|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
3.5.2015 0:27:16   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ivanka, bilo je i duže od 3 dana kad nisam ništa po kući uradila. I sve je i dalje bilo na svom mestu jer on za sobom skloni, opere, očisti isto kao i ja za sobom.
Ne znam, mi drugačije funkcionišemo.

Zato i kazem, neko ima srecu neko ne. Zao mi je onih zena koje nemaju takve muskarce pored sebe kojima je bitnija sreca i zadovoljstvo od svega ostalog, a uz to su i lepo vaspitani.
Sta da vam kazem, ja se ne secam kad sam poednji put promenila posteljinu ili istresla cebad i jorgane, to sve mm radi. I ponekad mu se tako lepo zahvalim na tome, a on me samo seretski pogleda jer zna da sam ja svesna koliko on meni znaci u zivotu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 876
3.5.2015 0:34:39   
jess021
Ja poludim kad mi neko kaze al' si se ti dobro udala, al' ti imas srece....
Meni je nas brak najnormalniji na svetu.
Na zalost, u velikom broju slucajeva nije tako.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 877
3.5.2015 0:39:09   
Ana RR
Ivanka, znam, lepa reč je uvek lepa user posted image

Ne bih to nazvala srećom, jer nije mm jedini takav muškarac kojeg poznajem. Ali valjda smo se nas dvoje baš našli.

< Poruku je uredio Ana RR -- 3.5.2015 0:42:14 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 878
3.5.2015 9:27:57   
Didy
Sve je to stvar dogovora i kako se postavite od početka.
Mm baš mnogo radi, nekad i više od 12 sati na dan i zaista ne mogu da očekujem od njega da održava celu kuću, pogotovo što se taj njegov hronični umor i stres s posla već počeo odražavati i na njegovo zdravlje. user posted image Ali kad god jeste kod kuće i nije isceđen kao krpa od umora, bavi se decom i kućnim poslovima. Vikendom sprema doručak, ručak, peče picu, roštilj... I radnim danima nekad spremi večeru (x puta ne dođe kući ni do večere), tako da ako bismo čekali na njega da nešto spremi za jelo radnim danom, pocrkali bismo od gladi. user posted image
Vikendom ponekad spremamo kuću zajedno, mada u poslednje vreme se trudim da uradim generalku petkom (petkom imam samo dva časa u školi, pa nekad stignem da pospremim sve još dok deca ne dođu iz vrtića) da bismo vikend imali slobodan da radimo nešto zajedno ili da skitamo negde. Verovatno bi mnogo više radio kućnih poslova da manje radi u firmi. Mi smo našli neki kompromis. On više radi, više i zarađuje (moja prosvetarska plata je naspram njegove kao džeparac user posted image , ali nikada se nije postavio tako da on ima veće pravo da raspolaže novcem jer više zarađuje, čak kad nisam radila, njegova kartica je uvek bila kod mene, nikad me nije preslišavao na šta sam potrošila pare), tako da kod nas kućne poslove radi ko, kad, kako i koliko stigne. Uglavnom ne zvocamo jedno drugome, spremamo u letu, veća i detaljnija spremanja samo na raspustima i to uglavnom ja radim, ali nikad se nije desilo da kupim prljavi veš za njim, da sklanjam suđe sa stola posle njegovog jela, on stvarno za sobom sve sklanja, a koliko stigne i za nama ostalima. Npr. ja sam utorkom i četvrtkom po ceo dan u školi i kad dođem uveče u 19h nekad nemam snage da se pomerim, on sredi decu, okupa ih, napravi im večeru, raspremi posle sve od večere, spakuje ih u krevet... Isto tako kad ja vidim da je on premoren, preuzmem na sebe veći deo obaveza tog dana. Ne igramo igrice, ne pokazujem mu koliko radim u kući, svestan je on svega toga, ne nabrajam mu, ne natrljavam na nos. Ali sam sigurna da kada bih mu ostavila decu na nedelju dana ne bih uopšte morala da brinem - imala bi pristojne obroke i savršeno bi se brinuo i o kući i o njima.

