Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 14:29:02
|
|
|
|
jabudic
|
Hoće Šerpi na more, pa hoće Čekaj, a šta je nagrada za nas koji smo već na moru?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 14:30:54
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Hoće Šerpi na more, pa hoće Čekaj, a šta je nagrada za nas koji smo već na moru? Hocu na moreee,hocu a vi koji ste na moru izvolte na zimu kod mene na planinu,imate pun pansion i besplatan ski pas sa sve instruktorom i to zgodnim
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 14:33:25
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: jabudic Hoće Šerpi na more, pa hoće Čekaj, a šta je nagrada za nas koji smo već na moru? Hocu na moreee,hocu a vi koji ste na moru izvolte na zimu kod mene na planinu,imate pun pansion i besplatan ski pas sa sve instruktorom i to zgodnim Ja ne volim snijeg Ali može proljeće na planini, ili ljeto, ili rana jesen, kad još nema snijega
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 16:04:26
|
|
|
|
serpica
|
Ih jabudic pa ti,nemas pojma koliko je lepa zimska seoska idila kao na razglednici a jos domaca pogaca i kajmak pa suvo meso i grejana rakija....pokajaces se.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 16:25:11
|
|
|
|
superm
|
Gde ste trudnice! Juce sam ponovo bila na uz, sve je ok, zabelezena srčana radnja, beba ima 13,6 mm. Moram da radim amniocentezu za to sto imam 35 god.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 16:37:44
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: superm Gde ste trudnice! Juce sam ponovo bila na uz, sve je ok, zabelezena srčana radnja, beba ima 13,6 mm. Moram da radim amniocentezu za to sto imam 35 god. i ja imam 35 i odbila sam AC,rizik od Dauna je bio 1:886 a rizik po godinama 1;235 na euz sve ok ja nisma htela da radim. Superm koja si ti nedelja? ne vidim tiker jesi radila dabl?
< Poruku je uredio serpica -- 19.2.2015 16:38:21 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 16:44:05
|
|
|
|
choopa choops
|
superm šerpice ma i ja kažem da ću sutra Rekla sam MMu da mi donese noćas fen i šampon, moram kosu ujutru da perem. Pitaću dr, valjda mi dopusti. Ma i ako mi ne dopusti ja ću oprat, više ne mogu. jovice ne pijem više, fajnli!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 16:53:20
|
|
|
|
Valerie
|
ja imam 37 god i ne planiram amniocentezu. bas ako nesto osnovano budu sumnjali. ali opet mislim da bi pre zajmila za nifty. nisam ni za kakav rizik. ima vremena...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 17:29:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ih jabudic pa ti,nemas pojma koliko je lepa zimska seoska idila kao na razglednici a jos domaca pogaca i kajmak pa suvo meso i grejana rakija....pokajaces se. jaaao evo ja sam krenula . volim more ali zimu, selo, i sve ostalo sto si nabrojala ooobooozavam! nemate pojma koliko mi fali sto ove zime nisam vise bila kod mojih... svega 2-3 puta po dan, dva... ali idemo u subotu popodne i bicemo do ponedeljka popodne
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 17:38:16
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam ceo dan danas provela u Domu zdravlja poludela san. Jutros isla na komisiju za trudnicko bolovanje a tek sad se vratila od ginekologa. Ceo dan cekala za dva papira. Joj kad ulaze preko reda covek da poludi. Kobajagi sam bila 8.po redu na kraju sam zavrsila 18. Jedina dobra vest je sto fragmin sada mogu da dobijam preko fonda mana - svako jutro i vece moraju da dolaze kod mene kuci da mi daju injekciju fragmina. A ja se do sad toliko izbockala sama da sam sad ko narkoman, igla i ja najbolji drugari....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 17:39:56
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: superm Gde ste trudnice! Juce sam ponovo bila na uz, sve je ok, zabelezena srčana radnja, beba ima 13,6 mm. Divno superm ja sam juce bila na prvom uz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 17:47:20
|
|
|
|
superm
|
Ja sam 7+3, nisam jos radila double t
