|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
11.3.2015 17:22:51   
adulence
eh Serpi moja draga mislis?videcemo....
Um ja pijem...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 826
11.3.2015 18:15:50   
sagitarius
Ja imam utisak da se u poslednje vreme samo decaci radjaju,tako da se bas obradujem kada cujem da ce neko da rodi curicu.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 827
11.3.2015 18:18:44   
amdn
mi imamo deckonju, kao devojka razmisljala sam samo o devojcici ali kad se rodio Juri nisam mogla ni da pomislim na devojcicu, ali volim klince sve jedno :)

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 828
11.3.2015 18:23:11   
sagitarius
Pa da,svi kazu da se naviknes na detetov pol.Meni je prva trudnoca i zaista mi jeste najbitnije da sve bude ok,ali jako bih volela da je makar jedno od mojih bebica devojcica.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 829
11.3.2015 18:27:34   
adulence
tako sam i ja kada sam ostala trudna sa Ivom zelela da bude devojcica jedna za mene ,a posle mogu da se redjaju i decaci,mada ne znam sada iz ove perspektive ni kako je imati bebu decaka niti bih umela sa decakom,iako znam da sve to dodje na svoje...

Direktna veza do poruke: 830
11.3.2015 18:28:55   
serpica
UM vitamin C obavezno vidis to sam zaboravila ja pijem jednu tabletu onu za odrsle dnevno,ustvar je izgrickam pa sa malo vode...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 831
11.3.2015 18:31:11   
Anoniman
serpi ja kupila u apoteci tablu vitamina c za trdnice, nema kutiju nego kao one tablete za glavobolju? je li to to ?

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 832
11.3.2015 18:42:59   
Chipsy
Cao cure!
Majeno, ako je neko u strahu, to sam ja. Evo tek juce sam postavila tiker, jer sam u petak bila kod Ljubica na kontroli i on mi je rekao da sve izgleda super! Ali ne kupujem nista dok se beba ne rodi, nek joj kupe babe, bice vremena.
Serpi, dok iscitah sve, ali hit si sa Lukasom user posted image Znas da sam i ja kukala na bolove u nogama i rukama, katastrofa, traju po 2-3 dana i prestanu. Dr mi dala da uradim komplet biohemiju, al sve ok. Uplasi me sa onim sto si procitala za debelo crevo, posto se meni pojavila i neka sluz u stoliciuser posted image
Choopa, Branki, ljubite bebice i zavedite tamo malo disciplineuser posted image , ti si Branki barem profesoricauser posted image
Jabude, koja si ti lujka da pocnes da radis u septembru. Shvatam ja tvoj strah od uloge majke i domacice, ali zeno, uzivaj u svojoj dokonosti, posao ce da te ceka ceo zivot, ne brini. Koliko je divno svakodnevno uzivati sa 3 andjela, bez drugih obaveza, a i cisto sumnjam da pored 3 deteta mozes ista stici. Ja ne bih mogla, jedva sam se i sa jednim organizovala, doduse radim u drugom gradu. Nemoj pogresno da me shvatis, samo mislim da ne treba sad da mislis o poslu nakon porodjaja, samo ce ti se kasti. u svakom slucaju, i sad ti skidam kapu kako sve postizavasuser posted image
pozdrav za sve ostale moje trudnicice, trudilice i mamike user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 833
11.3.2015 18:45:17   
Chipsy
UM, ja sam iz KV-a, nisam cula da je kod nas neko umro od gripauser posted image , odakle ti te info? Mali je ovo grad, culo bi se za nekog

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 834
11.3.2015 18:55:35   
serpica

IZVORNA PORUKA: Unina mama

serpi ja kupila u apoteci tablu vitamina c za trdnice, nema kutiju nego kao one tablete za glavobolju? je li to to ?

to je to,da.
Chipsy user posted image ja sam obecala da vise nista ne citam....a
lukas do malopre smo se gledali na grand tv user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 835
11.3.2015 19:49:07   
suzi kju
Jabudic ksd smo kod kugle, kakva ti je procena za moje dve bebarone? Btw, trebamo li da uzimamo kalcijum, zbog zuba, ili ne, jeste možda još rano, al eto pade mi na pamet da pitam :-)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 836
11.3.2015 19:56:03   
jabudic
Suzi, ne znam, možda je još rano, ništa mi se ne javlja user posted image

Chipsy, danas sam bila u kancelariji, i baš komentarišu šta će da rade kad ja odem user posted image
Ja kažem da mi nabave neku ljuljaškicu i da donosim bebu na posao, kažu sve će mi obezbjediti, samo da ih ne ostavljam user posted image

