|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
6.3.2015 23:05:41   
dijana1*
Dobro vece mame.
Pisala sam vec u temi Kosta mi je veceras pao i bas sam se smorila.
Sanjiceuser posted image
Doco, Drago mi je da je Dora lepo prihvatila vrtic. Ja sam planirala K da upisem krajem godine.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 251
6.3.2015 23:05:49   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

odlepila sam danas!! Opet mi se pametna zaova mesa u odgajanje dece! Joka jos uvek samo sisa,juce smo je merili,ima 8kg,a 13.3. puni 5 meseci,dr mi je rekla da joj jos uvek nista ne uvodim,nema potrebe...ali je zato zaova pametna,da ja vec kasnim sa uvodjenjem!! ZNas tesko ce posle nauciti na hranu,sto slusas dr,odgojila si Tiku (njoj sam dala sa 4.meseca,jer je urlala stalno)..digla mi je pritisak!!

Ne slušaj i ne nerviraj se, super napredujete!
btw mi 13.3. punimo 9, hihi

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 252
6.3.2015 23:17:03   
ivaMark
Sanjice user posted image

Nemam kada da pisem, mm klikce user posted image

Trco, sorry.... Moze malo gledanja kroz prste user posted image i ovako ovde citam svakog dana o grcevima a mislim da imamo i tu temu.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 253
6.3.2015 23:42:23   
QueenJ
E, mame, laku noć! Otpadoše mi i oči i ruka. Ljubim vas!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 254
6.3.2015 23:45:20   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Konacno sam ponovo instalirala windows 7 na svom racunaru i sad sljaka bez greske. doduse ima jos dosta programa da instaliram nisam jos gotova al brze bolje dodjoh ovde da vam se javim ehehheheuser posted image

Jako sam se iznervirala ladno drajveri koje sam ranije skinula nesto nisu odgovarali pa sam palila svoj stari lap top koji nekom ludom srecom jos uvek sljaka a ima 11 godinauser posted image ionda sam prvo skinula drajvere pa prebacila na USB pa na ovaj racunar i evo me online jupiiiii...

Vidim grcevi su bas aktuelni Mila majko ja i zaboravih sve to. Eto kako deca brzo rastu.

Ja tek sad skapirala da je nagradna igra u toku. Jeste ima bas puno tema ne stizem da procitam al Dijana videla sam da ti je K pao. Joj mica mala, sigurno se i uplasio puno. Sutra ce biti ko nov. I ne brini nisi losa majka user posted image

Jao sve mi cudno kako mi je brz racunar jupiiii.... Inace evo instaliram sve i gledam OPET na tv gordost i predrasudeuser posted image ja sam kreten blago receno.

Duca je hvala Bogu dobro jedino mi bas ne jede, juce nije nista za ceo dan polizala malo meda sa hleba (znaci hleb nije pojela) i uvece popila pola solje jogurtauser posted image eto i sta sad ja da radim??? Majke mi lakse mi je sve bilo dok je sisala, ako nije htela da jede kad sam vec uvela cvrstu hranu ja joj lepo dam da sika i to je kraj. Secam se za Bozic, nije jos imala unu godinu, doruckovala i nista jela nije do vecere. E kad nece da rucka a ja njoj lepo siku i cao iako sam bila stroga po pitanju izbacivanja podoja ali sam bila sigurna da cim krene da rucka lepo da nece traziti i da sisa. I tako i bilo.

Inace mm bio u BG evo dosao malo pre. duca mi jos od 8 spava. Obuva se sama jupiii i to ladno utrefi levu i desnu patofnicu. Mislim ona zna koja joj je leva a koja desna noga jos od letos to sam je nastrebala ali nisam mogla da verujem da "ubode" svaki put pravu cipelu na pravu nogu. Mozda joj je to samo pocetnicka sreca. hihihi...

Idem mame da zavrsim ovaj mukotrpan posao.

