|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
11.4.2015 21:04:44   
jabudic
Od noćas zvanično popravljam i osigurače po kućama, ako kome zatreba.
Slažem se sa Jovicom da je najlakše dok je u stomaku.
Šerpi, ništa specijalno novo, ove djevojke koje su išle na double sve je kod svake OK.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1176
11.4.2015 21:17:33   
Maraj
Jess ja sam prirodno crna al moracu uskoro da isprobam neku farbu iako je mm protiv. Jess ma u bg-u nema islod 600-700 din za feniranje. A to mi je mnogo da dajem jednom nedeljno za feniranje

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1177
11.4.2015 21:23:20   
Valerie
vredna jabudica user posted image serpi, odmor-umor najlepse kod svoje kuce user posted image
ljudi komarci vec ko rode, a ja ne ponesoh ni sprej ni zujalicu (ako to uopste deluje), sad me sve svrbi, i tamo gde nisu grickali. ako nesto mrzim, to su te letece nemani. u stanu ih nema, a zaboravih da zalepim mrezicu na prozor, otpala i tuzno lezi na podu. sve mi je u polu-raspadu, ali dzaba, ne da mi se.
juce obukla netrudnicke farmerke, siroke kad stojim, ali su me tako stisle dok sam sedela, posle me bas boleo stomak. idu pravac na gomilu nenosivih. ja nesto helanke ne nosim napolju, mada nisam kabasta user posted image . lepse mi u sljampavom, dzakaste pantalone pa posle suknje.
prestala sam da se farbam u prvoj trudnoci, imam neku alergiju ocigledno. super mi je prirodna, skoro crna sa crvenim pigmentom , a sedih za sada tek po nekoliko. imam duplo vise kose nego sto mi treba, moci cu jos dugo da cupnem sede user posted image
ja se savijem nad kadu, jedan sampon i ne stavljam regenerator jer mi je kratka pa bude brzo. uglavom koristim head and shoulders protiv peruti, pa mi bezveze da mi se sliva to dok se tusiram user posted image

< Poruku je uredio Valerie -- 11.4.2015 21:24:18 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1178
11.4.2015 21:27:33   
lesica
Ola mačkite! Jeste li dobre?

Samo da vam mahnem u prolazu user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1179
11.4.2015 21:33:53   
serpica
Znaci nista nisam propustila jel? Drago mi je da ste sve dobro...ja se upravo okupala i pijem caj pa cu u krevet...user posted image
Les ljubac za vas user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1180
11.4.2015 21:34:39   
Maraj
Valerie tako sam i ja pre trudnoce. Prala kosu preko kade sad moram cela da udjem u kadu. Kao slon da se kupao kad izadjem iz kupatila. Nema suvog mesta na podu.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1181
11.4.2015 21:35:44   
adulence
Dobro vece drugarice,mi opet ceo dan napolju,pa ne stizem da vam pisem....Ivka se patosirala od umora,ja se okupala i oprala kosu i sad se montiram kod mm da gledam neku seriju...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1182
11.4.2015 21:36:16   
Maraj
Nisi serpi, sve po starom. M jabudic je bolje. Nesto rece da je dosta vode ispiskio

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1183
11.4.2015 21:43:49   
serpica

IZVORNA PORUKA: Maraj

Nisi serpi, sve po starom. M jabudic je bolje. Nesto rece da je dosta vode ispiskio

E bas i je drago da je tako sam da bude bolje...
ja ne mogu da docekam kraj sledece nedelje i uz...a i ne mogu da se setim od kad bese se beba manje oseca..cini mi se u poslednje vreme je slabije/redje osecam

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1184
11.4.2015 21:51:36   
jabudic
Šerpi, i ja slabije osjećam, tek uveče. Mada kad razmislim, po čitav dan sam u akciji, pa ne stignem ni da mislim na mrvicu user posted image
Tek uveče kad legnem ona nastupa.

Ja u srijedu na UZ.
Mislila sam da vodim i djecu, ali čuvaće mi ih bivši komšija, sadašnji dobar kućni prijatelj.
Govorim u muškom rodu, jer mu žena radi prvu smjenu, a on drugu user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1185
11.4.2015 21:54:19   
dijana1*
Dobro vece trudniceuser posted image kako ste mi?
Ja po ceo dan sa decom, bas sam iscrpljena.
Nego da vas pitam, meni je danas punih 5 nedelja i od jutros me stalno nesto ziga u donjem delu stomaka. Kao da sevne pa stane. Bas sam se nesto uplasila. Jel se to nekome desavalo?

