Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 12:07:37
|
|
|
|
branki*
|
ME,ili su zubi ili nesto sanja,u svakom slucaju mislim da je prolazno i nista zabrinjavajuce,boza je u tom uzrrastu imao par takvih epizoda,proslo samo od sebe... sneg pada kao lud..mm ma poslu,ja sama sa njih dvoje kao po obicaju..
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 12:40:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 I sad vidim ladno je neko kliktao i pisao oko 4. Svaka mu "cast". e ja videla one skakljive seks teme i vec pomislila o ne Leptiric se vratila zbog nagradne igre (jao grozna sam znam al sta cu moram i ja nekad da budem zloca) Duca i ja bile vredne. Svasta smo nesto danas. Sijalo je sunce sad se nesto bori s oblacima ali i dalje je ok vreme ovde kod nas. Poslepodne cemo kod komsinica na tortu. Moja basta mi ne izlazi iz glave. Sanjarim otvorenih ociju. Luda masta moze svasta. Nadam se da cu uspeti bar pola od planiranog da izvedem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 12:49:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Moj meni ništa ne kupuje. Kupio je baki Bili smo u prodavnici, sad mali da završi sa sisanjem, pa odosmoyna Bled u šetnju
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 13:07:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Dan :-) ME mojima je tako bilo kad su im nicali zubi. Vrisak, bukvalno da te srce otkine od straha. Nama noć prošla u stalnom buđenju i hranjenju. Jutros oko 7h MM je uzme, vjerovatno je dpbro podrignula, počela da plače, vratio mi je u krevet i kad sam je nahranila odspavale smo do 10h u komadu Kad smo se ustale vidim puna pelena. Ona najbolje spava uneređena Mada sam se noćas ufrčila najstrašnije...U jednom momentu se budim i vidim kako je njoj prebačen prekrivač preko glave! Strava! Otkinula sam se. Ja sam počela da pijem isto ovaj čaj od komorača... Ja nisam išla na sajam, jer ga ni nemamo :-D, ali sam zato neki dan potrošila para i para u parfimeriji, kupovala neke kreme za lice da probam, maskare, cc ckreme. Ma svašta nešto. Danas ću ići ako stignem opet do grada da kupim nešto za učiteljicu od L. Tako je lijepo vrijeme napolju, da bih rado šetala. Ne znam ni kada ćemo ići sa njom napolje. Malo me strah jer je prilično hladno, a i nervira me jer nije primila BSG vakcinu još!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 15:30:45
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo mame, mm se raskliktao kao da se za pare klikce Nego, znate sta sam danas cula: mali iz komsiluka lezao na infektivnom i skoci dete sa drugog sprata. Sad ne znam da li je drugi kao drugi posle prizemlja pa prvog ili njegova majka racuna: prvi pa odmah drugi...kako god...detetu nije nista, da ne poverujes. A sta treba da se desi da dete od 7god. urati tako nesto
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 15:49:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Choopo, Branki, ali vristi kao da je , de daj Boze , kolju! Nasekiram se svaki put. Stavlja ruke u usta, ali koliko ja znam nece jos...ima samo jedinice, mozda ce dvojke preskociti pa ce nici trojke ako je toliko bole? Ja ovde a oko mi stalno skrece udesno na ovu cuavu pitu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 16:00:06
|
|
|
|
mali_mis
|
ME dobro je dok ne pocnes da lizes monitor na mestu gde je cupava pita Cim ona trpa rucice u usta, a ako jos i balavi, to su zubici, a oni malu decu smaraju obicno nocu. Moje dete spava, mada mu je vec vreme da ustane.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 17:07:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ala ste se raspisale nikad nije bilo zivlje na forumu
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 18:04:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Vratili se iz Bga,nista nisam kupila..ali nista! Ili su mi rukavi kratki ili mi se ne svidja!! A mm je imao zelju da mi kupi sta god nadjem.. kad sam baksuz..bas sam se umorila!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 18:58:04
|
|
|
|
QueenJ
|
Ooo, Von?! Baš ništa?! Šteta... Iva, možda se dečak igrao...?