Ljubim vas

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 255
6.3.2015 23:55:07   
Sanjica26 RR
O Ljiso kako ja tebe razumem za to mrljavljenje. user posted image
Kad sam vratila T sa treninga dam joj za veceru spanac sa mesom i umesana pavlaka bez podgrevanja. Tako sme da se jede. Ona malo negodovala jer je htela plazmu i mleko. Popela mi se na glavu i plazma i cokolino. Na finjaka sam je ubedila da jede spanac, pa cu posle da joj dam plazmu. I ona na to pristane. Ne volimo da je lazemo, ali mm i ja kuliramo posle spanaca. Zovem je da pere zube, ali ona naravno nije zaboravila. Opasnica se set_ila, pa odgovara: "Sta ste mislili da me prevarite".user posted image Napravi njoj mm plazmu i mleko, ali smo odmah znali da nema nista od jela. Uzela jednu kasiku i ne moze vise. Nakrkala se spanaca.user posted image Bas smo bezobrazni, ali bolje to da jede nego plazmu.
Ljiso nista nema od naseg nerviranja. JA sam digla ruke, ali nekad na sve nacine pokusavam da je sto se tice toga prevarim.Mislim da ce ona tako ceo zivot da gnjavi i da birka. Pomirila sam se sa time.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 6.3.2015 23:56:13 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 256
7.3.2015 0:00:23   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sanjica26
Ljiso nista nema od naseg nerviranja. JA sam digla ruke, ali nekad na sve nacine pokusavam da je sto se tice toga prevarim.Mislim da ce ona tako ceo zivot da gnjavi i da birka. Pomirila sam se sa time.

i ja isto mislim da ovo kod moje nece biti faza nego ce bas biti tako dozivotno stanjeuser posted image

Inace kod moje curice ne vredi ucenjivanje ili bilo sta slicno tog tipa hajde prvo ovo pa ces onda to. Evo npr kazem joj hajde da operemo ruke i umijemo se i onda cu ti dati sok. (inace bas voli da pere ruke ali je ona zamislila da sad hoce sok i to je to) i kaze Necu. I ja opet jel hoces sok? Kaze Da, a hajde prvo da operemo rukice i umijemo se pa ce ti mama dati sok. Necu! I tako mi u krug. I Na kraju kad sam je pitala jel hoces sok? Ona kaze NECU!!!! Eto s kakvim detetom ja imam posla, to je tvrdoglavo tvrdoglavo pa haos. Rekla meni vaspitacica u vrticu "da nije lepo vaspitana bila bi nemoguca"user posted image . Ma strasno.

Direktna veza do poruke: 257
7.3.2015 6:39:28   
Trcosava
Ajde žeeeneeeeee buđenjeeeeeeeeeeeeeee

Treba kliktati, lajkovati, šerovati!!! Op op!

Moje dete je juče ceeo bogovetni dan bilo budno. Ujutru što je odspavalo to je bilo to. Dremkao na sisi i ćao. Tek oko 23 ga umor savladao i zaspa. JA sam ga oko 22 kootno uvalila mm koji i tako pilji u komp i ja zapsala u dnevnoj oko 22, a mali oko 23. Nisam ga budila do 5 da jede. Jeo je juče na sat, dva i konačno se kontuzovao i spavao. Oko pola 6 sam ga digla u snu da sisa, prvi put da je prihatio i eno ga nastavio da spava. Pisala sam u negativi, nije me dete iznerviralo, bio je dobar, ali mm sa forama - pa tačno sam mislila da bi ga zadavila. Nadam se da danas neće biti vetra, da spičimo u šetnju malo.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 258
7.3.2015 7:15:22   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. se probudio u 4, i hoce da gleda crtane user posted image I tako smo lezali ispred tv, do nekih 5, pa smo otisli da spavamo.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 259
7.3.2015 8:04:42   
branki*
jutro i od mene..nije bila losa noc,onako..
daco,ja sam juce vec pisala u temi PRAZNJENJE CREVA KOD NOVORODJENCADI,moja boka evo ni juce nije kakila,znaci 2 cela dana...sa bozom ne znam sta je to,on je to non stop,vise puta dnevno,dan nije zaobisao.
grcevi aktuelni i kod nas,mada cini mi se da je boka generalno malo razdrazljiva beba,ako npr ne potrefimo u sekund sta hoce,da li da je uspavamo ili da dam sisu ili da nosim u odredjenom polozaju,krece vristanje i urlanje,ne mozes da je smiris posle.videcu danas da li ce biti kake,covece koje intelektualne razgovore vodim jauser posted image
choopo,user posted image verujem da ti je tesko,njih troje,a jedno beba sa grcevima...ja sam zaboravila sta je odmor,dodju mi minute kad kukam i jadam se,psujem i vicem,ali opet prodje,smirim se,idemo dalje,dan za danom,rastu,proci ce..
kris,u pravu si ti..muke sa bokom i njenim grcevima i placem nisu nista u poredjenju sa mukama koje smo imali oko boze koji nam ja dva meseca maltene bio na intenzivnoj i u hirurskom soku i gde je zivot visio o koncu bukvalno,ali zaboravi covek to,prodje sve..sad jadam oko grceva,a u stvari to nije nista naspram onog sto sam prosla,ali ajde...
wiv,isto,pitam nesto u nekoj temi npr,ali tema se skroz zagubi jer se stalno otvaraju noveuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 260
7.3.2015 8:15:52   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Opet nisam spavala. Ovog puta Sofija se budila zbog kasljanja i muce je desni. Tacno vidim da manje jede i da je razdrazljiva.
Jutros sam oko 5 prebacila T u nas krevet, a ja presla u dnevnu.
Doca je sve u pravu. Ali mi zene smo blesave, jer sve same podnosimo.
Sinoc sam se pokupila u krevet da citam knjigu i ostavila T mm da je sprema za spavanje. Bas sam htela da ne bude da ja trcim. Mada, nrcu da gresim dusu mm mi sve pomaze. I evo mala djavolica se probudila. Cujem je.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 261
7.3.2015 8:17:20   
Sanjica26 RR
I sad vidim ladno je neko kliktao i pisao oko 4. Svaka mu "cast".

