Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:30:21
|
|
|
|
jess021
|
Kod nas nije ruzno vreme samo duva vetar, noca je fijukao kao da ce neko nevreme. Ja pijem kafu i cekam majstora za neki plakar i cipelarnik. Kad smo kod uz, ne znam da li sam spominjala da ne mogu docekati ponedeljak Najbolje od svega je sto nemam pojma ko ce mi voditi trudnocu jer firma od mm preko koje imamo osiguranje su raskinuli ugovor sa poliklinikom gde smo isli i sad cekam da vidim s kim ce potpisati, zurka bez prestanka. Nema veze, bitno je da sam ja zakazala ekspertni.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:30:45
|
|
|
|
Anoniman
|
suzi ni kod mene je jutros nema serpi, hvala, moracu da probam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:33:47
|
|
|
|
suzi kju
|
UM ja i ti kao da smo povezane, kad je muka tebi muka je i meni, kad nije ono nije obema, kad smo ono krvarile, krvarile u razmaku od dan dva obe Jess verujem da ne mozeš da docekas, isto kao i ja što čekan sutrašnji dan... Prođe vreme brzo, ne razmišljaj samo puno kad će kad će
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:39:22
|
|
|
|
Anoniman
|
suzi sve isto povezane smo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:41:38
|
|
|
|
jabudic
|
Evo ja pijem prvu kafu danas. Usisavala sam, rastavila mi se ledja, to mi je trenutno najneprijatniji posao. Sad su mi sinovi priredili iznenadjenje, poveli me do sobe zatvorenih očiju, kad ono sve sredjeno cakum-pakum
< Poruku je uredio jabudic -- 24.3.2015 10:43:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:46:04
|
|
|
|
serpica
|
Jabudic da hoce ta smizla da bude vredna na mamu pa i ja da ti budem prija Nego ja opet da pitam za Boku? Ima li ko kontakt sa njom... A i Ipokrisia se uopste nije javljala...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:51:00
|
|
|
|
jabudic
|
Šerpi, čula sam se ja sa Bokom skoro, ona je preselila salon, pa je u haosu, radi skoro po čitav dan i ne stiže da se javi. A dobro je. Obećala je da će pisati, ali bjerovatno ne stiže. I meni nedostaje ovdje! Za Ipokristiju ti ništa ne znam. Nemam je na FB. Morala se poroditi do sada to je sigurno. Mogla se i javiti, ali hajde. Nadam se da je sve prošlo OK.
< Poruku je uredio jabudic -- 24.3.2015 10:57:47 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 12:01:32
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam napravila moj ultra brzi voćni kolač. Danas nemam skoro nimalo posla
< Poruku je uredio jabudic -- 24.3.2015 12:02:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 12:14:37
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan... mi dmo do malopre bile napolju lepo je i suncano,dosle kuci ja tutnula neki pilav mm i Ivki u rernu za sebe imam sladak kupus,Ivka se uspavala,ja podigla nogu i upravo smazala jabuku...mljacccc
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 12:29:06
|
|
|
|
jabudic
|
Sinoć je mm, koji inače u gram pogodi koliko ko ima kilograma, promašio u procjeni za -10kg kod mene Očigledno da izgubi orjentaciju kad su trudnice u pitanju. Ja ću neke pljeskavice i salatu za ručak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 12:30:16
|
|
|
|
superm
|
Dakle, hoce li ove mučnine prestati ! Da mi njih nije, ne bih znala da sam trudna. Ručala sam, sad treba da usisam stan a bas sam nesto bezvoljna
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 12:31:46
|
|
|
|
jabudic
|
Superm, meni su prestale negdje oko 13.nedelje. Baš onako odjednom. Valjda će i tebi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 12:37:44
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: superm Dakle, hoce li ove mučnine prestati ! Da mi njih nije, ne bih znala da sam trudna. Ručala sam, sad treba da usisam stan a bas sam nesto bezvoljna Superm ja ne mogu da te utesim,nazalost probala sam sve,evo opet da ponovim nekoliko namirinica u kombinaciji sa bedoksinom mogu da olaksaju bar malo. -sok od paradajza iz flasa ( zimnica) ohladjen pomalo uzimaj na kasiku -sargarepa sveza,grickaj po malo -caj od djumbira jedna solja u toku dana po gutljaj -badem -slani kreker -caj od nane blago zsladjen bedoksin mozes slobodno 2,3 puta na dan,ja sam ga uzimala odamh ujutrru kad ustanem i kasno popodne.... Moj rucak danas pire krompir i kobasice i salata od svezeg kupusa,za nas za decu posna supica i pirinac na vodi..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 12:47:50
