Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.3.2015 13:07:11
|
|
|
|
QueenJ
|
Eh, šta li je sve u njihovim glavama... Pametnim, malim glavama. A vama, mame, što odgajate male genijalce!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.3.2015 13:13:15
|
|
|
|
Bibilib
|
Ono sto je u njihovim glavama mi ne mozemo ni da sanjamo....
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.3.2015 13:16:55
|
|
|
|
veselicaa
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.3.2015 15:18:23
|
|
|
|
Anarunika
|
Mila Zapisujem sve u jednu lepu svesku koju mi je poklonila jedna moja dobra drugarica sa porukom da u njoj pišem lepe misli i sitnice koje nam ulepšavaju život pa me inspirisala
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.3.2015 15:57:38
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Mila Zapisujem sve u jednu lepu svesku koju mi je poklonila jedna moja dobra drugarica sa porukom da u njoj pišem lepe misli i sitnice koje nam ulepšavaju život pa me inspirisala
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.3.2015 16:01:30
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Mila Zapisujem sve u jednu lepu svesku koju mi je poklonila jedna moja dobra drugarica sa porukom da u njoj pišem lepe misli i sitnice koje nam ulepšavaju život pa me inspirisala
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.3.2015 12:51:58
|
|
|
|
amdn
|
uvek se smejemo lapsusima kao sto su labavo -lavabo, potsokulja -potkosulja.... kao i izavama mama, tata opet mi porastao pisanjac :)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.3.2015 12:54:56
|
|
|
|
Bibilib
|
hahaha imaju bas lude provale....
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.3.2015 13:20:22
|
|
|
|
mila83
|
Biser od danas : spremam pilece meso za rucak,pita me sin jel to patka,kazem nije,pile je. A jel si ti to isla u lov na pile ?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.3.2015 13:32:01
|
|
|
|
acalukic
|
moji unuci imaju puno dogodovstina i kad bi krenuo da pisem trebalo bi mi par dana
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.3.2015 18:48:51
|
|
|
|
jabudic
|
Mama, stavio sam krst ispod jastuka, mislio sam da ce da mi dodje "krstić vila..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.3.2015 19:07:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahah dobar je,mojoj Stasi se klati zubic i jedva ceka da joj ispadne pa da dodje zubic vila.Cak sam za sve prethodne zube koji su joj ispali stavljala novcice i uzimala ih ispod jastuka,sve pazeci da je ne probudim
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.3.2015 19:12:13
|
|
|
|
Bibilib
|
dete ti je legenda Mila...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.3.2015 19:39:46
|
|
|
|
Anarunika
|
Krstić vila
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.3.2015 19:42:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Bravo i za Krstić vilu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.3.2015 23:27:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sedi Iva večeras na kauču posle kupanja i traži da jede: Iva: Ali mama loše mi koliko sam gladna! Ja: Evo kad krenu reklame donosim ti nešto. Počnu reklame donesem joj 7 days kroasane, ona oduševljena pa kaže: Mama, kad se već šetaš, donesi mi i vodu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.3.2015 23:41:06
|
|
|
|
Bibilib
|
Opasnica Iva....
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 12.3.2015 23:42:27
|
|
|
|
mila83
|
Kao i moja Mima ! A moj sin danas izmislio rec odbliziti(udaljiti)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.3.2015 0:36:01
|
|
|
|
Azra_
|
˝Mama, gde mi je notavna sveska??˝ Notavna=notna.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.3.2015 7:29:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Iva je genije
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.3.2015 8:42:18
|
|
|
|
lanajelena
|
Dusan je krenuo na fudbal i rekao nam je da sad oboje damo otkaz jer on od danas zaradjuje ...inace korner je kornet a aut tamo gde su slova
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.3.2015 8:44:42
|
|
|
|
serpica
|
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.3.2015 11:40:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Teodora:"Tata nisi me pomazio". Mm: "Malo pre sam te pomazio". Teodora:"Nisam osetila".
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.3.2015 11:51:02
|
|
|
|
Rosita
|
Ja stavljam skroz svetle, neprimetne ruzeve ili sjajeve, poput labela. Jutros nesto preturam i nadjem neki ljubicasti ruz, bas jaka boja. Stavim, a D me gleda u cudu. Ja kazem / to je ruz, obojila mama usta. A D- kao neka teta :) Hahaha, neka druga teta je sinonim za sminkanje :)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.3.2015 21:26:54
|
|
|
|
Kata90
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Ili - ilielenica4everRecite mi svoje misljenje o ova dva imenaElena (
57%)
Hana (
43%)
Ukupan broj glasova: 84Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!