< Poruku je uredio superm -- 19.2.2015 17:49:12 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 18:55:12
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: serpica Ih jabudic pa ti,nemas pojma koliko je lepa zimska seoska idila kao na razglednici a jos domaca pogaca i kajmak pa suvo meso i grejana rakija....pokajaces se. jaaao evo ja sam krenula . volim more ali zimu, selo, i sve ostalo sto si nabrojala ooobooozavam! nemate pojma koliko mi fali sto ove zime nisam vise bila kod mojih... svega 2-3 puta po dan, dva... ali idemo u subotu popodne i bicemo do ponedeljka popodne Bubi izvoli kod nas sezona pocinje od oktobra taman da porastete i dodjete na sankanje Superm znaci ima jos do dabl testa,ali kao sto rece Valeri bas ako nesto osnovano sumnjaju.... Ja pecem pitu sa sirom ko voli,izvolte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 20:12:59
|
|
|
|
jovicaa
|
joj mene bas uhvatile kontrakcije danas i juce, gledam nalaze sa maksimom u isto vreme su se i tada javile. i to onako stegne se stomak ostanem bez daha.. valjda ce proci. srecom deca su kod moje mame, pa mogu malo vise da mirujem, mada isli smo danas da gledamo komodu za bebe, pa do sveki pa u radnju... samo da izguram sto duze.. ne mogu da verujem kako se priblizilo. choopa neces jos, pazi sta ti kazem, kad nisi do sad pored onih ludih kontrakcija... jos koji dan
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 21:19:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Noćas sam imala jače kontrakcije i otišao mi je sluzni čep... Valjda izdržimo do ujutru.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 21:24:47
|
|
|
|
jovicaa
|
nisam znala za sluzni cep.. jos malooo mene je oba puta lekar porodio u 37+2.. bice ok!
< Poruku je uredio jovicaa -- 19.2.2015 21:25:53 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 21:33:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Ako bude iza ponoći to je 37+2 Ma sad mi je otišao čep. Još ja kažem cimerki idem u wc da skinem uložak, jer nosim one mrežaste kako sam stavljala vaginalete, kad ja tamo a ono pravi čep ljudi moji. Sa L mi je otišao ali je bilo skroz drugačije, dva dana je curkao kao sekret krvav. A ovo liči na onaj filter od neke slim cigarete protkan sa malo krvi Uglavnom babici sam rekla ona će se čut sa dr. Bilo bi mi svejedno i da krene preko noći, samo mi je frka zbog matičnih ćelija, to je jedino na šta mislim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 21:40:21
|
|
|
|
jovicaa
|
choopa stavljala si vaginalete iako si otvorena? oduvek me zanima da li to ima veze jedno sa drugim? srecno draga, a mozda bebac ipak saceka jos koji dan, mada ovo vec sumnjivo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 21:43:47
|
|
|
|
soni
|
choopa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:05:36
|
|
|
|
bubulence
|
CUpka mislim da ces se ti u narednih 12 sati poroditi... Cek, koji sam ja datum prognozirala??? Serpi eto mene na jesen!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:09:46
|
|
|
|
choopa choops
|
jovice stavljala sam vaginalete do prije nekoliko, tad sam bila 2cm otvorena. Sad zovem drugaricu koju su primili na prijem za CR sutra i čujem da je došla neka da se porađa urliče kao magarica Kukuuuuuuuuu ako ja odem noćas gore tačno ćemo se pobit Što je najgore babica je sama na oba odjeljenja Sad treba da dođe...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:14:34
|
|
|
|
serpica
|
Chupa da nisi presla 20. molim te.... Bubi dobrodosla si uvek samo kazi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:17:28
|
|
|
|
choopa choops
|
haahahah šerpice samo da ne bude 19-ti Ma neće ovo noćas valjda, nisam spremna još Sutra bi mogla preko dana, to bi bilo OK.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:22:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Kaže mi ona da sa tom ženom gore nešto nije kako treba, ni sa djetetom. Prestravila sam se sad. Gore lupaju svi nešto trče
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 22:26:35
|
|
|
|
serpica
|
Chupa ne slusaj nista i opusti se,stize pozerka sutra oko 12h
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?