Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 12:15:36
|
|
|
|
QueenJ
|
Trco, sorry... Ja samo prokomentarisala... Iva, Imas preko penzionera u Prizmi na 12 i 24mes, mi smo uzeli tu na 12mes oko 600din rata. Hvala!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 15:52:43
|
|
|
|
Kata90
|
Eo i mene konacno sredila kucu,uspavala bebu sad skuvala sebi kafu.....slabo kuckam tako da cu ja biti prva od nazad
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 16:59:52
|
|
|
|
emicaa
|
Drage mame moja Teodora je danas kilometar prepješačila,išle sa sveki šetati i ona jednu rukicu meni,jednu njoj i ne staje
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 17:19:44
|
|
|
|
wivern
|
Emice videla sam sliku na fb, preslatka je
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:12:26
|
|
|
|
daca77
|
Gde ste, mame? Nas ubise grcevi i gasovi+nema stolicu par dana i ne znam kako da je pokrenem. Ostaje da sutra probam cajem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:15:12
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DACO moja Dora je kakila na 7 dana sve dok nije presla na cvrstu hranu,to je kod beba manje vise normalno,kao i grcevi nekog bas namuce nekog ne,ostaje ti samo da cekas da prodje
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:18:56
|
|
|
|
daca77
|
DrKristal, ali otkako ne kaki ubise je gasovi...kuca nam ni malo ne mirise lepo,a i njoj smeta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:20:08
|
|
|
|
QueenJ
|
I E. nije kakila po 7-10 dana. Sećam se novembra-kakila je 3 puta za ceo mesec!!! To znači da mlekce maksimalno iskoriste i izlučuju samo preko mokraće. Ako si baš zabrinuta i vidiš da se muči, probaj da skuvaš jabuku, kao kompot i daš samo vodicu da popije. Nama je to ponekad pomagalo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:22:22
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike. Danas sam bila mokra kao mis, tj samo noge. Obula sam cizme za sneg, ali ne sljapav. Queen i mi imamo Prizmin inhalator super je. Uzeli smo i mi preko penzionog ceka mm bake.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:30:31
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv hvala,što bi rekli na mamu I Teodori se dešavalo da tako ne kaki ali ona je vrištala koliko je mučilo,dva puta sam je vodila dr.da pročepi,sad svaki dan u mlijeku pije neki sirup i tako kaki ili pije sokiće. IZVORNA PORUKA: wivern Emice videla sam sliku na fb, preslatka je
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:37:56
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, drage...moramo nekako ove gasove da izbacimo, jer nema smisla da ovoliko vristi od grceva...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:41:59
|
|
|
|
mati
|
Daco, savijaj nogice kad lezi. Ja sam se tako iznapinjala sa Matijom, kakve sam samo zvuke ispistala, bilo me sramota sta je sve komsiluk cuo. A grcevi su nesto kroz sta mora da se prodje. Neko manje neko vise, mi mozemo samo da ih ublazimo, ali da nestanu nece sigurno. Dok ne dodje vreme za to. A onda krecu zubici. Slatke muke, sta ces.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:48:58
|
|
|
|
QueenJ
|
Daco, nema na čemu. Našli smo inhalator za sad. Queen i mi imamo Prizmin inhalator super je. Uzeli smo i mi preko penzionog ceka mm bake. Moram kupiti u svakom slučaju. Uzećemo preko mog dede. Gledala sam danas neki, 9000 din. Jeste taj uzeli?
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 18:54:18
|
|
|
|
mati
|
Mi imamo OVAJ Idi u temu o inhalatorima. Malo je bucan, ali nista preterano, tako valjda svi kompresorski. Ima i dosta dodataka, moze da ga koristi cela porodica.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 20:14:45
|
|
|
|
vonavoj
|
odlepila sam danas!! Opet mi se pametna zaova mesa u odgajanje dece! Joka jos uvek samo sisa,juce smo je merili,ima 8kg,a 13.3. puni 5 meseci,dr mi je rekla da joj jos uvek nista ne uvodim,nema potrebe...ali je zato zaova pametna,da ja vec kasnim sa uvodjenjem!! ZNas tesko ce posle nauciti na hranu,sto slusas dr,odgojila si Tiku (njoj sam dala sa 4.meseca,jer je urlala stalno)..digla mi je pritisak!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 20:16:52
|
|
|
|
vonavoj
|
A njena mala je bila neuhranjena,nije dojena,slabo napredovala...pa je rano uvela meso..sa godinu dana je imala 9kg!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 20:25:35
|
|
|
|
choopa choops
|
Veče :-) Mi smo izgleda zvanično startovali sa grčevima Danas je imala par epizoda jake vriske, a nije gladna. i uveče plače, ali sam joj počela davat Biogaia kapi prije spavanja, bude mirnija. A sad mi je MM donio Hipp čaj od komorača, pa ću joj to davat preko dana. A i ja pijem Ja sam nenaspavana totalno.Jutros se probudila u 5,30h. Pa išla u školu na priredbu za 8mart, odmorila cijelih 10 min jer je ona plakala, a oni svi galame. Grrrr. Sad ćemo da je kupamo, pa odoh u krpe. Koma sam.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 22:36:28
|
|
|
|
wivern
|
Jao Choopo drzi se.. Zene ovo mnogo bzvz, pa ne mogu ni na jednoj temi naci nekoga koga znam. Sve neke nepoznate zene Meni bila kuma, lepo se iscaskale M joj se toliko smejao i na kraju zaspao od smeha .
