Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 3.3.2015 22:36:14
|
|
|
|
mila83
|
To je i moja Mima rekla bar sto puta a sada ,cesto kazemo kako nasa mala seka lici na nju kada je bila beba, a ona je rekla sva ushicena: Mama,pa Teodora i ja cemo biti bliznakinje kada ona poraste !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.3.2015 9:04:56
|
|
|
|
Bibilib
|
Moj Marko je pre neki dan dosao iz skolice i kaze e danas smo crtali ono sto lomi kamen RAMP ( bas je bio ushicen),i prica mi on to je jako, ti ne znas kako,to razbija sve itd...JA ga pitam sta ste crtali on ponovo RAMP ja rekoh da nije KRAMP,on ne bre mama sad cu da ti nacrtam,On nacrta i pokazuje nam kad ono KRAMP,Mi smo poceli da se smejemo a on se postideo sto je pogresio,bio je siguran da je RAMP
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.3.2015 16:13:06
|
|
|
|
Kata90
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.3.2015 16:14:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Duhovita deca,nema sta a cak nisu ni svesna toga
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.3.2015 18:11:49
|
|
|
|
mila83
|
Deca su iskrena i prirodna, sto su odrasli zaboravili,neko manje, neko vise.Cesto bas kroz te njihove bisere ustvari vidimo stvari kakve zaista jesu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 0:20:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Penje se Ivka večeras po tati pa mu nogom stane na onu stvar, on jaukne a ona brže bolje da poljubi Ne znamo ko se više smejao, ona ili mi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 0:22:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ja znam da cu da crknem od smeha
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 0:23:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahahah slicnu situaciju smo imali pre neki dan srecom nasa nema obicaj da "ljubi da prodje"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 0:25:24
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Penje se Ivka večeras po tati pa mu nogom stane na onu stvar, on jaukne a ona brže bolje da poljubi Ne znamo ko se više smejao, ona ili mi Jadan vam tata
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 1:44:51
|
|
|
|
Žapkić
|
Pričam ja Tini pre neki dan kako je ona bila u mom stomaku, pa sam je ja rodila. A ona raskolačila oči i gleda me:"Mama, a zašto si ti mene pojela, pa je doktor morao da me izvadi iz tvog stomaka?"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 1:46:42
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Slicna prica je i kod nas bila. Stim da je bezala od mene i vikala nemoj vise nikad da me pojedes.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 1:48:42
|
|
|
|
Žapkić
|
Ahahahaahah... A Tina je meni raširila usta, unela se u mene i rekla:"Hajde, opet me pojedi, pa da opet budem tvoja beba!"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 1:50:50
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Zapce znas sta ti je ciniti. Stavi iz fazona jastuk da vidis reakciju.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 1:54:38
|
|
|
|
Žapkić
|
Ahahahahahaah... Ludo jedna!!! ahahahaahah... Ma, do skoro je bezala od malih beba i govorila da ona ne voli bebe
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 1:56:39
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Stavi ti jastuk pa nam pisi ovde kako je bilo.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 1:57:55
|
|
|
|
Žapkić
|
ahahahaah... "oćeM- čim Tina ponovo pokrene temu o tome!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 1:59:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nemoj iznenadi je u tome je fora. Nece znati sta je snaslo.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 2:01:03
|
|
|
|
Žapkić
|
E, ne smem-bojim se da se ne raspplače, jer još, povremeno, ima te ideje da ona ne voli male bebe i da se plaši beba.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 2:04:18
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Onda nemoj. Kako je ona nezna. Prava devojcica.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 14:26:05
|
|
|
|
Anarunika
|
Mila, Ivanka,Žapkić, Sosa Mena nasmejaste me od srca. A što se tiče vraćanja u stomak u tom fazonu je sada moj mlađi. Stalno mi razvlači majce , gura glavu u njih i govori: mama hoću ja ponovo da budem u tvom stomaku. Kada bi on samo znao kako bih tek ja to volela
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 14:50:01
|
|
|
|
Bibilib
|
Slusamo prognozu vremena i kazu bice susnežice i snega,a Marko ce "ooooo bice suse žice i sneg"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 14:57:26
|
|
|
|
Anarunika
|
Evo od Ike jedne sveže anegdote koja me je slatko nasmejala. Dolazi kod mene i pokazuje mi koleno na kome je naravno neka rana od nekog udarca (ko zna kad,gde i kako) ali izgleda onako malo smežurano. Pitam ga ja "odakle ti to Iko" a on mi odgovara: "Sigulno se pletvalam u čudovište" (čitali pre toga Grozona koji je imao strašna,crna kolena). Kada su mu izbile boginje pre nedelju dana on se seti pa kaže: "E sad sam se stvalno pletvolio u čudovište"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 21:20:00
|
|
|
|
Kata90
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.3.2015 21:21:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Ova tema je bas za podizanje raspolozenja Slatko se ismejem svaki put kada procitam bisere decice
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.3.2015 6:27:46
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Evo od Ike jedne sveže anegdote koja me je slatko nasmejala. Dolazi kod mene i pokazuje mi koleno na kome je naravno neka rana od nekog udarca (ko zna kad,gde i kako) ali izgleda onako malo smežurano. Pitam ga ja "odakle ti to Iko" a on mi odgovara: "Sigulno se pletvalam u čudovište" (čitali pre toga Grozona koji je imao strašna,crna kolena). Kada su mu izbile boginje pre nedelju dana on se seti pa kaže: "E sad sam se stvalno pletvolio u čudovište" Jao Anarunika Pisi te njihove bisere,ja imam negde svesku sa najbljima, za uspomenu Ja dobila sada neki ram za slike,ima vise onih velicina i neki za izuzetnoo malu fotografiju i sad,kazem deci :"Kakvu cu tu sliku staviti,sta tu moze da stane?" a bata ce"Odseci nekome glavu,taman ima mesta!" misleci da na fotografiji isecemo deo sa glavom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
braklanajelenaradi dece da li ste pre za los brak (
16%)
dobar razvod (
84%)
Ukupan broj glasova: 49Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!