Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 7:20:45
|
|
|
|
Maraj
|
Bas zeznuto.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 8:23:14
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene ,ja se naspavala i evo sad sa mojim detetomm,doruckujem...jaooo serpi...drzi se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 8:33:41
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao i ja sad klopala. Ma,kako vi sa klopom. Ja kad sednem da jedem ne mogu da stanem. Ne radi mi ona klapna koja kaze dosta je najela si se. Ja mogu da jedem bez prestanka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 9:28:28
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro i mi sada ustale , ja jedem na silu, evo sada sam ustala i ne znam sta bih jela
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 9:32:34
|
|
|
|
megi85
|
Jutro cure. Ja jutros trebala na posao ali me baš boli grlo i glava pa sam javila da neću doći i samo se temperature bojim ali valjda neće. Serpi hajde ti opet doktoru da ti probaju rijesiti taj bol pa makar malo ublažiti jer trebaš ti to još dugo trpiti. Maraj ja te razumijem za hranu u potpunosti jer sam ista i tako mi je bilo u prvoj trudnoći i mislila sam da sada neće ali džaba opet mi se isto ponavlja a na vagu ne smijem ni da stanem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 9:48:43
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam se javnem! Davno sam ustala, ali se nisam priključivala, jer sam uzela da isprovjeravam neke fakture, uplate, detalje leta za skore dolaske, a za to mi treba koncentracija. Sad kad sam vidjela da je sve OK i da su mi uplatili svi koji uskoro stižu, mogu da vam se javim. Ja sam dobro spavala, zahvaljujući, kao i uvjek, Utrogestanu od 200. Čekam da mi mm javi kakav je UZ da li će mu to raditi danas. Da mi je da više i to pregrmimo i da dodje kući, imam osjećaj kao da smo upali u neku vremensku rupu, pa nikako iz nje da izadjemo. Ja za hranu i nisam nešto, čak sam vidno smršala otkad mi je muž u bolnici, pitam se da li ova beba uopšte napreduje. Meni se ništa ne jede, sve mi je nekako istog ukusa, tj. kao da jedem papir. Megi, i mene boli grlo evo već 2.dan, nadam se da će se na tome zaustaviti, nemam kad da bolujem zaista. P.S. Beba mi od sinoć uopšte ne mrda, šta god joj ja uradila- ništa. Baš mrzim ovaj glupi osjećaj kad ne znam da li je OK.
< Poruku je uredio jabudic -- 13.4.2015 9:51:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 9:55:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabude , javi sta ti je bilo sa tm. Jesi li osetila bebu, probaj slatkisima da je razmrdas, mozda spavalica samo spava...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 9:57:33
|
|
|
|
jabudic
|
Ništa ne osjećam Sad ću nešto slatko da probam. Kako je ovo ružan osjećaj! Nikad se više neću žaliti kad mi rebra odvaljuje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 10:09:49
|
|
|
|
Anoniman
|
jabudicu javice se smizla uskoro, javni kada bude. ja sam pobegla iz kuhinje, jer moji jedu izletnicku, i svasta nesto, a meni mukaaa od mirisa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 10:10:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro i od mene, noćas san baš fino spavala. Jabudic koliko god da ti se ne jede moraš zbog bebe, a verovatno je malo lenja i spava, ne brini, sigurno je sve u redu. Javljaj za tm kako je. Šerpi ti baš nadrlja s tom rukom, moraš to nekako da središ, postoji verovatno nešto što bi moglo da ublazi. Maraj hahah,verovatno će mi posle moj krevet biti neudoban jer sam navikla na druge neudobne.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 10:11:20
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Cure samo da vam mahnem. Mi jos svi bolujemo,uzasan neki virus Ja sutra kod pulmologa,pa cu videti sta dalje. Jabude,moja bebica tako,par dana bas aktivna,a onda par dana bas mirna,sakrije se. Meni slatkisi uvek pomognu da je razdrmam,a i posto je uglavnom na prednjoj strani materice,napipam rukom i gurkam dok se ne pomeri. Mm kaze da je maltretiram
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 10:16:50
|
|
|
|
jabudic
|
