Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 18:56:29
|
|
|
|
lesica
|
Jeees, samo sto nisam javila hehehe... ceo dan nakon zurke sam prespavala, trep trep trep.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 18:57:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahhahaha kraljice, hvala punooooo, odoh da gledam slike i da se prisecam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 19:32:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste sve pobegle? I zasto brzo istekne opcija uredi nasla sam sLiku svog stomaka sa Unom pre 4 godine punih 40 nedelja KLIK Hvala Les
< Poruku je uredio Unina mama -- 23.3.2015 19:33:42 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 19:34:25
|
|
|
|
jabudic
|
UM, kakvu temu iz arhive? Ja sam čitav dan bzvz, pa me nema ni da pišem. Jedva sam posao završila koliko su me boljela ledja i stomak, i tako sam bila nervozna, uhvatilo me neko samosažaljenje, sve sam pravila fakture i plakala Evo mm još pati od želudca, sav je zelen u licu. Ide sjutra kod dr. A valjda je i neki virus u pitanju, evo i drugarica mi se žali da je muči želudac. UM; gledam ti sliku u sa 40 nedelja Ja i sad poprečke ulazim na vrata, a tek 23.
< Poruku je uredio jabudic -- 23.3.2015 19:35:55 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 19:38:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudic ta tema, gde je slika stomaka, bila je u arhivi, a bas sam zelela da je pregledam opet Ahahhah to je bilo kad sam bila mlada, sada cu biti slonica MIca Kraljice pravila fakture i plakala, sto ih nisi bacila i legla u krevet, a tm brzo da ozdravi da te spasi bede!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 19:44:12
|
|
|
|
jabudic
|
Nešto mi se zadnja dva dana sve smučilo. Vjerovatno ima veze sa ovim ružnim vremenom Nego UM, je li ti još uvjek piješ Utrogestan? Ja popijem uveče po jedan, ali se tako ružno osjećam kad ga pijem, kao da jedem dnevni uložak. Valjda što sam ga koristila vaginalno
< Poruku je uredio jabudic -- 23.3.2015 19:50:32 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 19:53:39
|
|
|
|
megi85
|
Dragić nema šta jednostavno je već su ti cure rekle gore u desnom uglu gdje se prijavljuješ na forum imaš prozorčić za pretraživanje i samo ukucaj naziv teme i izbaciće ti a već sam ti pisala tamo. Ja evo na poslu i baš mi je šugava ova druga smjena nikako mi vrijeme proći a i L neću vidjeti danas ni pola sata Ali sutra sam opet prva pa nadoknadićemo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 20:07:18
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam se nesto smorila, vece definitivno nije moje vreme otkad sam trudna. Sve me smara, i da idem negde, i da neko dodje, i tv...bljak.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 20:36:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudic pijem ga, sada sam na dozi od 200, jedna dnevno, i jos malo odoh da je popijem, i spavanjac
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 20:43:16
|
|
|
|
jabudic
|
Ja popijem onu jednu od 100, i jedva se probudim ujutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 20:47:16
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahha ja jos vecers pijem jednu od 100mg, a od sutra sam na toj dozi, pa cemo videti sta ce biti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 21:44:25
|
|
|
|
serpica
|
Dobro vece... da odahnem malo ako mogu. stavila sam ih se u krevet,pijem caj i punim baterije,samo da preguramo noc.. Les UM probaj paradajz iz flasa da pijes,ili na kasiku onako,meni je to malo pomoglo oko mucnina,mada generalno nista ih nije otklonilo ali uz bedoksin i jos po nesto bile su manje. Jabudic i na mene utice ovo vreme,a i hormoni nam rade,ne stigoh da vam napisem,onu noc kad smo bili u bolnici cujem dete koje place i prica: :nemoj,nemoj molim te,plasim se,nemoj" toliko mi je bilo zao,da sam se ubila od plakanja,drzim Tomu u rukama i placem kao kisa,ne vidim dete ali ga cujem iz druge sobe,samo njega,ne i majku koja ga tesi...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 7:00:10
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro devojke,sinoc ste rano otisle na spavanje,ja ne znam sta je sa Ivom poslednja dva dana se budi oko 6i 30,poludeh....grrrr....spava mi se...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 7:06:32
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro UM ruckaj sladoled kad ti je muka, ali po malo, nemoj odma sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 7:07:45
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 7:57:52
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro i od mene prspavali noc ok su za sada.. ovo vreme ubija,oblacno,tmurno,uzas...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 8:25:49
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro! Ne znam kakve ste vi, ali ja sam užasno kilava. Da li zbog ovog ružnog vremena ili čega već... Za promjenu sad samo spavam, mrzi me i na posao, ma ne bih iz kreveta ustajala. Bliži nam se kontrola pa sam napeta. Sljedeće sedmice idem kod dr, zadnji put smo čuli otkucaje i bili smo mrvica. Joj, užasno sam napeta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 8:36:28
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas! Ja skuvla čaj i radim. Ja sam loše spavala, zaboravila da popijem utrogestan, pa sam se svaki cas budila od mm koji nije nikako spavao. Nadam se da će mu danas dati nešto da mu želudac napokon proradi. Danas sam zvanično ušla u 6. mjesec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 8:46:22
|
|
|
|
adulence
|
Jabudic pa dobro me seti i ja danas ulazim u 4.mesec... Vreme mi u ovoj trudnoci leti...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 9:10:49
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooooo, ja sam nocas lose spavala i pored utrogestana, ustajala da piskim, vrtela se po krevetu ado, jabudicu bravo ostale
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 9:11:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobroooo jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 9:58:14
|
|
|
|
tatjan@
|
Dobro jutro, kako ste spavale? :) mene jos uvek cesto drzi osecaj da uopste nisam trudna, pogotovo kako su prestale mucnine, da li vam se to desava? U momentu se uspanicim i otrcala bih odmah da uradim UZ, da se uverim da je beba tu.. Sutra idem na ekspertni konacno, valjda ce biti sve OK, vec me mhvata panika da ce mi dr reci da je beba prestala da se razvija.. Svaki put kad legnem na taj sto, pre nego sto dr nadje bebu na UZ i pokaze mi kako kucka srce, ja se preznojim od straha, ali bukvalno me oblije hladan znoj.. A inace po prirodi nisam uopste panicar, cak mi zameraju sto sam poprilicno hladnokrvna :) Mora da mi to hormoni rade..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:22:02
|
|
|
|
Anoniman
|
tatjana a koja si nedelja?ne vidim ticker preko tableta, bice sve ok, ne brini sve smo takve pred uz tako da ne brini, hormoni rade svoje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:24:28
|
|
|
|
serpica
|
Ko je za drugu tatajana bice sve ok sutra Jabudic,Adulence za bebce... bas vreme leti,meni su se prva dva meseca oduzila bas,a posle proletelo,kad pomislim da je ostalo malo vise od 2 meseca UM slobodno popij bedoksin pre spavanja,opustice te i verujem da ces bar jedan deo noci da spavas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 24.3.2015 10:26:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja sutra idem na ultrazvuk,dođe i ta dugo čekana sreda A inače ima tih tripova kod svake, evo npr ja sam se probudila bez mučnine koja me prati svako jutri jutros je nema, i odmah prođe kroz glavu da li je sve u redu, sigurno da jeste, mora da bude
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?