Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 13:34:24
|
|
|
|
jabudic
|
Pa dodje, ti hoćeš ali ne možeš, ja mogu ali neću = sex 0
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 13:36:16
|
|
|
|
jess021
|
Da, rezultat nam je isti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 13:59:21
|
|
|
|
Dragić
|
Isto, to mi je bila zadnja opcija, prije sam pomišljala da je neki problem ginekološki, iako mi je M uvijek tačna kao sat, ali me zbunilo ono oskudno krvarenje 5 dana prije nego što sam trebala dobiti. Tako sam malaksala i samo bih spavala, ali to je možda od noćas, pošto oka nisam sklopila poslije urađenog testa I inače ovih dana, bradavice su mi toliko osjetljive da me i pidžama iritira. Ali, opet nisam mislila da sam trudna. S vremena na vrijeme me i stomak boli, kao da ću svakog trenutka dobiti. Baš sam uzbuđena, ne znam šta bih prije, mada moram se raspitati o doktoru sad, to mi je najvažnije. Hvala svima na čestitkama i komentarima.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 14:17:15
|
|
|
|
Sandra_n
|
Joj i ja imam mucnine svaki dan :( sva sreca pa se smanje popodne pa mogu da jedem,sto se tice odnosa mi smemo ali se ja bojim ne znam zasto tako da nista od toga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 14:58:36
|
|
|
|
Dragić
|
Čitam i ove komentare, ne smiju imati sex u trudnoći, pa me interesuje zašto, koji je razlog, je li trudnoća rizična. Iskreno, ne bih voljela da ja ne smijem jer kažu da su žene u trudnoći posebno razdražljive, i da mnogo više uživaju u svim čulima (naravno, kada prođu mučnine i te gluposti) i da je sex puno bolji nego inače. Ne znam, to su neka iskustva koja sam čula, ali naravno, zavisi od žene do žene.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 15:05:13
|
|
|
|
suzi kju
|
Sexa u trudnoci se plase,a i zabranjeno je,zenama koje imaju rizicne trudnoce,tipa ko je isao na VTO, ko krvari u trudnoci,kod blizanackih trudnoca,tada lekari ne savetuju u prvom tromesecju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 15:08:02
|
|
|
|
Maraj
|
Ma mene plase te moguce kontrakcije koje spominju nakon odnosa. Jedva dodjoh do ove trudnoce gde sad da rizikujem sa daleko bilo tim kontrakcijama. Mozda sam se i istripovala otkud znam za sad sex 0
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 15:12:23
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, i ja sam slicinog misljenja, ali nekad me bas uhvati neizdrz Videcu sad nakon ekspertnog. Nece biti smak sveta ako ne bude seksa u narednih godinu dana, ali moram nekad malo da se pozalim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 16:24:15
|
|
|
|
megi85
|
Dragić čestitam ti i ovdje i želim ti školsku trudnoću Ja sam na forumu više puta dnevno a uskoro kad prestanem raditi biću još češće tako da slobodno pitaj sve što te interesuje. Što se tiče ginekologa pisala sam ti u temi Preporučite ginekologa pa o tome možemo nastaviti tamo pisati. A kad je u pitanju keks joj ja nešto ne smijem,iako mi niko nije zabranio ali često imam te kao kontrakcije pa mi još samo fali da ih pojačam tako da jadan mm načekaće se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:13:26
|
|
|
|
Dragić
|
Hvala Megi85, idem potražiti sad tu temu, još se baš ne snalazim ovdje. Ali, pošto ću sad biti redovna moraću naučiti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:23:56
|
|
|
|
Dragić
|
Da li isto idem na Trudnoća, pa Forumi ili? Pregledala sam te teme pa ne nadjoh.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:29:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dragić ukucaj u pretraživač preporučite ginekologa Česstitam ti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:29:45
|
|
|
|
Maraj
|
Dragic ukucaj gore sa desne strane u pretraživaču preporucite ginekologa i izaci ce ti tema
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:43:07
|
|
|
|
jovicaa
|
cestitam dragic
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:44:17
|
|
|
|
serpica
|
Evo i mene na brzinu,stanje ne promenjeno ali uhvatih par minuta kafu da popijem... poceo stomak malo da me boli sigrno od nosenja bebca Dragic dobrodosla...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:45:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Dragic cestitam na Meni je i dalje muka, pojela malo grisina, i ;kao' ublazila mucninu, ali se ubrzo vrati isti osecaj. Bila jedan krug sa U i mm u setnji, i upravo napravila sebi cedevitu, i sela da vidim sta ima kod vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:46:55
|
|
|
|
jess021
|
UM, a da probas sa cajem od djumbira? Cula sam da se on koristi kod mucnina. Ja sam sad jela jagode, bila sam skepticna kad smo kupovali, ali lepe su, neki uvoz iz Grcke.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:49:39
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan moje detw i ja smo tako lenje danas pola dana smo prespavale,rucale i sad cemo kod prihatelja,dobro dosle nove trudnice...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:49:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Djumbir ne volim ja sma ti malo specificna po pitanju jela, mnogo biram, a sada ni ono sto volim ne pada mi na pamet. Ne mogu da se setim da li mi je sa U bilo ovako znam da od slatkisa jeste. Jagode, jaoj jedva ih cekam, gde si ih nasla?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:54:20
|
|
|
|
jess021
|
U Tempu, neka malo korpica, ima ih desetak, kosta 100din.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 17:55:28
|
|
|
|
Anoniman
|
moracu da pogledam kod nas ja sam skoro uzimala u maksiju, nisam bila odusevljena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 18:00:10
|
|
|
|
Maraj
|
UM mozes caj da skuvas od djumbira. Ili kad kuvas standardni caj ubaci i 1cm korena djumbira da odstoji zajedno sa filter kesicom. I posle ga bacis sa sve filter kesicom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 18:18:13
|
|
|
|
Maraj
|
Hej a jeste li probale sa Donat mg vodom ? Rece mi drugarica da je njoj pomogla kod mucnine. Ja je pijuckam vec par dana zbog magnezijuma
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 18:30:57
|
|
|
|
lesica
|
Haaaj drage. Jeste li dobre? Ja da vam mahnem onako malo u prolazu. Opet me hvata neki sinuzit, pa me glava bas onako boli. Spavanje mi ne ide od ruke uopste, pa tako nocu ne spavam danju dremam i tako u krug. Za mucninu- meni je pomagalo grickanje badema i caj od kamilice gutljaj po gutljaj (nesladjen) A vidim da pricate o sexu u trudnoci. Ja mislim da mnogo zavisi od stava lekara. Moja dr je kao terapiju bola u krstima zbog moje zavaljene materice tokom prvog tromesecja upravo savetovala sex i to doggy style hahahaha. Sad nema nista od sexa obzirom da mi je cep ispao, pa tipa da ne ubrzamo porodjaj jos uvek. UM, moras jesti bez obzira sto ti je muka... po malo po malo ( docicu u Rasku da te ako citnem da ne jedes) Ostale, ljubim!
< Poruku je uredio lesica RR -- 23.3.2015 18:31:47 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 23.3.2015 18:53:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Lesi obecavam da cu da jedem Jesi li mi izvadila temu iz arhive dok si jos 2u1.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?