|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
13.4.2015 7:20:45   
Maraj
Bas zeznuto.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1251
13.4.2015 8:23:14   
adulence
Dobro jutro i od mene ,ja se naspavala i evo sad sa mojim detetomm,doruckujem...jaooo serpi...drzi se

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1252
13.4.2015 8:33:41   
Maraj
Ijao i ja sad klopala. Ma,kako vi sa klopom. Ja kad sednem da jedem ne mogu da stanem. Ne radi mi ona klapna koja kaze dosta je najela si se. Ja mogu da jedem bez prestanka

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1253
13.4.2015 9:28:28   
Anoniman
jutrouser posted image i mi sada ustale ,
ja jedem na silu, evo sada sam ustala i ne znam sta bih jelauser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1254
13.4.2015 9:32:34   
megi85
Jutro cure.
Ja jutros trebala na posao ali me baš boli grlo i glava pa sam javila da neću doći i samo se temperature bojim ali valjda neće.
Serpi hajde ti opet doktoru da ti probaju rijesiti taj bol pa makar malo ublažiti jer trebaš ti to još dugo trpiti.
Maraj ja te razumijem za hranu u potpunosti jer sam ista i tako mi je bilo u prvoj trudnoći i mislila sam da sada neće ali džaba opet mi se isto ponavlja a na vagu ne smijem ni da stanemuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1255
13.4.2015 9:48:43   
jabudic
Samo da vam se javnem!

Davno sam ustala, ali se nisam priključivala, jer sam uzela da isprovjeravam neke fakture, uplate, detalje leta za skore dolaske, a za to mi treba koncentracija. Sad kad sam vidjela da je sve OK i da su mi uplatili svi koji uskoro stižu, mogu da vam se javim.
Ja sam dobro spavala, zahvaljujući, kao i uvjek, Utrogestanu od 200.

Čekam da mi mm javi kakav je UZ da li će mu to raditi danas. Da mi je da više i to pregrmimo i da dodje kući, imam osjećaj kao da smo upali u neku vremensku rupu, pa nikako iz nje da izadjemo.

Ja za hranu i nisam nešto, čak sam vidno smršala otkad mi je muž u bolnici, pitam se da li ova beba uopšte napreduje. Meni se ništa ne jede, sve mi je nekako istog ukusa, tj. kao da jedem papir. user posted image

Megi, i mene boli grlo evo već 2.dan, nadam se da će se na tome zaustaviti, nemam kad da bolujem zaista. user posted image

P.S. Beba mi od sinoć uopšte ne mrda, šta god joj ja uradila- ništa. Baš mrzim ovaj glupi osjećaj kad ne znam da li je OK. user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 13.4.2015 9:51:17 >

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 1256
13.4.2015 9:55:49   
Anoniman
Jabude , javi sta ti je bilo sa tm.
Jesi li osetila bebu, probaj slatkisima da je razmrdas, mozda spavalica samo spava...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1257
13.4.2015 9:57:33   
jabudic
Ništa ne osjećam user posted image
Sad ću nešto slatko da probam.
Kako je ovo ružan osjećaj! Nikad se više neću žaliti kad mi rebra odvaljuje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1258
13.4.2015 10:09:49   
Anoniman
jabudicu javice se smizla uskoro, javni kada bude.
ja sam pobegla iz kuhinje, jer moji jedu izletnicku, i svasta nesto, a meni mukaaa od mirisauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1259
13.4.2015 10:10:04   
suzi kju
Jutro i od mene, noćas san baš fino spavala.
Jabudic koliko god da ti se ne jede moraš zbog bebe, a verovatno je malo lenja i spava, ne brini, sigurno je sve u redu. Javljaj za tm kako je.
Šerpi ti baš nadrlja s tom rukom, moraš to nekako da središ, postoji verovatno nešto što bi moglo da ublazi.
Maraj hahah,verovatno će mi posle moj krevet biti neudoban jer sam navikla na druge neudobne. user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1260
13.4.2015 10:11:20   
SareniVrabac
Cure samo da vam mahnem. Mi jos svi bolujemo,uzasan neki virus
Ja sutra kod pulmologa,pa cu videti sta dalje.
Jabude,moja bebica tako,par dana bas aktivna,a onda par dana bas mirna,sakrije se. Meni slatkisi uvek pomognu da je razdrmam,a i posto je uglavnom na prednjoj strani materice,napipam rukom i gurkam dok se ne pomeri. Mm kaze da je maltretiramuser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1261
13.4.2015 10:16:50   
jabudic
SV, moja se osjeća stalno, jer je već velika, bukvalno osjećam svaki i najmanji pokret.
I obično osjećam kad legnem, ona se tada razigra, ali sinoć ništa, i jutros ništa.
Pojela sam parče torte, nije d ami se jelo.

