Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 15:40:53
|
|
|
|
wivern
|
Sanjice meni se cini da ovo nema nameru da stane Queen mi to nemamo, ne mozemo ti pomoci. Emice ja cu sledeceg meseca ici na sisanje. Jos malo da mi kosa naraste da moze da je fazonira a da ja mogu da vezem rep. M je poceo da me cupa za kosu pa duzina mora biti minimum da stane u rep Bas ti zavidim sto ides kod frizera. Jedva cekam, pa kad sednem u stolicu na pranje kose a ona me devojcica masira. Jaoooooo umrecu do sledeceg meseca
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 16:22:30
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv ova moja je gruba kad pere kosu,ali zato šiša odlično,a ako se ošišam kao što sam mislila na rep ne mogu ni pomišljati ali T je prošla tu fazu čupanja,sad grize
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 16:29:10
|
|
|
|
choopa choops
|
Dan žene :-) Kod nas je danas bio takav pljusak, u toku noći je palo 200l kiše po metru kvadratnom A ja imala zakazan UZ danas. I onda smo svi išli u kompletu, jedva smo I ubaccili u auto. Pokrili korpu sa kabanicom i u auto. Bila je mirna cijelo vrijeme, a da smo je ostavili kući bio bi haos. Uglavnom na UZ sve OK, materica čista. Papa test za tri mjeseca. Uspavala sam svo troje djece, nevjerovatna tišina Poslije moram do grada da nešt kupim, a ćera mi sutra ima priredbu za 8mart. Ne znam kako ću bez "priveska" da idem? sanjice je li se stabilizovalo vrijeme kod tvojih? Kad pričate o frizerima, i ja jedva čekam. Nisam išla cijelu trudnoću.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 16:50:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Choopo kako si uspela svo troje da uspavas Nas dve smo se vratili sa priredbe. Bilo je bas divno. Posle smo se mi mame sa decom igrale muzicke stolice. Ovde kisa i dalje pada. Sad sam se cula sa mamom. U pripravnosti su svi. Kisa i dalje pada.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 16:58:22
|
|
|
|
choopa choops
|
hahahah ne znam, ovo je garant bilo samo sad i više nikad! Valjda stane kiiša, ili bar da okrene na snijeg, kapiram da bi onda bilo drugačije, dok oteče sva ta voda. Najavili su zahlađenje, kod nas po brdima pada snijeg. A kiše se izlilo baš puno noćas. Najavili su da će tek oko 19h da stane....
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 20:49:41
|
|
|
|
daca77
|
Gde ste, mame? Moram da vam se pozalim...evo, vec je 21h a moja beba ne misli da spava...budna je od jutros od 5h-samo je 3x spavala po 5-6min.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 20:55:26
|
|
|
|
emicaa
|
Moja već spava,sad pravim puš pauzu pa idem vješat veš.Danas smo šetale,pa sam je posle opet vodila ispred zgrade na igralište i takooo. Daco jel uvjek tako preko dana ili danas nije njen dan?
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 21:37:01
|
|
|
|
daca77
|
Emice, obicno spava po pola sata, a i do 6h lezi u krevecu, a danas...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 22:35:52
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja sam E. danas odvela kod dr, za svaki slučaj. Ništa strašno, prehlada, ali nam rekla da dolazimo 2 puta dnevno na inhalacije, da lakše izbaci šlajm. A gde ću je po ovakvom vremenu? A nemamo kola. A i dom zdravlja pun, samo nešto gore može da navuče... Tako da sam sad u potrazi i za inhalatorom.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 22:36:21
|
|
|
|
Torbica
|
Drage mamike, da napisem koju. Nemam pojma odakle da krenem, ajd od najvaznijeg. Decica hvala Bogu zdrava, pa sve funkcionise odlicno. Utorak i sredu sam radila popodne pa ih nisam ni videla, samo ujutro... Sinoc sam dosla kuci u 23, danas se nisu odvajali od mene, a ni ja od njih celo popodne. Mm je na visini zadatka, sve obavlja, svi namireni. Ucim i uzivam...Jao danas sam se otkinula od smeha na ortopediji, radila sam 4 operacije, ligamenti, sve mladi ljudi. I jedan decko 1994 godiste, aman dete!!!! Uveliko na stolu i pita me - je li mogu da vas poljubim, joooooj Rekoh takvu anesteziju ne dajem, ali ne brini....hrkao je u roku od minut... Ceo dan se cerekam tome.. Radujem se vikendu...umorna jesam.. Sanjice , nece valjda.... Daco, sta da ti kazem, sve znas.... Ljubim vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 5.3.2015 22:58:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece zenice Queen ako ikako mozes nabavi inhalator. To je bas maltretiranje da po ovom vremenu vodis dete, sto kazes i sama moze samo biti gore Sanjice nadam se da ce biti sve uredu. I ovde su se ljudi malo uplasili. Bas mi je zao, taman su se skucili a sada ponovo prete poplave. Jbt jedan dan pada kisa i ljudi strepe sva sreca pa je danas prestala da pada. Kosta je veceras ponovo poceo da kaslje Vuk sutra ime priredbu u vrticu, jedva cekam da vidim sta su nam spremili
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 6:50:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar mame! Ja se naspavala kao Juče je bio dete za poželeti, bio u ljulji skoro sat bez dranja, gukao malo, dao mi par osmeha, lepo spavkao. Ja imala u planu da gledam hobita, ali sam zakuntala. U ponoć ga podojila i nastavio da spava do 6. Iskreno, očekivala sam dranje jer sam opet jela boraniju, ali jok. Spava sve u 16. Ovde duva opasan vetar, sve zivo lupa. Zavese se mrdaju unutra (toliko o dihtovanju prozora) Ko kuva kafu!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 6:53:48