SV, moja se osjeća stalno, jer je već velika, bukvalno osjećam svaki i najmanji pokret. I obično osjećam kad legnem, ona se tada razigra, ali sinoć ništa, i jutros ništa. Pojela sam parče torte, nije d ami se jelo. Sad sam osjetila kao par leptirića, to bi značilo da je trepnula makar.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 10:20:51
|
|
|
|
SareniVrabac
|
Ma ona to da te pusti da se odmoris malo... Sad ce punom parom po starom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 10:31:09
|
|
|
|
jess021
|
Evo mene, opet po starom, spavalica. Iako se nisam naspavala danima, nocu se budim na svaka dva sata, kao da se pripremam kad beba stigne kuci. Ova beba izgleda nece biti spavalica, kao ni ja. Jabude, ma sve je u redu, malo se primirila. Kod nas i divan dan (ja kao meteorolog, svaki dan vas izvestavam o vremenu u Novom Sadu). Sad cu kod komsinice na kafu, pa da sredjujem nokte, rucak imam od juce.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 10:33:52
|
|
|
|
jabudic
|
Mom mužu opet odložili, kao povlači se, a i na nezgodnom je mjestu. Pa će ponoviti UZ u srijedu. Nisam baš presrećna, jer imam osjećaj da se to samo ne može povući i da samo produžavamo agoniju. Fino rekoh, upali smo u neku vremensku rupu i ni makac...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 10:37:20
|
|
|
|
jess021
|
Joj jabude, bas to sad vec dugo traje, zznam da jedva cekas da se zavrsi vise, ali ako mora tako...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 10:39:24
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam spremna na koliko god treba, ali u ovom trenutku stvarno ne nazirem kraj...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 11:04:58
|
|
|
|
Maraj
|
Ih jabudic bas bezveze. Izgleda da oni nemaju pacijenata u bolnici pa im on dobro dodje da popuni slobodan krevet bas su neozbiljni sto vise to ne resavaju ja sad dosla iz set_nje. Super je napolju
< Poruku je uredio Maraj -- 13.4.2015 11:05:42 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 11:49:38
|
|
|
|
megi85
|
Joj Jabudicu ja se tebi divim kako ti to sve sama tako dobro podnosiš i sve stižeš,i ja sam dosta aktivna i samostalna i nisam neka mrljavica ali ti si stvarno za svaku pohvalu,svaka ti čast samo takva ostani i brzo će se sve završiti. Moja beba je juče isto bila baš mirna za cijeli dan sam možda dva puta osjetila neko mrduckanje i nije mi bilo svejedno ali zato se danas žurka nastavlja Pojedi slatko i odmori malo razmrdaće se ona
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 12:05:52
|
|
|
|
jabudic
|
Maraj, on je na kardihirurgiji, gdje inače ne bi trebao da bude, jer neće da se operiše, ali tu su ovi njegovi doktori koji us ga operisali, oni su najbolji u bolnici i u njih ima povjerenja. A da nemaju pacijenata, imaju i previše, vjeruj mi, znam kako su njemu mjesto pravili. Samo što je mlad čovjek i neće da se igraju sa njegovim životom. Ta voda je na nezgodnom mjestu, nekako iza srca, pa bolje da sačekaju ako može terapijom, da ga ne buše opet. Vjeruj mi, ja bih najradije da se sve ovo jednom završi, ali ne po cijenu njegovog života, naravno. Izdržaćemo koliko god treba... Da je lako - nije. Ali niko nije rekao ni da će biti lako. Sve je to život. I fino i ružno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 12:20:20
|
|
|
|
jabudic
|
Probudila se dama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 12:24:27
|
|
|
|
Maraj
|
za damicu. Slatkisi ucinili svoje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 12:26:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Smizla jedna jaoj ja se zaljubila u jedan skafander mothercare na fb, jos je danas 20 % na snizenju, da znam pol, odmah bih ga narucila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 12:30:30
|
|
|
|
jabudic
|
Ja jedva čekam srijedu, onda ću ozbilnjo da počnem sa kupovinom. Mada moja ljetnja beba, više će biti gologuza, nego obučena.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 13.4.2015 12:33:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj Jabudic jedva cekam da nam se javnes posle uz Mojoj novembarskoj ce trebati ili skafander ili jaknica
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
EUDa li ste za ulazak Srbije u EU?da (
77%)
ne (
23%)
Ukupan broj glasova: 168Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!