|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
19.2.2015 14:29:02   
jabudic
Hoće Šerpi na more, pa hoće user posted image
Čekaj, a šta je nagrada za nas koji smo već na moru? user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1701
19.2.2015 14:30:54   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Hocu na moreee,hocu user posted image a vi koji ste na moru izvolte na zimu kod mene na planinu,imate pun pansion i besplatan ski pas sa sve instruktorom i to zgodnim user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1702
19.2.2015 14:33:25   
jabudic

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Hocu na moreee,hocu user posted image a vi koji ste na moru izvolte na zimu kod mene na planinu,imate pun pansion i besplatan ski pas sa sve instruktorom i to zgodnim user posted image

Ja ne volim snijeg user posted image
Ali može proljeće na planini, ili ljeto, ili rana jesen, kad još nema snijega user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1703
19.2.2015 16:04:26   
serpica
Ih jabudic pa ti,nemas pojma koliko je lepa zimska seoska idila kao na razglednici user posted image
a jos domaca pogaca i kajmak pa suvo meso i grejana rakija....pokajaces se.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1704
19.2.2015 16:25:11   
superm
Gde ste trudnice! Juce sam ponovo bila na uz, sve je ok, zabelezena srčana radnja, beba ima 13,6 mm. user posted image Moram da radim amniocentezu za to sto imam 35 god.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1705
19.2.2015 16:37:44   
serpica
IZVORNA PORUKA: superm

Gde ste trudnice! Juce sam ponovo bila na uz, sve je ok, zabelezena srčana radnja, beba ima 13,6 mm. user posted image Moram da radim amniocentezu za to sto imam 35 god.

i ja imam 35 i odbila sam AC,rizik od Dauna je bio 1:886 a rizik po godinama 1;235 na euz sve ok ja nisma htela da radim.
Superm koja si ti nedelja? ne vidim tiker jesi radila dabl?

< Poruku je uredio serpica -- 19.2.2015 16:38:21 >

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1706
19.2.2015 16:44:05   
choopa choops
superm user posted image

šerpice ma i ja kažem da ću sutra user posted image

Rekla sam MMu da mi donese noćas fen i šampon, moram kosu ujutru da perem. Pitaću dr, valjda mi dopusti. Ma i ako mi ne dopusti ja ću oprat, više ne mogu.

jovice ne pijem više, fajnli! user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1707
19.2.2015 16:53:20   
Valerie
ja imam 37 god i ne planiram amniocentezu. bas ako nesto osnovano budu sumnjali. ali opet mislim da bi pre zajmila za nifty. nisam ni za kakav rizik. ima vremena...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1708
19.2.2015 17:29:54   
bubulence

Ih jabudic pa ti,nemas pojma koliko je lepa zimska seoska idila kao na razglednici user posted image
a jos domaca pogaca i kajmak pa suvo meso i grejana rakija....pokajaces se.user posted image

jaaao evo ja sam krenula user posted image . volim more ali zimu, selo, i sve ostalo sto si nabrojala ooobooozavam! nemate pojma koliko mi fali sto ove zime nisam vise bila kod mojih... svega 2-3 puta po dan, dva... ali idemo u subotu popodne i bicemo do ponedeljka popodne user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1709
19.2.2015 17:38:16   
Maraj
Ja sam ceo dan danas provela u Domu zdravlja user posted image poludela san. Jutros isla na komisiju za trudnicko bolovanje a tek sad se vratila od ginekologa.
Ceo dan cekala za dva papira. Joj kad ulaze preko reda covek da poludi. Kobajagi sam bila 8.po redu na kraju sam zavrsila 18.user posted image
Jedina dobra vest je sto fragmin sada mogu da dobijam preko fonda mana - svako jutro i vece moraju da dolaze kod mene kuci da mi daju injekciju fragmina. A ja se do sad toliko izbockala sama da sam sad ko narkoman, igla i ja najbolji drugari....