< Poruku je uredio Didy -- 3.5.2015 9:29:08 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 879
3.5.2015 9:56:58   
Didy
Sad ja moram svoje u negativu da istresem - ja ću poludeti od moje mame i svekrve. user posted image Mm je otputovao u sredu uveče, od tad ne prestaje da mi zvoni telefon, sto puta na dan me zovu. U petak sam se izderala na svoju mamu kad me je peti put u sat vremena pozvala da dođemo kod njih i da li stvarno nećemo doći kod njih. A sad je došla nenajavljena, samo je banula. user posted image Isto tako juče svekrva. Pa, stvarno, odseliću se na kraj sveta! user posted image I samo donose neku hranu, pite, kolače, gomile svega... Kao ja sam sad jadna sama, pa da mi se nađu. Kao da sam neki retard nesposoban. A ja jedva čekam da budem malo sama sa svojom decom! I evo sad Stefan neće da radi domaći jer mu je došla baka, Sofija je počela da se krevelji, da izvodi... a isplanirali smo da idemo u vožnju biciklovima kad stefan završi domaći. Juče banula svekrva, nama došla moja drugarica s decom. Pa, daj bre, ženo, hoću na miru da pričam i da se družim. Možda sam najgora ćerka i snaja, ali da smo hteli da živimo s njima i da provodimo dane s njima ne bismo podigli stambeni kredit na 20 godina, već bismo od tih para ludovali i putovali po svetu. user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 880
3.5.2015 10:04:18   
Didy
Evo sad se napiuser posted image dela i demonstrativno otišla kući, a ništa joj nisam rekla, samo sam je malko iskulirala dok se ne smirim. I sad će da mi drami danima, drma je klimaks, da se duri, sad su se deca rasplakala što je otišla, a taman je došla... Tačno ću poludeti s babama i njihovim klimaksom! Otići ću na pusto ostrvo, kunem se! user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 881
3.5.2015 10:34:53   
jess021
Jao Didiy, probaj da iskuliras. Sa njima stvarno ne moze drugacije. Ne sme nista da im se kaze, odmah se uvrede, sve znaju najbolje.
Pusti je, proci ce je.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 882
4.5.2015 18:52:17   
Figaro88
Prvog maja smo bili u Dragise Misovic na pregledu,i lepo sam pitala da zakazem testove odmah,ona sestra kaze telefonom od ponedeljka.Ja danas zovem da bi mi rekli samo licno sa izvestajem od dr zakazuju.Isto i kod pulmologa,otisli-kazu zakazuje se,danas zovem kazu ne treba da se zakazuje,da dodjemo kada nam odgovara.Mm ceo dan zvoca kao da je to moja greska.Andrea polomila tablet koji smo kupili pre mesec dana.Jos mi mama bila tu sa bratom,izludela sam.Zadnjih par dana totalni haosuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 883
6.5.2015 10:42:24   
Buba Mira
Ljudi, čuvajte svoju decu jer to vrtići ne čine. Juče je za vaspitačice potpuno nepoznata osoba, koja nije na spisku lica koja smeju da preuzimaju dete, bez problema odvela moje dete iz vrtića. Predali su moje dete a da i ne pitaju ko je ta osoba koja je odvodi. I sad tida ne poludiš...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 884
6.5.2015 10:48:33   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Juče je za vaspitačice potpuno nepoznata osoba, koja nije na spisku lica koja smeju da preuzimaju dete, bez problema odvela moje dete iz vrtića. Predali su moje dete a da i ne pitaju ko je ta osoba koja je odvodi.

???? kako ????
user posted image user posted image
Iskreno, ne znam sta bih im uradila, al bi neko gadno disciplinski nadrljao

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 885
6.5.2015 10:49:00   
jabudic
Miro user posted image
Pa ko je uzeo?

Direktna veza do poruke: 886
6.5.2015 10:54:10   
Buba Mira
Nije bitno ko je uzeo... Preuzela je osoba koju ni ja lično nisam videla više od godinu dana. Šokirana sam, jer smo od vrtića dobili formular kao i svake godine da lepo popunimo ko sme da uzme dete iz vrtića. I na tom spisku su samo tri osobe, moja mama, moj muž i ja. I ne znam kako su mogli da daju dete. Opušteno, nisu ni pitali ko je. O-PUŠ-TE-NO.

A ta osoba nije ni druga baka ni drugi deka, znači, to je neko koga i moje dete isto tako viđa jednom u godinu dana.