Sad sam osjetila kao par leptirića, to bi značilo da je trepnula makar. user posted image

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 1262
13.4.2015 10:20:51   
SareniVrabac
Ma ona to da te pusti da se odmoris malo...
Sad ce punom parom po starom

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1263
13.4.2015 10:31:09   
jess021
Evo mene, opet po starom, spavalica. Iako se nisam naspavala danima, nocu se budim na svaka dva sata, kao da se pripremam kad beba stigne kuci. Ova beba izgleda nece biti spavalica, kao ni ja.
Jabude, ma sve je u redu, malo se primirila.
Kod nas i divan dan (ja kao meteorolog, svaki dan vas izvestavam o vremenu u Novom Sadu).
Sad cu kod komsinice na kafu, pa da sredjujem nokte, rucak imam od juce.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 1264
13.4.2015 10:33:52   
jabudic
Mom mužu opet odložili, kao povlači se, a i na nezgodnom je mjestu.
Pa će ponoviti UZ u srijedu.
Nisam baš presrećna, jer imam osjećaj da se to samo ne može povući i da samo produžavamo agoniju.
Fino rekoh, upali smo u neku vremensku rupu i ni makac...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1265
13.4.2015 10:37:20   
jess021
Joj jabude, bas to sad vec dugo traje, zznam da jedva cekas da se zavrsi vise, ali ako mora tako...

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1266
13.4.2015 10:39:24   
jabudic
Ja sam spremna na koliko god treba, ali u ovom trenutku stvarno ne nazirem kraj...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1267
13.4.2015 11:04:58   
Maraj
Ih jabudic bas bezveze. Izgleda da oni nemaju pacijenata u bolnici pa im on dobro dodje da popuni slobodan krevet user posted image bas su neozbiljni sto vise to ne resavaju

ja sad dosla iz set_nje. Super je napolju

< Poruku je uredio Maraj -- 13.4.2015 11:05:42 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1268
13.4.2015 11:49:38   
megi85
Joj Jabudicu ja se tebi divim kako ti to sve sama tako dobro podnosiš i sve stižeš,i ja sam dosta aktivna i samostalna i nisam neka mrljavica ali ti si stvarno za svaku pohvalu,svaka ti čast samo takva ostani i brzo će se sve završiti.
Moja beba je juče isto bila baš mirna za cijeli dan sam možda dva puta osjetila neko mrduckanje i nije mi bilo svejedno ali zato se danas žurka nastavljauser posted image
Pojedi slatko i odmori malo razmrdaće se onauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1269
13.4.2015 12:05:52   
jabudic
Maraj, on je na kardihirurgiji, gdje inače ne bi trebao da bude, jer neće da se operiše, ali tu su ovi njegovi doktori koji us ga operisali, oni su najbolji u bolnici i u njih ima povjerenja.
A da nemaju pacijenata, imaju i previše, vjeruj mi, znam kako su njemu mjesto pravili. Samo što je mlad čovjek i neće da se igraju sa njegovim životom. Ta voda je na nezgodnom mjestu, nekako iza srca, pa bolje da sačekaju ako može terapijom, da ga ne buše opet.
Vjeruj mi, ja bih najradije da se sve ovo jednom završi, ali ne po cijenu njegovog života, naravno.
Izdržaćemo koliko god treba... Da je lako - nije. Ali niko nije rekao ni da će biti lako. Sve je to život. I fino i ružno...

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 1270
13.4.2015 12:20:20   
jabudic
Probudila se dama user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1271
13.4.2015 12:24:27   
Maraj
user posted image za damicu. Slatkisi ucinili svoje user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1272
13.4.2015 12:26:40   
Anoniman
Smizla jednauser posted image user posted image user posted image
jaoj ja se zaljubila u jedan skafander mothercare na fb, jos je danas 20 % na snizenju, da znam pol, odmah bih ga narucilauser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1273
13.4.2015 12:30:30   
jabudic
Ja jedva čekam srijedu, onda ću ozbilnjo da počnem sa kupovinom. user posted image
Mada moja ljetnja beba, više će biti gologuza, nego obučena. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1274
13.4.2015 12:33:09   
Anoniman
Jaoj Jabudic jedva cekam da nam se javnes posle uzuser posted image user posted image

Mojoj novembarskoj ce trebati ili skafander ili jaknicauser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

sumnja
ljubavce

dali proveravate mob.tel. svog partnera?

cesto (16%)

nikad (38%)

ponekad (46%)

Ukupan broj glasova: 115

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here