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1710
19.2.2015 17:39:56   
Maraj

IZVORNA PORUKA: superm

Gde ste trudnice! Juce sam ponovo bila na uz, sve je ok, zabelezena srčana radnja, beba ima 13,6 mm. user posted image

Divno superm user posted image ja sam juce bila na prvom uz

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1711
19.2.2015 17:47:20   
superm
Ja sam 7+3, nisam jos radila double t

< Poruku je uredio superm -- 19.2.2015 17:49:12 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1712
19.2.2015 18:55:12   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

jaaao evo ja sam krenula user posted image . volim more ali zimu, selo, i sve ostalo sto si nabrojala ooobooozavam! nemate pojma koliko mi fali sto ove zime nisam vise bila kod mojih... svega 2-3 puta po dan, dva... ali idemo u subotu popodne i bicemo do ponedeljka popodne user posted image

Bubi izvoli kod nas sezona pocinje od oktobra taman da porastete i dodjete na sankanje user posted image
Superm znaci ima jos do dabl testa,ali kao sto rece Valeri bas ako nesto osnovano sumnjaju....
Ja pecem pitu sa sirom ko voli,izvolte user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1713
19.2.2015 20:12:59   
jovicaa
joj mene bas uhvatile kontrakcije danas i juce, gledam nalaze sa maksimom u isto vreme su se i tada javile. i to onako stegne se stomak ostanem bez daha.. valjda ce proci.
srecom deca su kod moje mame, pa mogu malo vise da mirujem, mada isli smo danas da gledamo komodu za bebe, pa do sveki pa u radnju...
samo da izguram sto duze.. ne mogu da verujem kako se priblizilo.
choopa neces jos, pazi sta ti kazem, kad nisi do sad pored onih ludih kontrakcija... jos koji dan

don't shit where you eat :))

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1714
19.2.2015 21:19:01   
choopa choops
user posted image
Noćas sam imala jače kontrakcije i otišao mi je sluzni čep...
Valjda izdržimo do ujutru.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1715
19.2.2015 21:24:47   
jovicaa
nisam znala za sluzni cep.. jos malooouser posted image
mene je oba puta lekar porodio u 37+2.. bice ok!

< Poruku je uredio jovicaa -- 19.2.2015 21:25:53 >

Direktna veza do poruke: 1716
19.2.2015 21:33:14   
choopa choops
Ako bude iza ponoći to je 37+2user posted image Ma sad mi je otišao čep. Još ja kažem cimerki idem u wc da skinem uložak, jer nosim one mrežaste kako sam stavljala vaginalete, kad ja tamo a ono pravi čep ljudi moji. Sa L mi je otišao ali je bilo skroz drugačije, dva dana je curkao kao sekret krvav. A ovo liči na onaj filter od neke slim cigarete protkan sa malo krvi user posted image

Uglavnom babici sam rekla ona će se čut sa dr. Bilo bi mi svejedno i da krene preko noći, samo mi je frka zbog matičnih ćelija, to je jedino na šta mislim...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1717
19.2.2015 21:40:21   
jovicaa
choopa stavljala si vaginalete iako si otvorena? oduvek me zanima da li to ima veze jedno sa drugim?
srecno draga, a mozda bebac ipak saceka jos koji dan, mada ovo vec sumnjivouser posted image

Direktna veza do poruke: 1718
19.2.2015 21:43:47   
soni
choopa user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1719
19.2.2015 22:05:36   
bubulence
CUpka mislim da ces se ti u narednih 12 sati poroditi... Cek, koji sam ja datum prognozirala???
Serpi eto mene na jesen!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1720
19.2.2015 22:09:46   
choopa choops
jovice stavljala sam vaginalete do prije nekoliko, tad sam bila 2cm otvorena.

Sad zovem drugaricu koju su primili na prijem za CR sutra i čujem da je došla neka da se porađa urliče kao magarica user posted image Kukuuuuuuuuu ako ja odem noćas gore tačno ćemo se pobit user posted image Što je najgore babica je sama na oba odjeljenja user posted image Sad treba da dođe...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1721
19.2.2015 22:14:34   
serpica
Chupa da nisi presla 20. molim te....user posted image
Bubi dobrodosla si uvek samo kazi user posted image

Direktna veza do poruke: 1722
19.2.2015 22:17:28   
choopa choops
haahahah šerpice samo da ne bude 19-ti user posted image

Ma neće ovo noćas valjda, nisam spremna još user posted image Sutra bi mogla preko dana, to bi bilo OK.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1723
19.2.2015 22:22:20   
choopa choops
Kaže mi ona da sa tom ženom gore nešto nije kako treba, ni sa djetetom. Prestravila sam se sad. Gore lupaju svi nešto trče user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1724
19.2.2015 22:26:35   
serpica
Chupa ne slusaj nista i opusti se,stize pozerka sutra oko 12huser posted image

Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here