Prijalo mi je malo da se sredim i izadjem iz kuće, ali se divno osjećam što ću sjutra raditi od kuće, kao da je vikend.user posted image
Meni je bitno da budem u toku, ja nisam od onih žena koje mogu samo da gaje djecu i to im je životna misija. Ja svoju djecu volim najviše na svijetu, ali moram da budem uspješna u poslu, moram da stignem sve, niko ne umije da uradi stvari kao ja, ni oko djece ni na poslu, i jednostavno uživam kad nešto dobro radim. A sve što radim radim dobro. I tako, komplikovana sam ti ja žena. Mislim da bih posle 2 mjeseca kod kuće prošetala do komšiluka- DObrote user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 837
11.3.2015 19:59:01   
sagitarius
Jabudic,svaka ti cast zaista.Potpuno fascinantnu energiju imas.Mada jeste mnogo dobro biti uspesan i poslovno i privatno.Ja bih rado radila da mi doktori dozvoljavaju,jer odvratno je kada mozak zakrzlja.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 838
11.3.2015 20:13:00   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: adulence

tako sam i ja kada sam ostala trudna sa Ivom zelela da bude devojcica jedna za mene ,a posle mogu da se redjaju i decaci,mada ne znam sada iz ove perspektive ni kako je imati bebu decaka niti bih umela sa decakom,iako znam da sve to dodje na svoje...

Hehe ja sam rekla mm da će on da pere đoleta detetu, ne zato što je meni glupo, već on zna kako sebi pereuser posted image
A on je bio u fazonu, bolje devojčica jer smo navikli, posle je hteo dečaka i dobio ga. Zato sad ima svako veče zadatak da ga uspavauser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 839
11.3.2015 20:22:48   
suzi kju
Sagitaurus slažem se sa tobom skroz, teško je da se odvikneš od posla, ostala je ta radna navika i obaveza da ustaneš odeš na posao, ovo odmaranje kući i tek neka šetnja bas mi teško padaju, nisam navikla da toliko dugo budem u kući,ali dobro, nadam se još nekih mesec dana pa ći moći više da se krećem...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 840
11.3.2015 20:30:37   
sagitarius
Suzi,ja racunam da udjemo u 4ti,pa smo valjda u bezbednoj zoni.Da mozemo u neku normalniju setnju.A i cini mi se da ce psihicki biti lakse.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 841
11.3.2015 20:43:16   
suzi kju
I ja se time nekako vodim, nagla je ovo promena, em drugo stanje em totalna promena načina zivota, ali ipak što kazu slatke muke, ne fali nam nista sada... :-)

Direktna veza do poruke: 842
11.3.2015 20:48:26   
adulence
Trco to sam i ja isto rekla....pa gospodine izvolte...hehe,videcemo,videcemo...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 843
11.3.2015 20:52:43   
jabudic
Meni to uopste nije tesko user posted image . Nego necu znati sta sa zenskkm radim user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 844
11.3.2015 21:00:28   
Chipsy

IZVORNA PORUKA: sagitarius

Jabudic,svaka ti cast zaista.Potpuno fascinantnu energiju imas.Mada jeste mnogo dobro biti uspesan i poslovno i privatno.Ja bih rado radila da mi doktori dozvoljavaju,jer odvratno je kada mozak zakrzlja.

Ma nece da zakrzlja tako brzouser posted image Uzivaj u toj dosadi sada, kad dodje beba, uzivaces na drugi nacin, a kad posle pocnes da radis, bice haos.
Jabudic nas uspesniuser posted image

Direktna veza do poruke: 845
11.3.2015 21:02:01   
suzi kju
Devojke sta smem da popijem za glavobolju?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 846
11.3.2015 21:26:06   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Meni to uopste nije tesko user posted image . Nego necu znati sta sa zenskkm radim user posted image

Kad dodjem letos na more pokazacu ti user posted image
Suzi smes paracetamol ja sam pila onaj za bebe sto se daje

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 847
11.3.2015 21:26:44   
jess021
Smes samo cisti Paracetamol, to ti je i Febricet i Panadol.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 848
11.3.2015 21:29:59   
suzi kju
Okić hvala vam, danas me čitav dan boli onako tupo, dosadi mi više... user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 849
11.3.2015 21:34:42   
jabudic
Mene su danas na poslu boljeli sinusi, ali srećom prestalo je bez ičega. Baš se plašim kad me zabole, jer imam hroničan poblem.
Moji sinovi još ne spavaju, izmolili su da odgledaju Gormite user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 11.3.2015 21:35:09 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here