< Poruku je uredio Buba Mira -- 6.5.2015 10:56:18 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 887
6.5.2015 10:54:33   
Modessty
Auuuuu! Strašno! Samo govnjiva motka i udri!!!

< Poruku je uredio Modessty RR -- 6.5.2015 10:55:18 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 888
6.5.2015 10:57:29   
Buba Mira
Ok, dete je prepoznalo tu osobu, nasmejalo se, pružilo ruku i otišlo. To je njima bilo dovoljno.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 889
6.5.2015 10:58:00   
emicaa
pa da li su oni normalni,znaju šta se dešava na svakom koraku.A i ta osoba koja je uzela dijete na šta je mislila uopšte kad je to uradila user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 890
6.5.2015 11:01:44   
Buba Mira
Ok, ona je javila mom mužu da je uzela dete, to je, ajd da kažem, olakšavajući deo problema, veći je problem taj što su oni dopustili da dete ode sa bilo kim iz vrtića. Tako je mogao i komšija iz ulaza, koji je lečeni narkos, da dođe po moje dete, ono bi mu se nasmejalo jer ga srteće svaki dan u liftu, i otišlo sa njim...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 891
6.5.2015 11:06:57   
Buba Mira
Nisam spavala celu noć. Ne znam šta da mislim, šta da kažem. Nazvala sam vrtić i pričala sa vaspitačicom, oni se izvinjavaju. Deo mene bi da im napravi haos, a deo mene je besan što je neko igrao na kartu dečijih emocija i napravio glupost. Ogromnu glupost, zbog koje se tresem od juče.

Direktna veza do poruke: 892
6.5.2015 11:10:37   
Modessty
I treba da ih izribaš i da im propisno iznakršiš sve po spisku! A i dotičnoj osobi treba da kažeš par reči, onako na finjaka.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 893
6.5.2015 11:16:04   
jabudic
Nije mi jasna ni ta persona, kako joj je palo na pamet da tek tako došeta po tudje dijete!?

Direktna veza do poruke: 894
6.5.2015 11:17:15   
Buba Mira
kaže - uželela se

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 895
6.5.2015 11:26:51   
sonyasha
Bubo, da poludiš bukvalno user posted image
Mada, istini za volju, kod nas isto može svako da uzme dete, mi čak nemamo ni taj spisak. Kaaaao znaju babe i dede, ali mislim da ode neko, što ti kažeš, kome će Vojin da priđe, oni bi ga pustili.user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 896
6.5.2015 11:53:12   
mama krava
nanu naninu bih im ja!user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 897
6.5.2015 13:23:31   
Valerie
o boze svasta!!!! pa moje dete se smeje i prica sa potpuno nepoznatim ljudima. svaki dan! mislio bi covek da poznaje sve ljude na svetu.
ja sam se lomila za vrtic, ali se nisam usudila. znam da sam puna strahova, ali sam vodila i muza da vidi. u obliznji drzavni vrtic, u dvoriste moze bilo ko da udje. a decu pustaju da se igraju. mi smo ladno usli unutra gde god smo hteli, niko nas nista nije pitao. a mala deca sama idu u vc iz dvorista ulaze i izlaze bez ikakvog nadzora. pa neka hvala, to nije cuvanje.
drugi, privatni, ima nisku ogradu od dvorista pored javnog parkiralista, gde je promet ogroman. ja sama mogu da preskocim lako. a puste tako decu da trckaraju. i svakako ih ne gledaju sve non-stop.
treca stvar je vezana za garderobu. na 15 stepeni vidjam decu bez jakne. pa to nije ok, ma koliko trcala. kad je hladno, hladno je.
grrrrrr

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 898
6.5.2015 13:31:43   
Maraj
Ovo je strasno. Ja bih napisala prijavu. Opet ce se njima to desiti mozda ne sad al za par meseci sigurno. E zato bih ja presavila tabak . Sutra zbog svoje a i tudje dece. Pa to je necuveno sta su uradile. I one to nazivaju cuvanjem dece....

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 899
6.5.2015 13:37:30   
jabudic
Ima kod nas vic, a mislim da je to ustvari prvo bila istinita priča.
Došao čovjek po sina u vrtić, kaže: "Ja sam došao po MArka."
"Po kog MArka, imamo ih trojicu?"
"Daj uhvati kog bilo, svakako ću ti ga ujutro vratiti!"
user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here