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1186
11.4.2015 21:56:44   
serpica
Di normalno je,ne brini..
Jabudic ja nisam bas mnogo aktivna i ne mogu iskreno,ali bas se nekako brinem sto su udarci em slabiji em redjiuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1187
11.4.2015 22:05:02   
jabudic
Šerpi, vjerovatno više nema mnogo mjesta, pa samim tim ni mnogo izbora.
Bitno da osjetiš pokrete, a što su slabiji nije bitno.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1188
11.4.2015 22:08:00   
serpica
Daj boze jabudic..
odoh da spavam.laku noc user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1189
11.4.2015 22:19:57   
jabudic
Laku noć, Šerpi! Fino spavaj!

Dijana, normalno je valjda sve do 12. svašta da osjećaš. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1190
11.4.2015 22:26:24   
jabudic
Pojedeh pitu od jabuka, sva se naduših kao žaba user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1191
11.4.2015 22:49:11   
Valerie

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Nego da vas pitam, meni je danas punih 5 nedelja i od jutros me stalno nesto ziga u donjem delu stomaka. Kao da sevne pa stane. Bas sam se nesto uplasila. Jel se to nekome desavalo?

bas mi je tako bilo u to vreme. znalo bas da probode jako. i sve ok. samo lagano user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1192
11.4.2015 22:51:50   
megi85
Veče cure.
Dijana ne brini sigurno je normalna ta bol a mene je u ovoj trudoći prvih par nedjelja baš bolio stomak konstantno i nikako mi nije bilo svejedno ali eto hvala bogu pregurala sam polovinu i za sad je sve u redu.Što se tiče farbanja kada ste već spomenule ja sam se do sad jednom ofarbala Syos farbom koja je isto bez amonijaka i planiram još jednom do poroda jer mi je boja baš slična prirodnoj i nemam sjedih pa nemam potrebe baš često da je farbam.
Ja sam se baš smorila juče i danas oko ovih priprema za sutra i puno smo se skitali u međuvremenu jer je vrijeme prelijepo pa sam baš slabo odmarala tako da sad odoh na spavanje.Laku noćuser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1193
12.4.2015 6:58:26   
serpica
Dobro jutro devojke user posted image
Hristos Voskrese..Srecan Vaskrs,da u zdravlju i veselju docekamo svoje bebice

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 1194
12.4.2015 7:02:21   
jess021
Serpi, Vaistinu Vaskrse!
Srecan vam Uskrs drage moje, da ga proslavite u miru, zdravlju i veselju.
Eto, da ne budem ja najveca lenstina od nas trudnicauser posted image
Ja namestila alarm da ustanem u 7h, a probudila se u 5h. Zamesila pogacu, jedem voce, pa da popijem kafu na miru dok mm ustane da doruckujemo.
Evo kafa, izvol`teuser posted image .

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1195
12.4.2015 7:03:04   
branki*
vaistinu voskrse!
serpi,da pijemo kafuuser posted image
a,jess,i ti si budna!onda pijemo kaficu sveuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1196
12.4.2015 7:05:19   
jess021
Brankiuser posted image
Sta da ti kazem, ovih dana katastrofa spavam, ali nema veze.
Serpi, kako si ti? Kako ruka?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1197
12.4.2015 7:05:28   
serpica
Branki user posted image
Jess vrednice user posted image evo moji se polako bude,da doruckujemo pa idemo u crkvu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1198
12.4.2015 7:16:13   
Maraj
Hristos Voskrese drage moje okruglice da ste zive zdrave i nasmejane.
Ja opet nocas nisam spavala. U 3 sam se probudila i vrtela u krevetu do malo pre.
Jao jess sto si vredna svaka cast. Meni mama danas mesi pogacu za rucak. Jedva cekam. Vec mi voda ide na usta

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1199
12.4.2015 7:22:08   
jess021
Maraj, Vaistinu Voskrese!
Eto, to je prvi put ove godine da sam tako poranila, pristavila sam i supu, mm ce da pece meso, tako da meni ostaje jos da napravim salatuuser posted image
I da odspavam malo,jer ce me verovatno sastaviti oko podne.

< Poruku je uredio jess021 -- 12.4.2015 7:23:32 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Najlepše je
Boka8

Najlepše ime

Sara (19%)

Tamara (12%)

Nevena (5%)

Emilija (13%)

Sofija (27%)

Mila (24%)

Ukupan broj glasova: 106

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here