ -- 16.5.2015 10:38:54 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 369
16.5.2015 11:27:40   
dunja RR

Trco, to je super povoljno, kada idete?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 370
16.5.2015 12:47:29   
Mala Elena
Extra Trco , i ja mislim da je to povoljno za Hrvatsku! Ja nikad nisam tamo letovala. .salji nam ovde slicice da vidim kako je. .
Mi za 20tak dana krecemo a rekvizite tek izbacuju u prodaju .Jel znate gde ima slaufa ikoju velicinu da odaberem ?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 371
16.5.2015 15:26:13   
Trcosava
Azra hvala puno na info. Ma meni nije bio frka hotel, bila mi frka da odemo recimo u neke apartmane i da ispadne problem. Naravno da je takvih malo, ali ja sam kurate sreće i naletela bi baš na takvog user posted image

Dunja, idemo od 22.8. do 29.8. - vožnje od kuće do tamo celih 2.5 sata user posted image nek je i tri pa da peva čovek! Planiram da kad odemo tamo malo šmeknemo i apartmane i probamo da vidimo i za iduću godinu. A meni je želja da odem na Hvar još jednom u životu.
Kad je moj muž smotan pa neće da pita gazdu da nam iznajmi njegovu kuću. On valjda ima na Hvaru baš.

Našla sam i super povoljan smeštaj i na hvaru. Hotel, na obali - voda na slici da se ukakiš user posted image
Ah sad sam tek pročitala da ta plaža nije pored hotela hahaha ali sve jedno i to je extra povoljno, samo je dalji put plus ima trajekt.
Hvar, polupansion po osobi (isti termin kao moj gore) 233€ i to je ja mislim džabe.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 372
16.5.2015 16:13:35   
amdn
mi kao planirali polovina jula i Krit ove god, nemam pojma ni sta ni kako, gledali neke ponude, kao hocemo apartmane posto idemo sa kumovima , pa hotel, joooj muke tantalove.
nismo isli prosle, a bas mi se ide,.
Mala Elena mislim da sam videla gume - slaufe lily, Dm ima ih vec pogledaj Aksu, mada mozda i Lavirint vec ima :) kod kineza sigurno ima, ja ne znam kakvi su, dal suu ili nisu za preporuku.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 373
16.5.2015 16:16:11   
Bibilib
Mi se jos uvek nismo odlucili gde cemo ali planiramo odmor.....user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 374
16.5.2015 16:39:22   
superm
Mi smo odlučili da idemo na Taru i verovatno Banju Vrujci. Ne mogu da podnesem put do mora, vrućine, sunce...biće nam valjda i ovo zanimljivo!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here