branki*
|
jutro i od mene..nije bila losa noc,onako.. daco,ja sam juce vec pisala u temi PRAZNJENJE CREVA KOD NOVORODJENCADI,moja boka evo ni juce nije kakila,znaci 2 cela dana...sa bozom ne znam sta je to,on je to non stop,vise puta dnevno,dan nije zaobisao. grcevi aktuelni i kod nas,mada cini mi se da je boka generalno malo razdrazljiva beba,ako npr ne potrefimo u sekund sta hoce,da li da je uspavamo ili da dam sisu ili da nosim u odredjenom polozaju,krece vristanje i urlanje,ne mozes da je smiris posle.videcu danas da li ce biti kake,covece koje intelektualne razgovore vodim ja choopo, verujem da ti je tesko,njih troje,a jedno beba sa grcevima...ja sam zaboravila sta je odmor,dodju mi minute kad kukam i jadam se,psujem i vicem,ali opet prodje,smirim se,idemo dalje,dan za danom,rastu,proci ce.. kris,u pravu si ti..muke sa bokom i njenim grcevima i placem nisu nista u poredjenju sa mukama koje smo imali oko boze koji nam ja dva meseca maltene bio na intenzivnoj i u hirurskom soku i gde je zivot visio o koncu bukvalno,ali zaboravi covek to,prodje sve..sad jadam oko grceva,a u stvari to nije nista naspram onog sto sam prosla,ali ajde... wiv,isto,pitam nesto u nekoj temi npr,ali tema se skroz zagubi jer se stalno otvaraju nove