|
|
|
|
adulence
|
Jaoooo serpice zamirisase mi kobasice,a bogami i jabudove pljeske....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 12:51:09
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: adulence Jaoooo serpice zamirisase mi kobasice,a bogami i jabudove pljeske.... Ajde izvoli na rucak ja zadnjih dana sve nesto instant nemam kad da kuvam,nadam se za koji dan da ce biti bolje..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 12:57:29
|
|
|
|
jabudic
|
Mi smo juče imali super ručak, danas ćemo opet instant. Sve zavisi od količine posla i bolova u krstima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 13:26:17
|
|
|
|
superm
|
Evo, sad nemam mučnine, jedem čokoladu sa bademima i suvim groždjem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 13:26:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: superm Dakle, hoce li ove mučnine prestati ! Da mi njih nije, ne bih znala da sam trudna. Ručala sam, sad treba da usisam stan a bas sam nesto bezvoljna Kalo je lepo videti te u ovoj temi! Brzo ce proci te mucnine... Serpi draga jesi ti dibri danas? Ljubi klince! Da sto pre peodje.! Jabude usisivac prepusti mom dragom lepom prijatelju, znam da je Crnogorac ali to vise nije posao za tebe.... Trudnice drage sve vas ljubim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 13:32:54
|
|
|
|
Klarisa
|
Ja mog Crnogorca vec 3 dana opominjem da usisa i on svaki put kaze: "Hocu, malo kasnije da zavrsim ovo...". Ispade da to malo kasnije nastupa mnogo kasno... Ja ne mogu vise da gledam mrve i verovatno ce mi do kraja pasti mrak na oci i odradicu sama, mada sam usisivac izbegavala i pre trudnoce. Pozdrav svima!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 13:36:31
|
|
|
|
bubulence
|
KLrisa samo mu doneses usisivac. I kazes izvoli i pozuri... Ja sam sve to lepo organizovsla dok sam bila trudna, dok pijemo jutarnju kafu kazem ko, sta i kada radi, nema zavlacenja ni kasnjenja inace napravim haos.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 13:38:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ja bila do moje jetrve, ima bebicu od 7 meseci malo se mazile, danas mi je bolje, nije lose kso prethodnih dana, manje su mucnine, i jela bih nesto, samo mi smetaju mirisi, kafe, cigara, cajne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 13:45:22
|
|
|
|
jess021
|
Kad smo kod muzeva crnogoraca i moj kasni sa usisavanjem, danas majstor uzima mere u hodnika, zamalo da ne prezivi od prasine i onihkolutova paucine po podu, uzassss. Prvo sam rekla da cu kulirati zbog spremanja stana, a sad me vec opasno nervira sve.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 13:46:54
|
|
|
|
suzi kju
|
E i meni danas nije muka,mozda malkice od dorucka,inace sam super... Sredjivala sam malo kucu,svuda malo malo sam zavirila,sad jos kuhinju malo,plocice malo da obrisem i super,divan je dan,al kad vec ne smem da silazim i da setam puno onda cu bar po kuci po malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 13:50:20
|
|
|
|
Anoniman
|
mm radi sve po kuci, ako hocete poslacu vam ga, kod nas nema dogovra, samo kaze una i ti u setnju, dok ja sve sredim, u pocetku me nerviralo, sada uzivam suzi bas me zanima kada cemo opet da kukamo meni se jede pomfrit
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 13:51:33
|
|
|
|
jess021
|
Ma hoce i ovaj moj sve, ali sinoc je dosao u 18h kuci, bzvz mi je da mu posle 10 sati na poslu ja gurnem usisivac u ruke, ali zato ako danas stigne na vreme...zna se sta ga ceka.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?