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 21:01:15
|
|
|
|
ivaMark
|
Queen, ko se igra iskacuci kroz prozor Klinac ima 7 godina, njegovi razvedeni, svacega se nagledao, tuca, svadja....strasno... Mislim da je to posledica loseg zivota na zalost...ko zna sta je bilo u njegovoj glavici
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 21:05:16
|
|
|
|
QueenJ
|
Oh, bas tezak, tako malen zivot... Mora da je negde cuo za samoubistvo... A pomislila sam da se mozda igrao necega, pa slucajno ili tako nesto... Mukica.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 21:13:13
|
|
|
|
Bibilib
|
Meme nisam u toku a sta se desilo tom decaku?Evo ja sad citam i ne mogu da nadjem o cemu se radi....
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 21:29:24
|
|
|
|
Kata90
|
Hay zene,ocemo li se sutra iznenaditi za 8 mart kaze meni mm sutra da ide na buvljak,reko sto sta ti treba,posle kopcam koji je sutra dan nego da se pohvalim,dobila sam od svekra danas novu peglu za 8 mart
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 22:22:39
|
|
|
|
QueenJ
|
Kato, nadam se da si je trazila.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 22:26:43
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Vratili se iz Bga,nista nisam kupila..ali nista! Ili su mi rukavi kratki ili mi se ne svidja!! A mm je imao zelju da mi kupi sta god nadjem.. kad sam baksuz..bas sam se umorila! o sve te razumem ja već dva meseca gledam patike na netu i muka me hvata jer znam šta hoću, a to ne nalazim ili nađem drečavo roze
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 22:31:01
|
|
|
|
mama krava
|
Zene, ziva nisam... Sinoc bila na toj proslavi, btw blamaza u fullu, ali dobro.... Terali nas da pevamo karaoke... Strasno! Dosla kuci oko ponoci, dok se popakovala, bilo jedan, a u pola 6, gospodin je odradio jednu povracajku u nasem krevetu, tako da sam do pola 7 prala jastuke i menjala posteljinu! On zaspao sa mm, a ja nastavila da im zavrsim rucak, jer sam danas imala radni sastanak (ma sta to bilo)...ostala do dva! Kod kuce zatekla haos...ovaj mali izgleda zakacio neki stomacni...pa je bacao peglu 3 puta, ali onoooo...bas, bas... I na kraju se ukakio, da vam ne opisujem. Sve mu je probiulo, ali izgleda da je to bilo to sto mu je trebalo. Posle toga se preporodio...vecerao i zaspao bez sike. Nisam htela da mu dam da ne povraca opet... Nema temp... Ja mrtva, a nemam snage da odem da se tusnem... Treba i masinu da ukljucim, trecu od jutros... Urnisao je trosed, pa sam skidala presvlaku sa sundjera.... A gde ce da se susi ves, poj?a nemam....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 22:43:24
|
|
|
|
QueenJ
|
Joj, MK... Bas problem. Nadam se da ste zavrsili sa tim. A ti, u krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 22:54:59
|
|
|
|
wivern
|
Milkice od tvog posta me momentalno zabolela glava to je pakao Svojevremeno sam cuvala sestri klince, ona i zet isli u njujork, nedelju dana. MM i ja i njih troje, 10;8;4 god. Kako su izasli na vrata tako je najstariji krenuo da povraca i mi smo tih nedelju dana proveli u stanu jer smo se svi izredjali sa virusom. A da ne pricam da je to trebalo da bude i mini odmor sa klincima, jer oni zive u Moskvi. Jedva i do radnje da sam stizala Nama bili kumovi sa klincima M se toliko raspricao da se prosto drao od srece
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 7.3.2015 23:04:15
|
|
|
|
mama krava
|
A boli me glava, umorna sam ko pas, cak me nesto seckaju i ledja, a evo ne mogu da zaspim... Sto to mrzim! A i ako zaspim, na jedno uvo ima da sliusam koji zvukovi dolaze iz kreveca!!! Samo da ne bljuje tamo! Vangla je spremna, ali treba uhvatiti na vreme!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 8.3.2015 7:35:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 8.3.2015 7:41:46
|
|
|
|
MakiJ
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 8.3.2015 8:41:36
|
|
|
|
Kata90
|
jutro i ovde ja sam se bas fino naspavala....beba se nije budila celu noc,nisam mogla da verujem
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 8.3.2015 8:46:27
|
|
|
|
vonavoj
|
JUTRO! Kato,da li je moguce da se nije budila? Kad je zaspala?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 8.3.2015 8:50:00
|
|
|
|
Kata90
|
da von,zaspo je sinoc u 21h,i jutros sam ga budila u pola 8,da sisa jer mi mleko vec curilo napolje.......
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?