Direktna veza do poruke: 262
7.3.2015 8:27:09   
MakiJ
Jutro user posted image

Direktna veza do poruke: 263
7.3.2015 8:29:40   
daca77
Jutro i od mene!!!
Mi smo lepo spavali, a videcemo kakav ce nam biti dan...juce je ubise grcevi i gasovi i prosto se pitam odakle vise...a sto je najgore i ja imam gasove, a nista ne jedem sto nadima...

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 264
7.3.2015 8:31:03   
emicaa
Jutro,slabo smo spavale,T stalno plakala u snu.Odo sad frizeru da se uljudim opet user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 265
7.3.2015 8:31:40   
MakiJ
Mi spavamo dobro samo posle jutarnjeg sisanja nece nazad u krevetic, ja kriva user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 266
7.3.2015 8:35:19   
daca77
Branki, ja jutros dala malo kamilice N, pa cemo videti...planiram i po koju kasicicu caja od kima da joj poturim u toku dana...ali, ona nista nece iz flasice na cuclu da pije, samo kasicicom. Moja sveki bese zabezeknutauser posted image
Von, meni se sveki vise ne mesa...govorila je da u 3.mesecu mora da krene formula, jer ja nemam toliko mleka, a danas ulazimo u 4.i ona cuti.user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 267
7.3.2015 9:42:24   
wivern
Bar dan zene. Ja da uspavam ovog malog, kojem se oci sklapaju a nece da zaspi, pa da trknem na sajam kozmetike. Da vidim sta ima, moram i mm da kupim masinicu za sisanje.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 268
7.3.2015 9:45:31   
vonavoj
jutro!
Joka nas u 6 probudila,mrzim kad se probudim ukocena i nenaspavanauser posted image
eno je sad spava!
mm hoce da idemo u Bg,da se prosetamo,do TC Stadion,da mi nesto kupi za 8.mart..i ide mi se i ne ide mi seuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 269
7.3.2015 9:48:31   
Mala Elena
Pa naravno da treba daides user posted image user posted image
Evo da se pozalim, Elena se budi nocu uz vrisak i jedva je smirim... Jel neko ima iskustva i da mi bar objasni zasto se to desava?user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 270
7.3.2015 9:50:27   
Kata90
dobar daaan.......malisa samo sto nezaspe,ja pijem kafu,vidim vredne steuser posted image
danas mi konacno stize nov frizideruser posted image ,jedva cekam pa da ovaj stari izbacimo napolje,jer mi svu hranu zaledi i nemoz da se popravi......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 271
7.3.2015 9:50:28   
mali_mis
ME mozda sanja nesto strasno, ili je muce zubici user posted image
I A. tako nocu, pa mu treba dosta vremena da se smiri.
wiv uzivaj i za nas na sajmu user posted image
von, idi i uzivaj user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 272
7.3.2015 9:52:15   
wivern
Von oderi ga za sve sto te nervirao ovih dana user posted image
ME ne znam da li tako mala deca imaju vec snove, reci ce ti vec neka iskusnija mama.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 273
7.3.2015 9:53:30   
vonavoj
zemske,uh,ala bi bilo dobro da mozemo da idemo samo mm i ja,nego moram da se pakujem,da vodimo i njih dve,to mi je najgore..mada sreca samo siu izvadimuser posted image

dunja user posted image user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 7.3.2015 9:54:01 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 274
7.3.2015 10:04:08   
QueenJ
Jutro, mamike!
ME, verovatno je sanjala nešto.
Von, trk! Ja ne znam da li će se moj i setiti... user posted image
Von, meni se sveki vise ne mesa...govorila je da u 3.mesecu mora da krene formula, jer ja nemam toliko mleka, a danas ulazimo u 4.i ona cuti.

user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here