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 22:40:55
|
|
|
|
milicicak
|
Evo, wiv, mene znas :) Ja pravim tortu od pelena a dusa mi spava. Sva sam nesto nacoskana. Mm opet radi za vikend :( Bila nam je kuma sa sinom, on je 3 godine stariji od T, prvo su grickali, pa su jurcali po stanu, pa su grickali, pa opet jurcali i tako u krug :) Choopa, nadam se da vas grcevi nece puno muciti, Biogai treba par dana da pocne da deluje....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 22:41:46
|
|
|
|
QueenJ
|
Prvi put čujem da je neko zaspao od smeha.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 22:43:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece mame! Kod nas ludilo ceo dan. Sofija je danas imala blagu temperaturu. Malo kasljuca i nadam se da nece biti gore od toga. Dosao mm sa posla po mene, pa smo isli sa T u Rodic da kupimo malo hrane. Bila mi je drugarica trudnica, pa smo malo caskale. Sad svi spavaju a mene boli zeludac od sekiracije zbog mojih. Ceo dan me boli glava jer ne mogu da stignem da se igram ovde Doco nisi se hvalila da ti je Dora krenula u vrtic. Ili sam ja to propustila.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 22:46:39
|
|
|
|
milicicak
|
Sanjice, Kolubara je mirna, Sava stabilna, sve je ok... I ja ludim zbog svega ali sve ce biti u redu, sigurno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 22:47:32
|
|
|
|
wivern
|
Queen pa taj smeh je toliko naporan Milicicak lep je videti poznata lica ja krenula redom da citam teme i odustala. Nemam toliko vremena Ja cu sad da podojim M pa da pravim americke palacinke. Steta sto ne nadjoh javorov sirup ali cemo nesto smisliti. Sanjice kako tvoji, kisa je napokon stala?
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 22:48:12
|
|
|
|
doktorkakristal
|
drage mame nema neke posebne utehe za vase muke sem da ce proci,tako je sa decom nema neke filozofije,nisam ja neka super mama imam jedno dete,ali sam prosla sa njom ozbiljne probleme zbog refluksa i averzije na hranu,tako da kad vam bebe placu zbog grceva ili zubica pomislite samo kroz pakao koji sam ja prosla kada ne postoji sansa da nahranite dete ,ali eto prezivela ja prezivela ona,ni dan danas ne jede sa uzivanjem svaki obrok je guranje i zamajavanje kojecime,ali sam se pomirila sa tim i guramo napred,probirljiva je ,sada je velika zna i da pljune da vrti glavom bezi kroz stan,mnoge stvari vise ne pale ali opet pojede ,nije mrsava sto je bitno,znaci da uspem da joj uvalim dovoljnu kolicinu hrane,tako svaki jeb.. dan pa u krug,prema tome bitno je da je beba zdrava sve je normalno,shvatam ja da ste umorne i neispavane iscrpljene ali to sve ide uz roditeljstvo,nadam se da me niko nece shvatiti pogresno ne drzim slovo nikom samo sam htela reci da od goreg uvek ima gore SANJICE draga moja ja sam ti duze vremena u nekoj guzvi,ne davim ovde pisacu nekom drugom prilikom kad sve prodje,mislim na tebe drugarice moja iz trudnickih tema,citam sta pises redovno,jeste krenula je u privatni vrtic i lepo je prihvatila bar za sad ,ostaje na spavanju i ne place,nista je nismo forsirali krenuli polako i za sad je dobro,ljubi cere puno
< Poruku je uredio doktorkakristal RR -- 6.3.2015 22:51:50 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 22:59:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Doco nemoj sad da me drzis u neizvesnosti. Nadam se samo da je sve ok. Ljubi mi Doru. Wiv, mamu sam zvala veceras. Umorna je od svega. Nisu spavali dve noci. Treba svaku kisu da prezivljavaju sa traumom. Mislim da nece biti opasnosti za sada do sledece kise. Milicicak sad sam i ja to procitala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?