|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
23.3.2015 18:56:29   
lesica
Jeees, samo sto nisam javila hehehe... ceo dan nakon zurke sam prespavala, trep trep trep.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1801
23.3.2015 18:57:20   
Anoniman
Ahhahahauser posted image kraljice, hvala punooooo, odoh da gledam slike i da se prisecamuser posted image user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 1802
23.3.2015 19:32:45   
Anoniman
Gde ste sve pobegle?

I zasto brzo istekne opcija urediuser posted image nasla sam sLiku svog stomaka sa Unom pre 4 godine punih 40 nedeljauser posted image KLIK

Hvala Lesuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 23.3.2015 19:33:42 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1803
23.3.2015 19:34:25   
jabudic
UM, kakvu temu iz arhive?user posted image

Ja sam čitav dan bzvz, pa me nema ni da pišem. Jedva sam posao završila koliko su me boljela ledja i stomak, i tako sam bila nervozna, uhvatilo me neko samosažaljenje, sve sam pravila fakture i plakala user posted image

Evo mm još pati od želudca, sav je zelen u licu. Ide sjutra kod dr.
A valjda je i neki virus u pitanju, evo i drugarica mi se žali da je muči želudac.

UM; gledam ti sliku u sa 40 nedelja user posted image Ja i sad poprečke ulazim na vrata, a tek 23. user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 23.3.2015 19:35:55 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1804
23.3.2015 19:38:42   
Anoniman
Jabudic ta tema, gde je slika stomaka, bila je u arhivi, a bas sam zelela da je pregledam opetuser posted image

Ahahhah to je bilo kad sam bila mlada, sada cu biti slonica MIcauser posted image

Kraljice pravila fakture i plakala, sto ih nisi bacila i legla u krevet, a tm brzo da ozdraviuser posted image da te spasi bede!

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1805
23.3.2015 19:44:12   
jabudic
Nešto mi se zadnja dva dana sve smučilo.
Vjerovatno ima veze sa ovim ružnim vremenom user posted image

Nego UM, je li ti još uvjek piješ Utrogestan?
Ja popijem uveče po jedan, ali se tako ružno osjećam kad ga pijem, kao da jedem dnevni uložak.
Valjda što sam ga koristila vaginalno user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 23.3.2015 19:50:32 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1806
23.3.2015 19:53:39   
megi85
Dragić nema šta jednostavno je već su ti cure rekle gore u desnom uglu gdje se prijavljuješ na forum imaš prozorčić za pretraživanje i samo ukucaj naziv teme i izbaciće ti a već sam ti pisala tamo.
Ja evo na poslu i baš mi je šugava ova druga smjena nikako mi vrijeme proći a i L neću vidjeti danas ni pola satauser posted image
Ali sutra sam opet prva pa nadoknadićemouser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1807
23.3.2015 20:07:18   
jess021
Ja sam se nesto smorila, vece definitivno nije moje vreme otkad sam trudna. Sve me smara, i da idem negde, i da neko dodje, i tv...bljak.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 1808
23.3.2015 20:36:31   
Anoniman
Jabudic pijem ga, sada sam na dozi od 200, jedna dnevno, i jos malo odoh da je popijem, i spavanjacuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1809
23.3.2015 20:43:16   
jabudic
Ja popijem onu jednu od 100, i jedva se probudim ujutro user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1810
23.3.2015 20:47:16   
Anoniman
ahahha ja jos vecers pijem jednu od 100mg, a od sutra sam na toj dozi, pa cemo videti sta ce bitiuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1811
23.3.2015 21:44:25   
serpica
Dobro vece... da odahnem malo ako mogu.
stavila sam ih se u krevet,pijem caj i punim baterije,samo da preguramo noc..
Les user posted image
UM probaj paradajz iz flasa da pijes,ili na kasiku onako,meni je to malo pomoglo oko mucnina,mada generalno nista ih nije otklonilo ali uz bedoksin i jos po nesto bile su manje.
Jabudic i na mene utice ovo vreme,a i hormoni nam rade,ne stigoh da vam napisem,onu noc kad smo bili u bolnici cujem dete koje place i prica: :nemoj,nemoj molim te,plasim se,nemoj" user posted image toliko mi je bilo zao,da sam se ubila od plakanja,drzim Tomu u rukama i placem kao kisa,ne vidim dete ali ga cujem iz druge sobe,samo njega,ne i majku koja ga tesi...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1812
24.3.2015 7:00:10   
adulence
Dobro jutro devojke,sinoc ste rano otisle na spavanje,ja ne znam sta je sa Ivom poslednja dva dana se budi oko 6i 30,poludeh....grrrr....spava mi se...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1813
24.3.2015 7:06:32   
mali_mis
Jutro user posted image
UM ruckaj sladoled kad ti je muka, ali po malo, nemoj odma sve user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1814
24.3.2015 7:07:45   
Maraj
Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1815
24.3.2015 7:57:52   
serpica
Dobro jutro i od mene user posted image prspavali noc ok su za sada..
ovo vreme ubija,oblacno,tmurno,uzas...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1816
24.3.2015 8:25:49   
bebilule
Jutro! Ne znam kakve ste vi, ali ja sam užasno kilava. Da li zbog ovog ružnog vremena ili čega već... Za promjenu sad samo spavam, mrzi me i na posao, ma ne bih iz kreveta ustajala. Bliži nam se kontrola pa sam napeta. Sljedeće sedmice idem kod dr, zadnji put smo čuli otkucaje i bili smo mrvica. Joj, užasno sam napeta user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1817
24.3.2015 8:36:28   
jabudic
Jutro i od nas!
Ja skuvla čaj i radim.
Ja sam loše spavala, zaboravila da popijem utrogestan, pa sam se svaki cas budila od mm koji nije nikako spavao.
Nadam se da će mu danas dati nešto da mu želudac napokon proradi.

