|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
13.4.2015 20:15:32   
jess021
Mi stigli kuci, napravili smo dobar krug.
Ja kupila paradajz i krastavac da veceram neku salatu ne bi li malo detoksikovala ovaj silni secer sto sam unela, da li ce mi biti dovoljno, javicu ujutrouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1301
13.4.2015 20:17:14   
Maraj
Jao jess tako i ja. Napravim sopsku pa posle mi bude lose od krastavca al nije mi salata bez krastavca

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1302
13.4.2015 20:18:52   
jess021
To i ja planiram.
Videces kad sad napravim sopsku, a posle se jos najedem 'leba i nuteleuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1303
13.4.2015 20:23:14   
jabudic
Ja mrzim krastavac, nikad ga u životu nisam pojela.
A paradajz jedem zadnjih 5-6 godina.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1304
13.4.2015 20:23:18   
Sandra_n
Jaooo vidim da ste sve navalile na slatkise,ja samo merkam ove silne cokoladne zeceve sto je sin dobio pa kada navalim bice veselo! Jabudic ti pekla palacinke meni se tako jedu vec danima a nikako da se nateram da napravim to pecenje me smara.Zene da vas pitam nesto ali nemojte da se smejete! Procitala sam da je orgazam opasan u trudnoci kao izaziva kontrakcije pa me sada strah da Bilo sta radim sa mm pa me zanima sta vi mislite o tome user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1305
13.4.2015 20:24:22   
jabudic
Sandra, samo navali i ne brini, ni jedna se još od orgazma nije porodila! user posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1306
13.4.2015 20:28:37   
jess021
Jabudic, taman sam to htela da napisem.
Sandra, ako imas zelju, samo navaliuser posted image
Ja nesto ne mogu da se opustim, pa vise i ne pokusavam.
Suzi, sad se set_ih-jeste vi dobili, konacno, zeleno svetlo?!user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 13.4.2015 20:29:32 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1307
13.4.2015 20:30:56   
Sandra_n
Onda cu da navalim pa sta bude user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1308
13.4.2015 20:32:06   
jess021
Sandra, javi kako je bilouser posted image
Salim se, naravno.

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1309
13.4.2015 20:35:22   
jabudic
Bez brige! Uostalom, nigdje nisam pročitala da orgazam može da škodi, već samo da može da koristi.

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1310
13.4.2015 20:35:38   
superm
Drage moje user posted image , zelim vam svima srecan Uskrs! Ja sam sa decom kod mojih roditelja, uzivamo, napolju non stop! Ljubim vas sve!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1311
13.4.2015 20:49:37   
jabudic
Hvala Superm!
I vama sve najbolje!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1312
13.4.2015 21:04:11   
Maraj
Superm user posted image takodje.
Ja se sad najela žu žu-a i jogurta user posted image
jess kako ti napredujes sa salatom

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1313
13.4.2015 21:13:34   
adulence
Dobro vece zene vidim samo pisete o jelu,nemam vam ni ja sta drugo napisati osim da mrzim sebe sto toliko jedem i lose mi bude baaaaaassssss,kao npr sad...ljubim vas sve odoh da popijem casu coca cole mozda mi bude bolje...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1314
13.4.2015 21:17:45   
suzi kju
Ja vam se divim kad vidim da pišete da toliko jedete, ja kad bi jela toliko slatkiša i hrane imala bih bar 150kg,sklona sam gojenju baš.
Ja imam dva obroka dnevno , uopšte nisu obilni jer mi smeta kad se najedem, i uzimam voće između toga, slatkiše ne jedem toliko, ne prija mi ništa slatko, gorušica me ubija posle toga.
A ko moze i sme, samo neka ručka user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1315
13.4.2015 21:20:07   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Sandra_n

Zene da vas pitam nesto ali nemojte da se smejete! Procitala sam da je orgazam opasan u trudnoci kao izaziva kontrakcije pa me sada strah da Bilo sta radim sa mm pa me zanima sta vi mislite o tome user posted image

E sto se ovoga tice ja sam jos problematicnija..... Ja imam ceste urino infekcije. Pu pu "cista" sam vec par meseci tako da je mene tu vise strah tih infekcija. Tako da bez zastite...ne znam.... za sad smo bez keksa.... ne znam koliko cu izdrzati

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1316
13.4.2015 21:23:27   
suzi kju
I mi smo bez isto, ja sam na prošloj kontroli htela da pitam kad smemo, ali su me iznervirali pa nisam, na sledećoj ću pitati, mada mm teško da bi se usudio. Meni neki dan dođe tako da ne znam šta bi mu uradilauser posted image a neki dan mi uopšte ne fali, hormoni!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1317
13.4.2015 21:47:37   
Maraj
Kakva vam je koza u trudnoci? Meni je koza šaka dosta suva u poslednje vreme. Mazem kreme stalno i nista. Sad mazem i pantenol ma suva je bas bas

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1318
13.4.2015 22:01:20   
Sandra_n
Maraj ima i drugih nacina da se zadovoljite bez da razmisljas hoce li ti nesto preneti
user posted image
Jess sta te tacno zanima? user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1319
13.4.2015 22:26:53   
jabudic
E, ajde malo da se svadjamo!
Samo pričamo ko je šta jeo!
user posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1320
13.4.2015 22:29:53   
serpica
Evo i mene opet na brzinu,pa bezim da spavam..nego vidim Soni virka a nnista ne pise,user posted image jos je ona ispred mene pa me bas stisla neka muka,sutra da zakazem pregled,jedva cekam

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1321
13.4.2015 22:31:05   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

E, ajde malo da se svadjamo!
Samo pričamo ko je šta jeo!
user posted image

Vidi ti nje,ona bi da se svadja,ajde evo me na raspolaganju par minuta pa raspali user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1322
13.4.2015 22:34:27   
dijana1*
Dobro vece trudniceuser posted image
Sto neko rece, blago vama sta vi sve jedete. Kada bi toliko jela pukla bi kao balonuser posted image bas sam sklona gojenju. Slatko izbegavam maksimalno, a i slani obroci su mi bukvalno na minimumuuser posted image
Sledece nedelje idem na prvi UZ, jedva cekamuser posted image

IZVORNA PORUKA: Sandra_n
Zene da vas pitam nesto ali nemojte da se smejete! Procitala sam da je orgazam opasan u trudnoci kao izaziva kontrakcije pa me sada strah da Bilo sta radim sa mm pa me zanima sta vi mislite o tome user posted image

Sandra ako nemas problematicnu trudnocu nema razloga da izbegavas sex. Meni je dr. u drugoj trudnoci naglasila da ne smem da ima sex. zbog problema u prvoj trudnoci. Ali ako je kod tebe sve ok, navali narodeuser posted image
A imamo i zanimljivu temu Sex u trudnoćiuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 1323
13.4.2015 22:34:45   
jabudic
Vala me ti, Šerpi, uopšte ne privlačiš za svadju!
Ne znam šta bih ti zamjerila user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1324
13.4.2015 22:38:23   
serpica
Evo onda cu ja tebi.. I sto ne volis krastavac???? Aaaaa???!! nema nist lepse od tog povvrca,i sveze i kiselo,meni je glavu spasilo user posted image
btw sto te ne prilacim za svadju a?? Ajde kazi mi da se vise ne zalim,kazi bilo sta!1 user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Engimengi: Moja porođajna priča
photo
Ctg je pokazao velike kontrakcije, doktor je rekao da me spremaju za 5 min u salu na carski rez! Ja sam samo stigla da j...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here