|
|
|
|
Bibilib
|
Jutro mame,ja se nisam naspavala ali ustala sam ranije moram danas dete da odvedem ranije u skolicu nego obicno...a napolju pada sneg.....Zimaaaa
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 7:00:29
|
|
|
|
serpica
|
Trco ceka te kafa u trudnicama samo sm Maraj i ja tamo treba nam drustvo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 7:02:48
|
|
|
|
branki*
|
jutro i od mene..ovde sneg pada kao lud.. daco,je l spava u krevecu?ne znam da li da je drzis uspravno na grudima da se uspava,pa da ti sedis,tj polulezis,a ona da ti spava tako na grudima...znam da nije mozda bas preporucljivo da se tako navikava,ali bar malo da i ti odmoris tako sa njom.moja boka hoce da tako odspava po sat i po,sat.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 7:22:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Juce nismo imali problema sa uspavljivanjem pu-pu-pu Igrali smo se citav dan sa kockama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 7:46:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Branki ne pominji mi sneg porfavor!! Taman se otpio ovde, mislim ima ga na još po kojem mestu, ali već sve cveta - visibabe su uveliko procvetale. Jedan cvet koji volim da berem ovde je već precvetao (mada on cveta u snegu) pojma nemam kako se kod nas zove. Mislim našla bi ga negde gde je sneg duže ostao i to, ali nemam opcije sad da idem po brdima Oprah sudove i pojela doručak. Čekam mali da zakmeči pa da vidim šta i kako dalje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 7:48:12
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro. Sanjice kakva je situacija kod tvojih? T je meni često spavala tako na grudima,čak i sad ponekad.Ako premalo po podne spava stavim je na grudi i još sat vremena,pa onda i ja sa njom
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 7:52:25
|
|
|
|
branki*
|
emice,ja onda dignem noge na stocic,stavim mobilni i lap top pored sebe i kuliram ili i ja lezim.. trco,da nije kukurek bez zezanja,sreca pa smo u planini i na visini..sad slusam na rts-u,kaze da nema razloga za paniku,ali verujem da su ljudi zabrinuti,jos je svez maj
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 7:55:22
|
|
|
|
emicaa
|
A ja sebi dva jastuka,tablet i telefon i opleti.Nisam spavala od prošle sedmice sa njom a spavala je skoro svaki dan i na meni probudi je buka.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 8:00:55
|
|
|
|
branki*
|
to mi je jedina prilika kad stignem da poodgovaram na sms-ove i da posaljem koju ja pustim i aspirator da ne cuje okolnu buku ako je ima juce vracam film kako je bilo sa bozom i shvatam da imam jos SAMO 10 meseci da guram,pa ce onda biti lakse kad napuni godinu dana
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 8:14:05
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR emice,ja onda dignem noge na stocic,stavim mobilni i lap top pored sebe i kuliram ili i ja lezim.. trco,da nije kukurek bez zezanja,sreca pa smo u planini i na visini..sad slusam na rts-u,kaze da nema razloga za paniku,ali verujem da su ljudi zabrinuti,jos je svez maj Bambi i kvisko za Branki!!! Jeste!!! Ja ako imam živaca kuckm sa telefona dok ga dojim, inače pustim tv i gledam serije. Ili na kompu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 8:18:24
|
|
|
|
branki*
|
jeeeee za kukurek i ja zevam u tv,mozda pocnem i ove turske da pratim
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 8:20:41
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobro jutro mameeeee Ljiso zeno, svaka ti cas_t, skidam kapu. Treba sve to stici. Sanjice, nadam se da su tvoji mirno spavali... Jovana spava a mali se rita u njihalici i prica nesto. Sinoc sam legla oko jedan, pa se budila oko pet, mali cokao. Kako je lepo suncano i verovatno hladno ne smem da izadjem. Inhalator sam kupila pre par meseci, tada ni jedno nije bilo bolesno ali neka se nadje da ne moram da jurim kada se razbole.....iskreno, ne bih ga nikome pozajmila niti bih pozajmljivala od nekoga, ne znam. Najbolje je da imate svoj, a kada pogledas koliko se izmalt_eretiras dok vodis dete pa i ako je par puta dnevno, isplati se i te kako. Imas preko penzionera u Prizmi na 12 i 24mes, mi smo uzeli tu na 12mes oko 600din rata.
< Poruku je uredio ivaMark -- 6.3.2015 8:29:21 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 6.3.2015 8:25:11
|
|
|
|
Trcosava
|
Imamo temu inhalator - pec pec Ja sam ovisnik o one 'krimi' serije, pa tako gledam NCIS LA, Criminal minds i te fore. TReba da skinem sad neke koje su bile. A skidam i cele neke sezone, kad ću skinuti pojma nemam. Ovaj mali se polako budi, čujem ga da stenje u krvetu mada to ništa ne znači, zna i da drekne i nastavi da spava
|
Anketa
Ime za devojcicuKalina14mala pomoc oko imena :)Dunja (
37%)
Staša (
26%)
Lena (
37%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!