Danas sam zvanično ušla u 6. mjesec user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1818
24.3.2015 8:46:22   
adulence
Jabudic pa dobro me seti i ja danas ulazim u 4.mesec...
Vreme mi u ovoj trudnoci leti...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1819
24.3.2015 9:10:49   
Anoniman
jutrooooo,
ja sam nocas lose spavala i pored utrogestana, ustajala da piskim, vrtela se po krevetu
ado, jabudicu bravo user posted image
ostaleuser posted image user posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 1820
24.3.2015 9:11:19   
suzi kju
Dobroooo jutro user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1821
24.3.2015 9:58:14   
tatjan@
Dobro jutro, kako ste spavale? :)
mene jos uvek cesto drzi osecaj da uopste nisam trudna, pogotovo kako su prestale mucnine, da li vam se to desava? U momentu se uspanicim i otrcala bih odmah da uradim UZ, da se uverim da je beba tu..
Sutra idem na ekspertni konacno, valjda ce biti sve OK, vec me mhvata panika da ce mi dr reci da je beba prestala da se razvija.. Svaki put kad legnem na taj sto, pre nego sto dr nadje bebu na UZ i pokaze mi kako kucka srce, ja se preznojim od straha, ali bukvalno me oblije hladan znoj.. A inace po prirodi nisam uopste panicar, cak mi zameraju sto sam poprilicno hladnokrvna :) Mora da mi to hormoni rade..

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1822
24.3.2015 10:22:02   
Anoniman
tatjana a koja si nedelja?ne vidim ticker preko tableta,
bice sve ok, ne briniuser posted image

sve smo takve pred uz tako da ne brini, hormoni rade svoje.

(odgovor članu tatjan@)
  Direktna veza do poruke: 1823
24.3.2015 10:24:28   
serpica
Ko je za drugu user posted image
tatajana bice sve ok sutra user posted image
Jabudic,Adulence user posted image za bebce... bas vreme leti,meni su se prva dva meseca oduzila bas,a posle proletelo,kad pomislim da je ostalo malo vise od 2 meseca user posted image
UM slobodno popij bedoksin pre spavanja,opustice te i verujem da ces bar jedan deo noci da spavas

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 1824
24.3.2015 10:26:24   
suzi kju
Ja sutra idem na ultrazvuk,dođe i ta dugo čekana sreda user posted image
A inače ima tih tripova kod svake, evo npr ja sam se probudila bez mučnine koja me prati svako jutri jutros je nema, i odmah prođe kroz glavu da li je sve u redu, sigurno da jeste, mora da budeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here