Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.2.2015 13:14:17
|
|
|
|
Azra_
|
U pravu je dete!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.2.2015 8:18:14
|
|
|
|
jabudic
|
Jutros sunce, predivan dan. Ja i N krenuli u vrtić i na posao. N: Mama, je li danas ljeto? Ja: Nije, samo imamo sreću da živimo na moru, pa je fin dan, inače još uvjek traje zima. N: Pa ne bih rekao da imamo sreću, jer stalno padaju slike. Ja: Kakve slike N: Pa ove pored puta... (bilbordi padaju od vjetra)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.2.2015 8:30:07
|
|
|
|
serpica
|
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.2.2015 11:00:02
|
|
|
|
dejana007
|
ahaha jabudic dobro je moj sin vec nocima kad udjem polako u sobu da vidim dal se uspavao kaze "mama spavam" to me vec danima zasmejava ili onog dana dobio blago po dupetu i rekla sam mu da sedi miran na fotelji, on besan mm se smeje i tek ce Nikola "Nije smesno, nije"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.2.2015 19:46:03
|
|
|
|
milicicak
|
Neko vreme smo kola bez pa se mini buba vozila GSP-om. Sad ide po kuci i prica: Postovani putnici, molimo vas ocitajte svoje karte
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.2.2015 21:00:30
|
|
|
|
mila83
|
Mene je moj cetverogodisnji sin pitao da li je beba golisava u stomaku ili ima neko odelce! :) a skoro nas je nasmejao kada je kod komsije video prase na raznju da se pece za slavu,pitao je da li se to pece dinosaurus :D
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.2.2015 6:41:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Kupamo Luku, Ana naravno pomaže. Naravno, vide se i jajca i đole i sledi ''Luka ima mekana i tako mala. Ati je veliki i on ima tvrda i velika'' Odćutala sam i pukla od smeha
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.2.2015 6:44:50
|
|
|
|
mila83
|
Sto si me nasmejala !
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.2.2015 19:25:16
|
|
|
|
dejana007
|
Moj sin za svoje "pace" kaze "Auuu kako veliko, puno jeo pa poraso"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.2.2015 16:12:12
|
|
|
|
jabudic
|
N:Mama, je li bebi cim se rodi slavimo rodendan? Ja:Ne, rodjendan slavimo posle godinu, ali slavimo i kad se rodi. N:Ja mislim da bi trebali da naplacujemo ulaz kod bebe 4e
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.2.2015 1:40:06
|
|
|
|
Azra_
|
Slatko sam se nasmejalaa!!! Svi su strašni! Jabudić, zavisi, ako bude često poseta, smanjite tarifu na 3,5e.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.2.2015 1:52:48
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic N:Mama, je li bebi cim se rodi slavimo rodendan? Ja:Ne, rodjendan slavimo posle godinu, ali slavimo i kad se rodi. N:Ja mislim da bi trebali da naplacujemo ulaz kod bebe 4e hahaha, odakle mu samo ideja ja dobijam svaki dan detaljno propitivanje od aleksandra kako ce beba da se rodi, gde ce da izadje, sta radi, gde mu je glava i td... zasto on ne moze u boVnicu sa mnom da se poradjam... on bi da bude sa nama na porodjaju, da ne propusti hepening a mozda i nece, videcemo..
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.2.2015 10:26:16
|
|
|
|
olja
|
Natalija,2godine: Mama daj Leni jednu ladu,a meni dve,ona je velika...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.2.2015 17:01:03
|
|
|
|
panpan1
|
haha dobra je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.2.2015 17:41:24
|
|
|
|
ishler
|
Mnogo su smesni.....Moja je pre neki dan rekla babi,,baba, seki je izasao zub zato sto je mnogo jela,,
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.2.2015 18:34:46
|
|
|
|
Anarunika
|
Kada je tmuran dan kao što beše današnji, ova tema je pravo osveženje!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.2.2015 19:33:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Deca bas imaju smisla za humor Pre neki dan dok sam bila u hodniku,S.se dere u dnevnoj sobi i ja ulazim i pitam je ko je nervira(pretpostavila sam da je dira A) a ona ce: Ma samu sebe nerviram sa ovom prehladom Zlato moje,prehladjeno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.3.2015 22:01:14
|
|
|
|
beci037
|
Najbolja tema Objašnjavam juče P. kako se i zašto koristi noša "ti si već veliki dečko, treba da mi kažeš kad ti se piški, samo bebe nose pelene jer ne znaju da kažu mami...", a on vadi cuclu i onako sav ponosan i sa osmehom kaže "MAMI"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.3.2015 22:33:49
|
|
|
|
serpica
|
Tara: "Mama kad cemo da vodimo Tomu u vrtic?" Ja: "sutra" Tara: "a kad cemo da se upisemo u skolu?" Ja: "sutra" Tara: "a kad ces da mi kupis nov ranac?" Ja: "sutra" Tara: "mama, znaci sve moze u ponedeljak" Pre jedno mesec dana kazem ja njoj neznajuci koji je dan : "Tara idi gledaj urgentni centar" Tara: "mama danas je utorak nema dva ponedeljka"
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.3.2015 23:05:50
|
|
|
|
mila83
|
Evo jedan Mimin biser od pre dve godine.Bio je rodjendan njenoj prabaki a ona je cestitala: "Bako, srecan rodjendan i da ti narastu novi zubi!"
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.3.2015 14:16:50
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Evo jedan Mimin biser od pre dve godine.Bio je rodjendan njenoj prabaki a ona je cestitala: "Bako, srecan rodjendan i da ti narastu novi zubi!" Hihihihi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.3.2015 21:24:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gleda Ivka reklamu sa nekom devojcicom i kaze: "Vidi, ista je kao ja, samo slicna!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.3.2015 22:04:12
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: jabudic N:Mama, je li bebi cim se rodi slavimo rodendan? Ja:Ne, rodjendan slavimo posle godinu, ali slavimo i kad se rodi. N:Ja mislim da bi trebali da naplacujemo ulaz kod bebe 4e Setih se mog brata kad je bio mali... Bili smo na nekoj svadbi. Njemu, detetu, naravno, dosadno-Mama, idem ja malo da prošetam, neću daleko, biću tamo gde se plaća ulaz.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.3.2015 22:08:15
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: jabudic N:Mama, je li bebi cim se rodi slavimo rodendan? Ja:Ne, rodjendan slavimo posle godinu, ali slavimo i kad se rodi. N:Ja mislim da bi trebali da naplacujemo ulaz kod bebe 4e Tako sam se nasmejala bravo za detence i cega se ono setilo,Boze moj.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.3.2015 22:28:45
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Gleda Ivka reklamu sa nekom devojcicom i kaze: "Vidi, ista je kao ja, samo slicna!" Sigurna sam da sam ovo cula i od svog deteta
|
|
|
Anketa
bebaaKoje ime vam se sviđa od ponuđenih?Isidora (
34%)
Aleksandra (
17%)
Ivana (
12%)
Milica (
37%)
Ukupan broj glasova: 163Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!