Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 17.3.2015 22:10:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Idemo danas iz školice kući kaže Ivka: Ja ću kod bake da ručam. Ja: Prvo ručaš kod svoje kuće pa ideš kod bake. I: Ali mi to tako ne radimo Mm i ja:
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.3.2015 19:46:55
|
|
|
|
Rosita
|
Baca D igracke, ja mu kazem ono sto bacis vise ti necu dati, tako podignem kamion i kola na policu i kazem ovo vise neces dobiti jer bacas, utom D baci nosu... sah mat
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.3.2015 23:39:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2015 11:38:29
|
|
|
|
jabudic
|
Sredili mi sinovi sobu da me iznenade. Kaze N: "Jesmo li fino sredili?" Ja: "Jeste, kao da ste veliki." N:" I J mi je malo pomogao." Ja: "A šta je J radio?" N: "Stajao je u hodniku da mi ne smeta!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2015 12:42:04
|
|
|
|
serpica
|
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2015 15:37:58
|
|
|
|
Anarunika
|
I kod nas je slična situacija što se sređivanja sobe tiče
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2015 15:42:13
|
|
|
|
Kata90
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2015 19:34:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Baca D igracke, ja mu kazem ono sto bacis vise ti necu dati, tako podignem kamion i kola na policu i kazem ovo vise neces dobiti jer bacas, utom D baci nosu... sah mat
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2015 23:01:32
|
|
|
|
Klarita
|
Oraspolozise me deca ove stranice ljubi ih teta Klarita odkud jug
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2015 23:12:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gleda Iva album sa svojim slikama pa kazen "Bas volim ovaj zivot!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 25.3.2015 12:53:12
|
|
|
|
jabudic
|
Uzela ja od Jakova brusketi mareti, a on: Mama, bolje ti je ništa krckavo da ne jedeš, da nam se ne rasječe seka i onda bude ružna!" On jadan misli sve što jedem pada po bebi!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 25.3.2015 14:22:00
|
|
|
|
Bibilib
|
Ucim ja Marka koji su dani u nedelji i ide ponedeljak (on ponavlja zamnom),utorak,sreda,cetvrtak,petak pa da mi pokaze kako on to zna šestak
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2015 20:25:22
|
|
|
|
Kata90
|
joooj decooo
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2015 21:05:18
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Uzela ja od Jakova brusketi mareti, a on: Mama, bolje ti je ništa krckavo da ne jedeš, da nam se ne rasječe seka i onda bude ružna!" On jadan misli sve što jedem pada po bebi! Jooooooooooj !
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2015 21:41:36
|
|
|
|
Rosita
|
Dolazi D sa tatom sa kupanja i kaze- dobro vece gospodine mama :)
< Poruku je uredio Rosita -- 26.3.2015 21:42:49 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2015 23:56:10
|
|
|
|
Azra_
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Ucim ja Marka koji su dani u nedelji i ide ponedeljak (on ponavlja zamnom),utorak,sreda,cetvrtak,petak pa da mi pokaze kako on to zna šestak :-) Moj je do skora govorio sredaK.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.3.2015 14:49:43
|
|
|
|
Anarunika
|
Priča Arči sa tatom o šumama i prašumama pa kaže:"A kako to prašume, onda sigurno postoje i čukunšume."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.3.2015 18:43:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama, je l mogu čokoladu? Nema čokolade, Maki. Je l mogu onu što gore ima čokolade a dole nema čokolade. Kako se to zove, Marko? Hmmmm.... kafa! Mama, kafa se zove! Maki, misliš Jafa?
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.3.2015 18:44:57 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.3.2015 20:23:12
|
|
|
|
Rosita
|
Hahaha :). D kad place sve vice : zasto moje dete placeeee, zaaasto???
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.3.2015 22:00:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Skratila ja Ivi nokte na rukama sinoc i kad je bilo gotovo kaze ona seretski: "Sad vise necu mocu da vadim slince iz nosa"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.3.2015 22:13:31
|
|
|
|
Klarita
|
Kaze malopre mm Klari vise puta da sedne na krevet i onda podize ton, a tek ce ona..."Ne cuje baba sine"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.3.2015 22:16:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jao baba Klara
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.3.2015 17:23:15
|
|
|
|
gagana83
|
Pre neki dan tata dovodi Unu iz vrtica, u ruci nosi jagode (ja ih obozavam) i ja onako sa vrata sva srecna kazem ˝Jao jagodeeeeee˝ a Una ce na to ˝Vise si se obradovala za jagode nego za mene i tatu˝
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.3.2015 17:54:18
|
|
|
|
Kata90
|
jagode
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2015 11:21:51
|
|
|
|
Rosita
|
Sedi D jutros na wc solji i trazi da mu citam Devojka brza od konja. Posto je visoko, ne mogu da ga ostavim da donesem knjizicu, a ako ustane nece opet sesti. Ja rekoh- je l mogu da ti ispricam. Kaze da. I krenem ja , citala puno puta, maltene napamet dve tri recenici. I zapnem. Rekoh- ne mogu da se setim . Kad ce D prekorno- "kad je stasala za udaju"!"
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Prevaraguppy RRBi li oprostili prevaru?Da, sigurno (
19%)
Verovatno (
4%)
Ne, nikada (
23%)
Ne znam... (
54%)
Ukupan broj glasova: 26Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!